Україна без Ющенка

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 10 кві 2007.

?

Якщо у 2015 постане вибір між Януковичем і Ющенком, кого підтримаєте?

1. Ющенка, ТАК!

16 голосів
    43,2%
  2. Януковича, базара нєт!

8 голосів
    21,6%
  3. Піду у противсіхи!

13 голосів
    35,1%
  1. Spika

Spika Well-Known Member

До 2004 года вам (тихушным националистам) дали достаточно свободы в пропагандировании своих идей и героев. И во многом целая страна шла у тех глупостей на поводу (герб, гимн, история, героика...). Таперь, ХВАТИТ! Ни в тихоря, ни в громкую пропагандировать гнусь, идиализировать мерзость вам больше не дадут. В этом и заключается одно из двух положительных отличий "воров ПР" от "воров БЮТа" - они наконец-то поняли значимость идеологии. Поняли значимость воспитания и поняли кому это воспитание общества доверить. И они это активно внедряют.
    (Кстати, это их и погубит. И кстати, националисты хоть и значимость идеологического воспитания поняли, но до сих пор так и не нашли инструмент через кого это внедрять. Школа тут не катит. Слабый, неавторитетный инструмент).

А вот на счет идеологической роли Ющенко, я с вами согласен. Он послужил катализатором реакции отторжения обществом украинского национализма. Если до него на это смотрели сквозь пальцы, с мыслью - "ну пусть побалуются... у каждого свои комплексы и тараканы в голове..." То насмотревшись бреда при пасечнике и осознав насколько это опасно и противно, общество приобрело стойкий иммунитет и реакцию быстрого отторжения к националистическим глупостям.

Так, что для украинского национализма борьба за президенство Ющенко (читай - майдан) оказалась проигрышем.

Короче... Загадили вы своим майданом обществу голову. И сами в проигрыше, и общество от этого не шибко выиграло хотя и здоровее стало.

Радует, что националисты это тоже поняли.

На мой взгляд ПРовцы в идеологическом плане пытаются именно этим и заняться.

А поделитесь пожалуйста знаниями об "истинных ценностях". Что нам по-вашему вкладывать в мозг наших потомках, чтоб им стало жить лучше? О чем учить? Может ваши и ПРские взгляды совпадут? Всё таки истинные ценности они едины-то для всех! :)

Останнє редагування: 9 січ 2011
  2. smeet

smeet просто спілкуюсь

Все буде залежати від того, відбудеться Україна, як незалежна держава, чи ні.Цінності вони і в Африці цінності. Якщо у Вас класний будинок, Ви його будувли, камінчик до камінчика, якщо в ньому комфортно жити, якщо в ньому є все, що Вам потрібно для життя, Ви будете його цінити і оберігати, Ваші діти його також бути цінити і оберігати, і не тільки при Вашому житті а й після того, як Ви як і ми всі відійдемо в світ вічний. Якщо цінностей немає, їх треба придумати, і ось ваші діти будуть розказувати своїм дітям, як їхній дідусь такий весь важний, розумний і сміливий збудував цей будинок. А з роками про Вас створять легенди. До чого це я. Надіюсь Ви мене мали зрозуміти. Так створюються цінності. Отож, для України, якщо вона відбудеться як держава і жити в ній буде набагато комфортніше ніж в Росії( чи в любій іншій сусідній країні), вимушена буде мати свої, а не чужі цінності. І це в першу чергу буде вигідно владі, яка б вона не була голуба чи оранжева. Які цінності існують у абсолютно всіх цивілізованих країнах? Сама велика цінність це існування самої держави, і не просто якого небудь домініону, колонії, а самої незалежної держави. А хто ж у нас має бути герой? Ні не той, хто здає інтереси цієї держави іншій, нехай і в три рази більшій державі, а той, хто мав відношення до боротьби за незалежність цієї держави, до РОЗБУДОВИ цієї держави(уявіть собі таке, якщо Янукович зробить чудо, і Україна стане процвітаючою державою він також має можливість стати героєм України. але хоче він того чи не хоче, він буде в одному ряду з Бандерою і Шухевичем. Ви думаєте він цього не розуміє? Прекрасно розуміє,тому і не відміняв Ющенкових указів, він ще надіється стати героєм) Я більш ніж впевнений, що звання Героя України набуде і перший президент України Л.М. Кравчук. Чому? Та тому, що він один зумів зробити те, за що роки боролися Бандера і Шухевич, армія УПА, Петлюра, Махно і інші учасники руху опору СРСР. Я розумію. що така була ситуація. Але факт той, що нею скористався і не промахнувся Кравчук. Так що не відкидайте на політичне сміття історичні змагання українського народу за незалежність(хоча Вам особисто і багатьом людям герої цих змагань можуть не подобатись), у всьому світі це основа основ. Вся політична машина СРСР створювала легенди про Леніна, Сталіна, Будьонного, Кірова і т.д. Хоча якщо взяти кожного поодинці вони можливо були негідники, зате які про них легенди ходили. А тепер подумайте, які легенди можна створити про історичне минуле Донецька?(не в обіду буде сказано, можна буде молодогвардійців згадати(але ж самі розвінчали за роки все), період Великої Вітчизняної війни-але це вже спільна перемога,і є росіяни й так претендують на першість в перемозі. Так що ідеологія це тонка штука, і там мають працювати найрозумніші. Краще не плювати сусідові в кашу, бо можливо скоро прийдеться їсти з тієї ж тарілки.

