Україна без Противсіхів?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Svjato, 10 сер 2011.

1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Може Спіка - клон пастора Аделаджі?

2. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Вчиш-вчиш...
    Наша влада зайМАЄТЬСЯ не політикою, а політЕКОНОМІЄОЮ: економить наш бюджет на свою користь, не переймаючись особливо політичними діями.
    Ну, кинуть кістку електорату, щоб не скучно було. І фсьо...

3. Bambook

Bambook Persona non grata

Не політичного поля, а голів, забитих політрекламою, оплаченою за гроші убивць чи злодіїв.

4. kym

kym Well-Known Member

політика це сконцентрована економіка - як казали наш велікій "вождь " товаріщь Ленін

• Подобається Подобається x 1
  5. Bambook

Воно й видно, що ленінці. Ото би загнали на вибори 99,5%, щоб з них 99,5% проголосували за таваріща Тимошенко...

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Якщо ви цілими днями говорите про Тимошенко - значить вам це подобається.

Насправді ви від "несамостійномислячих" відрізняєтесь лиш тим, що влаштували собі годівничку, яка вам дозволяє бути більш-менш незалежним від влади. Справа в тому що це не вихід для всіх і кожного, бо якщо кожен візьме кредит, відкриє генделик, збудує хату і обнесе парканом - то по-перше знову фінансова криза, по-друге знову феодалізм.

• Подобається Подобається x 2
  7. Bambook

• Подобається Подобається x 2
  8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Тут особистості взагалі ні до чого. Я можу зрозуміти пенсіонера, який вірить в черговий раз що йому піднімуть пенсію, тому він голосує за того і того, і я можу зрозуміти "середній клас", який сам себе забезпечує, тому може перебирати голосувати йому чи ні. За кожною ідеєю і ідеологією стоять матеріальні речі. Точно так само ви перемиваєте кісточки кожній партії - кому що вигідно і чому. Національний український спорт - "кому це вигідно" називається, в жодній країні немає такого.

9. Ravin

Ravin Well-Known Member

о_Оо_Оо_О
    Странно!
    У меня совсем другое видение... и других стран в том числе!
    Везде проводят аналитику программ, поступков и решают...
    Кому это выгодно?

10. Ronin

Ronin Active Member

Набридло коли людей, які не бажають обирати з двох сортів лайна роблять чи то просто зрадників, чи то кимось на зразок Чикатила

Здається цього тут ще не було:

БЮТ: Иллюзия правды

…или «почему я равнодушно ел мороженое на Хрещатике, когда конвой увозил Тимошенко» - ответ Александру Турчинову

http://sd.net.ua/2011/08/12/byut-illyuziya-pravdy.html

Раджу прочитати в першу чергу "юлєфанам". Може щось зрозуміють....

• Подобається Подобається x 5
  11. Bambook

Я так собі уявляю, що голосувати має людина за того, чиї дії відповідають його уявленням про майбутнє країни.
    Моїм уявленням не відповідає засилля корупції, тому ні за Тимошенко, ні за Януковича голосувати не маю наміру.
    З цієї точки зору - некорупційної - є в мене невеликі, порівняно з іншими, симпатії до Гриценка, але ж він у другий тур навряд чи колись потрапить, не бере в список убивць, щоб оплачували йому офіс, телефон і засилля реклами на телебаченні...

• Подобається Подобається x 3
  12. Ravin

Ravin Well-Known Member

Останнє редагування модератором: 15 сер 2011
  13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну от і чудово. Це більш наближено до реальності. А я думаю що просто нема іншого виходу як перемучитись, доки совки у владі не виздихають природнім шляхом. Поскільки їм зараз по 50-60 років, то для країни це не так довго.

14. Bambook

Це, як на мене, краще робити без воплів на адресу співгромадян, які проголосували "Проти всіх", що вони, мовляв, продали Україну чи щось на кшталт того.

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

За Гриценка хай всі противсіхи голосують, з Гриценком совків легше буде пережити, ніж з Бидлюковичем.

16. Bambook

Поки така кількість людей ведеться на політичні шоу і рекламу, в другому турі доведеться далі голосувати "проти всіх"...

17. Ravin

Ravin Well-Known Member

Тогда теряется смысл в акции, которая должна показывать всему миру:
    - нет у нас несовковых политиков, а только воры и сволочи с детством из совка!

Хотя... в первом туре конечно можно!

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Так ведеться лиш Даунбас насправді. А помаранчеві просто розкололися на 20 партій. В сукупності вони більше мають голосів, якби лишилися в блоці.

19. Bambook

На шоу від Тимошенко Донбас ведеться?

20. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Навколо чого об'єднатися?

а де твій аватар? :)