Україна без Противсіхів?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Svjato, 10 сер 2011.

1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

В нас голосують не за когось, а проти когось. Всі голоси за Тимошенко - це насправді голоси проти Янучари.

• Подобається Подобається x 1
  2. Bambook

Bambook Persona non grata

А там голосували не за Януковича, а проти Тимошенко.
    Два політики влаштували шоу, а вся країна повелася...

3. Ravin

Ravin Well-Known Member

С таким же успехом можно обыграть и такую фразу:
    - все голоса за Яныка - голоса против партии где сидят Лозинские!

4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Не знаю, а Обама-МакКейн не шоу?

5. Мікі

Мікі Well-Known Member

А в Київраду, що, старпєри совєцькі пришли разом з таким малолєтнім крєндєльом, як Довгий?.. в вишиванці, до речі, постійно шмаляючому... Та там, в тій Раді, молодих до фіга і більше... Ну, і шо? Ця "молодь", по часті "вкрасти", ще похльеще дідуганів з ВР!!!
    А синки Януковича, шо, тоже старенькі?:haha:

Довго чекати того "природнього" шляху, се-е-е-р:haha: я думаю, шо вєчно:haha:

• Подобається Подобається x 5
  6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну як не крути, а править балом там Леонід - мамонт з ого-го якою закалкою, почесний громадянин міста Тель-Авів. Довгий просто "виконавчий директор". До того ж в Черновецького не партія, а бізнес. Отже обертаються в нього просто любителі оборудок, яких в Києві хоч греблю гати.

7. Мікі

Мікі Well-Known Member

А результат-то один!

• Подобається Подобається x 2
  8. Bambook

От що і потрібно було довести.

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Нам причину треба бачити, а не результат.

10. Мікі

Мікі Well-Known Member

Про глобальну причину всього того, що діється в Україні я вже кілька разів намагався писати тут, в форумі, але, поки що, того майже ніхто досконало в країні не розуміє, тому й не переймається. Одним реченням це так,- у нас майже відсутня така абсолютно невід'ємна складова європейської демократії, як "громадянське суспільство".

"Громадянське суспільство,- це суспільство громадян, здатних впливати на ситуацію". Здатні ми на таке зараз? Однозначно - ні! Тому й постійно в ж...

• Подобається Подобається x 3
  11. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

То подивіться: http://www.youtube.com/watch?v=cOVkcWAmY78

Хоч і з "перегибами", але більшість акцентів вірні

Останнє редагування: 15 сер 2011
  12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А я думаю що здатні, тому що в нас є вибори. Ось в Росії на думку людей владі абсолютно наплювати.

13. Bambook

А чому? А тому,Ю що намагаємося йти простим шляхом. Вибрати собі кандидата в добрі царі (цариці) і думати, що все вирішимо, тупо кинувши папірець в урну.
    Так не буває!
    Владу треба контролювати, а не молитися на неї, якщо вона "наша" і на кухні гнати, якщо "їхня"...

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Контролювати треба, якщо в людини немає особистої культури поведінки. Вас же виховали що ви у виходок ходите, а не під себе. А так виходить що владі памперси треба міняти.

15. Bambook

А воно інакше не буває. Тому що влада розбещує, і це не просто красива фраза.

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Та нічого подібного. Ви чули коли небудь про президента Австрії, чи прем'єр-міністра Нової Зеландії? Заможні країни між-іншим, а чиновник - просто сіра миша, і нічим вони не розбещуються, бо виховані з самого початку.

17. Bambook

Не смішіть мої капці. В них так було далеко не завжди. Десятиліття контролю плюс наявність сотень громадських інституцій, які не дозволять свавілля - і є результат.

18. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Яке триває постійно...
    Проколовся - відставка. Фсьо.

19. Bambook

Двозначно написав. Десятиліття в множині мав на увазі.

20. Мікі

Мікі Well-Known Member

В західному громадянському суспільстві все то, вже десятки років, як чьотко відпрацьовано. Там, саме наявність гр. суспільства дає змогу контролювати дії влади, приймати участь в формуванні бюджету усіх рівнів, контроль за його практичним повсякденним виконанням, і, що важливо, пунктуальний прозорий звіт влади перед громадськістю. Я сам на те починав дивитися ще в глибокому Союзі... І громадянське суспільство, це єдиний реальний механізм на сьогодні, який дуже результативно діє в умовах Заходу. Тому у них так, як є... і це непорівняльно з українським...

а де твій аватар? :)