Україна без Противсіхів?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Svjato, 10 сер 2011.

1. Balamut

Balamut Well-Known Member

Якщо такі мудрі і чесні люди зможуть вистояти, то в країни ще буде шанс виринути з нашого болота.

2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ага, в вас і тут альтернативний варіант.

• Подобається Подобається x 1
  3. Bambook

Bambook Persona non grata

А ви серйозно вважаєте, що земля пласка?

4. Ома

Ома Дуже важлива персона

Дозвольте відкоригувати товариша галичанина. Більшість виступає проти свавілля і відсутності суду, як такого. Це - головне.
    А про "славити" придумали ви самі. І повторюєте це, як мантру.

• Подобається Подобається x 3
  5. Bambook

Омо, а тему цю створили для того, щоб протестувати проти відсутності суду чи для того, щоб зігнати свою злість на тих, хто інакше проголосував на виборах?

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ні, я думав така , хіба ні?

• Подобається Подобається x 2
  7. Ома

Ома Дуже важлива персона

Не смішіть.

Про "славлення" Юлі пан Левандівка сказав. А я його відкоригувала. Все.

• Подобається Подобається x 4
  8. Bambook

Омо, до чого тут модерація?
    Я задав конкретне питання. Можете відповісти?

9. Ома

Ома Дуже важлива персона

По-перше, я не засновник гілки. Можу лише висловити припущення, що гілка створена для обговорення "противсіхства", як якища.
    По-друге, оскільки противсіхи не в вакуумі голосували, а третім пунктом до Юлі з Янеком, то Ю та Я теж мають право займати місце в обговоренні.
    По-третє, оскільки відсутність в Україні суду, як такого, - це результат голосування і противсіхів також, то не бачу нічого кримінального в моїй заяві.

10. Ravin

Ravin Well-Known Member

:good::good::good:

А демократия то как подыграла Яныку;), вот же старая сволочь, а арабы со своей математикой - паскуды!
    Никакой управы нет на все эти безобразия!:dntknw:

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви знаєте, равине, я ще можу зрозуміти дописучів зі сходу. Їм Янек кісткою в горлі стоїть. Кого-кого, а вони знають шо таке Янек і ко, а тому готові за дідька лисого проголосувати, лиш би Янека скинути з олімпа. Бандити демократично владу ніколи не віддадуть, бо тоді їм кінець, особливо після останніх подій. А в Юльки забрати владу набагато легше саме демократичним шляхом. Боюсь, що матимемо Лукашенко-2... вєчний празідєнт.

12. Bambook

Ви ніби казали, що кругла. Круг - він плаский. А тут все дуже фігурне...

---------- Додано в 16:56 ---------- Попередній допис був написаний в 16:55 ----------

Суд в Україні СТАВ відсутнім, як тільки почався процес над Тимошенко, чи його просто НЕ ІСНУВАЛО ніколи?

13. Ravin

Ravin Well-Known Member

Я что ли его выбирал?:nea:

Конечно, я же за Юлю не голосовал и теперь виноват в том, что она за столько лет у власти, не смогла доказать (заработать) своего права на победу!:good:
    В чем ещё, кроме этого, будут обвинения?;)

14. Ома

Ома Дуже важлива персона

Став ЗОВСІМ відсутнім із приходом яничарів.
    Це про всю Україну взагалі. Бо, про нас, то окрема пісня, яка зараз співається на всю Україну.

• Подобається Подобається x 4
  15. Bambook

Це для Тимошенко. А для вас та інших простих людей він був колись не ЗОВСІМ відсутнім?

16. Ravin

Ravin Well-Known Member

Открою страшную тайну.
    Раньше все за деньги, а сейчас все для Яныка.

А мне какая разница в этом раскладе?

17. Ома

Ома Дуже важлива персона

Перше, що прийшло на пам'ять, коли Юля наказом КабМіну прийняла рішення про сплату пенсійних внесків підприємцями на єдиному податку, вони змогли відмінити це рішенням суду.

18. Gron

Gron тафгай

Не зовсім.
    Ще при Кучмі вигравав суд проти регіональної митниці, інша справа що за виконання рішення, вимагали відсоток занести, але при Ю+Ю виплатили все.
    Зараз одразу називають ціну яка тільки зростає як одразу не погодишся.

19. Ravin

Ravin Well-Known Member

А Вы не спрашивайте цену!
    Зачем?
    Все равно, никаких гарантий!

20. Gron

Gron тафгай

А я про ціну і не питаю.
    ЇЇ майже відкрито називають, мабуть скоро дошку з тарифами повісять біля входу, а ще декілька біля прокуратури, кабміну, адміністрації президента, але це для VIP-ів.

• Подобається Подобається x 5
а де твій аватар? :)