Україна без Противсіхів?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Svjato, 10 сер 2011.

1. Ravin

Ravin Well-Known Member

Террорист?о_О
    Ну хоть кто-то делом занят!:good::good::good:

Останнє редагування: 16 сер 2011
    • Подобається Подобається x 1
  2. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Презервативи дірявити - діло?

• Подобається Подобається x 2
  3. Ravin

Ravin Well-Known Member

4. Bambook

Bambook Persona non grata

Не плутайте мене з Азаровим :)

5. Ravin

Ravin Well-Known Member

6. Ома

Ома Дуже важлива персона

7. Bambook

Нє, це політики, а політики - це ваше ;)

8. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Бережіть списи! Вони нам ще ой, як пригодяцця... :)

9. Ravin

Ravin Well-Known Member

Во во... а то приняли на вооружение принцип:
    -бей своих, что-бы чужие боялись!
    Хорошо, что мы люди стойкие, не в таких переделках бывали и нас так просто не завалить, а то бы уже всем назло, за Яныка пошли бы голосовать.:mocking:
    А может в этом и есть задача особо наезжающих, Аааа??????:scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 3
  10. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

11. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

В ролі Фєді - умовний новий лідер противсіхів, що чекає, коли йому зачистять політичне поле;). http://www.youtube.com/watch?v=FLQ5vgnN0Og

---------- Додано в 21:55 ---------- Попередній допис був написаний в 21:53 ----------

Це політична тема ? Нє?:sad:

12. Ravin

Ravin Well-Known Member

• Подобається Подобається x 4
  13. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

14. Ravin

Ravin Well-Known Member

15. Bambook

Взагалі-то ця тема про противсіхів, а не про політиків. Це ви - ЗА політиків. Ви зі Смітом - за одних, Василь - за інших. Я прізвища маю на увазі, а не принципову різницю.
    А ми - ПРОТИ.
    Реалії Тимошенко і Януковича, розкрадання бюджетних коштів, хабарництва, убивць у списках - це ваші реалії, як каже Сміт. Мої реалії - принципово інші.
    Загалом гниль з боку деяких таваріщєй можна було відчути ще тоді, коли я пояснював, що можна жити, не даючи хабарів, не крадучи, а мені казали, що я дурак.
    І коли мені кажуть, що моя хата скраю - мені просто смішно. Моя хата - дуже часто проти течії, тільки ця течія - не імена і назви партій, а явища. І коли в мене чи в когось зі знайомих вимагають хабаря - я з цим борюся, де можу, намагаюся йти напролом, де не виходить - шукаю варіанти, як обійти ситуацію. А ви, мабуть, просто даєте, бо такі реалії. Принаймні я можу судити про це з того, які дописи ви підтримали, а які засудили.
    Так що це ваша хата, панове, які живуть "у реаліях", скраю. З того краю, на який вас запхали політики, промивши вам голови.
    А моя хата наразі там, де я хочу, хоча часто це мені коштує фінансових втрат, нервів, часом доводиться суттєво поступатися комфортом, але зате не доводиться поступатися принципами.
    Біда тільки, що нас таких мало, аби щось реально змінити в цій країні, яку міцно тримають в вигрібній ямі ті, хто живете за реаліями політиків, а не протисятоїть їм...

• Подобається Подобається x 7
  16. Locke

Locke невиправний реаліст

Та ще й кажуть, що обов"язково треба обирати найменше зло, раз добрих немає. Але слід усвідомити, що вибравши найменше зло із двох - ти вибрав все ж таки зло.
    З поганими законами и хорошими чиновниками цілком можна управляти країною. Проте якщо чиновники погані, не допоможуть навіть найкращі закони. А в нас і погані чиновники, і далеко не найкращі закони.

17. Bambook

То все похідне. Головна проблема - в тому, що замість народу - електорат :sad:

18. Locke

Locke невиправний реаліст

Отож то і воно. Народ ніколи б не дозволив над собою таких знущань. А електорат, натовп, - це знеособлена (рос. обезличенная) маса, яка керується пастухом і виконує його волю, а своїх думок не має, а якщо навіть і має, то в натовпі приймає позицію натовпу. Тому то є страшним будь-який натовп на різних міроприємствах, мітингах. Чи то політичних, чи то спортивних чи релігійних. Книжка "Психологія натовпу" детально характеризує і описує ці явища, як і методи керування натовпом. Не забуду одного документального фільму про англійських футбольних фанів, які після матчу влаштували в місті погром. Серед затриманих були відомий адвокат, власник стоматологічної клініки, викладач університету - в нормальному житті аж занадто законослухняні люди, які під дією впливу натовпу відключили свій розум і здоровий глузд та стали звичайними хуліганами і злочинцями. Тому то і не люблю натовпу у всіх його проявах і не беру участі в ньому.

• Подобається Подобається x 4
  19. kym

kym Well-Known Member

• Подобається Подобається x 3
  20. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Не повірите, але екологія цікавиться і вами і мною не менше ніж політика, але ж ні ви ні я не ходимо на мітинги по поводу екології :))).
    А влада може робити все шо хоче тому шо в них є підтримка таких як ви. Одні підтримують одних, інші інших. От і гноїте ви один одного і себе в тім числі. А за шо? За політику :).
    А ж все розрулюється одним єдиним розумним диктатором і купою вояків.
    Кілька сотень стратити - кілька десятків тисяч на каторгу і порядок. І красти не будуть від села до столиці і політикою цікавитися перестануть :).
    А я нікого не підтримую. Я підтримую себе - відстоюю власні інтереси. Політики мені для того не треба. Достатньо іптати відповідальних на місцях.

а де твій аватар? :)