Україна без Ющенка

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 10 кві 2007.

?

Якщо у 2015 постане вибір між Януковичем і Ющенком, кого підтримаєте?

1. Ющенка, ТАК!

16 голосів
    43,2%
  2. Януковича, базара нєт!

8 голосів
    21,6%
  3. Піду у противсіхи!

13 голосів
    35,1%
  1. smeet

smeet просто спілкуюсь

Spika колись таке кіно було, про людину яка застрягнула в часі. В кінці-кінців він плакати почав, бо не міг ні в минуле піти і в майбутнє не хотів. Так от Ви мені нагадуєте ту людину з фільму.... Русь будуєте? Ви ще далі пішли, назад в Русь а не в СРСР. Так, далеко Ви замахнулися. Spika неможна два рази ввійти в одну річку-пісня така є. Ніколи не буде вже держави під назвою Русь. Якщо Ви цього не розумієте, то мені знову Вас жаль. Ви ж не відповідаєте на конкретні питання, ви як той папуга заладили ви брешете, ви брешете.Дозволю собі сказати я ні разу Вам не збрехав в своїх дописах-мені просто не було змісту цього робити. Ну а Ви засніть і нехай Вам присниться Русь і Ви князь всея Руси.Ура товарищи......

• Подобається Подобається x 1
  2. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Властиво, він як етнічний росіянин, до Русі не має безпосереднього відношення. Адже чим Московія була, так це інструментом Золотої Орди для нападів на Русь, для масового вбивства її жителів і руйнування і плюндрування її міст. Так що нехай краще йому присниться, що він якийсь великий чин в Золотій Орді.:)

3. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

п.Спіка,я Вам так повім,жартівливо...
    Ви бачили в комара яйця?Ні!
    Так от,вони є ,але Ви їх не бачили...як путівки для колгоспників в санаторії,чи-то сметану,масло і ковбасу "Дрогобицьку" без черги,а чи вже після 10 години ранку.

СССР.
    До Львова приїзхав звіринець.Щасливі галицькі діти тішать сі тою звіриною.І висить собі біля слона така вивіска :
    Слон за день з'їдає:30 кг.яблок,
    40 кг.огірків i 50 кг.помідорів
    Випиває:2 відра соку,
    3 відра молока i 4 відра води,
    5 відер...
    Підxодять діти до того замітайла,що прибирає і кормить ту звірину і питають сi го:
    -Вуйку,а то правда,же той слон то все може з'їсти...і не подавить сі?
    -Ге-ге...дітоньки дорогії.Зжерти,то він то зіжре,але хто му то все да-а-асть? Хе-хе...
    Краще перечисліть,що Гражданє СССР не мали право робити!

• Подобається Подобається x 5
  4. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

О, пане Юрку, ми мали багато прав... Але, якби час якось вдалося повернути, скажімо, на 30 років і за отаку нашу балаканину за нами приїхали б, завантажили і повезли б куда нада. Але зате безплатно!
    А Спіку викликали б на парткамітєт і влупили б строгача за розмови з нєнадьожними елємєнтамі.

• Подобається Подобається x 4
  5. Spika

Spika Well-Known Member

Болезнь и здоровье понятия весьма относительные. Особенно в психическом плане.
    Кто вам сказал, что вы здоровы? Шо, все здоровые съехали в Австралию? Сразу видно, что только здоровых туда и могло потянуть.

Кто как себя воспринимает, тот так себя и чувствует. Если кто-то чувствовал себя в СССР быдлом, то это его (ваше) право. Нормальные люди чувствовали себя нормальными людьми и вели себя как нормальные люди и при СССР, и при бандитской перестройке, и сейчас.

Очень далеко замахнулись. Только не назад, а намного вперед.
    Для вас на данном этапе существует всего две модели построения общества - либерально-демократическая и советская. И если кто-то (в данном случае, я) говорит, что он строит и голосует не за либерализм, то вы автоматически зачисляете таковых в строителей СССР. Это от недоразвитости восприятия окружающей среды. Мир намного многообразней. Есть и другие модели.

Да, ее никто и не строит! А если вам при отсутствии вокруг реальных опасностей (их никто не возрождает!) мерещатся кошмары СССРа или социализма, то кто ж вам доктор... Вот именно в этом и заключается совковость украинского национализма.

