Україна без Ющенка

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 10 кві 2007.

?

Якщо у 2015 постане вибір між Януковичем і Ющенком, кого підтримаєте?

1. Ющенка, ТАК!

16 голосів
    43,2%
  2. Януковича, базара нєт!

8 голосів
    21,6%
  3. Піду у противсіхи!

13 голосів
    35,1%
  1. Svjato

Svjato Well-Known Member

На вибори 2 тур чого ходили???

• Подобається Подобається x 2
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

я зрозумів......

---------- Додано в 21:19 ---------- Попередній допис був написаний в 21:14 ----------

Я голосував за Юльку, а ви чого ходили?

• Подобається Подобається x 3
  3. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Яка там освіта!?о_О Бухгалтер, милий мій бухгалтер... І невіглас у всьому іншому...Нє, не Гай Юлій Цезар, однозначно... А про успіхи, Ви б вже промовчали...Такого провального президенства Україна ще не бачила...

4. Gron

Gron тафгай

Тю.
    Вже бачить.

• Подобається Подобається x 7
  5. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Мда... Ющенка можна обговорювати... але не з Юлькозалежними.:)

• Подобається Подобається x 4
  7. Svjato

Svjato Well-Known Member

Сподівався, що мій голос підтвердить шанси уникнути "пАнятій".
    Не судилося... (правильно мені казали до виборів - вже все вирішено :sad: )

---------- Додано в 00:56 ---------- Попередній допис був написаний в 00:54 ----------

Так не багато тут таких... невже ви гадаєте, що всі, хто голосував за неї в першому турі - залежні?
    Питання - хто за Ющенка віддавав голос і на що сподівався, коли він сам казав - всі однакові...

• Подобається Подобається x 5
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Звичайно, не всі, залежні ті, які ніяк не можуть змиритися з тим, що Юля - це бита карта, як і Ющенко. Хочемо ми того, чи ні.

Як каже одна японська мудрість, щоб відкрити двері у нову кімнату, тре наперед закрити двері за собою.

9. Peri

Peri Well-Known Member

Також на це сподівалася, тому жодного разу не голосувала " проти всіх ".
    Особисто про себе - голосувала за Ющенка, бо сподівалася, що ще один його термін дасть час і сили зібратися і зробити невідворотність Української держави, незалежності.

---------- Додано в 01:10 ---------- Попередній допис був написаний в 01:09 ----------

....не судилося...

• Подобається Подобається x 4
  10. Svjato

Svjato Well-Known Member

Тю... Це вже всім ясно, що ні Юлька, ні тим більше Ющенко не стануть президентами. (Триндів Ющенко, що всі ще будуть, триндів...)

Культура там просто є. Культура... Це в нас пів союзу в ліфті родилося:bad:

---------- Додано в 01:18 ---------- Попередній допис був написаний в 01:16 ----------

Ні, але чесно. Ви після всіх його слів проти своїх соратників вірили, що в нього є хоч маленький шанс? (хоч один з тисячі? хіба один на мільйон (тупий і ще тупіший с.) )

• Подобається Подобається x 1
  11. Peri

Peri Well-Known Member

Сподівалася, що люди зрозуміють його потрібність на той момент. Нам був потрібний час, і це він міг би дати...Час зібратися з силами, розумієте нарешті?!
    Свято, не думайте, що хтось сліпий чи фанатіє від Ющенка, але є( були) переваги його президенства.
    І ще, зрозуміла одну річ ( мо* то для вас буде як винайдення велосипеда...) - наша " біда " в тому, що лише захищаємося, їхня перевага - вони настирливо- наполегливо атакують.Любими засобами, не гребуючи нічим - ні обманом, ні фальсифікаціями, ні переведенням " стрілок". Українці - не войовничі...але все рівно їх люблю!:)

12. Svjato

Svjato Well-Known Member

Та я то розумію. Але я пам'ятаю, як він сам то все валив (нічого не робив, коли мусів)

То я про це і кажу - чого військовий стан не ввів?

Комусь вже відповідав - без цьго ніяк. Спочатку треба позбутися москалів (з допомогою їхньої наглості а потім вже їхньої наглості... спочатку перше а потім друге... без другого першого не позбудешся!)

13. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А не Ви стверджували, що військові всі тупоголові крадії заради чергового опохмелу? То Ви нам доручаєте введення військового стану? о_О
    Тоді першого я застрелю Вас. За його порушення. :)))

14. Peri

Peri Well-Known Member

...і я цього не розумію...
    і оцього теж...
    Мо* ми чогось не знаємо?:dntknw:

15. Svjato

Svjato Well-Known Member

Його домовленостей у Відні 2004 (коли він лікувався... ;) )

16. Peri

Peri Well-Known Member

Не можу говорити про те, чого достовірно не знаю...
    Але маючи його ( бо ж кого іншого на той час?), можна було б щось і робити. Також з ним легше було б розпрощатися, якби щось дуже не те:) Поспішили:mocking:

17. Svjato

Svjato Well-Known Member

Та ні, певно, мали пройти і через зраду :sad:...
    Але імунітет інакше не виробити:dntknw:

• Подобається Подобається x 5
  18. Peri

Peri Well-Known Member

Що і треба було довести:download:

19. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Бред сивой кобылы

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Є в першу чергу традиції. Бо Японія у 2 світову ще була ого до культури, крім воювання нічого не бачили. Але були традиції і була сильна монолітна нація.
    А що було у нас? Боротьба за мову і виживання в умовах царської російської імперії.

а де твій аватар? :)