Україна без Ющенка

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 10 кві 2007.

?

Якщо у 2015 постане вибір між Януковичем і Ющенком, кого підтримаєте?

1. Ющенка, ТАК!

16 голосів
    43,2%
  2. Януковича, базара нєт!

8 голосів
    21,6%
  3. Піду у противсіхи!

13 голосів
    35,1%
  1. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Форум Свободи - це не офіціальна інформація від Свободи, це різні речі, як і на ЛФ до дідька усіляких недоумків та тих, котрі отримують задоволення пообс...ти усе притаманно українське, або збоченськи незадоволені на увесь Світ.

2. Марина

Марина Well-Known Member

Хочу добавить. Приятно побеждать или проигрывать сильному оппоненту, но радоваться за Дурака, который не в курсе происходящего за его спиной. Ну есть уже такой!!! и ШО????...Зачем? Чтобы из вредности:" А вот, кушайте - наш парень победил.!!" Ну и что? Мы долго радовались с 2004, давайте радоваться вместе!!! Ну просто обидно, ну неужели мы достойны худшего из худшего - Януковича. Ну почему хотя бы лучшее из худшего?? Ну почему вечно.......комом.

• Подобається Подобається x 1
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Та нє...:nea:
    Янукович знав....:sorry:

4. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Дивно... ніби доросла людина, а гадає, що нібито партія регіонів після перемоги його не чіпатиме. Та його ж першого, як того, хто дуже багато знає, про всілякі там схеми, адмінресурси, ЦВК та інше... перелік можна продовжувати довго... - миттєво знищать регіонали й кінці у воду.

5. Марина

Марина Well-Known Member

За примером далеко ходить не надо - Лазоренко. Убить не убьют, а вот посадить туда могут.

6. Romko

• Подобається Подобається x 7
  7. Locke

Locke невиправний реаліст

А згадайте, деякі дійсно корисні закони мусолив тижнями, або накладав на них вето. А тут така оперативнісь.
    Тепер принаймі стає зрозуміло хто є хто. Працює за принципом: "Після мене хоч потоп".

• Подобається Подобається x 6
  8. - вже стає? :)

• Подобається Подобається x 3
  9. Locke

Locke невиправний реаліст

Здогадки і припущення отримують документальне підтвердження.

• Подобається Подобається x 4
  10. premium

premium Well-Known Member

дайте мені сюди якогось ющенківця, який і досі "проти всіх", хочу його за горло потримати

• Подобається Подобається x 5
  11. Romko

От така собі сентенція....

Сентенція Циніка.
    Коли в нації, в національної еліти немає морального стержня, коли в її нутрі завжди перемагає підлість, підступність, дріб’язковість та зажерливість, то дай їй хоч найкращу землю, з найбагатшими надрами, подаруй їй хоч десять державних незалежностей, все одно фінал буде один і той самий:руїна, безлад, панування чужинців і мелодійне скигління «титульної» нації!(с)

---------- Додано в 18:27 ---------- Попередній допис був написаний в 17:07 ----------

В світі вже відреагували:

В Европарламенте требуют от ЕС реакции на изменения закона о выборах президента Украины
    Вольвенд: изменения к избирательному закону нельзя применять 7 февраля

12. Danilo

Danilo Well-Known Member

Єге ж, наклав. Вже. Пропоную висловитися спільноту з цього приводу. На моє переконання, гарант, чи то пак вже не гарант де факто, підписав зміни в закон про вибори через свою хворобливе бажання залишитися в політиці бодай таким ганебним чином. Не дає йому спокою те що жінка соратниця його обійшла. Ба більше, можливо він ці зміни підкилимно зініціював.

• Подобається Подобається x 2
  13. Андрійович

Андрійович миється в бані

Мені страшенно прикро... Я голосував за нього ще 17 січня, знаючи, що він не тойво... Бо знав, що в першому турі можна голосувати за ностальгію, за ілюзію. Навіть за дивацтво.
    Але я не знав, що то такий НІКЧЕМА!!!
    Пригадую, як влітку 2004 писав коментар до тогочасної президентської кампанії для одного західного наукового журналу. Тоді я назвав головною проблемою те, що в Україні немає сталих правил, що правила постійно змінюють в ході гри на чиюсь користь. І не має значення в чию. Бо сьогодні це зробить хтось один, а завтра хтось інший. А цього робити не можна нікому в принципі.
    Як ми ставимося до людини, яка постійно міняє свої рішення і життєві настанови? В кращому випадку як до божевільного, в гіршому як до проходимця, шулера, нечесної людини, з якою не варто мати жодних справ.
    А якщо це робиться на рівні держави? Чи захоче хтось серйозний мати з такою державою справу? Наприклад зробити там інвестиції? Правильно, не захоче. Не захоче ані великий концерн, ані бабуся-пенсіонерка. Захочуть хіба що такі самі, або ще й гірші проходимці. І все.
    Моєю надією у 2004 р. було, що нарешті будуть встановлені сталі правила гри. Писані або не писані. Цього не відбулося. "Вашинґтона з новим і праведним законом" ми не дочекались.
    Для мене не має значення, кому він підіграв, вкотре змінивши правила по ходу. Важливо, що він не те, що не змінив порочної практики, а ще й укріпив її. І не має значення, що ним при цьому рухало - страх, корисливий мотив, чи хвора амбіція.
    Він мав шанс піти красиво. Він ним не скористався. Такі вчинки, я впевнений, ляжуть прокляттям як на нього самого, так і на його нащадків, поки не сконає останній з них. Не можна безкарно обманювати мільйони людей, подаючи їм надію, а потім цинічно її топтати.

