Україна без Противсіхів?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Svjato, 10 сер 2011.

1. Ома

Ома Дуже важлива персона

Та ні в чому собі не відмовляйте! Ну нарешті! Зізналися таки!
    А ми тут списи ламаємо! Все стає на свої місця. І стає зрозумілим.
    Ось дивлюсь на список тих, хто підіграє зараз Януковичу, і думаю, що світ перевернувся до гори дригом на нашому форумі. Хто з нас бандерівці - ви лвів'яни, чи ми - донеччани?

• Подобається Подобається x 5
  2. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

• Подобається Подобається x 3
  3. Spika

Spika Well-Known Member

Имею альтернативное мнение считать людей, предлагающих названного лицемера, патриотом, настоящим украинцем, интеллигентным, принципиальным, умным человеком... не зрячими людьми. В лучшем случае - заблудшими.

4. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Вибачаюсь за офтоп, ну тут я вам чесно, як митець митцю скажу - помиляєтесь Ви. Тягнибок є цілком пристойна особистість, гідна поваги в очах українців (а не малоросів, які ні на що путнє, як громадяни Держави, не здатні) і до Тягнибока ще багатьом ох як дуже-дуже далеко...

5. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Але йому ніколи не пробачать радикального націоналізму, який "підняв його на хвилі".
    Тому широкої підтримки він не отримає.

---------- Додано в 06:45 ---------- Попередній допис був написаний в 06:38 ----------

Тільки не поспішайте рисувати Землю на 3-х китах, втішившись озарінням... :)

• Подобається Подобається x 2
  6. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

---------- Додано в 11:28 ---------- Попередній допис був написаний в 11:28 ----------

Особисто у мене лише три претезії до Тягнибока. Перша-повернення п"ятої графи, друга-те, що між першим та другим туром президентських виборів він корчив з себе противсіха.
    І третя: чому він не приймає участь в акції протесту з приводу "судового процесу"?
    А що стосується радикалізму, це мене не лякає. Нашому болотоподібному суспільстві трохи радикалізму не завадить.

7. Gron

Gron тафгай

8. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Одні більше варяться у біло-голубому розсолі, другі у чорно-червоному. Кожна сторона вже має оскому на власне середовище...

• Подобається Подобається x 1
  9. Ravin

Ravin Well-Known Member

О!!!!о_О
    Ещё и это вкинули в тему!!!
    Борис (тот что котяра) уже пытается на мужские достоинства намекать, Ома - на память предков давит.
    Робяты!
    А у Вас все в порядке?
    Ну, с Вашей точки зрения - ДА!
    А что психиатры говорят?

• Подобається Подобається x 4
  10. levandivka

Точно-точно...
    тільки Сміт на ха-ха пробиває.

11. Ravin

Ravin Well-Known Member

Там их вообще - уже два стало!;)
    Юля одного уже успела... скажем, перепродать раза два/три и теперь его вообще найти не могут!
    Так что... мир на двух китах и никаких перспектив нет.

---------- Додано в 12:33 ---------- Попередній допис був написаний в 12:17 ----------

12. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А в вашу перев"язану голівку не зазирала думка, що магазин цей вашого сусіда, пп, який ще не віддав борги..? Ні? Я навіть знаю чому...

---------- Додано в 14:12 ---------- Попередній допис був написаний в 14:10 ----------

Ви, Ома, Ви... Давайте я Вам "Новою поштою" Тягнибока вишлю з усім КУНом і Свободою... Вам потрібніший...

---------- Додано в 14:15 ---------- Попередній допис був написаний в 14:12 ----------

Синку, а можете ще зо дві хвамілії таких "робІтників" назвати? Звіздєть, нє ящики ворочать...

13. Ravin

Ravin Well-Known Member

Не надо!
    А нам чем тогда, залетных, из РФ пугать?
    Просто, Бабаек, они уже не боятся!

• Подобається Подобається x 4
  14. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

В один зоопарк с Жириновским.

15. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

16. smeet

smeet просто спілкуюсь

Це Ви про що?

17. levandivka

Про вчорашні дописи.
    Отдихать надо (с)

18. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ravin
    зовсім нещодавно я вважав Вас нормальним адекватним мужиком.
    А тепер хочу сказати - "Не ганьбіть єврейську націю" (якщо Ви не косите під аіда).
    Подивіться ХТо Вам плюси ставить?

Скоріш за все Ваше місце - в моєму списку ігнорів. Причина - Ваша пустопорожність.
    "МелИ, Лемеле, твоя нєдєля"

P.S. Фроумлянине Левандівко (у цьому пості я пишу Вам не як млжератору): Продивіться свій список карми.
    Ви тішитесь тим фактом, що зараз Ви у фаворі в тих, хто ще рік тому поливав брудом Ющенка і з піною підносив янека і його колегу - московського сортиромочильщика?
    Не соромно?

19. Ravin

Ravin Well-Known Member

Борис возьмите себя в руки!
    Я пишу не для плюсов!
    Мне абсолютно пофиг кто мне что ставит!
    Пишу, что думаю, а не заигрываю с конъюнктурой!

20. smeet

smeet просто спілкуюсь

)

а де твій аватар? :)