А если вы еще и видите, но не отвергаете опасности либерализма, то это подлость по отношению к своим потомкам.

Задавайте. Но только конкретные. У меня к вам тоже конкретные вопросы:

- вы хотите, чтобы ваши потомки имели черный цвет кожи (азиатский тип лица, мусульманскую религию...)?
    - вы хотите, чтобы "экономический хребет" Украины принадлежал не гражданам Украины?
    - вы хотите, чтобы ваши потомки были гомосексуалистами, пьяницами, наркоманами?

Постарайтесь ответить в соответствии со своими истинными ценностями, а не просто проведите политическую беседу в стиле БЮТ, чтоб обмануть окружающих

Не спрыгивайте. Вот это ваше откровение выдало вашу ложь с головой -
    Ценности имеете одни, а пропагандируете и навязываете несмышленышам совершенно иное, при чем, скрывая опасные стороны этих догм. В вашем конкретном случае - либерализма.

Кроме этого вы врете, отвергая положительные моменты и достижения иных моделей построения государства, в частности - социалистической. они были и весьма высокие.
    Также весьма неплохо демонстрировало себя и самодержавие. Как в России 18-19 века, так и в Европе того же периода.

6. smeet

smeet просто спілкуюсь

Але ж це суперечить принципам "пролетарского интернационализма" ?
    Держава має регламентувати свої відносини з власниками, і власники , які б і звідки б вони не були, мають виконувати закони тієї держави на території якої розміщені підприємста. При приватній власності на засоби виробництва ,державі йдуть тільки податки, а прибутки йдуть в приватні руки. Дуже багато власників, громадян України, всі зароблені гроші тримають в офшорних зонах, так що держава Україна, інколи більший толк має від іноземних власників(в них в крові бути законослухняними) ніж від своїх,котрі привикли неплатити.
    Ваші можливо були такими і при СРСР а в місцевості де проживаю я виховання набагато краще, так що в нас, слава Богу, цього менше буде завжди ніж у вас. У нас і при СРСР основна маса людей була віруюча і ідповідно без цих пороків, а у вас вихованих при СЧРСР безбожників наркоманія і проституція процвітала ще при Брєжнєву.
    Лібералізм довів свою дієспроможність перемогою над радянським казармовим соціалізмом високим рівнем життя, так що мені цього не потрібно розумним людям доводити.

---------- Додано в 18:28 ---------- Попередній допис був написаний в 18:25 ----------

О це Ваш "удел" "В ноги кланятся царю-батюшке". Якби воно "весьма неплохо демонстрировало себя" то пробуло б до цих пір, а та про це вже тільки легенди складують.

• Подобається Подобається x 2
  7. Hyligan

Hyligan Іронічний

Все так....але не так)...в буржуїв наразі значно більше доларів ніж в наших бізнЄсменів...і ше дуже довго так і буде..

І шо ж получається ..він приїжджає сюда ..купляє підприємство і качає прибуток собі в кишеню( і навіть продукцію вивозять тут не продають)...а нам податки (чинушав в кишеню) і дим в атмосферу....(то вже на всіх)

