Україна без Противсіхів?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Svjato, 10 сер 2011.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

смисл якраз і є у тому.

2. kitana

kitana Banned

Ясно :)
    В цій темі зібрались противсіхи, і краще їх не чіпати :)

У мене своя виборна стратегія.
    Якщо народ слабкіший за владу, то з двох кандидатів тре обирати того, хто слабший - буде більше стримуючих факторів, менше дележей, то може і виживемо.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я вважаю, що філософія "противсіх" є просто зіпсована і зіпсована вона нашими зіпсутими депутатами.

На початку 90-х у виборчому законі, якщо противсіх було більше будь-якого депутата, то вибори призначалися повторно, а депутати, які брали участь у виборах не мали права приймати участь у повторних виборах. І це було справедливо. Ну раз народ не хоче їх, то чого пхаються? Змінивши закон, нас поставили перед фактом: вибирай краще гавно серед гіршого гавна. От ми весь час дивуємося, чому постійно нам тре вибирати між Кучмою, Симоненком, Морозом, Януковичем, невже нема інших? Інші є, але нам пхають ГЕ, а ти лемку вибирай серед того ГЕ.

Чому, якщо навіть прийде один виборець і проголосує, то вже він вибраний? Хай прийде 50%+1.

4. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

два українці - три гетьмани.
    "моя хата скраю" робить недосяжними 50%, а порозуміння серед українців в принципі неможливе ("рибко, зроби так, жеби мені зуб напереді випав")

5. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Це казка. Коли голосують немає ніяких там противсіхів - то просто коли обісралися вони кажуть що "всі вони такіє" :fu:

6. iso

iso Well-Known Member

Ще якби Ви пояснили "внятно" хто обісрався, хто такі "всі вони такіє" і що значить "немає ніяких там противсіхів"

• Подобається Подобається x 2
  7. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- На таке мені вже розуму не вистачає, аби "внятно" ... :)

а де твій аватар? :)