• Подобається Подобається x 3
  3. Spika

Spika Well-Known Member

Тут вы противоречите сами себе. Если ценности они и в Африке ценности, то этим ценностям и людям, которые к ним стремятся фиолетово насколько Украина зависима и от кого.

Так, чтож это за ценности такие которые Украине ПРИДЕТСЯ иметь?

Так при демократии, к которой вы стремитесь, власть вроде есть, народ... Или вы уже строите не демократическое общество?

Для кого это самая...самая ценность?

Все очень относительно. Те деятели, которых имеете в виду вы под видом своих героев, не принесли Украине ни пяди новых территорий и ни капли свободы. И они постоянно продавали Украину иностранным завоевателям.
    Те, которых вы считаете антигероями Украины, сделали из Украины мощнейшую, уважаемую в мире ядерную державу, охренительной территории и возможностей с правом решения судеб других государств в ООН.
    Это, извините, факты, а не идеология.

А кто это?
    Агенты военной разведки иностранного государства, которое стремилось иничтожить нацию украинцев вообще. Это факт.
    Военные подразделения под управлением которых, уничтожили мирных жителей значительно больше, чем оккупантов с обеих сторон вместе взятых. Это факт.

Такой результат свидетельствует о том, что выгодна их деятельность кому угодно, но только не Украине.

Все остальное - необъективность.

Легенды можно создать любые. А вот историческое наследие создать идеологически нельзя. Оно ЕСТЬ. И у Донецка это наследие вполне героическое. Во всяком случае, честное. По совести. Тут никто оккупантов в гости не приглашал.

Как-то эта мудрость не вяжется с вашими претензиями к России. :)

К сожалению вы написали много букв, но от этого они не стали мыслью. Вы, что, приучая своих детей к человеческим ценностям вталкиваете в них идеологию национализма?!
    Вы им рассказываете о чести, совести, необходимости помогать слабым, презирать деньги... или об истории ОУН-УПА. Врядли. Все что вы тут излили это напускной псевдопатриотизм. Ни с объективностью, ни с исторической правдой это не имеет ничего общего. Сильно все перепутано.
    И к человеческим ценностям это не имеет никакого отношения. Так, что извините, но к идеологии моих детей я вас не подпущу. Потому как, вы сами сказали -

• Подобається Подобається x 1
  4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну він не унікальний тут. Як всі 15 республік - так і він.

