Україна без Ющенка

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 10 кві 2007.

?

Якщо у 2015 постане вибір між Януковичем і Ющенком, кого підтримаєте?

1. Ющенка, ТАК!

16 голосів
    43,2%
  2. Януковича, базара нєт!

8 голосів
    21,6%
  3. Піду у противсіхи!

13 голосів
    35,1%
  1. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

не стане. Надто багато сподівань на нього покладали

• Подобається Подобається x 4
  2. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Ось в тому-то і сіль, що зумів скористатися і досягнув незалежності без крові...
    Мова йшла про президентів України, чи не так?;)
    А що рябий йолоп робив на протязі майже цілого року (з початку 2005 по 1 січня 2006 року) ?
    Не дав Бог свині рог, а жабі хвоста:)))...

3. Real

Real Well-Known Member

хто досягнув незалежності?! о_О

4. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Треба віддати належне Кравчуку - не схилив голову перед Варенниковим, який канкрєтно приїхав з наказом "Малорусс! Здавайс!" А було чимало шавок, які з комірчин витягли приховані партквитки і танцювали "Лебедине озеро".

Не стане Ющенко вже ніким. Хіба що директором музею (бджолярства або бджільничтва - підкажіть правильне слово).
    Просрав усі свої стартові можливості і народну довіру.

• Подобається Подобається x 2
  5. levandivka

Гляньте у дзеркало, пройдіть тест IQ, щоб не зашкалювало.
    Або серветкою прикривайте рот, коли на ЛФ приходите. Надмірне виділення слини шкодить спілкуванню.

• Подобається Подобається x 3
  6. Yarema

7. Skim

Skim Active Member

Шановний, слідкуйте за своїми словами. Коли я писав в темі про Тимошенко, то я не принижував її (хоча вона на це справді заслуговує) я лише виклав факти. Якщо ви дійсно належите до людей, які насправді підтримують в Україні національні патріотичні сили, то припиніть, обливати брудом Ющенка, це не додає Вам честі. Якщо у Вас є факти по суті – викладайте їх і будемо обговорювати.

За Конституцією 1996 року прокурор призначається Президентом України на певний терміт, на декілька років і ніхто не може зняти прокурора з посади (навіть Президент) доки не завершиться цей термін. (Це зроблено для захисту прокурора) Виключенням може бути лише той випадок коли прокурор здійснив кримінальний злочин. Термін прокурора, який призначив Президент Кучма, на той час ще не завершився, тому Ющенко не міг до 1 січня 2006 року змінити прокурора, а після 1 січня 2006 року Ющенко вже не мав права змінювати прокурора, це право перейшло до парламенту, (згідно з реформою), а там, в Парламенті, на той час була кумівська більшість.

8. Yarema

9. levandivka

Поважайте читачів! І облиште лайку за порогом ЛФ, або ЛФ

10. Skim

Skim Active Member

Це не від соціального статусу залежить, а від рівня інтелекту.
    Я теж звичайний робітник, працюю електромонтажником, але як бачите, веду себе на форумі інакше.

Так іноді і я можу собі дозволити принизити когось, і якщо я вважаю людину лайном, то буду відверто її так звати, але це буває дуже рідко і виключно лише в тому випадку, якщо та людина дійсно на це дуже заслуговує. Наприклад, якщо взяти політиків, то я можу іноді дозволити собі подібні висловлювання щодо Сталіна, Путіна, Кучми, Януковича, Азарова, Табачника тощо, вони дійсно на це заслуговують бо принесли дуже багато шкоди Україні, Українській нації.
    Ющенко ні чим не нашкодив Україні. Він робив лише добро для України. Єдине в чому його звинувачують так це в тому, що він зробив мало добра Україні.
    Отже виходить за Вашою логікою. Якщо людина робила лише добро, але зробила його мало то така людина вже заслуговує на те щоб її принизити? Заслуговує на те щоб поливати її брудом, називати її покидьком? Заслуговує на те щоб вважати її лайном? Я правильно Вас зрозумів?

11. Yarema

Так то Пушкін зробив все, щоб Хам став президентом?! о_О Та ну Вас, пане! Не буду з Вами сперечатися, бо посваримося остаточно...
    Де те добро? Дайте помацати хоча б...

12. Real

Real Well-Known Member

Ющенко "тупо кинув" весь народ України. Наобіцяв, а потім кинув. Таке не забувається! :ireful1:

13. Boris_Kiev

Тільки активно сприяв приходу Хама і встиг вимолити собі індульгенцію. Добре що перед тим Нацбанк не розвалив - все ж таки там працювала професійна команда.

