Україна без Ющенка

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 10 кві 2007.

?

Якщо у 2015 постане вибір між Януковичем і Ющенком, кого підтримаєте?

1. Ющенка, ТАК!

16 голосів
    43,2%
  2. Януковича, базара нєт!

8 голосів
    21,6%
  3. Піду у противсіхи!

13 голосів
    35,1%
  1. Romko

Romko Дуже важлива персона

http://www.youtube.com/watch?v=Bu_ODzg55wQ

• Подобається Подобається x 3
  2. Svjato

Svjato Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  3. За Ющенка такого ідіотизму в країні не було. Це незаперечний факт.

• Подобається Подобається x 7
  4. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Але не завдяки, а всупереч Рябку...Просто інші гілки влади були набагато самостійнішими і не давали тому нікчемі поширити дурдом за межі секретаріату президента:sad:...

• Подобається Подобається x 1
  5. Peri

Peri Well-Known Member

Якщо немає аргументів,навіщо опускатися до дешевих-базарних образ?
    Нагадує "приповідку":
    "Хто ся в....?
    - Невістка!
    -Та як,як її вдома немає?
    -Он же її халат висить!

Ви,шановні,навчіться поважати і підтримувати своє,так як це роблять ваші опоненти.
    А поки ви своє хаєте,дехто вам на голову вже сів.
    Задумаєтеся,якщо,звичайно,це не ваше завдання.

6. Yarema

Останнє редагування: 22 тра 2011
    • Подобається Подобається x 4
  7. Peri

Peri Well-Known Member

п.Yarema,мій "фронт" проходить не на ЛФ.
    І щодо Ющенка,теж бачила його промахи.Про теперішнього президента,взагалі слів немає.Але вживати якісь смішні і... призвиська - якось не солідно.
    Та мова навіть не про це.
    Давайте уявимо таку картину:живе сім*я,має дітей.Діти не ідеальні,але рідні.Чи можете Ви уявити,що батьки будуть своїх дітей ганити а чужих вихваляти?Ну це такий зовсім простенький приклад:)
    Чи Ви думаєте,що ті,хто обирав чинного президента,не бачать що то таке?Ще й як знають!Але то їхнє і вони будуть до "победного" його підтримувати.Бо так вони доб*ються свого.Його "посадив нам на голову" не Ющенко,а "щирі" українці,які "і свого цураються і в чужих не вчаться",на жаль.
    п.Yarema,давайте не тішити тролів?:)

8. Yarema

Пані Пері, поважати можновладця можна лише тоді, коли він на це заслуговує. А якщо він - лайно, то я вважаю доцільним так і казати, що король є...лайном...В мене нема жодного пієтету стосовно можновладців. Більш за те, я вважаю багатьох з них набагато гіршими за пересічного громадянина. Бо радянська система, яка збереглася в нас майже без змін, завжди піднімала на гору те, що не тоне;).
    А хто вперто задурював голови щирих українців противсіхством? Не знімайте з Рябка відповідальності за його підлоту, бо йому не муляє совість...Це нікчема, що страждає на нарцисізм:diablo:
    Мені до них байдуже;)...Я не буду мовчати про підлість, озираючись на їхню радість...

9. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Це була його остання, але не найгірша зрада. Мабуть вже забулося, як Ющенко плюнув а душу всім, хто його підтримав на майдані, коли він підписав меморандум з яником на самому початку свого правління. Це замість бандитам тюрми.

10. Yarema

Я цього не забув і не забуду...Вже тоді в мене настало прозріння. Я з гіркотою зрозумів, що бандитська влада буде і надалі смоктати кров з Донбасу...Але я навіть у жахливих снах не бачив, що цей Юда зробить все, щоб посадовити донецьку Свиню на шию всій країні...За це на палю садовити треба!:diablo:

• Подобається Подобається x 2
  11. Peri

Peri Well-Known Member

Залишаюся при думці,що винуватий не Ющенко,а МИ.

12. Yarema

Може й так, якщо голосували "проти всіх". Я ж голосував за єдину альтернативу Хаму;)...

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та пора вже трохи дивитись вперед, а не посипати голову попелом, "знайшовши" козла відпущення.

---------- Додано в 21:18 ---------- Попередній допис був написаний в 21:16 ----------

Та ну що ви?
    Винуватий завжди хто-небудь, тільки не я.

14. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

вообще то лучше не стало ....

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

А тому потрібно всіх міняти. До влади мають прийти нові люди.

16. artobstrel

страшно ... увы я лично от власти завишу напрямую ... и мне перемены опасны ...

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та чого вам боятися? Ви ж спеціаліст з досвідом, від якого жодна влада не відмовиться.

18. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Осталось чуть больше 3 лет - уже бы пора появиться хоть нескольким новым лицам... Наша беда в том - не из кого выбирать. Как говорила моя бабушка - "до нашого берега що не приб'ється - то гiвно, то щепка".... :scratch_one-s_head:

19. artobstrel

уже не боюсь ... эти пи......многоразы уже изучают вопрос по переводу нас на трех сменное дежурство, от которого отказались еще в 80-е года .... ну что ж - деградируем .. Януковича - геть!!!!!!!!!!!!!!!!!

20. Yarema

Що припекло?;) Пізно, добродію, пізно. Виборів більше не буде:sad:...

а де твій аватар? :)