• Подобається Подобається x 2
  5. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ви не праві. В даному випадку,я брав державне утворення взагалі, а не Україну окремо взяту. Візьмім наприклад США -державу,створену массою національностей, та ще й не самими кращими їх представниками. Що можна найти спільного для цієї космополітичноїгрупи людей.Яка між іншим і воювала між собою(згадаймо війну між сходом і заходом в США)Але знайшли, придумали іеї демократії,які вони тепер захищають у цілому світі не лиш у себе.І як думаєте, хто більший патріот своєї держави Ви чи рядовий американець? Угадайте з трьох раз.Моноетнічній державі, в цьому легше, тому Польша, Румунія вийшла скоріше з цього болота ніж Україна. У них не виникало питань з національною ідеєю-вона в них була завжди-побудова незалежної польської(румунської) держави. У них завжди були свої герої, і вони не сумнівалися чи вони герої чи ні. Оскільки Україна не моноетнічна держава( її такою зробило знаходження більш ніж 300 років під впливом домінуючого сусіда-з усіма позитивними і негативними наслідками) тому нам вже тепер необхідний скоріше американський варіант побудови держави зі своїми цінностями, ніж скажімо,польський чи румунський варіант. Хоча( ніде правди діти) ми мали шанс і на польсько-румунський варіант, але ми його прохлопали(прибалти встигли).
    Якщо їх і не буде, їх треба буде придумати, бо інакше ніколи ні один солдат, ні один громадянин не буде патріотом держави в якій живе і не піде помирати за цю країну(скажімо на війні)-а тоді це не країна, а територія.
    Суспільство-суспільством, а влада мусить керувати цим суспільством,а для цього існують свої правила і закони.І тут вже без цінностей не обійтись. Ну скажіть,як скажімо влада оголошує війну іншій державі?Треба ж народу якось пояснити ці дії. Не скаже ж скажімо президент, що я починаю війну бо мені треба б 7 нафтових свердловин,які є на території цієї держави. Він скаже так:"По оперативним даним,мені донесла розвідка, що такато країна хотіла на нас напасти і порушити наш суверенітет". Якщо мені або Вам той суверенітет буде пофіг, то я в перший же день мобілізації втечу з тієї війни,і з цієї держави. А якщо в цій державі мені буде найкомфортніше жити і я буду цінити цю державу найбільше в мому житті, то я піду за неї воювати.
    Для народу, який живе в цій державі(я маю на увазі не Україну. а державу взагалі)В Україні на даний час існує дуже велика кількість людей, котрі живуть любов"ю до держави котрої вже немає, і ніколи не буде. Друга половина-етнічні українці живуть любов"ю до України, як до держави якої ще немає, вони собі її уявляють на кшалт Франції, Бельгії. І ось тут такий парадокс-українці хочуть а не можуть, бо існують ті хто любить ще ту СРСР, а ви в принципі хочете жити як в Франції і аж ніяк не як в Росії, але не хочете стати частиною української нації. Так от з цього штопору нашій владі треба вийти, і вийде дійсно той, хто зуміє об"єднати зусилля одних, з бажаннями інших.Але аж ніяк не нагинанням одних іншими. Ми це вже проходили, і цього нам не дасть зробити світ.
    Погоджуюсь. Але і тут є своя логіка.Є таке поняття як історичний момент. Скажіть, будьте добрі(я надіюсь ви розрізняєте армію УПА від скажімо невеличкого загону підпільників бандерівців). Невже ви думаєте не легше було одній людині підписати Бєловєжські угоди, ніж воювати і гинути в нерівних боях цілій армії. Невже Ви не вірите, що тисячі бійців армії УПА йщли в бій і кричали-ми за окупацію, України німцями? Вони вмирали і вірили, що воюють за здобуття незалежності Україні.
    А Кравчук, без ніякої війни і кровопролитних боїв, поїхав і привіз ту віками омріяну незалежність на "блюдечке з голубой кайомочкой".Чому так? Та тому що історія дала такий шанс.
    Тепер про тих, хто з України зробив ядерну державу. Так,є такий факт, але робив він не з України а з ефемерного утворення яке називалось СРСР, і яке , як бачите не втрималось довго. Хоч і дуже круто працювали ідеологи. Але напевно не ті були цінності.Не витримали вони провірку часом. Згадаєте цінності? "новая историческая общность-савєтскій народ","российский язык-язык новой исторической общности"
    Чи будувались заводи-фабрики-будувались. Але вибачте, де є гарантія,що вони б не будувались, якби Україна розвивалась не в СРСР.Є ще й другі країни Європи, які розвивались поза СРСР, і як бачимо вони розвивались набагато краще ніж Україна в складі СРСР. Бо всі чогось хочуть жити як в Європі а не як в бувшому СРСР.
    Скажіть , будьте такі добрі, хто такий був Ленін, не агент німецької розвідки-таке про нього говорили в Російській поліції? І всі слова написані Вами я можу підставити відносно Леніна і они будуть відповідати дійсності.:)
    Наприклад. Опишіть героїчні битви часів першої або другої світових воєн(типу Ватерлоу, або охорони Сталінграду), Чи може ми про них не знаємо? Поділіться і ми будемо знати.
    Я не про Росію мав на увазі,а про нас з вами. адже ми сусіди на території однієї держави. Де Ви в тому що я написав почули хоч каплю націоналізму? Я про націоналізм навіть слова не казав. І я не збираюся вчити Ваших дітей ідеології,у мене є своя спецальність і ті донецькі, котрих я лічив, були дуже задоволені моєю роботою. Ви дали мені оцінку і я акуратно попробую дати її Вам. Ви занадто зашорені радянською пропагандою.Очевидно вона на Вас повпливала більше ніж на багатьох людей, це так звана "степень внушаемости". Мені б цікаво було. щоб сказали на Ваші роздуми Ахметов, Колєсніков чи б підтримали ваші намагання назад в СРСР:)

6. smeet

smeet просто спілкуюсь

Неправда. Або Ви забули, або не пам"ятаєте. Тоді розмовляли троє, Єльцин, Шушкевич і Кравчук. Кравчук переміг, вірніше перехитрив всіх.

