Україна без Противсіхів?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Svjato, 10 сер 2011.

1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Равин, зай гезунд!
    Ігнор!

2. Ravin

Ravin Well-Known Member

:haha::haha:

• Подобається Подобається x 2
  3. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

А у відповідь тиша...Ви не перший цього домогаєтесь;)...
    Що то за лідер, якому для реалізації треба провести "зачістку" політичного поля?!о_О А поки не зачистять, він буде на печі лежати?;) Та до дупи такого лідера!:diablo:

---------- Додано в 01:02 ---------- Попередній допис був написаний в 00:58 ----------

А таке було?;)

• Подобається Подобається x 3
  4. Ravin

Ravin Well-Known Member

И Вы правы - частично!
    Зачистку надо бы самому, но видать тот-же калькулятор не дает духу, взвалить на себя ответственность.
    Потом обвинят в том, что был техническим и тогда уже точно - не подняться будет.

• Подобається Подобається x 1
  5. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Тільки використовує він свій радикалізм дуже доцільно...То поїде в Крим презентувати книжку про дивізію СС "Галичина", якраз непередодні другого туру президентських виборів, то влаштує якійсь марш в Одесі...І жодних реальних дій проти влади...

6. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- А я тут до чого? То Спіка пропонує бити скло :) А я йому відповідаю, що українці не африканці і бити скло не будуть.

Читайте уважно дописи та не гальмуйте :

- Так що пишіть про бідного сусіда з магазинчиком-крамничкою та з боргами --- претензії до Спіки, як бачити, то він підбурює.. Чо ж Ви йому не пишите?
    Я не тільки не закликаю до погрому бити вітрини та скло в госадміністрації, а ще й стверджую що українці до того й не здатні, і не будуть громити, і помиляється пан Спіка зі своїми закликами, які в його неперв'язану голівку приходять :download:

7. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Мені соромно за ідолопоклонництво в українській політиці, без огляду на конкретну кандидатуру ідола.
    І, оскільки найпотужнішим ідолом зараз підіпхали на екрани Юлю, проти цього й висловлююся.
    А "фавори" ..? Я не планую балотуватися. :)

---------- Додано в 07:39 ---------- Попередній допис був написаний в 07:31 ----------

Я не проти багатих.
    Я проти глупих і злодів.
    Якщо голові партійного осередку нема справи до якостей його рекрутів - мені нема справи до такої безпринципної партії.
    Трудностями життя безпринципність не виправдаєш.

---------- Додано в 07:42 ---------- Попередній допис був написаний в 07:39 ----------

От і скажіть це своїй лідерці, коли почне пояснювати знову, хто їй заважав.

• Подобається Подобається x 5
  8. smeet

smeet просто спілкуюсь

А Ви в людині сидите? Коли приходить, просить вступити в партію, обіццяє матеріальну підтримку, що робити голові осередку. Та у всіх абсолютно партіях така ж сама картина. Одними принципами виборчу компанію не проведеш.Нажаль і як не банально людям у виборчих комісіях, агітаторам, розносчикам листівок, тим що стоять в палатках треба платити.ПР взагалі старається визбировати дошору всіх багатих і гроші кидають неслабі. Ми всі живемо в одному місці і праццюємо разом. І ті що в ПР і ті що в БЮТі і НУ ділимось одне з одним, хто скільки грошей дав на вибори . Так що нема на Україні інших партій-всі одинакові і за методами рботи і за принципами.Я якось на місцевих виборах був головою територіальної комісії.Кожна партія разом з усіма виборчими документами здавала і партійні програми для місцевих парторганізацій-всі як під копірку писані.Так само на загальноукраїнському масштабі.Тільки лідери іші а партії одинакові.Тому що у нас партії не ідеологій а лідерів.Так що сміятись треба з себе.Не конкретно з Вас а з мене із себе із сусіда із співробітника-ми такі , які є не гірші і не кращі-ми українці, і заслуговуємо такого життя яке маємо напевне.Нас 20 на форумі і ми їмо одне одного, а що говорити в загальнодержавному масштабі? У нас в держадміністраціях московські шпійони не роблять, хабарі бере українець від українця. То як я можу любити того українця, котрий вимагає в мене хабаря. Я полюблю негра. котрий не просить хабаря. Я за рік полюбив більше індусів-вони більш позитивні ніж укрїнці. Мені дочка каже-що за рік ні разу не бачила, щоб індуси на роботі сварилися.;)Переїжджає тепер на іншу роботу в друге місце-їй з офісу кожний колега зробив подарок,дуже тепле відношення на роботі-а у нас гризня щоденна...