Останнє редагування: 5 лют 2010
  14. obozrevatel

obozrevatel Well-Known Member

Глупо так говорить!!! Я думаю, что за Ющенко никто плакать не будет, только слепой или вор сейчас не скажет, что жить стали хуже!!
    А вот Кучма по сравнению с последователем действительно оказался белым и пушистым!! сам не ожидал!! по сравнению с Ющенко и Юлей он вообще невинное дитя!!!!!

---------- Додано в 01:53 ---------- Попередній допис був написаний в 01:49 ----------

А в каком контексте Вы вспомнили Вашингтон?
    а по чьим правилам играли те, кто стоял на майдане в 2004 году на деньги того же Вашингтона? ещё ни одна страна на американские деньги счастья не построила!!!!!:)

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ющенко звільнив Дніпропетровського губернатора, якого критикували Регіони.

Аднака...........

16. obozrevatel

а Вы меньше слушайте, что там за бугром говорят!! В 2004 году, когда во втором туре ещё не все голоса подсчитали а за бугром уже по нужному сценарию говорили о фальсификациях, а до сих пор ни один протокол ни одной избирательной комиссии с 2004 года не опротестован!!!
    больше глядите на своих сограждан - украинцев и больше к ним прислушивайтесь!!! Украина уже показала, за кого она, а там за бугром не заинтересованы, что бы мы были сильной державой, тогда мы перестанем туда поставлять дешёвое сырьё и дешёвую рабочую силу!!
    Кстати, после применения нового закона будет всего лиш сложнее срывать выборы!!! новый закон будет вообще неприменим в той ситуации, когда все члены комиссий явятся на избирательный участок!!!!!!!
    Вот скажите - если я проживаю в г.Днепропетровске, откуда Юля, но у нас все голосуют за Януковича (хотя по статистике 90 процентов заключённых в нашей области проголосовало за Юлю) так вот в нашей области Юля будет заинтересована сорвать выборы и без этого закона достаточно членам изб.комиссий от её блока не прийти на свои участки в день выборов и я и другие мои земляки не сможем проголосовать??????????????????
    пусть уж будет этот закон, для того, кто не будет мухлевать на выборах этот закон не страшен!!!!!!!!!!!!!

17. Андрійович

Андрійович миється в бані

Для особливо тупих пояснюю: Це була цитата з "Кобзаря" Шевченка, написаного, якщо не знаєте, ще в середині ХІХ ст.: "чи ми діждемо Вашингтона з новим і праведним законом?" Очевидно мався на увазі перший президент Сполучених Штатів Джордж Вашингтон з його конституцією. Читати треба більше, то й не буде таких вузьколобих запитань, а там гляди і яка не яка ерудиція з'явиться.

18. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Ну в 2005 уде выбрали одного лучшее. НАверное что-то с критериями у вас лучшего не то. Переоценить надо критерии.

Я уже из любопытства хочу Тимошенко....

19. obozrevatel

Я из Днепропетровска и хочу сказать что Вы НАГЛО ВРЁТЕ!!!!!!!!!!
    Зайдите на сайт www.shilova.org там написано, кто его снял, а Ющ как раз тут не при чём он просто согласился с мнением людей!!. Это был нихудший губернатор из всех предыдущих!
    вместо того, что бы делами заниматься он за Юлю агитировал!
    хотя наш город весь против неё...

цитирую:3 лютого, на 23 сесії обласної ради 57 депутатів проголосували за недовіру губернатору Дніпропетровської області Віктору Бондарю. Причинами такого рішення стали: втрата за 2 роки провідних позицій області, невиконання соціально-економічних програм, незадовільне фінансування, а також проблеми з прибиранням засніжених доріг. Також депутати звернули увагу на численні факти грубого порушення виборчого законодавства, а саме – пряму агітацію чиновника та його команди за кандидата в Президенти України Юлію Тимошенко.

---------- Додано в 02:12 ---------- Попередній допис був написаний в 02:10 ----------

хочеш из любопытства ещё пожить в дерьме??????????

---------- Додано в 02:17 ---------- Попередній допис був написаний в 02:12 ----------

если ты чувак меня не уважаеш, то набери в рот гавна и плюнь мне в лицо!!!!!!!!
    p.s. А кобзаря я действительно не читал и читать НИКОГДА не буду! мне другие больше нравиться! В той части Украины, где живу я Кобзарь не главная книга жизни!
    А на американские деньги ещё ни одна страна счастья не построила!

20. Romko

А в каком контексте Вы вспомнили Вашингтон?
    а по чьим правилам играли те, кто стоял на майдане в 2004 году на деньги того же Вашингтона? ещё ни одна страна на американские деньги счастья не построила!!!!!:)[/QUOTE]

Точно. А Чехов - видатний український пает,внатурє.... А Шевченко....ну да...футболіст... Чоловіче,тикати будете в своему рідному свинарнику. А не вмієте себе вести,то на то нема ради...

• Подобається Подобається x 6
а де твій аватар? :)