7. smeet

smeet просто спілкуюсь

Натрапив на цікаву статтю:
    Ми дивимося по телевізору на лощених, виголених-пострижених-доглянутих політиків і чиновників від влади, слухаємо «правильні » промови про їх титанічних зусилля, що докладаються на благо народу і держави, і серце стискається від болю, а душа обурюється і обурюється. Від безсилля. Тому що ми знаємо ціну цим високим словам і обіцянкам. Ціна їм - ламаний гріш....
    Стаття писалась про ту владу, мені здається, що все це може також відностись і до цієї. Адже вони всі з одного місця у владу прийшли.....

http://noviny.narod.ru/VV-00000273.html

8. Spika

Spika Well-Known Member

Вот в том-то и дело, что идеи они придумали, и теперь НАВЯЗЫВАЮТ их остальным, НО САМИ НЕ ИСПОЛНЯЮТ!

Сформулируйте так называемые "демократические ценности" и потом разберемся соблюдают ли их в США.

А как сформулируете, то я вам сразу же еще и бонус предоставлю.

Что собственно вы считаете болотом? И если я вам скажу, что в Румынии и Польше, а заодно и в Прибалтике, НЕТ крупных предприятий, принадлежащих румынам, полякам и прибалтам (То есть основа экономического фундамента этих стран принадлежит иностранцам). Значительная часть населения этих стран вынуждена работать на чужбине. Эти страны АБСОЛЮТНО (экономически, политически, военно...) зависимы от руководства ЕС (состоящего из представителей более богатых стран). То есть рекламируемые вами страны полностью ЗАВИСИМЫ. (НЕСВОБОДНЫ). И это вы нам выдаете как образец развития нашей страны?

Это вы сказали неподумавши. Вы просто не разбирались в перепитиях политического устройства США. Давайте хоть по поверхности пройдемся: - двупартийная система парламента (то есть от смены большинства власть не изменяется. полное отсутствие выборности.);
    - наличие смертной казни;
    - тотальный контроль за собственным гражданами через массу спецслужб банковские счета, страховки, видеонаблюдение...;
    - абсолютная тенизация органа принимающего глобальные политические решения;
    - центробанк не принадлежит государству;
    - отсутствие духовных идеологических ориентиров;
    - узаконенная коррупция в высших эщелонах власти (лоббизм);
    - ложь в СМИ в виду их полной подконтрольности теневыми политическими игроками.
    - полная дискриминация коренного индейского населения.

Хватит вам для начала? Вы ТАКОЕ хотите в Украине?!

Я предпочел бы иметь за образец не кем-то придуманные ценности, а ОБЩЕЧЕЛОВЕЧЕСКИЕ, уже известные. Тогда не будет исскуственности в отношениях.
    А гнать людей на бойню за придуманные ценности, это плохо. (че-т совок вам за это сильно не нравился)

Вот вы сами подтверждаете, что политика США во много основана на обмане собственных граждан и граждан иных стран. Кого вы нам навязываете за образец? И за образец чего?

США уже давно стали только образцом ЛИЦЕМЕРИЯ!

Я уверен, что тысячи простых бойцов УПА свято верили, что они воюют за освобождение своей родины от оккупантов всех мастей. Другое дело, что как мы уже выяснили, руководители их, являясь агентами и офицерами спецслужб оккупантов, обманывали простых бойцов. И в итоге бойцов клали под пулеметы фактически не за украинские идеалы, а за идеалы (в том конкретном случае) Германии, вуалируя их под совпадение их с идеалами украинцев.
    То есть, обманывая собственный народ, руководство ОУН-УПА исполняло волю совершенно иного государства. А соответственно и люди, обманом ведомые ими - тоже.

Учитывая такие ваши идеалы, я не удивлен вашему попустительству к ведению США внешней военной политики на обмане общественности.

Та, ладно..! Именно за это и революцию делали и войны выигрывали, и гигантсике стройки строили..? Именно это по-вашему всколыхнуло массы людей на свержение власти во многих странах? И это все что вы почерпнули из курса марксизма-ленинизма в ВУЗе?! (тока не врите, шо не изучали). Так вы ж оказывается элементарный двоечник. Своего рода "проффесОр". :) С таким заделом, да в такие рассуждения...

А как же отсутствие эксплуатации и свободный труд; а как же коллективная собственность на средства производства; а как же демократия (управление государства простыми людьми); а как же равенство; а как же равный доступ к образованию, медицине, СМИ, профессии, отдыху, а как же участие простых людей в органах управления всех уровней...

Забылось уже? И, а ну, а ну..! А шо ж там у нас в нынешних демократических ценностях значится?!

