Україна без Ющенка

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 10 кві 2007.

?

Якщо у 2015 постане вибір між Януковичем і Ющенком, кого підтримаєте?

1. Ющенка, ТАК!

16 голосів
    43,2%
  2. Януковича, базара нєт!

8 голосів
    21,6%
  3. Піду у противсіхи!

13 голосів
    35,1%
  1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ось ще одне його інтервю. На цей раз в УП. Читаючи це інтервю, мимоволі ловиш себе на думці, що його інтелект незрівнянно вищий за Януковича і Тимошенко. Ось тільки не лідер він...

Віктор Ющенко: Гасло "два языка - одна страна" це для лохів
    http://www.pravda.com.ua/articles/2011/07/8/6367770/

• Подобається Подобається x 2
  2. Svjato

Svjato Well-Known Member

А толку ,якщо його інтереси зациклені на його дачі в Карпатах, а не в Сумах..
    Це вже точно...

---------- Додано в 16:45 ---------- Попередній допис був написаний в 16:43 ----------

П.С, Він був президентом 5 років, я за результати своєї діяльності так і не відчитався...

• Подобається Подобається x 3
  3. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Я не знаю, Свято, не мені судити. І я також рахую його винним за оце шобло гопників яке прийшло до керівництва Україною. Але я впевнений, що в історію його період правління ввійде, як одинокий порівняно світлий період в короткій історії української незалежності.

• Подобається Подобається x 6
  4. Svjato

Svjato Well-Known Member

Подумав після того, як поставив Вам плюс за це, але.

Українці мали найсвітліший період протягом пів року з перманентним погіршенням протягом наступних чотирьох, після того, як самі побудували собі свободу! А Ющенко зробив усе для того, щоб не закріпити це досягнення а про...ти його.

• Подобається Подобається x 4
  5. DISBATya

DISBATya Well-Known Member

6. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Відчитався. За наслідками політичної "діяльності" й живе країна. А він будує собі готелі. Очевидно, пацани нє скупятса на срібляники...

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

інші 50 свідків дали покази проти Тимошенко закрито?

8. smeet

smeet просто спілкуюсь

Купує собі недоторканість у теперішньої влади.

• Подобається Подобається x 6
  9. Peri

Peri Well-Known Member

Свою " кипучу енергію " краще спрямовувати у " тут і тепер" , бо минуле не змінити, хоч його і не порівняєш з теперішнім.
    ...а про невістку анекдот знаєте?;)

10. Balamut

Balamut Well-Known Member

Чув від дуже багатьох людей "в тєме", що Ющ якщо і крав, то в декілька разів менше аніж навіть чиновники в його секретаріаті, не кажучи вже про великого і неперможного Балогу :)

• Подобається Подобається x 1
  11. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Навіть і в цьому проявилась недолугість Пасічника :sad:...

12. Balamut

Balamut Well-Known Member

+1. Отже, Ющ можливо і ідіот, але біль0менш чесний та принциповий ідіот.

13. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

В який електронний мікроскоп Ви розгледіли у Рябка чесність і принциповість!?о_О

• Подобається Подобається x 5
  14. Мікі

Мікі Well-Known Member

Я прекрасно пам'ятаю, як Ющенко намагався сам козирнутися в тих переговорах по газу, але Путін його буквально послав дипломатичною мовою, тобто не захотів з ним навіть розмовляти і на момент кризи ситуація була така, що Росія могла виставити Україні любу, і в 1000 баксів ціну за газ і Тимошенко була єдиним високопосадовцем в Україні, яка могла тоді вирішити це питання...
    Усю Європу вже тіпало, невже не пам'ятається?... Юлія підписала і, що цікаво, тоді, по свіжому, ця пасічна потвора навіть не намагалася підвести Тимошенчиху під статтю, бо весь світ сміявся б, а тепер, коли пройшов час, і ці подробиці наче призабулися, братани великого мєсії лєгко взялися за цю справу...

Во, жахня!!! Нарошно не придумаєш:haha:

---------- Додано в 18:31 ---------- Попередній допис був написаний в 18:18 ----------

Ющенко однозначно повинен пройти, як державний зрадник, через суд, щоби надалі убезпечити появу в Україні таких політичних тварюк.
    Можна це зробити і потім, регіонали ж зачепили, вабше по-пльовому, Тимошенко, чому ж, через час, по надсерйозному не взяти під локоточки "вєлікого патріота"?

15. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Закрито. Їх совість мордує, на відміну від колишнього президента.:)))

16. NewOdessit

NewOdessit Well-Known Member

Отак : краде - поганий, не краде - теж поганий.... І як тоді президент може сподобатись народу ?))
    ( Так...так... Я розумію, що неможливо повірити в таке(шо не краде.) Отже - це не актуальний показник ?) Лишається нам Жванецький : "Ты воруй с прибылей, а не с убытков!"

17. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ви вже заяву в суд написали?
    Ні? А чо? Тосю ждете?
    Пам"ятаєте анек про хвору тещу? Отож...

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

так має бути завжди, а не чекати на дядю чи тьотю.

19. Peri

Peri Well-Known Member

Успішна людина до істерики не опускається.

20. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- А йому красти й не найголовніше - бо наплодив дітей, от і боїться за свою родину, от тому то його хіт з Майдана: "Бандити будуть сидити в тюрмі, буде класно!" - тепер саме класно муляє у дупі громадян, на зразок, як класно муляє костриця в задниці :good:

а де твій аватар? :)