Україна без Ющенка

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 10 кві 2007.

?

Якщо у 2015 постане вибір між Януковичем і Ющенком, кого підтримаєте?

1. Ющенка, ТАК!

16 голосів
    43,2%
  2. Януковича, базара нєт!

8 голосів
    21,6%
  3. Піду у противсіхи!

13 голосів
    35,1%
  1. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Політичний невіглас,якого кинули,як лоха...Східне мишлення!
    Бандера,який опинився в безвихідній ситуації воюючи з 2-ма силами хоча боровся,і зaлишив приклад Нам Боротьби.А "Свобода" вірно робить нині,же не лізе "на рожон",коли подібні 2-і сили борються між собою.
    Нехай борються,нехай...Haшi западенські рядові політики вже не дадуть нікому можливості загрібати жар чужими (нашими) руками...що так бісить отут деяких,бажаючих від свободівців остриx і рішучих дій.Нехай вони і діють!
    Най діють Ті...один проти одного,хто ту катавасію і зачинає!Обоє і дістануть по-мордам своїми ж руками!
    Тому я підтримую "Свободу",яка абсолютно не потребує мого PR'у...Там і без мене моцні і розумніші...i ніж тoй Ющенко!:preved:

• Подобається Подобається x 3
  2. Dzungli

Dzungli Well-Known Member

Багато людей підтримують "Свободу" і я в тому числі і згоден із тактикою боротьби. Зауваження в тому що ви не знаєте скільки лиха наробив Ющенко по Україні.

• Подобається Подобається x 2
  3. Yurko NOTOCO

Так лох же...Думав,що все знає наперед і все зробить вірно.Я наприклад в такі справи,де існує можливість комусь мене об'єгорити...не влажу,бо вже на таких "гєшефтах" обпечений.А він ні...Може тому,що молодший від мене "харошого",або може тому,що в нього було оте східняцьке (за перепрошенням! ) мишлення,де змішалось все...п'янка,православіє МП і КП,"парні рубахи" і манія бути розумнішим від всіх...В даному випадку бути розумнішим,від нас західняків-європейців "таких файних"!:good:
    Та жартую я!А то зараз почнуть!:)))
    P.S.Але ментальність то-так таки троха різниться!

• Подобається Подобається x 1
  4. Dzungli

Йому (Ющенко) потрібно було націоналізувати великі підприємства передати їх в розпорядження Кабміну(для чого він тоді потрібен?). І починати будувати країну - люди б за ним і в огонь і в воду...А він руки утер і прикинувся дурачком.

5. Yurko NOTOCO

Він був слабий політик...і характер його для президента України не підходив.Для Чехії,як през.Гавел,то може і так...Але ж то Україна, а Європа-керуюча знала добре,який їй президент України краще підходив при налагодженні євро-російських відносин...Комусь Тимошенко підходила,а комусь (гадаю більшості!) він.
    Ocь...
    Росія може реанімувати справи проти Тимошенко
    http://www.pravda.com.ua/news/2011/02/18/5933552/
    А оце Вона передбачала,коли там мудро,як Ющ,вела свою політику в ранзі прем'єр-міністра України,на пару з Путіним?
    Я без сарказму це говорю!Говорю тому,що Ми такі-і-і-і розумні деколи зараз,як той Ющ,що був Тоді!
    А нинька часи настали зо-о-овсім інші,і старі "оранжові" методи...до лямпи i не проходять вже так легко,як на Близькому Сході...
    Аме-е-ерика,Євро-о-опа...то вже бульки-мульки,по-правді!
    Надіятись треба на свої власні сили!Як ОУН з УПА свого часу!
    І "Свобода" це добре освідомлює,надіюсь!:preved:

6. Dzungli

Згоден що Європа Америка то не для нас - до лампочки. У нас свої дуже складні проблеми. Нам нав*язують проросійську бандитську модель країни де у громадян немає майбутнього. По телевізору показують ніби то все дуже добре а на справді все дуже пагано. Табачник бреше що у нас з*явилось багато дітей а на справді темпи вимирання прискорились вдвічи. Брехня по новинах ;окрім "Свободи" ніхто правди не каже.

7. Yurko NOTOCO

То правда!:good:

8. Dzungli

Українці це працьовита самодостатня розумна нація . Нас за це Москва тисне по всім напрямкам а зрадники на кшталт Ющенко грощі хапають і стають сволочами. Все рівно люди вже розумніщі стали. Вже не дивляться на Януковича як на рятивника. Жалко що чекати прийдеться...

9. Sauer

Sauer Well-Known Member

:mocking::mocking::mocking:
    Дивляться на Юлю, Свободу..

10. Dzungli

На леді Ю. після виборів мало хто дивиться так від нічого робити. Враховуючи той факт що Україна найгірша в Європі і одна із найгірших в Світі - прислухаються до №Свободи".

11. Sauer

Sauer Well-Known Member

І на неї тож дивляться - вона ж тепер сама "обіжена" владою...заколупали ви зі своєю свободою...коли ж до вас дійде, що вони мало чим відрізняються від всіх інших?!

12. Bambook

Bambook Persona non grata

Як не крути, помітно гірша, ніж була при ньому :sad:

13. Dzungli

Правільно що "Свобода" мало чим відрізняється від інших - руки ноги голови як у всіх. Послухайте А.Іллєнко - зараз по Інтеру виступає- кажуть правду.

14. Sauer

Sauer Well-Known Member

Я не про те..а про те для чого їм влада..

15. Dzungli

На сьогоднішній день тільки вони кажуть майже повну правду. А те як вони будуть користатись владою це інше запитання . Влада на місцевому рівні на пряму залежить від центральної влади Януковича.

16. smeet

smeet просто спілкуюсь

Лиза Ющенко похвасталась часами за 100 тысяч долларов.http://luxplanet.com.ua/svetskaya_z...hvastalas_chasami_za_100_tysyach_dollarov_936
    Напевно не сестра-телеведуча таке бабло заробила, а ті руки котрі нічого не крали.
    Во время мероприятия журналисты сумели рассмотреть на руке девушки достаточно роскошные и дорогостоящие часики - De Grisogono Instrumentino.
    Данная модель создана из золота и усыпана бриллиантами. Дополняет часы ремешок из кожи ската.Отметим, что в ювелирных магазинах Киева стоимость De Grisogono Instrumentino колеблется от 75 000 до 100 000 долларов.

• Подобається Подобається x 6
  17. Svjato

Svjato Well-Known Member

Краще б він здав тест на вшивість!:diablo:

---------- Додано в 11:48 ---------- Попередній допис був написаний в 11:45 ----------

Жодних. Але вона би зробила більше...

---------- Додано в 12:02 ---------- Попередній допис був написаний в 11:48 ----------

Е ні. Йому треба було будувати підприємства!!! А тоді би за ним...

18. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Так как нельзя рекламировать другие форумы, то выставляю фото просто комментариев. С одного из форумов в Украине (не плохая реклама ЛФ)

19. Bambook

Bambook Persona non grata

• Подобається Подобається x 5
  20. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А от Конгрес Українських Націоналістів має дещо іншу думку :mocking:

Михайло СИДОРЖЕВСЬКИЙ
    газета "Нація і держава", 8 лютого 2011 року, № 5

а де твій аватар? :)