Приоткрою бонус - разница между либерализмом и социализмом по сути только в том, кто владеет средствами производства (собственности частная, коллективная, смешанная) и в способах распределения материальных благ (ручное или рыночное). По вашему американская система распределения благ самая справедливая? Тогда вы должны любить и Ахметова, и Пинчука... и радоваться за них:))

Не, не, не... Давайте пока Ленина не трогать. Вы и так запутываетесь. Давайте определим агентурность и офицерскую принадлежность руководства ОУН-УПА. Сделаем выводы об их пригодности подражанию. А потом, не смешивая все в кучу, уже займемся остальными. И Лениным в том числе, если он ВАМ интересен. (Мне абсолютно нет, и я никогда ни Ленина, ни идеи его не пропагандировал)

Не надо путать беседу и спрыгивать с темы. Не в детском саду... Возьмите факты и сделайте выводы.

Героические военные битвы вел не Донбасс, и не Львов. Битвы вело государство. А славные представители Донбасса на службе у государства героизм демонстрировали. Сопротивление врагу-оккупанту было колоссальным.

ВЫ ВРЕТЕ. (и только потому, что я знаю, что по недомыслию, а не специально, я не обижаюсь).
    Никогда не распространял (в том числе и тут на форуме) советскую пропаганду. Попробуйте найти из моих уст таковую.
    Просто вы очень однобоко смотрите на идеологию - что не украинский национализм, то социализм.

По секрету вам еще раз скажу, нет совковее совков, чем украинские националисты.
    Они до сих пор живут страхами советского периода. При слове КГБ они падают в обморок и мочат портки (и по-этому хотят их уничтожить, хотя их уже НЕТ); при слове коммунист, у них нервный тик и истерика (именно для этого им нужна люстрация); при слове дисциплин им приходит в голову только ГУЛаг, и почему-то совсем не приходит дисциплина немецкого поведения и японская обязательность (они не умеют быть дисциплинированными и не верят, что это может быть без польского кнута или австро-венгерского приклада)...
    Архиглупость.

Теперь по поводу ваших идеалов в виде Франции и Бельгии...
    Вы точно хотите жить так, как там или вы просто очарованы их уровнем потребления? Демографические, нравственные, идеологические, политические, коррупционные проблемы вас не смущают? Или вы их в силу лицемерности либеральных взглядов предпочитаете об этом умолчать?

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не дивно, що з російських сайтів та стаття, нє?
    Отак і відбувається вплив росії на мозги українців. Спаплюжать будь-кого, лиш би залишились ті, що поклони бють Кремлю.

10. Karbofoss

Karbofoss Well-Known Member

Миху, альо! Это влияние Smeet`a как далеко не последнего члена закарпатской Батькывщыны на украинцев. И пофик ему откуда статья.:)

11. smeet

smeet просто спілкуюсь

Та їм воно по-цимбалах, головне, що воно в них працює, тобто що для основної маси американців, ці ідеї стали змістом життя і причиною гордості за їхню державу- тобто сталося те що вони хотіли-нація навколо ідеї згуртувалась і відбулася-тому і держава стала сильною а інше-про це інша розмова.

Ну і що. Весь світ тепер такий.Якщоб це так було важливо, чи дали б США дозвіл на поглинання своїх мегакорпорацій японцями,індусами, китайцями. Чи Ви, як і Задорнов, вважаєте що в США сидять повні дурні? Чому болото? Та тому, бо сьогодні наприклад в Закарпатті одного молодого бізнесмена вночі стріляли в нього вдома,ще ні при одній владі в Закарпатті такого не робилося.Так стріляли один в одного крутяки,але прості сільські бізнесмени,які в селах мають магазинчики,такого ще не було.
    А мені особисто все рівно, хто власник заводу Іванов,Іваненко чи Іван ЦЬЗЮ. Головне, щоб завод працював, давав роботу людям, випускав конкурентноспроможну продукцію,і торгував цією продукцією, і основне платив державі податки. Ви хочете сказати, що українські ласники всі чесно платять податки? Я в цьому дуже сумніваюся.
    Хіба мало наших співвітчизників працюють за кордоном? А мало італьянців працює в США, а ірландців,але Італія і Ірландія від цього не бідніша від України. Те про що Ви кажете мало вагу років 40-50 назад.А в цьому глобалізованому світі,питання власників не стоїть, питання в розумному керівництві державою і написанні правил гри для іноземних власників. Ви наприклад в курсі що індійська компанія TCS виграла тендер на пенсійне обслуговування громадян Великобританії на 10 майбутніх років. Ви що думаєте, що англійці не переживають про роботу для своїх громадян? Переживають, але вони навчились рахувати гроші, і купляють послуги там де вони дешевші.Тому і наші заводи і фабрики треба давати тим власникам, які будуть вигідніші державі Україна.