8. smeet

smeet просто спілкуюсь

Давайте я розкажу Вам інакше. Ну скажімо в Червонограді є завод де колись, скажімо виробляли газові колонки(віртуально). Ви і Ваші сусіди працювали на тому заводі, жили з нього,скажіть, Вам особисто і Вашм сусідам хоч колись йшли дивіденди з прибутків? Ні і мені також. Завод давно вже не працює, цехи розвалюються, Ваші сусіди деякі поїхали в Італію, деякі в Португалію. І тепер вирішили продати завод.Є два претенденти-наш. який якимось чином вкрав тисяч з 100 доларів і скажімо італієць, в якого є з 100 мільйонів доларів. Давайте подумаємо, що буде мати держава Україна в одному і іншому варіанті. І що будете мати ви жителі Чевонограда, бувші працівники того заводу. Уявімо найгірший варант. Державні чиновники вирішують завод потихеньку продати скажімо синові кума президента в якого є 100 тисяч доларів. Отож про продаж з"являється замітка в пресі напередодні торгів, щоб ніхто більше про ці торги не почув і щоб не було конкурентів. Приходить наш син кума, платить яких небудь десять тисяч гривень в державну казну і стає власником великого заводу, вартість тільки металоконструкцій на ньому втричі більша ніж та що він заплатив при викупі. Що він робить далі. Відкриває на заводі який небудь цех по випуску тротуарної плитки.Бере на роботу 5-6 чоловік, вони колотять бетон і заливають форми. А на самому ділі власник потихеньку ріже всі металоконструкції і продає на металолом, потім розбирає цехи і продає цеглу, і коли вже нічого не залишться,свої гроші відіб"є і заробить на продажу будівельних матеріалів,потиху спродать землю,і перевівши гроші в офшори сам втікне туди. Ось такий сценарій. Державі плюс до грошей, за продаж заводу дістане податків в п"ять тисяч гривень за тротуарну плитку. І все. Можливий інший варіант. Торги будуть справжні, такі як Криворіжсталь продавали. Будуть торги, підніметься ціна, отож держава, а з нею і жителі Червонограда(у вигляді пенсій,зарплат вчителям,лікарям), дістануть ринкову ціну за завод. Виграє скажімо італьянець, в якого є великі гроші. Він велику суму вкладе і реанімує роботу заводу , бо закупить нове устаткування, буде випускати багато продукції, отож виростуть відчислення в держбюджет, з"явиться робота для Вас і Ваших сусідів і непотрібно буде їхати ні в Італію ні в Португалію.(Зроблю одну оговорку для цього потрібно дві речі-прогнозованість політичної ситуації і приватна власність на землю.Італієць має знати, якщо він цей завод купив,він купив і землю під заводом і держава Україна є гарантом збереження його власності. В випадку чого він самостійно має право продавати цей завод, і повірте він його не продасть напівзадар, бо він буде продавати своє, а не народне, як це роблять українські чиновники).Я надіюсь Ви зрозуміли, що при приватній власності, держава по любому не має відношення до прибутку,їй комфортніше працювати з ефективним власником. А те що каже Спіка-він лукавить і лохотронить він з тих, хто привик мати все за рахунок своєї посади, а не розумових здібностей.

9. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Це французська нація вироджується!? Через те, що там багато добре засмаглих хлоп'ят!? А чому Пушкін, то не виродження? Ось ми і росіяни вироджуємся через наркоманію молоді і алкоголізм...І в цьому ніхто не винен, окрім нас самих... Більш за те, ми насолоджуємось своїми пороками - пияцтвом, палінням...
    Тут буде Україна;). А Русь лишилася в 9-12 столітті. Її більше не буде...Мені Вас жаль...Ви мрійник- ретроград.
    А хто Вам сказав, що те що Ви говорите є правдою!? Ви краще знаєте за самих американців з французами? Ду-у-уже самовпевненно.о_О

10. Spika

Spika Well-Known Member

Да. Проблема не столько в наличии на территории Франции темнокожих. А в том, что белокожие французы все больше бесплодны.
    И французская нация вырождается. Также этот процесс вырождения нации активно идет и в, по сути очень закрытых, Англии, и в Германии; Голандии, Бельгии, Италии, и Испании.

За Америку вообще говорить не хочу. там нации никогда не было по сути своей. Общность сограждан - да. Нации - никогда.

Совершенно согласен.
    (но для справки вам еще разок напомню, Россия по количеству алкоголя на душу населения только на 22 месте. На первом - Англия. В передовиках и Франция, и Германия...) Так что если не хотите спиться или скуриться, то В ЕВРОПУ НАМ НЕЛЬЗЯ!
    И чтобы это побороть ни в коем случае нельзя заигрывать с этими пороками-болезнями. Жесточайший запрет. В том числе и на рекламу в СМИ. Не взирая на визги Европы об ущемлении прав и свободы слова.

Кроме этого в этих странах страшнейшая демографическая ситуация. Вызванная пороками бесплодность. Вот более здоровые нации и начинают преобладать.

В Украине уже тоже это началось. Темнокожие дикторши погоды уже не редкость, а правило. то конечно немного. Но судя по Европе этот процесс быстрый. 1-2 поколения и будете иметь в сборной украны по футболу 17 темнокожих украинцев из 22.

Готовы.

Поживем, увидим...

Мне об этом говорят факты. Которые я вижу и делаю выводы. А вам на них замыливают глаза. Или загаживают мозг трепом в стиле Смита (БЮТа) про Черкасский завод газовых колонок. Вам об этом просто не рассказывают. Фотографии Франции... Тоже Германии, Голандии.. Их статистика. Выступления их специалистов.

