Україна без Ющенка

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 10 кві 2007.

?

Якщо у 2015 постане вибір між Януковичем і Ющенком, кого підтримаєте?

1. Ющенка, ТАК!

16 голосів
    43,2%
  2. Януковича, базара нєт!

8 голосів
    21,6%
  3. Піду у противсіхи!

13 голосів
    35,1%
  1. Ravin

Ravin Well-Known Member

Тут с Ющем на пару лет кинули и не надо было даже думать на год вперед, а Вы уже место в мозгах на 10 лет забиваете.
    Мир очень быстро меняется... не заметили?

• Подобається Подобається x 2
  2. kym

kym Well-Known Member

За адресою за адресою. Як приклад одна цікава історія, ще з часів СеРеСеРу.... був чоловік - шофер в нього експедитор жид і возили товар заводу. І як завжди лівак ішов.
    Так от той шофер свого експедитора золотою людиною обзивав... і грошима поділиться і в життю допоможе і взагалі хоч до рани прикладай - бізнес партнер (по теперішньому) надійний як скеля. Кінчилося тим що шофера посадили а експедитор частини грошей позбувся. А організатором то був експедитор, а шофера просто тримав як свій запасний вихід і навіть більше в його сторону і не дивився. А бідний шофер цього навіть не зрозумів. Так що бажаю вам до кінця зрозуміти надійність ваших бізнес партнерів тоді дійсно не будете мати проблем.

---------- Додано в 13:17 ---------- Попередній допис був написаний в 12:57 ----------

Не пересмикуйте.... я за Юлю ніде не агітував і не буду. То ще та "воровка" і довіри вона сильної не викликає, але є реальність. Є такий політик і він є опозиційний теперішній владі. Більше того після тиску на неї влади точка неповернення пройдена і в цій ситуації, як спільник по боротьбі з донецькими вона більш надійна ніж скажемо Яценюк, який може завтра ввійти в партію регіонів, чи навіть Ющенко який може стати премєром і залишить Табачника міністром, бо президент заборонить звільняти..

3. Ravin

Ravin Well-Known Member

О нем вообще нечего говорить.

4. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Ющенко - Хмельницький!?о_О Нікчему і неробу порівнюєте з людиною, що була лідером з залізною волею, гострим розумом і неабияких військових здібностей?:sad: Якщо вже з кимось порівнювати Ющенко, то це з Юрасем Хмельницьким...

• Подобається Подобається x 1
  5. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Та чого?
    По Яценюку Ми (українці)знали б,чи Україна може бути партнером в справі єврейського бізнесу на Україні,а чи тільки, як "гарматне м'ясо" на полях російського-єврейських битв-фокусів!
    Ну ,як в Юльки з Путіним,або Путіна з Бер Лазарем!
    Галичани то нутром чують...традиційно!Ярема того не розуміє,бо як бик пре...вішаючи ті свої вермішелі про бют тут!
    Пане Равін,як на мене...Ви представник і сторонних політики Яценюка і Ко.
    Якщо помилився,ну то й шо...Равінам також гроші потрібні!
    А Тимошенко і Ко. засралася з своєю індивідуально-корумпАльною політикою,то...то так і мало відбутися з нею тут на українській території !
    Нєфіг було зневажати думкою простого українця...і Ющенка також,маючи такий шанс,як Ізраїль з 1949 по 1963-й!
    То треба все цінити вчасно! Короче,далі зобачимо!
    І... чи то я маю на таке вказувати комусь!
    Свят,свят...!

6. Yarema

Та доки мені будуть приписувати те, чого я не робив!?:diablo: Хіба мова іде про БЮТ?! На виборах в ВР голосуйте хоч за чорта з рогами...Справа йде про вибір з двох кандидатів на президентську посаду, іншого не дано...А на вибори в ВР треба домовлятись і об'єднуватись на тих принципах, що є важливими для всіх патріотичних сил...І Юля за такого розкладу буде мати в ВР всього лише ОДИН ГОЛОС, як і решта людей, що туди пройдуть...Як Ви цього не розумієте? То через те, що ненависть до Юлі засліплює очі (хоча я не розумію чому)о_О...
    Давайте окреслимо ті принципи, що могли б об'єднати опозицію напередодні виборів в ВР 2012 року...Бо щоби ті вибори дійсно відбулися не за сценарієм аля рюс, або аля Бацька, демократам доведеться дуже сильно поборотись...Інакше виборів не буде, буде розподіл місць в ВР серед холуїв...
    Де Юля за часи свого прем'єрства була звинувачена в корупції і засуджена? Їй не змогли пришити жодного звинувачення в корупції, тому і шиють те, що вона заключила невигідні контракти з Газпромом, замість того, щоб ці контракти розірвати, якщо вони є несправедливими і є перспектива заключити інший. До речі Юліна угода вже не діє, бо діє Харківська угода...Але Юлю намагаються засудити за угоду, яка вже не діє...Дивина!
    Та Юля не була прем'єром з осені 2005 року і до 2008 року...Що заважало Ющенку використати свій шанс? У нього було 3 роки, але він довів ситуацію до того, що йому став загрожувати імпічмент, від якого його порятувала саме Юля з БЮТом...Чи Ви про це забули? Про анекдотичні три укази Рябка про розпуск ВР і про похід ВВ на Київ, який зупинила жменька регіоналів? Лише БЮТ порятував подзьобану дупу, склавши мандати...