Ви мене не зрозуміли.Я мав на увазі не політичну систему а систему цінностей(яку варто придумати-щось на кшалт американської, поскільки система цінностей моноетнічної держави при існуючих розкладах в Україні не пройшла).

Назвіть мені в приклад державу, в основі якої лежать загальнолюдські цінності.Де ці цінності працюють. Ви або мене не розумієте або не хочете розуміти. Назвім це інакше-національною(державною-якщо слово національна Вам ріже вуха:)) ідеєю. Ви прекрасно знаєте про що я говорю-гасло навколо якого весь народ України піде до світлого майбутнього, а не тільки половина.ДЛя половини України таке гасло є,вам воно не підходить, значить треба придумати таке,яке підійде і вам і нам, без цього ми як держава не відбудемося.

А Росія ні? Люба влада це насилля.Нема ні однієї держави в світі,яка була б ідеальна. Ну Ви ж не дитина. Чи Ви думаєте, що українські бомжі підтримують дії уряду Януковича про допомогу якійсь там державі через стихійне лихо(недавно промайнуло в пресі) Люба влада не каже правди свому народу.Я не кажу,що американська побудова суспільства найкраща. Але я знаю, що ні одна газета Росії не надрукувала б компромат про діяльність Кремля,як надрукували компромат з Вікіліксу самі солідні американські видання. Подумайте про це.

Вам знайти документи чиїми агентами був Ленін,Сталін. На совісті Сталіна смерть багатьох тисяч радянських людей,які загинули при бомбардуваннях німецькими пілотами,які були навчені якраз радянськими військовими спеціалістями по команді Сталіна. А пакт Молотова-Рібентропа-стільки гадості,скільки було зроблено керівниками СРСР як і керівниками інших держав не піддається ні одному людському суду. Так побудований світ. А що керували з"єднаннями вишколені люди, то що в цьому є дивного. Коли Ленін створював РККА він тоже дозволив використовувати "ворожі" кадри-офіцерів царської армії. Командувати повинні специ. А яка різниця де вони вчилися, хтось в Англії,хтось в Америці а хтось в Москві(було в УПА багато перебіжчиків і з кадрових військових червоноармійців-головне не хто мене вчив,головне що у мене в душі).

Повірте Ви моїх ідеалів не знаєте, я ще Вам ні одного свого ідеалу не розкрив;) я з Вами просто веду політичну дискусію.

Ооо. Ну Ви бачу далеко зайшли. Між іншим перед виставлянням оцінки по цих дисциплінах,кожен викладач шептав мені на вухо таке-Ви знаєте предмет на 5, але у нас існує негласний наказ-студентам-западенцям(я вчився в Центральній Україні) на кафедрі марксизму-ленінізму п"ятірки не ставити. Так само на державних екзаменах-зі всіх п"яти спеціальних предметів були п"ятірки а з НК-"4"(науковий комунізм) Теж викладач, ніби вибачаючись, так мені сказав-на Вас "штампик"

Ні не забулось.Прекрасно пам"ятається казочка, яка привела до повної розрухи і розвалу економіки і постійних партз"їздів по вирішенню продовольчої проблеми і проблеми насиченню ринку товарами повсякденного попиту,голі полиці в магазинах, партійна еліта одягнена в імпортні товари.Я все прекрасно пам"ятаю,так що краще не питайте бо напишу про все, що деякі люди може вже і забули і їм легше лапшу на вуха вішати.
    А я ніде не казав, що я не поважаю Ахметова і Пінчука. Я залишу зараз в стороні те як вони заробили гроші. Я поважаю їх за те, як вони використовують ті гроші. Тобто вони як власники створили бізнесструктури,які працюють по всіх законах західної економіки ,на них працюють тисячі українців і мають непогану заробітну плату. Я б наприклад хотів, щоб моя донька працювала в СКМ. Я думаю,що її знання і досвід там би гідно оцінили.

Факти-факти їх немає вони розчинились в статистиці.
    Я хіба сказав, що Ви щось "рапространяли" Я кажу про Вашу ідеологічну зашореність відносно українського націоналізму. Ви говорите про це все совами мого викладача з історії КПРС в 1976 році, хоча за вікном вже 2011р, і багато чого вже було про це сказано.Я вже в третій дискусії хочу Вас витягнути з цієї зашореності і стати над нею з позиції просто людини і побути хоч на півгодини аполітичним і подивитись на ті всі події зі всіх сторін тобто критично. Я вийшов зі своїх зашореностей( я не скриваю вони в мене також є ) а Ви не можете.
    Я автомтично назвав 2 перші країни які мені прийшли в голову.Я не знаю в якій я би жив, я знаю точно в якій я жити не хочу в срср.

