Україна без Ющенка

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 10 кві 2007.

?

Якщо у 2015 постане вибір між Януковичем і Ющенком, кого підтримаєте?

1. Ющенка, ТАК!

16 голосів
    43,2%
  2. Януковича, базара нєт!

8 голосів
    21,6%
  3. Піду у противсіхи!

13 голосів
    35,1%
  1. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Я выставил для сравнения, что не всё так мило и мысли не было распространять.
    Выбрал с горем пополам более менее нормальные комментарии. Я знаю что некоторые из ЛФ там бывают и от туда сюда ходят.о_О

2. Spika

Spika Well-Known Member

Если учесть количество уничтоженных врагов, то Бандера боролся не против 2-х, а против 3-х врагов.

• Подобається Подобається x 2
  3. NIK

NIK Well-Known Member

Порядних людей дуже багато, але їх не видно. І вже змінити щось дуже важко. Навіть якщо брати Галичан, то навіть по форуму видно, що еліта - розумні, енергійні вже покинула Галичину, а працюють й дуже не погано живуть в інших країнах. І таких дуже багато, тих , хтоб міг впливати на суспільно-політичне життя.:sad:

4. Dzungli

Dzungli Well-Known Member

Виходить що на очах Україна поступово перетворюється в московську губернію. Хоча вирастає нове покоління - можливо вони зможуть змінити ситуацію в країні?

5. NIK

NIK Well-Known Member

Ну проти українського народу він не боровся. До 1939, до Гітлера Західна Україна не мала жодного відношення до радянської України, і наврядчи за декілька років радянської окупації у місцевого народу виникла палка прихильність до Радянської влади. Так, я з Києва, мій дідусь воював за батьківщину й для мене Бандера не герой, а ворог, але я розумію Галичан, та їхню точку зору тому що вони інші, вони не голодували у 1933 році як мою діди й бабки, й тому ВОНИ МАЛИ ПРАВО захищати себе від совєтів під час ВВВ. Й тому в мене не буде ніколи Галицького мінталітета, але до почуттів та переконань людей я завжди відношусь з повагою..... До речі, Закарпаття до 1945 р. ніколи не було ні у складі України, ні у складі Росії :) Угорщина. Австро-угорщина, Чехословаччина. Вони взагалі на мою думку, мають право обрати, хочуть вони бути у складі України, або Словвччини та Угорщини.....:scratch_one-s_head:

---------- Додано в 14:35 ---------- Попередній допис був написаний в 14:32 ----------

Нове покоління, найбільш талановиті молодь, та діти володіють новими технологіями, декількома мовами й зразу найбільш перспективні виборюють гранти та їдуть на навчання у інші країни, бо дивляться на ситуацію в країні й не бачать перспектив для себе.
    Лише з мого, не дуже заможного кола знайомих, діти навчаються: Польща, Франція, Німеччина... та навіть Австралія. Завдяки коммунікативним засобам - Скайпу та ін, батьки мають змогу бачити своїх дітей майже щодня.....

• Подобається Подобається x 4
  6. Dzungli

Можливо вони вивчаться і знайдеться серед них як Саакашвілі - приїдуть пізніше і разом із націоналістами яких не пересажають будемо виборювати справжню незалежність крахни? Хоча багато не хочуть їхати за кордон - хочуть боротись за майбутнє. Тільки яке воно буде ?

7. NIK

NIK Well-Known Member

Я був цього року у Грузії. у Тбілісі та не тільки.
    Нічого хорошого у них з першого погляду немає....
    Й люди не дуже шанують Саакашвілі. На наступних виборах у них буде інший президент.

Мені більш імпонують прибалтійські країни. Які зразу винищили "совок" та зходу влились у Європу:Латвія, Естонія та Литва.

8. Dzungli

Серед прибалтійців немає зрадників як у нас. Незрозуміла поведінка Чорновола зрозуміла Ющенко... Можливо зрадників більше не буде? Ми передали державну власність комуністам їхнім наближеним ; У ВР досі сидять нелюді. Дивно що проголосували за незалежність від СССР а президентом обрали Кравчука...

• Подобається Подобається x 3
  9. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

А Ви були членом комісії по підрахунку жертв бандерівців? Чи у Вас є привід довіряти радянським джерелам?;)

10. Svjato

Svjato Well-Known Member

11. Filosof

Filosof Well-Known Member

Провокаторів вистачає. І на форумах теж.

12. smeet

smeet просто спілкуюсь

Вперше в історії президентом міжнародної організації AIESEC, стала представник України Тетяна Михайлюк випускниця Івано-Франківського НТУНГ
    President of AIESEC International 2011-2012р Це велика заслуга талановитої молоді України і честь для України.Центральний офіс організації знаходиться в Rotterdam, The Netherlands.Вона була минулого року Президентом AIESEC України.

---------- Додано в 23:01 ---------- Попередній допис був написаний в 22:19 ----------

Spika не хочу залазити в важкі дискусії про те з ким воював Бандера, про це вже говорено переговорено-розглядайте його як продовження громадянської війни на Україні. Тоді все стане на свої місця.В громадянській війні зазвичай кожна сторона воює з певною частиною свого народу.Це історія і її нікуди не викинеш.

---------- Додано в 23:07 ---------- Попередній допис був написаний в 23:01 ----------

Шановний NIK. Я так само можу сказати, щоб Ви йшли до складу Росії бо ви там були. Вам це приємно гнати окупованих до окупантів.

---------- Додано в 23:10 ---------- Попередній допис був написаний в 23:07 ----------

Їх повно-вони навкруги нас.:sad:

• Подобається Подобається x 5
  13. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Если можно то в ПП могу и ссылку предоставить.

14. Spika

Spika Well-Known Member

Ага!

• Подобається Подобається x 1
  15. Dzungli

Україна без Ющенко без Януковича - яка різниця? Ми знаходимось в системі СНГ (імперії) . Грузія за свою незалежність воювала і втратила території. Що чекає Україну ? Був шанс - Померанчева революція - перед Ющенко встав конгрес США а йому до лампочки. Тепер всім до лампочки що буде з Україною.:bad:

16. Svjato

Svjato Well-Known Member

:nea:

• Подобається Подобається x 1
  17. Bambook

Bambook Persona non grata

Чули дзвін, та не знали, де він?

18. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Циферок, конечно нетути... Тогда не могут не возникнуть три вопроса:

1. Предположим, С. Бандера лично пил кровь мирных младенцев и всячески развлекался. Предположим также что он воинов УПА заставлял штудировать книгу Д. Ф. де Сада "120 дней Содома". Пусть он завалил мирного населения больше чем фашисты и комуняки вместе взятые. Но тогда почему мирное население чтит его память?
    2. Каким образом Бандеровцы убивали мирное население, если они сами являлись этим же населением?
    3. Почему УПА не фигурировала на Нюбергском процессе?

• Подобається Подобається x 5
  19. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Наверное надо спросить у поляков...

20. Ravin

Ravin Well-Known Member

Кабмін залишив Ющенку державну дачу

а де твій аватар? :)