Україна без Ющенка

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 10 кві 2007.

?

Якщо у 2015 постане вибір між Януковичем і Ющенком, кого підтримаєте?

1. Ющенка, ТАК!

16 голосів
    43,2%
  2. Януковича, базара нєт!

8 голосів
    21,6%
  3. Піду у противсіхи!

13 голосів
    35,1%
  1. smeet

smeet просто спілкуюсь

При кучмівських повноваженнях такого поняття як більшість у ВР не існує.

---------- Додано в 02:52 ---------- Попередній допис був написаний в 02:48 ----------

Не Богатирьову а з Богатирьовою.

• Подобається Подобається x 2
  2. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Я пад сталом:haha:...
    Я!?!?!?о_О
    Не бачу. І події 9 травня доводять, що об'єднання не відбудеться, поки не будуть нейтралізовані сили, що роз'єднують.

3. kym

kym Well-Known Member

Ви не дивіться на на той шум і гам що підняла специфічна замовна преса ви послухайте що прості люди на кухні говорять..... висновок один - росіяни і їх емісари затіяли провокацію і молодці львівяни що дали відпір. Після таких подій і в Харкові і в Донецьку і в Криму і в Одесі ставлення простих людей до червоного прапора не однозначне... хто наполовину сумнівається хто на третину, а хто взагалі став противником цієї тряпки.... це і є процес формування формування самоіндентифікації.... він не може бути моментальним. І не звертайте уваги на пяту колону... вона тільки шум робить, а процес іде.

4. Мікі

Мікі Well-Known Member

А я не "пад сталом", а прямо в погрібі:haha:

Yarema, як бачите, не тіко москалі знають про нас краще ніж ми, донеччани, самі про себе...
    Є й доморощені знавці того, що робиться в нашому Донбасі з людьми, з їх настроями та перспективами...

Я, здається, тепер здогадуюсь від якої категорії "свідомих" набралось пасічне чмо селянського гонору, дешевого вождізму та кретинного месіанства... Думаю, що цього Ющ хватанув ще в свої студентські роки:haha:

• Подобається Подобається x 1
  5. Yarema

От саме таких простих людей я постійно і чую в свому оточені...Знову клянуть бандерівців і обурюються тим, що "обіжалі вєтєранов"...;)

---------- Додано в 20:06 ---------- Попередній допис був написаний в 19:51 ----------

Додам до сказанного...Позавчора працював в Макіівці (Червоногвардійському районі), підійшли, як водиться, "зєвакі" і зав'язалась розмова про наше життя-буття...І після всіх нарікань на нинішню владу, один з співрозмовників видав те, що являється квінтесенцією донбаського менталітету: "Хотєлі "самостійності", вот і получілі..."
    Уявляєте собі!? В нашіх негараздах винуваті не барани, які з року в рік гальмують своїм вибором шлях України до демократії і прогресу, а незалежність...о_О А Ви тут про єднання...Ніякого єднання не буде. Буде перемога однієї частини над іншою і поступова, розтягнута в часі зміна менталітету програвшої сторони...Через державну пропаганду, освіту, культуру тощо...От і треба робити все, щоб перемогли прихильники незалежності і демократії, а не совковсько-імперське охвістя... Правда противсіхством цього не досягнути...В такому випадку "поімєют" саме нас...Що і відбувається зараз...Сподіваюсь, що не назавжди...

• Подобається Подобається x 6
  6. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Зараз,а до того? С 2005-го?
    Пока вы будете называть немалую часть ваших сограждан не иначе как "совковсько-імперське охвістя" и соответственно к ним относиться,ничего вы хорошего для Украины не сделаете.ИМХО

7. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Я багато бачів таких баранів. Що гідно уваги в їх психології-вони чудово розуміють недоліки своїх розумових здібностей. Це дуже цікава суміш комплексу неповноцінності та адекватної самооцінки.

---------- Додано в 20:45 ---------- Попередній допис був написаний в 20:43 ----------

8. Yarema

Ой не завжди...Далеко не завжди...Мені, наприклад, частіше зустрічались самовпевнені особи...