---------- Додано в 21:49 ---------- Попередній допис був написаний в 21:16 ----------

Миху,яка різниця з яких сайтів, основне що я всі ці події чув без статті.Тут все просто систематизовано і прописано. Хочете посилання з українського сайту? http://www.gerhardt.com.ua/index.php?showtopic=35403 Про те що Балога удочерив позашлюбну дочку Ющенка знає все Закарпаття.

Останнє редагування: 11 січ 2011
  12. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ві дуже про портки прикрасили, цього не може бути бо вони портки просто не носять.вони вже давно носять штани.Тепер про серйозне сприйняття КГБ.Напевне навчені гірким досвідом,бо бачили К
    ГБ не як ви,через призму доносу, а бачили їх в дії, бо вони їх стріляли тисячами в потилицю без суда і слідства. І кажучи,що тепер їх "нєт" Ви лукавите. Якраз ті хто розстрілювали тисячі мирних жителів дістають тепер від держави Україна найвищі пенсії за "заслуги перед родиной".

13. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

14. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

№ 1 Свобода слова, свобода религии, свобода прессы, свобода собраний, право на подачу петиции
    № 2 Право хранить и носить оружие
    № 3 Запрещено размещать солдат в частных домах без согласия владельца
    № 4 Запрет произвольных обысков и арестов
    № 5 Гарантии надлежащего уголовного процесса, запрет повторного привлечения к ответственности за одно и то же правонарушение, право не свидетельствовать против себя, гарантии при реквизициях
    № 6 Права обвиняемого, в том числе право на суд присяжных
    № 7 Право на суд присяжных в гражданских делах
    № 8 Запрет чрезмерных залогов и штрафов, жестоких и необычных наказаний

15. Spika

Spika Well-Known Member

Шо ж вы одно и тоже лепите... Фантазии не хватает?!
    Воистину нет совковее совков, чем украинские националисты!

Все это у вас уже было!!! И вы за этим чудно скучаете, а другим пеняеете...

Вам сюда, ребятки..:
    Ну, и чем бумажные свободы совка хуже таких же бумажных американских..? Запретом на свободное ношение оружия? :))
    СССРные ширее и глубжее... И именно такой заботы вы требуете от нынешнего государства. Тока демократией не пахло ни при совке, ни при американском либерализме.
    Ну, не работает ОНО!

Прежде чем визжать за Америку, поинтересуйтесь, что такое рассовая дискриминация, что такое рассовая сегрегация, что такое резервация, что такое контроль личности.
    Даже мой оппонент Смит открыто говорит, что США, это сплошь лицемерие. Говорят и пишут одно, а делают совершенно противоположное! Вы хотите так жить? Под надуманную идею? И в это верить? Так это ж любимые клиенты мошенников - лохи! Начиная от МММ, Элита-Центра, и заканчивая Посольством божия африканского псевдосвященника Сандея Аделаджи, поучающего таковых, как правильно молиться.

Вы ловитесь на цветные бумажные фанитки заморских свобод и морковку перед осликом в виде равных возможностей.

Нет там этого.

И специально для любителя французской конституции Yarema, повторюсь -

Это нынешняя сборная нынешней Франции(!) по футболу. Это уже лучшие французы!
    А где ж прежние?! С европеидными лицами И ЦЕННОСТЯМИ!
    Вот к чему привели надуманные ценности - к вырождению нации. Пусть и сытому, пусть и с развлекухой (хлеба и зрелищ, что вас туда и тянет)..., но вырождению.

Аналогичная ситуация и в Англии (африканцы и арабы), и в Германии (турки), и в Голандии (азиаты)...

Так что прежде чем взахлеб мечтать об их "ценностях", подумайте, а надо ли это вам.

Я такого Украине не хочу.

Останнє редагування: 11 січ 2011
  16. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

А где находится такая страна-Сисисипи?:scratch_one-s_head:

17. smeet

smeet просто спілкуюсь

Spika а мені Вас жаль.Дійсно жаль. Ви живете в минулому. Я не кажу, що я живу там де хотів. Але мені легше, бо в мене є надія, а у Вас вкрали навіть її. Не захочуть ніколи сильні світу цього навіть в Донецьку реанімувати СРСР. І Ви це розумієте, і Вас це бісить. ... І тому мені Вас жаль...:sad:

Останнє редагування: 12 січ 2011
  18. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Почему Вы считаете, что лучшие французы-это те которые за мячиком бегают? Ну а если у Вас болит душа о печальной судьбе французских аборигенов-все претензии к хозяевам футбольных клубов.