Я беру информацию от них!!! Об этом в первую очередь кричат ОНИ САМИ. Но тем, кто владеет ими на их визги плевать. У нас пока это не приняло необратимых процессов. Так, что еще есть шанс.

11. Romko

Romko Дуже важлива персона

Правда розказується в "Кратком курсє".
    Спіка,для развітія полєзно...але...
    Зрештою...все сказано.

• Подобається Подобається x 3
  12. smeet

smeet просто спілкуюсь

Швидко "воинствующие интернационлисты" перетворюються в ку-клус-кланівців-"учение Маркса всесильно, потому что оно верно"
    Ага висновки через призму совдепії.

• Подобається Подобається x 3
  13. Spika

Spika Well-Known Member

Шо, страшно отвечать? Пытаетесь спрыгнуть не украинским способом вопросом на вопрос?
    Ведь не хотите же! Но боитесь это даже вслух произнести, дабы "демократов" не обидеть.
    В людях, которые не могут сказать "нет", особенно порокам, нет в них "стержня".

Да, не пудрите мозги людям. Не забалтывайте проблему. БТОвские методы извращения сути вопроса со мной не прокатят. Просто возьмите и скажите людям честно и открыто, что вы готовы продать стратегические промышленные объекты страны иностранным гражданам.

Ну, насчет "процветала" это вы круто погорячились (просто применять к вам слово "соврали" я уже устал). Да. Эти пороки у нас были распространены больше, чем в вашем регионе. Но мой вопрос в другом - хотите ли, чтобы вашими потомками эти пороки овладели? Если вы пойдете в Европейские ценности, то вопрос распространниея пороков на потомков это уже будет только вопрос времени.
    Либералы не позволят вам ущемлять пороки. Вот как УЖЕ они ставят вопрос -
    Уважте своих предков, которые сохранили ваш духовный мир чистым.

Да. Уровень потребления у них пока (!) выше, чем у нас. Но они же не дают его нам и поднять. Никогда не дадут (требования МВФ напомнить), пока мы на них не плюнем и не начнем сами РАБОТАТЬ НА СЕБЯ!
    Но это только экономическая составляющая.
    Идеологическая и политические составляющие общества там гнилые напрочь.
    Вы готовы продать совесть за колбасу лишь бы не работать?

Вы в очередной раз необъективны. Расскажите мне легенды о монархическом укладе Англии, Дании, Норвегии, Швеции, Монако,... Японии,... ОАЭ, Саудовской Аравии, Кювейта, Ливии...

Работает. И неплохо работает.

Тока для вас самое непонятное то, что в итоге я пропагандирую И НЕ МОНАРХИЮ.
    Видете как вы не доучили марксизм-ленинизм? Хоть знали бы способы политического устройства государств. Вам же не из чего выбрать! У вас же ж мир одной модели! :english_en:
    (и тут у кого-то еще хватает наглости применять слово "зашоренный"). :haha:

14. Yarema

Та чим вони гірші за нас!?
    Нє я хочу щоб він належав виключно Ахмєтову і компані...:)))
    Ще ніхто остаточно не визначив, як стають гомосєкамі...А п'яницями і наркоманами є вже наші сучасники;).
    Лібералізм від слова ліберті... Якщо протилежне, то це несвобода...І воно Вам треба?
    Все доцільно в свій час і при певному розвитку суспільства...Колись і рабство було прогресивним.
    То Ви американцям розкажіть...Уявляю які в них будуть очі...:)))
    Вони це набирають завдяки вину і пиву...Це в них замість води ще з прадавніх давен...Як і в грузинів з вірменами, і молдаванів...Але для них це норма, до такого стану, як ми з росіянами там спиваються не часто.
    І вони мені дуже подобаються, особливо коли гарно говорять українською мовою...Це так мило:).
    Поживіть, поживіть;)...
    А коли кричить російська опозиція про катастрофічний стан Росії, Ви їм вірите?;) Отож-бо:).
    Куди вже "нєобратімєє"...Як кажуть, можна було б і далі, але нікуди вже;)...