9. Ravin

Ravin Well-Known Member

о_О:sad:о_О
    :cry:

10. smeet

smeet просто спілкуюсь

Що Вам не зрозуміло, від чого шок? Я мав на увазі повагу, шанобливе ставлення і т.д. людини до людини.Тобто любити людину не через національну приналежність, а через людські якості.

• Подобається Подобається x 4
  11. kym

kym Well-Known Member

цыкаві роздуми тільки абсолютно неправильні висновки... видно ще не прийшов час для правильних
    Ну Юльці в 2008 не давали скидку. Але не цьому справа. До вашого відома із-за економічних проблем не тільки суспільства збурюються а і світові війни починаються. Не існує в природі інших причин для суспільних катаклізмів. Конкретно в Україні це і буде причиною наступного збурення. Розшарування бідний багатий, явно не в користь стабільності. Більше того поки що в Україні майже всі живуть в кредит, навіть не підозрюючи того, зарплата з надрукованих нац банком грошей це і є кредит, який буде ліквідовуватись самим страшним і неконтрольованим податком на всіх - інфляцією і відповідно девальвацією нац валюти. Цікаво що ви будете говорити коли все ваше майно + доходи за два дні зменьшаться в два три рази. Так от кількість людей в яких доходи і майно будуть близько нуля(рівня виживання) збільшиться в рази і от хто і як використає їх протест - це вже друге питання - може і основне, але про це потім

За рахунок кредитів МФВ. Цього резерву вистарчить девальвації на 3-4 місяці. Згадайте 2008 рік - нац банк в місяць викидував 1 млрд дол. на ринок а ринок цього навіть не бачив .... гривня кожен день на 10-15 процент лізла догори, а потім Стельмах просто відпустив гривню бо запаси валюти зменшились до критичного рівня.
    Ви що з дуба впали чи мухоморів наїлись чи Азарова начитались
    Якого хрена пенсійний вік підняли - через те що пенсіний фонд укріпили.... ну ви даєте... та дефіцит ПФ уже за 20 млрд грн перевалив, а пенсії видають з надрукованих гривень (знову кредит)
    Який тіньовий сектор ліквідували... що ПР проголосувала проти офшорних зон - це найбільший тіньовий ринок
    про який бюджет ви говорите - про той з якого донецькі потягнули 50-70 млрд грн, в якому списали борги на 20 млрд Ахметову Фірташу і іншим подельнікам... про той в якому Бойку і Фірташу подарували 11млрд кубів газу... Як ви думаєте чим перекрили це все.... правильно друкарським станком Нац банку- слава богу сімя керує цим станком.
    Ну їй богу в сосну вдарились.... Та МФВ перестав давати кредити бо крадуть несусвітньо. А вам розказують що вже не треба.
    Так ви то не зрозуміли..... в той момент гривня нікому не буде потрібна (бо запчастину до вашого німецького чи японського авто можна буде купити за інші гроші), а інших грошей не буде. Так що не буде чим заливати...))))))
    Так в таких ситуаціях влада сама втікає..... рятує свою с...ку. Приклад Туніс Єгипет....
    З цим я частково згідний .... тільки намікніть хоч якось що то за сила.
    А якщо серйозно то в таких ситуаціях глобалісти -інтернаціоналісти починають рятувати себе за рахунок інших, а притистояти глобалістам інтернаціоналістам може тільки сила національного керунку. Чому і всі інтернаціоналісти стараються наперед зліквідувати свого противника націоналістів

12. Ravin

Ravin Well-Known Member

Это мне напоминает о том как человечество борется с выхлопными газами из автомобилей, а потом одно извержение на севере Европы и один вулкан, одним махом перечеркивает десятилетнюю борьбу за ограничение выбросов в атмосферу.
    Так и у нас...
    Пара-тройка офшоров, выводят столько из под налогообложения, что тысячи мелких компаний даже близко там, со своими нарушениями не стояли.

13. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

До речі, про собак...
    Згадав толковий мульт в тему:
    http://www.youtube.com/watch?v=Dd74S1VWfzs

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це ілюзія. Якщо кожен буде мислити самостійно - то країни не буде взагалі. Людина - суспільна істота, тому якщо буде певна кількість людей, що мислять самостійно - то це вже ідеологія що їх обєднує, відповідно будуть створюватись об'єднання чи партії, відповідно нічого кричати що ви не такі як всі.

15. Bambook

Bambook Persona non grata

Це юлефани кричать.
    А я лише хочу, щоб вони перестали мені на вуха присідати.

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Де вони кричать? Ви зараз сидите, а вони в вас під дверима кричать? Я їх не шукаю і вони мені не кричать.
    Але жити без ідеології можуть лиш папуаси і тварини. Навіть західне благополучне суспільство, яке деколи не знає хто керує урядом і не ходиь на вибори, все одно автоматично належить до якоїсь ідеології.

17. Bambook

Bambook Persona non grata

Слухайте, не шийте мені відсутність ідеології.
    Проти всіх - не тому, що безідейний, а тому, що жоден з кандидатів не відповідає моїй ідеї і не збирається за неї боротися.
    Якщо вам підходить голосувати за тих, хто вважає нормальним брати в список вбивць, а потім казати "Такі реалії, треба за телефон і офіс платити", то ваша справа.
    Я не вважаю це нормальним і не буду цього робити.
    Проти всіх - це позиція, яка стосується виборів, а не життєве кредо.

18. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Чому втеча? Втеча від чого/кого?
    Чому мусимо йти туди?

От я як собі думаю. Я політикою не цікавлюся ні грама. Не знаю в тому нічо і знати не буду. Чого я буду своїм голосом іскажати картину. Мені шо Іван шо Степан - всерівно. А за тих хто зара - протівно. Ті хто прийдуть нові - я ж їх не знаю. За сусіда би проголосував, бо сусіда знаю, а в чужих дядьках шо ся розумію.

Як був на виборах наш винниківський господар то я за го голосував з задоволенням. А за Київ мені не хочеться голосувати. Чого то я мушу то робити і чого то хтось буде казати шо я від чогось втікаю чи ховаюся. Не ховаюся. Відкрито кажу шо всі вони вилупки недостойні і не піду я за них голосувати. Ні за них ні проти всіх. Вибори - фарс. Якшо я і буду на них маріонеткою - то лише в ролі паяца :).

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А яку ви підтримуєте ідею і ідеологію?

20. kym

kym Well-Known Member

вчи вчи одні двійки...... якщо ви не цікавитесь політикою то політика цікавиться вами. І кожна влада із задоволенням рахує тих що не хочуть пхати носа в політику... бо чим більше тих що не цікавиться політикою тим більше влада може робити те що хоче. Більше того кожна влада буде робити все щоб таких Rebbit було якмога більше - і тоді вона зможе тих інертних обкласти податками по самі вуха, не робити дороги, піднімати ціни на все і вся і так далі......
    якщо б ви були шехтер який цілий день сидить під землею, нагарується як віл, потім вилізе на верх вріже пляшку горілки виспиться і знову полізе під землю і на все йому плювати крім зарплати то ще можна припустити що йому пофік. Але якраз той шахтер і йде на вибори бо то для нього розривка - він майже не має інших розваг і більше нічого не бачить і він голосує за своїх - неважно чи вони бандити чи порядні - головне свої. Якщо так само почне робити галичанин, який і не гарує так і горілки не п'є так то тоді точно в цій державі ніколи не буде порядку і керувати нею будуть всякі пройдисвіти.

• Подобається Подобається x 4
а де твій аватар? :)