19. Spika

Spika Well-Known Member

Как говорит одна моя знакомая барменша официанткам - "Клава, не суетись под клиентом".

Не спешите жалеть меня. Может это вас надо обнять и поплакать.

У вас есть иллюзия и не больше. Затронутые вами западные "ценности", это иллюзия. И вы это прекрасно понимаете, так как сами видите, что говорится там одно, а делается совершенно иное. Но продолжаете верить в илюзию. А это не имеет ничего общего с реальностью. Так на что вам надеется? На то чего нет? А жаль вам почему-то меня. Себя жалейте.
    Я строю (уже строю!) реальное общество. С реальными ценностями.

Конечно не захотят. И Я НЕ ХОЧУ! СССРа тут больше не будет. Его тут никто и не строит. Даже КПУ не строит СССР.
    Тут будет Русь. :) И у вас там, в файном городе, будет Русь. Тоже.
    (попутно вспомнилась песенка - "і у вашому селі, і у нашему селі є БЮТ...")
    И ценности будут национальные. Русские. Но с вариациями. Где-то великорусские, где-то белорусские, где-то малорусские. Но русские. Либеральных ценностей тут не будет. Только национальные.

Шокировал национализмом?

Опять врете однобоким (зашоренным) восприятием события. Достижения СССРа в экономическом, военном плане напомнить?
    А как насчет вашего личного образования, работы, здоровья, квартиры..? Не СССР ли расстарался?

В том-то и беда, что вора у нас перестали называть "вором". А бережно сглаживают на "уважаемый человек". Я уважаю их только, как достойных и умных противников. И ВСЁ! И чтоб они решали будущее моей страны я не хочу. У них для этого чести мало. И совести.
    То есть вы уже под них лягли, а я еще пытаюсь сопротивляться. И свое лежачее положение вы пытаетесь оправдать, что "везде так" и так стране выгодно. А я не хочу "так"! Потому как кроме слова "выгодно", есть еще и слово "противно". И большинство не хочет так. Так как не все готовы променять совесть на деньги.

Да, не получится у вас ничего. Во-первых, вы для этого слабо подготовлены и много врете. (нельзя рассматривать только хорошие или только плохие стороны того или иного общества. нужно быть объективным и видеть и то, и другое. а необъективность и есть - ложь). Во-вторых, вы пытаетесь вытащить меня от туда, где я не нахожусь. Я не являюсь сторонником социализма, коммунизма, либерализма... Так что вы думаете, что откуда-то меня тащите. Но на самом деле просто стоите на месте и тужитесь.

Не верю. На кой, извините, хрен, идеологам будь то в ВУЗе, будь то в КГБ, заморачиваться с вашей "четверкой" по научному коммунизму? На что оно потом влияет в вашей жизни? Я еще пойму, поставить вам "два" и выгнать из института, чтоб потом не допустить на определенные руководящие должности... Но ставить "4"... В наказание...

Ото и видно, что вы больше переживали за оценку, а не за знания, раз даже основные догмы социализма забыли. (или не называете их сознательно, чтобы обмануть тех кто научный коммунизм не изучал. А это подлость.)

?

Вот в этом-то ваша проблема. Идеалы у вас одни, но вы их скрываете, а пропагандируете, извините, хрень всякую. То есть и в главном врете. И я вас в этом уже третий раз ловлю. Так что не пытайтесь меня "выдернуть из зашоренности", лучше определитесь со своими ценностями и поговорим откровенно. Сила ведь в ПРАВДЕ! А вы правду об иллюзорности западных либерально-демократических ценностей отвергаете.

---------- Додано в 00:49 ---------- Попередній допис був написаний в 00:45 ----------

Вы запутались между игроками, приглашенными на время поиграть в клуб, и гражданами страны, которые играют за сборную. Не... Это уже французы. Причем лучшие из французов по игре в футбол. а ведь всего в 1959 году (50 лет назад!Одно поколение!) лица были совершенно другие. Сможете найти фото и очароваться?

20. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Помиляєтесь, Спіка. Якийсь древньогрецький філософ класифікував людей
    наступним чином - розумний і знає що розумний, розумний і не знає що розумний, дурний і знає що дурний, дурний і не знає що дурний.
    Найгірший останній тип. Найважчий хворий - це хворий який не знає що він хворий. Ось тому совок і привчив людей до психології, що життя в СССР найкраще. Хоч і всі сиділи по вуха в лайні. І думали що в раю, думали що розумні, в той час бувши останнім бидлом.
    На жаль, Спіка, ви з цього стану не очуняли... Жаль...

а де твій аватар? :)