За це ця нікчема ще більше зненавидів Юльку, як може дрібна, підла душа ненавидіти людину, яка порятувала її, але таким чином показала свою моральну зверхність і благородство, на яку Ющенко просто нездатний...:sad:

7. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А, не сперечаюсь. Винищив тисячі і тисячі українців які не були православними. І успішно знищив Україну, лишивши після себе Руїну.
    До такого навіть Ющенко не міг додуматися. І якщо ви чекаєте таких кроків від Юлі, то голосуйте. Вона своїм хіхіканням до фюрера показала, що на таке здатна.

• Подобається Подобається x 3
  8. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Яремо,заспокійтеся в своїх мріях-фантазіях,аналізах і ненависті до Юща!
    Нафіг мені Ваша лапша?
    Дивіться,що в світі робиться,а не з манячками...в київському цирку!
    Остогидло!

9. Yarema

10. Ravin

Ravin Well-Known Member

Я не сторонник ни одного... из "олимпа" при Кучмовской кормушке, и Яценюк мне так-же по барабану как и Юля и Янык и Ющ.

---------- Додано в 18:20 ---------- Попередній допис був написаний в 18:17 ----------

А где в этом всем, вообще, наши деньги?
    Разве что даем им доступ к ним, вот и всё.
    Так нас и так не особо спрашивают, пока что.

11. kym

kym Well-Known Member

Ну я б не був такий категоричний відносно Ющенка..... тут такі самі категоричні відносно Юлі :))):))):)))
    По перше це перший український президент.... а в росіян є приказка "перший блін завжди комом". Ющенко почав з українців робити українців, але робив це примітивно, і з розривом з економічною політикою і політикою управління державою. Крім того йому самому захотілось стати олігархом. Але ці процеси що він запустив у самоусвідомленні українців теж надзвичайно важливі бо націю треба будувати. Думаю що дії Ющенка ще будуть переосмисленні і по справжньому оціненні з часом. Сьогодні не кожен може побачити результат дії певних процесів через якийсь історичний проміжок часу.

12. Yarema

А я чомусь думав, що ним був Кравчук...:sad: Прекрасно володіє державною мовою, розумний, врешті решт, стояв при витоках незалежності України:)...
    Я згадую національне піднесення кінця 1980-х - початку 1990-х... З тим духом навіть і Майдан порівняти неможливо...Хто тоді слідкував за подіями і культурним життям, мене підтримає...Можливо молодь того не пам'ятає...
    І виявиться те, що існувала змова між Кучмою і Рябком, який гарантував "родині" Кучми недоторканість і збереження награбованого...Друга змова була між олігархами і Рябком, який гарантував їм продовження збагачення за рахунок більшості населення України, в обмін на свою долю в прибутках...Особливо яскраво це проявилося навколо "Росукренерго"....;)

Можливо ще багато чого цікавого відкриється, але чомусь я впевнений, що нові відкриття остаточно поховають міф про "Ющенка - українського президента"...:sad:

• Подобається Подобається x 5
  13. Ravin

Ravin Well-Known Member

:good::good::good:
    Мир так быстро меняется, что надо ждать нового, а не наступать на старые грабли.

Останнє редагування: 21 сер 2011
    • Подобається Подобається x 3
  14. Pedro

Ну чого ж, памятаємо. З мітингу на мітинг. Іноді кидав роботу, просив щоб пацієнтів переназначили. Піднесення!.. Ось тільки не віриться що воно в Донецьку було. Запамяталась лише одна фраза з Донецька. Якийсь шахтар - дайтє нам калбаси тада мі і па хахлацкі загаварім.
    Єдина помилка була - цей сумнопамятний "ланцюг єдності"...:sad:

• Подобається Подобається x 4
  15. Yarema

Та було... З шахтарських страйків все і почалось...Правда шахтарі так і не переросли економічних вимог, на жаль... Але що питати з людей, які отримали середню освіту і політично були абсолютно безграмотні... Дивлячись з дописів на гілці, з політологією не все гаразд і у багатьох дописувачів, навіть з вищою освітою;)...

16. Pedro

Зрозумів, пане Ярема.:) Стараємося... Що ж зробите, коли за 21 рік життя в еміграції всього один раз і то 15 днів був в Україні. І, очевидно, вже і не буду ніколи...

• Подобається Подобається x 4
  17. Yarema

18. Pedro

19. Yarema

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Поважаю Педро, хоча не поділяю думки про розкол України. Я б взагалі забороним тему про поділ України.

У всі часи патріотично-свідомі сили намагалися і мріяли мати одну велику і цілісну Україну. За це полягло чимало народу, за це чимало народу сиділо в тюрмах, таборах і Сибіру.

І ось тепер, коли здійснилася мрія. Ми є незалежні, цілісність, чомусь масується думка про розкол України. Ми повинні думавти про обєднання, а ми думаємо про розкол.
    Дивно якось.

• Подобається Подобається x 6
а де твій аватар? :)