Україна без Ющенка

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 10 кві 2007.

?

Якщо у 2015 постане вибір між Януковичем і Ющенком, кого підтримаєте?

1. Ющенка, ТАК!

16 голосів
    43,2%
  2. Януковича, базара нєт!

8 голосів
    21,6%
  3. Піду у противсіхи!

13 голосів
    35,1%
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Нічого дивного, Миху.
    Чувакам нафіг не потрібна Україна, нафіг суверенна і неподільна... Чувакам ВЛАДА потрібна. Хоч в своєму зарагульському хуторі, але влада. Війтом, старостою, поліцаєм... Пофіг ким бути, аби керувати, аби при владі... Але зі своїм хуторським менталітетом, їм вище хуторського старости не вилізти. Бо Україна не вони. Легко вивести свідоміта з хутора. Хутір із свідоміта вивести неможливо...

• Подобається Подобається x 8
  2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Пане Юрку, дивіться що в КИЄВІ робиться.
    Чи Вас все, що по той бік Збруча, не торкає?

• Подобається Подобається x 2
  3. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Думаємо,думаємо...придумати не можемо!Я вже сумніваюсь,чи є насправді чим нам думати!
    Що ж пробуємо...дупою крейцовою! І дивимось,що з того виходить!
    Та ВаськоМТ знає,що має вийти!
    Пане Педро,я Вас розумію і підтримую в Ваших роздумах про те,що думати,думати і ще раз думати,то одне,а щоcь робити,то...to już całkiem inna sprawa!
    Шануймося!
    ВасильМТ хоче прискорити хід з Києва в сторону Збруча...так сказати обєднатися,як 17 вересня 1939 року...От і спішить до дати!
    А я дивлюся на Ту київську кумедію,як на Тих варятів зі свічкою і каністрою бензини в руках!
    І кому то моє,і те Педрове говорення,та й ті катрени потрібні,га-а?
    Але є надія і на Інших!

Останнє редагування: 22 сер 2011
  4. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Миху, я є лікар. До мене поступає хворий в важкому стані. Я призначаю лікування. На наступний день я є радий якщо хворому не гірше. Через день-два я можу вловити ледь помітні ознаки одужання. І я впевнений що за деякий час хворий повністю стане на ноги.
    Те що можна було назвати Україною 20 років тому було в жахливому стані. Страшним симптомом цього було обрання Кравчука 60% жителів "України". Дабі бєндьоравці нє прішлі к власті. Весь посткомуністичний світ вибирав достойних кандидатів. В нас зі Сходом вони були різні. Ми обирали тих хто заслужив, Схід комуняк і іншу гопоту.
    В нас було все різне - мова, релігія, напрямок куди йти, політичні уподобання, друзі в світі. Була надія, що хоч трохи знайдемо спільний знаменник.
    І подивіться ситуацію зараз, прочитайте різних спіків. Хворий видужує? Думаю, всім відомо. Ситуація погіршилася в десятки разів. І тепер є повна загроза для Західної України знову потрапити в ярмо.
    На жаль, труп реанімації не підлягає... То який вихід?

• Подобається Подобається x 3
  5. VasMT

:)))
    З цього і треба було починати, діду...
    Що на старості років хочится спокою, тиші, таріль зупки та ґазету...
    А там, якою мовою буде та ґазетка, чи то польскою, чи то угорською, яка то буде зупка, чи то помідорова, чи капусняк байдуже... Аби мухи не дзижчали... ;)
    А для цього треба присмоктатись до тлустої Еуропи...А цього Україна не хоче. А гоноровий Український Люд цього не хоче, хоче сам... От і ви вовтузитесь, може зжаляться еуропевці, підберуть жеброту... Не підберуть... Хіба на найдревнішу професію - спати за гроші... :mocking:

6. Yurko NOTOCO

Ющ не пройшов! Тягнибок не проходить!(?) Тигипко...О-о-о,Тигипко напевно!?:cry:
    Всі решта,як гумові! А Путін,як Сталь!

• Подобається Подобається x 1
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та ну що ви, Педро? Гляньте на історію України. Ще не таке бувало! Але віра не зникала!
    Візміть часи козаччини, недавні часи - -2-ї світової, хіба тоді було більше підстав здобути Україну? Але люди вірили і боролися.

Так що сьогодні кидати частину України - зовсім не час і зовсім нема підстав.

Треба, щоб пройшло покоління совків, розширяти кругозір наших громадян. Все це лікується часом. А те, що надія є - Майдан 2004 року. Він даремно не пройшов.

8. VasMT

Москаль прилюдно послав колишню фракцію Ющенко

9. Bambook

Bambook Persona non grata

Льгкім двіженієм рукі Москаль перетворюється з "помаранчевого брехуна" на "авторитетного політика, чия думка має непересічну цінність"? ;)

10. VasMT

Нє-а... Сама постановка викликає моральне задоволення... :)))

11. Bambook

І часто у вас викликає моральне задоволення те, що хтось свариться і матюкається? о_О

• Подобається Подобається x 4
  12. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Але про Ющенка Москаль сказав точно...Вся гниль йде від Рябого...

13. Bambook

Куди йде?
    Звалити все лише на Ющенка - це те саме, що сказати "От оті останні 50 грамів були зайві". Так ніби попередні 450 були чимось інші :)

14. Yarema

Та ні, останні 50 грамів були найогиднішим шмурдяком;)... Можливо навіть денатуратом...

15. Yurko NOTOCO

Шо-о...знаєте,як там було? Кіко версій маєте? А решта денатурату,трутки,йаду...де закопалисте,під грушку?
    Давайте,давайте...Яке то шчістє вам привалило,Ющ-лох! :frown:
    Але ,як той Ющ зірветься з ланцюга...Але то буде!
    Море крові й купа гівна!(с):cry:

16. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Що стосується крові я дещо сумніваюсь.:nea:

17. Yurko NOTOCO

Денатурат кажете!Ну-ну...
    Але як-то сі зачне...Але то буде...!:cry:
    Березовський нервово курить і збоку споглядає!

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

по менше слухайте москалів.

19. Yarema

---------- Додано в 21:05 ---------- Попередній допис був написаний в 21:04 ----------

20. Yurko NOTOCO

Не все відразу...не все за раз!
    Дивимося спочатку кіно з Юлькою...А там видно буде,хто прав,а хто крав!

а де твій аватар? :)