14. Skim

Skim Active Member

Друже, давайте поговорими спокійно без емоцій і я впевнений, що ми не посваримося. Я впевнений, що ми зрозуміємо один одного, тому що в нас з Вами спільні політичні погляди, однакове ставлення до України, ми є прихильниками демократії і національної політики, ми хочемо щоб в Україні було верховенство права, щоб були чесні вибори, ми разом підтримуємо Соборність і Незалежність України, ми разом шануємо наших національних героїв (Степана Бандеру, УПА тощо) хочемо бачити Україну в ЄС і НАТО тощо. У нас з вами немає розбіжностей в цьому всьому, тут все співпадає, ми з вами повністю однодумці. Єдине в чому у нас зараз є розбіжність так це лише в тому, що хто з сучасних політиків є нашим з вами однодумцем насправді, тобто кому варто довірити владу в Україні, щоб той політик виконав всі наші з вами демократичні, національні сподівання.
    Так от раз ми по суті однодумці, то давайте про те кому з політиків довірити виконувати наші спільні очікування і сподівання, поговоримо спокійно. А також спокійно поговоримо про тих політиків, які можливо щось не виконали з наших з вами сподівань і чому не виконали.

Ви ж погодитеся, що Ющенко був не Богом, а лише президентом, а значить міг діяти лише в межах своїх повноважень. У Ющенка не було економічних повноважень. Всі економічні повноваження перейшли після реформи до Прем’єр-міністра і Уряду. Тому Ющенко не міг створювати щось в економічній, соціальній і фінансовій сфері щоб результат можна було помацати. Всі практичні повноваження було забрано (після реформи і передано до Уряду). А що ж тоді залишилося у Ющенка. А залишилося це догляд за дотриманням Конституції (тобто Гарант), залишилися різні гуманітарні сфери, залишилася відповідальність за зовнішню політику (ЄС НАТО) і залишився відповідальність за Українською армією і СБУ. Ось і все. Так от в цих сферах в яких Ющенко мав право діяти він діяв і діяв максимально успішно.

Це Ющенко відкрив архіви СБУ і тепер нарешті всі дізналися про те, як росія нищила наших дідусів і бабусь, батьків і дітей, братів і сестер нищила нашу націю голодом.

Це Ющенко створив Інститут Національної Пам'яті.

Це Ющенко добився щоб в бюджеті 2008 було виділено на Українську Книгу і Українську Мову 80 млн. гр. (раніше було лише 8 млн. гр.)

Це Ющенко добився щоб не менше 55% закордонних фільмів в Україні обов'язково дублювалися Українською Мовою.

Це Ющенко добився збільшення фінансування Української Армії.

Це Ющенко жорстко відмовив путіну залишити після 2017 року російський флот в Криму.

Це Ющенко дав Героя України Степану Бандері.

Це Ющенко зробив так, що журналісти тепер сміливо пишуть про все і не бояться, що їм відріжуть голову або виженуть з роботи.

Це Ющенко зробив так, що ми тепер можемо вільно і спокійно обирати владу, зробив Вибори в Україні чесними і прозорими і це підтвердили спостерігачі з різних країн світу.

Більшого він зробити просто не міг. Якщо у Вас забрати вудку і сказати Вам щоб Ви ловили рибу Ви ж теж не зможете це зробити. А потім всі почнуть Вас звинувачувати в тому, що ви нічого не спіймали. Ви скажете їм, що в мене не було вудки, я не міг, я хотів , але не міг.... А Вам скажуть, а нас це не цікавить… Ну і як Ви будете почуватися?...

Уточніть, будь ласка, в чому тут вина Ющенка? Що саме він зробив, що Хам став президентом?
    Пане Real, поговоримо спокійно…
    Уявіть собі Ви кандидат в Президенти, йдете на вибори. Вам потрібно написати передвиборчу програму. Тобто надати людям певний пакет обіцянок. Як Ви це робитимете? Мабуть Ви спочатку дізнаєтеся, а що має право взагалі робити Президент України, тобто які в нього повноваження, і дізнавшись тоді будете складати свою передвиборчу програму. Правильно? Йдемо далі.
    Все гаразд Ви написали нормальну програму Ви бачите що Ви це все зможете виконати, бо у Президента є достатньо повноважень щоб то все виконати (у Кучми були величезні повноваження він був як цар) і тому Ви сміливо розповідаєте людям весь пакет обіцянок і кажете що Ви впевнені, що все виконаєте. Народ в захваті від Вас, носить Вас на руках.
    Далі починаються вибори. Ви перемагаєте. Але відбувається непередбачуване. Парламент робить конституційну реформу і забирає у Президента (тобто у Вас) майже всі повноваження і робить з Вас фактично гуманітарного міністра, який немає ніяких повноважень. Ви сідаєте в крісло і сумно замислюєтеся, що ж тепер робити, як тепер пояснити людям, що більшість передвиборчої програми тепер виконати неможливо… Лишається лише сподіватися, що виборці не діти, а дорослі розумні люди і зрозуміють, що сталося…
    Пане Real, невже ми виборці цього не зрозуміємо?...

Уточніть, будь ласка, чим саме він активно сприяв?

15. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Это только кажется, что кинул. Он сделал все как националист и получилось, то что от этих его действий и ожидалось.

Единственно что сдемпфировало вред от него - так это увеличение гос долга, кторый вырос от оранжевых с 15 миллиардов долларов до почти 90 миллиардов. Я понимаю. что всем этим финансовым институтам и надо больше долга страны, но если бы представить что в долг никто не мог давать, то провалилсь бы все раньше и его бы на руках вынесли из президентов в выгребную яму, предварительно набив морду.

