Україна без Ющенка

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 10 кві 2007.

?

Якщо у 2015 постане вибір між Януковичем і Ющенком, кого підтримаєте?

1. Ющенка, ТАК!

16 голосів
    43,2%
  2. Януковича, базара нєт!

8 голосів
    21,6%
  3. Піду у противсіхи!

13 голосів
    35,1%
  1. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Після тої ганьби, що зробив Рябко, йому на людях треба з'являтися лише в паранджі:))).

• Подобається Подобається x 1
  2. smeet

smeet просто спілкуюсь

Так, так маєж себе вести політик такого рівня і не вступати з дурнями в дискусію, а просто ігнорувати його.Скажіть, Ви йдете по вулиці,на Вас починає гавкати собака Ви ж не починаєте гавкати на нього?.Ви людина і розумніша за собаку. Я б навпаки розпочав сміятися і ще б показав :good:молодець гарний голос маєТЕ, можеТЕ йти в артисти. Миху як говорить християнська етика відповідати на підлість підлістю чи інакше-поясніть,Ви це знаєте краще мене.;)
    До чого тут Юльця,про неї хтось говорив? Чи Ви думаєте що Юльця особисто платила гроші тому мітингувальнику, щоб він обхезав Ющенка?
    Якщо виходити з того,як поступив Ющенко то Сільвіо Берлусконі мав взяти ту статуетку і бігти за своїм обідчиком і дати тому по морді тією ж статуеткою. Знаєте коли мені вперше не сподобався Ющенко?(вношу ясність я за нього голосував, я мало не втратив здоров"я на виборах,бо був головою комісії і не дав зробити фальсифікації на свої дільниці, хоча мені погрожували) Перша його пресконференція,коли він нагрубив журналістові,бо той щось спитав за його сина.Тодя я собі подумав,ой ніякий він не демократ. І його стиль говорити до всіх на Ти говорить про низький рівень його виховання.
    Путіна? Абсолютно нічого. Мені з ним все ясно,чого я маю його про щось питати. Я питаю людей,якщо мені щось незрозуміло.

• Подобається Подобається x 2
  3. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

4. Hyligan

Hyligan Іронічний

Там же ш показували як вони вітали Януковича ;)

5. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

О-о-о... Та вони майстри! ПроМВФесіонали!
    Куди-и-и там Ющу! Добре що якусь хвилину спілкувався,а то б і Голодомор з Холокостом також на нього навішали,як те самООтравлєніє!:eek:
    Короче майстри плаща й ...віртуального простору!:)))

6. Hyligan

Hyligan Іронічний

Цікаво...а кому такий скандальчик вигідний?....
    Ющ покричав...Юлька (так получається) найняла хлопа....

7. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Я не знаю что Вы бачили....:)))а я как фаны ЮВТ наезжали на ВАЮ....:tongue:
    о_О а может те же фаны ЮВТ и подрабатывали еще и против ВФЯ....:dntknw:

8. Yurko NOTOCO

Так...Президента нада б усунуть,бо не вміє ніц...і поставить Таку,яка за 2-х разом таки запудрить мозги,тою словами мальованою,Європою і г'Америкою...де нас будуть любить,уважать і давати гроші з МВФ на пенсії,на будинки,на бізнесс на Кіпрі,в Африці,на Сейшелах,Маврікії,біля Австралії,на островах Середземного моря...ага,і в Монако,Франції,Іспанії і Італії!
    Зараз,попрасують шнурки на черевикаx і зачнуть Нам в Україні то Все давати...а в першу чергу героям 2-ї Світової з Західної України.
    Короче починають будувати Нью-Васюки,коло Сихівського базару!:crazy:

9. Hyligan

Hyligan Іронічний

Те же фани) Вітали і Віктора Федоровича..Тьотка дарила квіти а дядька не підпустили....

10. Fon

Fon whom how

україна без ющенка як борщ без гірчиці

11. Yurko NOTOCO

:flag_of_truce: :dance2: :girl_flag_of_truce:

12. smeet

smeet просто спілкуюсь

Опоньки пане Юрку,я Вас вітаю,Схід і Захід разом.Ви тільки що ідеологічно об"єдналися з Чітатєлєм.;)

13. Yurko NOTOCO

Пане Сміт...Ми з паном Чітатєлєм знайомі вже де-е-есь...років 5-6...Ми-си можемо і пожартувати часом ідеологічно ...в одну дудку!Правда,Мокбо?:)))

Вибачаюсь...за 3-м разом!Або зa 4-м...А потім,як з Берлусконі...! :scratch_one-s_head:

Останнє редагування: 22 січ 2011
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я розмовляв з одним чиновником. Він сказав, що рік-два назад приходить до мене мужик в кабінет і каже:
    -ми будемо зараз вас пікетувати.
    подарував мені образочок (напевно, щоб я морально тримавсі)

витяг мегафон, кинув два дроти на батареї і два дні від 9-00 - до 18-00 кричали "ганьба" і таке інше.

Я думаю, що та підйоб-компанія всіх супроводжує, кого нині викликають у генпрокуратуру. Скоро вибори, тре опонентів притиснути до стінки, щоб думали про самооборону, а не про напад, нє?

15. Hyligan

Hyligan Іронічний

16. Yurko NOTOCO

• Подобається Подобається x 3
  17. Dzungli

Dzungli Well-Known Member

Якщо ви маєте на увазі О.Тягнибока Ю.Михальчишина- згоден це нові українські лідери. А що до Ющенко - то стільки лиха скільки наробило вище керівництво померанчевих Україна ще не бачила. І все як з гуся вода.:crazy:

18. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Зможете за базар відповісти?
    Юрко з Дрогобича з"їхав на відмазку... А Ви?
    Який державний устрій пропонують тягнибочці?
    Перед виборами львівські свободівці казали, що пріорітетним їхнім завданням буде створення робочих місць.
    Скільки нових робочих місць створено?

19. smeet

smeet просто спілкуюсь

Най Біг заварує.На простого бойовика ще підійде, але на лідера? Свят,свят,свят...

20. Dzungli

Dzungli Well-Known Member

Державний устрій від ВО"Свобода"- соціальна держава без комуно-олігархів і злиднів. Тепер ми живемо в тричі гірше ніж в СССР. Тому націоналізація великих підприємств - планова економіка ; безкоштовна медицина; розвиток по українськи малого бізнесу і т.д.

---------- Додано в 00:00 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:45 ----------

Владу у феодалів прийдеться брати силою. Тому потрібні не слюнтяї. Прислухайтесь до ВО"Свобода".

а де твій аватар? :)