Україна без Ющенка

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 10 кві 2007.

?

Якщо у 2015 постане вибір між Януковичем і Ющенком, кого підтримаєте?

1. Ющенка, ТАК!

16 голосів
    43,2%
  2. Януковича, базара нєт!

8 голосів
    21,6%
  3. Піду у противсіхи!

13 голосів
    35,1%
  1. Ravin

Ravin Well-Known Member

Кабмін залишив Ющенку державну дачу

• Подобається Подобається x 4
  2. NIK

NIK Well-Known Member

Як же не буде, якщо немає ЖОДНОЇ, підкреслюю ЖОДНОЇ партії та політичної сили яка має за мету ідею, а не меркантильні інтереси.о_О
    Будемо сподіватись на диво. А дива іноді бувають....

3. Dzungli

Dzungli Well-Known Member

Національну ідею постійно висловлює "Свобода" - може відсутність зрадників буде пов*язана із цією партією?

• Подобається Подобається x 1
  4. smeet

smeet просто спілкуюсь

Мрії, мрії..... В любій партії люди. Люди це не запрограмовані роботи, кого не можна купити за гроші, того можна купити за великі гроші.Кого не купишза великі гроші-того можна купити за дуже великі гроші. А можна взагалі без грошей... Можна посадит за грати сина чи дочку, можна племінника з наркотою піймати в ментів все є чергова заначка і т.д.....Ви б таке витримали?

• Подобається Подобається x 6
  5. NIK

NIK Well-Known Member

Свобода "карманная опозиція" що фінансується ПР. Національну ідею необхідно висловлювати від щирого сердця. Якщо Ви зі мною не згодні, то назовіть джерела фінансування Свободи. Я впевнений, що не назовете. А я знаю декількох людей які працюють там. В Києві вони трошки по іншому себе ведуть, ніж у Західній Україні:sad:

6. Dzungli

В газеті "Свобода" публікували партійних спонсорів це зовсім не пов*язано з ПР. До того вже багато представників "Свободи" сидять в буцигарнях і на багатьох заведені карні справи. Можна обговорювати "Свободу" як завгодно тільки без ПР.

• Подобається Подобається x 3
  7. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Ну тоді це дійсно важливий доказ...Особливо якщо ніхто не може перевірити свідчення...Я теж багато чого чув...І про Барабашку, і про привидів, і про чупакабру, і про бігфута чи йєті....
    Пане! Це вже давно схоже на "наша пєсня хороша, запевай сначала"...Пану Спіці треба було до чогось причепитися ...Троллізм в чистому вигляді.

8. Ravin

Ravin Well-Known Member

Ющенко у день народження заощадить на банкеті

Фирташ и компания?;)

9. smeet

smeet просто спілкуюсь

А як Ви поясните постійну участь на центральних каналах у всіх політичних ток-шоу.Мало якій політичній силі так ідуть назустріч. І зовсім незрозуміла політика на Східній і Південносхідній Україні під час виборів-коли всі партії стараються сподобатись електорату-вони навпаки дразнять його-так ніби навмисне визивають вогонь на себе.

10. Dzungli

Телеканали працюють частково на рейтинг частково будуть побоюватись а що стосується участі "Свободи" в ток-шоу то їх поки запрошують для рейтингу але скоро не будуть запрошувати як Шустер.

11. Spika

Spika Well-Known Member

Так просто - не согласен. Согласен, как гражданскую войну развязанную немцами против населения СССР (и Украины в том числе) и проводимую ими-немцами руками украинских националистов.

А вот это точно. С памятниками воевать не буду.

Знаю, знаю...

• Подобається Подобається x 2
  12. smeet

smeet просто спілкуюсь

Громадя́нська війна́ — боротьба за владу між громадянами одного суспільства, країни.http://uk.wikipedia.org/wiki/Громадянська_війна
    Так що німці розв"язали імперіалістичну, загарбницьку війну. Радянську владу жителі Західної України зустрічали з хлібом-сіллю, і були раді воз"єднанню всіх українських земель, але прийшовши в Західну Україну ця влада зробила для місцевого населення,як і для всієї України стільки гадостей,що це визвало досить закономірний спротив у місцевого населення(такий самий,який визвала колективізація і інші експерименти радянської влади на Східній Україні-Петлюра, Махно і інші).