9. Blaberus

Можливо це регіональна або соціумна специфіка.

10. Yarema

Можливо і так. Був у мене напарником такий собі москаль...І людина, начебто, не погана, гарний сім'янин, непоганий спеціаліст, людина не зла, законослухняна...Лише випивати любив...А як вип'є достатньо, то зразу ж: " І за что ти, гніда, нє любішь совєтскую власть!?"...І сміх, і гріх...Мало до мордобою не доходило...Я молодший і дужчий, але не можу ж бити старшу людину...Добре, що колеги розбороняли:)))...

• Подобається Подобається x 3
  11. Blaberus

Non est culpa vini, sed culpa bibentis.:)

12. kym

kym Well-Known Member

Такі барани є не тільки в Донецьку а і у Львові. Вони є серед тих 15% що за Януковича проголосували і головне щоб кількість цих баранів по Україні зменьшилась хочаб до 30%. Незабувайте що за Янека проголосувало 48%... тобто баранів все одно меньше половини, а треба щоб стало ще меньше.
    І нікуда ви цих баранів не дінете... їх можна тільки перевиховати(хто дасться на перевиховання), або позбавити права голосу... останнє проблематичне. А перевиховати їх має сам Янукович, що і успішно робить. На такі речі треба дивитись системно, а не локально

13. smeet

smeet просто спілкуюсь

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну здрастє.... ніби ви при Кучмі не жили.

А більшість у ВР може як забратиповноваження так і надати.

15. kym

kym Well-Known Member

І ви що справді вірите Москалю, що Ахметов чистий як сльоза..... що перший і решта міліони отримав не кримінально... і що немає документів в архівах СБУ прокуратури і МВД по яких його можна посадити.... все є... тільки використовують це все щоб тягнути гроші і кожна влада по своєму.
    А Москаль зараз грає під регіони бо видно у самого рило в болоті.
    У всій нашій пресі можна найти всю інформацію треба тільки вміти аналізувати і використовувати старий советський метод.... вміти читати між рядками....)))))

16. Saszko

Saszko Well-Known Member

Москаль мені видається таким собі хитрим дядьком, який вдає простого і щирого. То, шо він казав, треба на двоє різати.

17. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Teмa: Україна без Ющенка!
    :preved:

18. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ви мене не зрозуміли. Я маю на увазі, її юридичну силу(там склад більшості юридично закріплявся і документувався).При тій конституції, закон надавав більшості через прем"єра більшу силу ніж в президента.А при цій конституції, яку вернув Янукович всі владні повноваження в руках у президента. А тимчасову більшість(ситуаційну, при якомусь важливому для влади голосуванні ) можна купити за гроші.
    Та хіба справа в Ахметові? Про його гроші в Україні знає навіть мала дитина, діло в Ющенкові.Я чомусь Москалю вірю, хоча досить критично ставлюся до нього як до політика. Я просто згадую, фонд Віталіни Ющенко, коли вона дарувала ключі для дитбудинків сімейного типу,які були куплені за гроші .......Ахметова. Я не шкодую Ахметова, я кажу, що піаритися треба за свої гроші.А гроші, котрі Катька вкрала на лікарню майбутнього? Кажуть по будмайданчику поїздили бульдозери-тільки і всього.А грошей зібрано немало. Ми самі перераховували з зарплатні ці гроші.
    Але скажу і інше. Одне діло, коли влада бере гроші в олігархів( так має бути, Тобі держава дала можливість мати суперприбутки-поділись з державою). Куди більше аморальною є ця влада, яка боїться олігархів і запускає руку в карман вчителів і лікарів.

19. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Як добре,що Ющ москалям в Україні дороги не дав будувати...а то б з ними ми ту Європу давно догнали б і в задницю копнули!
    Ну як Юльку!:)

20. smeet

smeet просто спілкуюсь

Щось сайт заглючив, не дає цитувати.Офтоп не виділяється.

А ош москалі знавуть дороги будувати? Ви не знаєте що в москалів найгірше-дуракі і дороги ? (смайлики теж не вставляються.)

а де твій аватар? :)