Останнє редагування: 12 січ 2011
  15. Yarema

Особисто я готовий. І треба ще розібратися, що криється під терміном "стратегічні об'єкти";).
    А хіба в Європі всі тотально духовно брудні і гомосєкі!? Кому потрібно він і в Росії був гоміком, наприклад Чайковський. Кому він заважав? Я дивлюсь на них як на диваків, але якщо вони ведуть себе пристойно по відношенню до мене, то мені байдуже, з ким вони там сплять...
    Чому ж це? Он Ахмєтов вже непогано підняв свій рівень споживання та й рівень Хама європейцям багатьом не по кишені. Та і в нас в місті постійно, в майже кожному домі постійно йде євроремонт. Це не рівень споживання?
    А якщо не працювать, то європейці заплатять за мою совість? Сумніваюсь...
    Ви взагалі відрізняєте парламентську (конституційну) монархію від самодержавства!?
    А у Вас є інший вибір окрім демократії і тиранії? Можливо ідеї чучхе?:)))

16. Spika

Spika Well-Known Member

Вам приходилось читать? (или еще смелее - "изучать")?

Прекрасный фильм.
    Очень нравится эпизод про "разруху". Так вот нужно навести порядок в первую очередь в головах. А этим заниматься некому. Все хотят вкусной колбасы и свободы слова... А от этого разруха не уменьшается, а даже наоборот...

17. Romko

Romko Дуже важлива персона

Мені приходилось чути,що мій дід був "оуновскім прєдатєлєм".
    І вся родина моя - "прєдатєлі і прєступніки".
    Це розходилось з моєю думкою.

Останнє редагування: 12 січ 2011
  18. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Вы этот сюжет хотели продемонстрировать?
    http://www.youtube.com/watch?v=sFokdzTXxPQ

19. smeet

smeet просто спілкуюсь

Пустий струс повітря. Буде щось серйозніше-напишу, а так лінь .

20. Spika

Spika Well-Known Member

Если не предпринять усилий сейчас, то будут еще хуже и нас.

Вам в стране Либерии будет очень комфортно и свободно. Там жеж такое "свободное" название. :))

Боюсь, что с понимание сути свободы у вас большие пробелы. А скажите "свобода", это понятие политическое или духовное?

Тогда у вас есть шанс поняньчит негретеночка и порадоваться какой он щирый украинец. (ну, то чно ж не москаль). Продолжатель вашего славного рода. (шо б вам предки сказали на такое?)

Вот прежде, чем быть "готовым" вы вначале разберитесь, что есть что. А то вначале лепите, а потом думаете.
    Начните с простого. Страной вам, как не разобравшемуся, что такое стратегический объект, "управлять" еще рано. Примерьте вашу блажь на свое частное хозяйство, свою частную фирму... Почуствуйте себя хозяином, а не вершителем...

Нет пока. Не все. Но из-за слабых сдерживающих факторов (спутали свободу с распущенностью) эти порочные процессы овладевают людьми там очень быстро. Сравните наличие пороков в начале скажем 20 века и теперь. А ведь всего-то лет 70-80...

Не важно как на них смотрите вы. Важно как они смотрят на вас. А они смотрят как на потенциального клиента или как на лояльно закроющего глаза.
    С вашей невмешательской позицией вы им помощник. Вы хотите быть помощником гомосеков?

А чего ж тогда вы плачитесь, что вам тут бедно живется?! Тогда не нойте. И тогда никакой европейский уровень потребления вам не нужен, у вас уже и так все хорошо.

Та, ладно... Они бывают даже династическими...
    А в чем проблема? Англия плохая монархия? Или Япония? Не монархическая? Так чего ж вы тогда боитесь примерить это для Украины?

А как вам ОАЭ? С их уровнями всего...

А демократия и будет.
    Другое дело, кого выставлять представителями этого самого народа в эту самую власть.
    В настоящее время мы, народ, думаем, что выставляем во власть депутатов и президента. Но это неправда. И мы уже сами четко видим, что никого мы не выставляем (их партийные лидеры подбирают для нас).И выборы, это фикция (последние выборы и 2004 и нынешние это четко показали).
    И более того ни президент, ни парламент в стране не власть. Власть стоит где-то за их спинами и нашептывает им что делать.

Это неправильно и губительно. Значит нужно это менять. И не надо боятся. Сможете предложить модель, чтоб линию развития страны определяли не Ахметов с Пинчуком, не американский МВФ, а народ Украины, через своих представителей, которым он полностью доверяет?

а де твій аватар? :)