Україна без Противсіхів?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Svjato, 10 сер 2011.

1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ясно.

• Подобається Подобається x 1
  2. Bambook

Bambook Persona non grata

• Подобається Подобається x 4
  3. Boris_Kiev

Ви знаєте багато "влад" без хабарництва ?
    Я можу назвати Саакашвілі та когось в Індокитаї.
    КОМУ Ви хочете інкримінувати хабарництво?
    Я сказав відкритим текстом, повторю: 100 грн ДАІшнику для мене менше зло, ніж 400 грн через протокол плюс біганина "банк - ДАІ - виконавча служба - ДАІ".

Мабуть це добре, що Ви - противник хабарництва.
    А що скажете про рейдерство, рекет, замозахоплення землі (з побиттям мешканців), атаку на освіту (мову, історію), церкву?
    До Львова це не докотилося? Звичайно, це "менше" зло, ніж 100 грн ДАІшнику.
    ДАІшник - нормальний український хлопець, хіба що жадібний.
    Проте давши йому 100 грн я тішуся тим, що не поповнив своїми грішми бюджет бандитської влади на 400 грн.
    Вас влаштовує таке формулювання?

4. Bambook

Ну от ви і не можете уявити собі, що таке нормальне суспільство, яке існує в будь-якій скандинавській країні, Британії, Німеччині, Канаді, Швейцарії, Австрії, Нідерландах, та навіть на бідній Мальті...
    Хто таке пропагує - тягне Україну назад. Ви можете сто разів боротися проти рейдерства, але ви все перекреслюєте такою позицією.
    Власне такі люди - які роблять "як легше", а не правильно - вони і є зрадники Майдану. Це люди, які самі обгадили цінності правової держави і верховенства права. Та навіть якби Ющенко з Тимошенко були ангелами небесними, вони б не змогли нічого зробити з цією країною, доки таких як ви - адептів беззаконня і корупції - тут є більшість...

Що ви можете вимагати від інших? Ви нічим не кращий від тих, кого ви критикуєте. Яка різниця - рейдерство це чи хабарництво? Пропаганда злочину - це вчинок злочинний і абсолютно аморальний, я взагалі не розумію, як це можна виправдовувати...

• Подобається Подобається x 8
  5. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Я, згідно Правил Форуму, вимагаю оминати персональщину і "ВИкання".

6. Gron

Gron тафгай

Спробуйте уявить як тяжко на ментальному рівні грузинам було відмовитися від алаверди.
    Але ж спроможні, а ми?

• Подобається Подобається x 5
  7. Bambook

До речі,
    Якраз завершуємо оформлення квартири. Двічі в БТІ була дружина, один раз я - в трьох кабінетах. Перед цим почули 99 відгуків зі ста, що в БТІ у Львові без грошей не буває.
    Реальність:
    у трьох відділах не було жодного натяку на те, що треба щось дати. В одному з них, правда, було не дуже привітно і трохи марудно, але терпимо. В юрисконсульта просто відчув себе людиною: посмішка, дуже гречна мова, пояснення максимально доступне, що за чим, як і де. Проблем з підтготовкою документів і оплатою в касу - нуль, бо все чітко і доступно пояснено.
    Далі - така ж ситуація: доброзичлива усміхнена жіночка, все швиденько без жодних проблем.
    І НІДЕ ЖОДНОГО НАТЯКУ на хабар.

Так і хочеться запитати в тих, хто розповідає, що без хабаря там ніяк:
    А ВИ ПРОБУВАЛИ?!

• Подобається Подобається x 3
  8. Boris_Kiev

Що особисто ВИ зробили для Майдану у 2004-му?
    Розкажіть, а потім дорікайте.

9. Bambook

Чому відразу у 2004? Я б почав з 2001, з акцій Україна без Кучми. Продовжив би 2002, коли мені і керівництву погрожували за критику Серьожі Медведчука. 2003, коли на якихось 20 хвилин розминувся з паліями-ментами, які підпалили кабінет, в якому зокрема і я працював - якраз після низки матеріалів в газеті про Олега Сала. Далі можна згадати і про ночі першого і другого туру, коли ЧЕСНО виконував свою роботу, щоб газета з правдивою інфою вийшла з друку з самого ранку.
    І я переконаний, що якби не я і мої колеги - меншість нас була таких - у 2004 все завершилося б точно так само, як і в 2001.
    Тільки між нами різниця в тому, дщо в мене 2004 продовжився і в 2005, і в 2006, і в 2007... - коли я і надалі не брав грошей за джинсу і відмовляв інших, не давав хабарів і відмовляв інших, коли брав участь у створенні медіа-профспілки, коли відмовлявся від хлібної посади і багав по прокуратурах і судах, бо не бажав звільняти з порушенням закону "незручних" журналістів і опирався цензурі - вона ж не пропала, а просто набрала інших форм. Коли після моїх статей звільняли начальників, котрі змушували працівників до порушення закону...
    Мій 2004 триває вже 32 роки, з дня в день...

• Подобається Подобається x 9
  10. Boris_Kiev

Останнє редагування модератором: 26 сер 2011
  11. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

оффтоп видалено

12. Boris_Kiev

оффтоп видалено