13. Spika

Spika Well-Known Member

Согласен. Почти ;)

14. Dzungli

Сьогодні на день народження Ющенко "любі друзі" Ахметов і Колесніков подарували великий букет троянд. Наш Ющенко хоче працевлаштуватись - або Азарова підсижує або Карпачову.:scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 2
  15. smeet

smeet просто спілкуюсь

Давайте будемо думати.Ви напевне як і я, вчили працю Леніна "Крах II Интернационала" " В ней Ленин подчеркивал, что революция( в даному випадку боротьба народу західноукраїнських земель) не может быть "ввезена" извне, она является результатом внутреннего развития каждой страны, порождается объективными причинами, крайним обострением социальных противоречий, назревших кризисов, называемых революционными ситуациями. Но для того, чтобы революционная ситуация превратилась в революцию, необходимо, указывал Ленин, чтобы к объективным факторам присоединился субъективный: способность революционного класса( в даному випадку населення західних областей України, передова частина якого на відміну від Східних областей була не вся знищена рядянським режимом) на массовые революционные(в даному випадку збройні виступи населення) действия."

---------- Додано в 01:31 ---------- Попередній допис був написаний в 00:54 ----------

Тепер про роль в цій боротьбі німців. Ідеологи ОУН розуміли, що вони самі ніколи не зможуть перемогти військову машину СРСР. Я думаю Ви в цьому зі мною погодитесь. А тепер скажіть-Вам треба прогнати зі своєї квартири (скажімо п"яну компанію,яка чисельніша і сильніша від Вас). Ваші дії. 1.Ви не подумавши, їдете приступом на них і звісно дістаєте не тільки по шапці.2.Ви шукаєте собі сильних спільників(за гроші, чи дещо пообіццявши) і разом виганяєте непрошених гостей, чи прошених але обнаглівших. Але може статися і таке, що тому кого Ви взяли в спільники також сподобалась Ваша квартира і Ви, розібравшись в цьому , вирішили дати відпір і цим "друзям". Скажіть, це в принципі реальна ситуація? Тепер про навчання бойовиків ОУН в німецьких розвід-школах-а чому б і ні? ПРопонують свої послуги, та ще й задаром-чому б їх не прийняти? СРСР також вчив гітлерівців Люфтваффе, Ви ж не звинувачеєте в цьому Сталіна?

• Подобається Подобається x 5
  16. Svjato

Svjato Well-Known Member

Типу - світилася в нас Свобода, але ми це явище побороли... Так?

17. smeet

smeet просто спілкуюсь

Може з Луценком місцями помінятися-цілком заслужено....

18. Dzungli

Шустер перший ворог української демократії. Йому "Свобода" поперек горла стоїть.

---------- Додано в 00:52 ---------- Попередній допис був написаний в 00:49 ----------

З Луценко помінятись місцями вже не вийде. Тому що пан Юрій разом із Ющенко до кінця тримався...:sad:

19. smeet

smeet просто спілкуюсь

Я б так не сказав-навпаки завдяки Шустеру в Україні якось тримається свобода слова.Завдяки його передачам. Я розумію, щоо це в першу чергу шоу ним він заробляє гроші, але якби він був такий безпечний-він би до цих пір сидів в Росії, де електорат набагато більший і відповідно , набагато більші гроші.
    Ви пане щось дуже скоро забуваєте те що було зовсім недавно.В кінці помаранчевої влади якраз Луценко пішов від Ющенка, побачивши його загравання з Януковичем, і співпрацював з Тмошенко.

20. Spika

Spika Well-Known Member

По мелочам спорить не буду. Вы своим постом полностью ПОДТВЕРДИЛИ мое определение -

а де твій аватар? :)