Я так думаю, что и пчел ему нельзя поручать....Выглядел он ничего, пока рот не стал открывать. Я с 2005 года тут писал, что ожидать от него и для Украины.

16. Real

Real Well-Known Member

Боже ж мій! Ви як професійний адвокат робите наголос на тому, що вигідно, і повністю замовчуєте інші аспекти. ( доречі, ви забули згадати пам"ятник жертвам голодомору, але я теж відношу це до багатьох злочинів Ющенка ) Давайте я вам нагадаю два постулата кандидата Ющенко: всі бандити мають сидіти в тюрмі, ми створимо 5 мільйонів робочих місць. Хочете попрактикуватися у захісті підсудного Ющенко в розрізі його повноважень до і після реформи, і в розрізі конкретних пропозицій з його боку по реалізації цих гасел?

17. Yarema

Про це вже все було відомо ще на початку 1990-х років...Я в 1992-1993 році працював вчителем історії в сільській школі...Так ще тоді в підручнику все було докладно розписано про цю трагедію і про її винуватців...Більш за те, був виданий спеціальний випуск газети для педагогів повністю присвячений цьому лиху...Що нового відкрив Ющенко? Зробив наголос на геноциді? Так думаючі люди давно вже це зрозуміли самі...
    Який сам фактично віддав в руки українофобів...Низький йому за це уклін...
    Та Ви ж самі писали, що це не в його повноваженнях...За це проголосували депутати, шановний...
    Те ж саме...Заслуга ВР.
    Вийняв зі своєї кишені? Уряд був ні до чого? Як і ВР?
    І привів до влади Хама, який залишив цей флот на 25 років...Оце так жорсткість:)))...
    Тоді, коли вже закінчувався термін його повноважень, щоб поставити Юлю в незручне становище, бо, підтримавши це, вона втрачала голоси на сході, а розкритикувавши, на заході... А Хам, якого Ющ привів до влади позбавив Бандеру і Шухевича цього звання (звісно не сам, але через лояльний суд)...Оце так заслуга...Ганьба!
    Маячня! Канал Порошенко цього добився ще за Кучми...Та й інші журналісти проявили громадянську мужність ще під час Майдану, коли Рябко сюсюкав з Кучмою і Хамом...
    Завдячуючі йому, ми виборів більше не маємо...Бо він, заради своєї ненависті до Тимошенко, зрадив всю країну...Оце так заслуга!
    Зате присмоктатись до Росукренерго він встиг і афери з пам'ятниками, Мистецким арсеналом, "лікарней майбутнього", курсом долару провернув...
    По-перше, ніхто в нього не відібрав, бо він сам віддав...По-друге, у нього був цілий рік кучмівських повноважень, який він витратив на катання по закордонах і милування собою...А також на переподіл фінансових потоків на свою користь.
    Коротко: 1) розвалив фактично більшість;

2) ветував всі законопроекти уряду;

3) викинув всіх помаранчевих лідерів з президентської адміністрації і РНБО, натомість злигався з регіоналами і сумнівними особистостями на кшталт Балоги;

4)очолив компанію "противсіхства", що в не малій мірі сприяло перемозі Хама...

Цього не достатньо?
    Він все зробив не як націоналіст, а як людина, що ставить особисті забаганки вище за національні інтереси...

• Подобається Подобається x 4
  18. levandivka

Ну, Ви б на його місці фсьо зробили б інакше!
    Хамові в морду, Кучмі в дупу надавали б.
    Нє?
    Фільм "Брюс всемогутній" забули?

• Подобається Подобається x 1
  19. Boris_Kiev

Отож! Ющенка у грудні 2004 теліпала така нетерплячка, що він сам стрибнув назустріч тій політреформі. Якихось іще три тижні - і був би він повноцінний президент (за повноваженнями).

У лютому 2005 ми чекали резонансних судових процесів, а натомість що ? "Проект відбудови Десятинної церкви у Києві"...
    Кучма попросив чи що? (це під його вікнами).

20. Yarema

Не я...Юля зробила б інакше...Вона вже тоді протестувала проти конституційних змін, що відібрали у Ющенка повноваження...А він і його партія за це проголосувала...Тільки не треба казати, що цим він врятував країну від кровопролиття...Бачив я, як тоді обісралися депутати, коли натовп ломився в ВР...Петя Порошенко мужньо відстоював двері з депутатами від "Нашої україни"...Всі були блідими, як смерть... Кучмісти напевне під лавки позалазили...

Далі. Юля принципово відмовилась підписувати ганебний "меморандум" з кучмістами, що фактично звільнив винуватців від відповідальності за фальсифікації і сєвєродонєцкоє збіговисько...

Всім було зрозуміло, що кучмісти вже усвідомили свою поразку і намагались лише виторгувати більш почесні умови капітуляції...Рябко на це пішов...Чому? Питання з питань...Можливо тому, що вже тоді не збирався нічого не міняти в країні принципово, бо його все влаштовувало, коли він опинився при владі.

а де твій аватар? :)