Україна без Ющенка

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 10 кві 2007.

?

Якщо у 2015 постане вибір між Януковичем і Ющенком, кого підтримаєте?

1. Ющенка, ТАК!

16 голосів
    43,2%
  2. Януковича, базара нєт!

8 голосів
    21,6%
  3. Піду у противсіхи!

13 голосів
    35,1%
  1. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Ага, именно принципиальные вопросы у Вас превращаются в мелочи;)...

• Подобається Подобається x 2
  2. Bambook

Bambook Persona non grata

Опа. Файно. Тепер повернемося до того, про що йшлося:
    От я й кажу: Чув дзвін - та не знає, де він...

• Подобається Подобається x 4
  3. Svjato

Svjato Well-Known Member

Шустер рішень не приймає - його можна стороною обходити. А такі, як Табачник і Могильов - таких треба брати за бари! (усіма можливими засобами...)

• Подобається Подобається x 5
  4. Spika

Spika Well-Known Member

"Опа" и "файно" у вас будет, когда сможете отмазать своих кумиров от массовых убийств.

Неа... У меня не превращаются.

• Подобається Подобається x 1
  5. Bambook

Bambook Persona non grata

А я думав, що це коли ти когось звинувачуєш, треба довести його вину...
    А виявляється, це я когось маю "відмазувати".
    Наразі єдиний доказ ваших слів
    який ви навели - абсолютно не є їх доказом. пробуйте ще

• Подобається Подобається x 3
  6. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Що на вашу думку "мелочи" може бути зрозуміло, коли не відповіли на питання. А дійсно, такі дрібниці:sad:

7. Spika

Spika Well-Known Member

О, как! Здраво!

Та вы, шо... Надо же...

---------- Додано в 20:17 ---------- Попередній допис був написаний в 20:13 ----------

Конечно.

• Подобається Подобається x 2
  8. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Замість визнати недомовки і відповісти по суті - перехід на особистість.

9. Yarema

Поздоровляємо!

---------- Додано в 20:27 ---------- Попередній допис був написаний в 20:24 ----------

Приятно другу подарить подарок в день рождения!(с)

10. Spika

Spika Well-Known Member

11. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

ІУДИНЕ СІМ"Я, ЩО ПРОРОСЛО НА прИДАТНОМУ ГРУНТІ.

---------- Додано в 18:10 ---------- Попередній допис був написаний в 17:37 ----------

А де ж тепер ветеринарна проФФесорка, "радниця" Ющенка і Балоги? Давно на тепленькому місці, в Києві. Стала директоркою Агрокомбінату Пуща-Водиця. І як керує? А ось так:

А чому працівники штурмували дирекцію? Бо тепличний агрокомбінат знаходиться у Києві. Він займає так багато чудової міської земельки, що з приходом ветеринарної проФФесорки температура в теплицях впала с потрібних +18+20 до +6. Це означає - продукції не буде!
    Потім директорка заходилася виселяти гуртожиток, елементарно викидаючи людей на вулицю, і скорочуючи працівників, переважно чоловіків. При цьому цинічно заявила, що "допомагати буде тим родинам, обоє з яких працюють в агрокомбінаті"... Навіщо?
    Але ж гуртожиток - така чудова будівля! В такому чудовому тихому місці, 15 хвилин автомобілем до Хрещатика! Але що той гуртожиток!? А землі Агрокомбінату - це ж 50 (!!!) га землі в м. Києві, на Нивках!!! Вартістю в ********** доларів...

---------- Додано в 20:09 ---------- Попередній допис був написаний в 18:10 ----------

Ця ж пані проФФесорка, як виявляється, була також керівником виборчого штабу НУНС Ющенка в Черкаській області. Ось так... Зрозуміло, чому її поставили на таке тепленьке місце... Це одна з винагород Ющенку за його послуги у знищенні Тимошенко.

12. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Круглий стіл на тему: Як правильно розводити лохторат

13. smeet

smeet просто спілкуюсь

Вибачайте але коротка наша пам"ять. Він як був колгоспним бугалтером так ним і залишився. Як можна назвати демократом людину котра так буйно реагувала на критику. Згадайте першу його пресконференцію де журналіст задав йому питання про машину його сина. Як він казав, тьреба було в морду журналюзі засунути довіреність.Хіба таке може собі позволити лідер європейської держави? І ще було багато чого такого. А вкрадені гроші за лікарню майбутнього. Мене болить, бо я через нього мало здоров"я не втратив на виборах, а він надув всіх, продав владу Януковичу а тепер мемуари пише?

14. Самому не смішно? За таку велику річ "знищення Тимошенко" (!!!) - таку незрозумілу "нагороду"! І не Ющенку, а якойсь професорці, яку Ющенко мабуть три рази в житті бачив... :))) Ви, друзі, щось правдоподібніше вигадати не можете? Наприклад, як це робила Тимошенко свого часу -
    12 грудня 2009,Зустріч з вкладниками Укрпромбанку
    Юлия Тимошенко: Проблемы искусственно созданы только по одной причине: потому что вся эта группа людей, там, Ющенко, Янукович и все, не буду перечислять всю эту группу... они уже четко распланировали: Янукович - Президент, Ющенко - премьер, кто глава Национального банка, даже фамилии называть не буду, но все они кандидаты в президент.....
    :mocking: Оце я розумію винагорода. Тільки де вона?

15. Yarema

"Голубиє" знову розвели лохів з НУ, разом з Рябком, який вимушений був задовольнитись дачкою і збереженням накраденого.:)))

16. Svjato

Svjato Well-Known Member

Ющенкові браво...

Писалося недавно, може і теперішній час малося на увазі, описуючи 20-ті роки минулого століття. Але як влучно пасує до "нашого" колишнього президента Ющенка.

Василь Шкляр, Чорний Ворон (або Залишинець)

17. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Оцей мульт теж:
    http://www.youtube.com/watch?v=nk5dzAUFhZI

18. Svjato

Svjato Well-Known Member

Ющенко до нього яким боком? :scratch_one-s_head:

19. obozrevatel

obozrevatel Well-Known Member

Оранжевые срубили много бабла пока были у власти!
    Ющ-прыщавый торговал оружием, причём порой своему куму Саакашвили отдавал его практически даром а потом у нас были пожары на военных складах, таким образом избавлялись от недостач (сказывается видимо ещё совдеповская закалка Юща)
    Юляшка времени не теряла, руки погрела так, что за месяц всего не напишеш..
    Правая рука Тимошенко Наталья Королевская за время пока оранжевые были при власти получила неплохой прирост к своим банковским счетам:
    В 2008 году в «ТОП-100» самых влиятельных украинцев, которых определил журнал «Корреспондент», Наталья Королевская заняла 68-е место.
    Бизнес. За время своей бизнес-деятельности Наталья Королевская успела не только сколотить баснословное состояние, но и стать одной из самых влиятельных персон восточной Украины. По информации некоторых СМИ, состояние Королевской составляет 243 млн. долларов. Бизнесвумен Наталья Юрьевна контролирует более десятка различных предприятий, среди которых ОАО «Луганскхолод» (ТМ «Королевское мороженное»), ООО «Агромета» (разведение верховых лошадей, свиней, коров и выращивание зерновых технических культур), ООО «Холодинвест» (производство и хранение замороженных полуфабрикатов), медиа-холдинг ООО «Медиа Инжениринг Групп» (радио «Скайвэй» и «Реальная газета»).

Не думаю, что Королевская такая глупая и все свои деньги показывает... там бабла куда больше..

20. coffeefan

coffeefan Well-Known Member

Деус, розводять того, хто дозволяє себе розвести або хоче, щоб його знов розвели. Як у жертв насилля, які часом самі підсвідомо провокують ситуаціі повторного насилля.

а де твій аватар? :)