Україна без Противсіхів?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Svjato, 10 сер 2011.

1. Bambook

Bambook Persona non grata

Так і я про це вже тут півроку талдичу.
    Громадянське суспільство можна побудувати тільки знизу.
    Але його ніхто будувати не буде, тому що людей переконують, що Юля-багіня всіх порятує...

• Подобається Подобається x 2
  2. Мікі

Мікі Well-Known Member

Зараз я передеру сам себе з іншого форуму: Мікі | 2011.08.15 13:25 92.112.46.---

Сельповские, на новые выборы дажить и не надейтесь!!! ПР, еще будучи не на Банковой, вертела этими выборами так, как мною Клавка с Дурной балки после полуночи не вертит...
    А теперь, када Хвёдорыч на троне, даже если за него проголосует токо донецкая администрация со своими садовниками, результат по Донбассу будет по-любому минимум 102%. В масштабе же всея Украины - 99,98% как-нибудь наберётся...
    И это будет справедливо для такого "европейского!!!"(щас меня удар хватит) украинского народа...

http://ostro.org/news/article-233265/#comments

Над советскими за кордоном раньше меньше смеялись, чем над вот этими, убогими)))))))

3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А це вже окрема розмова. Данилович теж так робив, а потім людям набридло.
    Взагалі в мене таке враження що вам подобається оце обговорювання власної недієздатності і всесильність "товаришів в кабінетах". 2004 рік довів протилежне, я від Помаранчевої революції ніколи не відхрещувався, це наше велике досягнення і вона ще не закінчилася.

4. Bambook

Проблема в тому, що надто багато людей вирішили, що революція закінчилася у третьому турі.
    От ми обрали Ющенка, хай він нам робить щастя.
    А ми наразі, як і раніше, будемо їздити пяними за кермом, уникати податків, давати і брати хабарі, красти... Ну ми ж свої, правильні, патрійоти, нам можна...

5. Мікі

Мікі Well-Known Member

Юля не багіня, але вона особисто намагалася дуже крутими, по нашим міркам, Постановами уряду прямо сприяти його розвитку. Якщо завтра тут буду, скину обов'язково.
    А мені до фєні, була б то Юля, Векла чи Прасковья, головне, що Тимошенко це робила для початку, і це обов'язково, інституційно! Наші ж бандюки в "гр. суспільстві", а ні пєть, а ні свістєть... Та воно їм і по визначенню не потрібне...

• Подобається Подобається x 3
  6. Bambook

Їй воно теж за визначенням не потрібне.
    Громадянське суспільство не будується постановами.
    Тільки ініціативою знизу.

• Подобається Подобається x 1
  7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А ось це якраз проблема родини. Нормально дітей виховуйте і цього не буде. Може й нормального президента згодом виховаєте.

8. Bambook

На даний момент - не родини. Бо не виховають ці люди інакших дітей. Їх самих виховувати треба (а не на мітинг за Тимошенко гнати)

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Повертаємось до тези природнього вимирання совків і все стає на свої місця.

10. Мікі

Мікі Well-Known Member

Я з 1989 по 1992, працюючи гірничим інженером в шахті, був вибраний керувати міською організацією НРУ мільйонного міста, і чхав, виходить, як тоді, так і зараз, на "всесильність товаришів в кабінетах". Яка ж з моєї сторони недієздатність, якщо зі всього Донбасу, як гірничий спеціаліст, я був один такий? Не смішіть.

11. Bambook

Ну так Мікі справедливо сказав: ці люди вимруть, але вони виховають по образу і подобію...
    Одне з двох: або громадянською освітою займатися, або виїжджати звідси нафіг.
    Третього варіанту я не бачу...

12. Мікі

Мікі Well-Known Member

Ініціатива, безумовно, знизу, але правове підгрунтя для громадських організацій підкріплюється відповідними правовими нормами. Я вже не кажу про те, що, наприклад, 70% бюджету шведських недержавних гр. організацій фінансується з держбюджету.

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Не бачу тут справедливого нічого - якщо батьки україномовні з часів СРСР, а діти ні з того, ні з сього російськомовні за незалежності - вже щось не сходиться. Або батьки за царя жили, а діти вже Дніпрогес будували ударними темпами - прикладів багато. В крайньому разі онуки по любому інші будуть, коротше не бачу проблеми тут.

14. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

І жодна Юля не "підкріпляє відповідними правовими нормами". Тільки криворіжсталі перепродає.

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Та хай вже перепродає. Я б з більшим задоволенням спостерігав за цим, ніж за тупими монголоїдними донецькими пиками.

16. levandivka

Ні добродію. Само собою воно не вимре, якщо "третім туром" завершити роботу. будуть мутації. не найкращі для України.

Але це змінює лише статки продавців. А нас цікавлять інші зміни

17. Bambook

Я так і знав, що вся різниця - виключно в формі обличчя...

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А в вас і так крім скепсису нічого немає в арсеналі. Так що спускаємось з піднебесся.

19. levandivka

20. smeet

smeet просто спілкуюсь

а де твій аватар? :)