Україна без Ющенка

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 10 кві 2007.

?

Якщо у 2015 постане вибір між Януковичем і Ющенком, кого підтримаєте?

1. Ющенка, ТАК!

16 голосів
    43,2%
  2. Януковича, базара нєт!

8 голосів
    21,6%
  3. Піду у противсіхи!

13 голосів
    35,1%
  1. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

А-а-а...пойняв!:mocking:
    [​IMG] aбo [​IMG]

Шутка! :)))

• Подобається Подобається x 2
  2. nikolas

nikolas Well-Known Member

Видко не вимолила ще Україна собі пурєдного українського лідера,чомусь завжди інтереси українства відстоюють якісь хлюпіки.Видко таки фийст провинилиси перед Богом,бо всьо на цім світі по волі Його.Але з таким калейдоскопом конфесій злитись в одній молитві і не вийде... .Це так алегорія,так сказать проєкція.

3. Yurko NOTOCO

То правда...Тєжко буде."Свобода" пробує...а виходить кривенько на сході.
    Може то тіко для Нас на Заході дохтір приписав Боротися і Перемогти...в кінці кінців , до шляка ясного!:)

Городской председатель Ивано-Франковска Виктор Анушкевичус призывает граждан быть достойными славы Степана Бандеры и утвердить украинскую Украину.
    http://korrespondent.net/ukraine/po...prizval-grazhdan-byt-dostojnymi-slavy-bandery

4. nikolas

Можливо...,я чим далі прихожу до думки,шо Україна таки розділиться і прогнози,шо Західна її частина ввійде в Східноєвропейський Союз,таки збудуться,бо по праву ми маємо жити серед наших західних братів.А з другого боку,через пару сотнів років,це буде не актуально,бо однако всім піпєц буди.

5. smeet

smeet просто спілкуюсь

Якщо чесно, то я не вірю, що Тягнибок колись зможе перемогти на виборах на Сході. Мені здається, що він навпаки їх дразнить.

• Подобається Подобається x 1
  6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Не читав цей вуйко "Перспектив..." Ой, не читав....
    Точно - ні... Не за таку Україну думав Бандера... :))) А вуйко не читав Бандеру...

7. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ви не думаєте, що все у наш час робиться через великі гроші. До того часу вже можливо в Західну Україну вкладуть дуже великі гроші багаті люди зі Східної України, і вони з цим баблом прощатися не захочуть, отож не допустять щоб Західна Україна так просто відійшла до СхідноЄвропейського союзу.

8. nikolas

Думаю,але всьо в цім світі відносно.Америку від ураганів ніякі гроші не спасають.Хтось тут на форумі вже писав,шо "человек предполагает,а Бог разполагает",я давно вже прийшов до думки,шо все таки все,направду,по волі Його.

9. smeet

smeet просто спілкуюсь

Так таки так. Але мені все більше щось здається,що Він від України, за її гріхи відвернувся.

10. Yurko NOTOCO

Пан Бог щедрий і нe помиляється,як Ми,пане Сміт.
    Всім воздасть по-заслугам! I Україні за страждання і терпіння! Всім хто знущався над народом,над захисниками ЇЇ Незалежності також щось воздасть і подарує!
    Юді ж дав 30-ть срібреників,а потім ще й шнурок в придачу підкинув...
    Отак і іншим.
    Господь не фраєр! То люди мусять знати і пам'ятати добре!:)

11. Svjato

Svjato Well-Known Member

Ви так любите інтернет - подивіться що собі з повноважент Янек приписав - тоді поговоримо...

---------- Додано в 00:17 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:53 ----------

То треба в жидів вчитися, як будувати державу з нуля.

---------- Додано в 00:22 ---------- Попередній допис був написаний в 00:17 ----------

---------- Додано в 00:23 ---------- Попередній допис був написаний в 00:22 ----------

12. smeet

smeet просто спілкуюсь

Тут скоріше антипропаганда. Він себе протиставляє їм.

13. Svjato

Svjato Well-Known Member

Не виключено...

14. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Мова про це?
    http://www.youtube.com/watch?v=czqJBf5usJ4

Останнє редагування: 4 січ 2011
  15. navav

navav Well-Known Member

Згадалося післявиборне Ющенка:"Вибори пройшли чесно..."Взяли б під варту як колишнього\його ж майданівського польового командира Луценка\міністра МВС,цікаво було б послухати про чесні вибори...Хоча з іншої сторони трохи не гарно булоб садити свою довірену особу.

16. Yurko NOTOCO

Як згадаю,то здригаюсь!Як здригаюсь,то мороз по-шкірі!...
    Ви ніколи не коштували трутку? Яка вона на смак,не знаєте?
    І я не знаю! А Ющенко знає...от в ньoго і слід питати,кого садити!:preved:
    Тим паче він жe...він жe нинька екс-президент,і зять чи сват прокурора ...і вже не бджоли розводить,а садить,садить,як Юзьо садив...петрушку на городі.(???)
    А Ви бузину...в "нашому чудному садочку",під назвою Україна Кримінальна!
    Дайте-сі на стриманє! :cry:

[​IMG] [​IMG]

17. navav

navav Well-Known Member

Ага... І влада для народу і 10 кроків назустріч людям і бандитам тюрми....
    ...І 5 місце на виборах...Нарід не доріс до такого президента як він.Чо хоч 5 копійок не вставить за свого колишнього польового командира.
    Я не тішуся,але особисто в мене таке почуття,якби плюнули в лице.
    ...А ми може років так через 40 доростем до такого президента...Тільки де ж взяти Мойсея,щоб нас кудись водив.Бо при теперішнім крім териконів нічого не ввиджу...

---------- Додано в 19:31 ---------- Попередній допис був написаний в 19:28 ----------

Вибачте трутку не куштував-на президента не балатувавсяі.А трошки трутки їм би сі каждому трохи здало.

18. Yurko NOTOCO

А якщо серйозно,то...Мойсея,нам Не НАДА!
    Бо закрутять з тим президентством та-а-а-к...
    Короче,так як Ті ,котрі надіялись,що Ющ буде "будувати" таку Україну,яка потрібна не якимось-там українцям,на шару отримавші владу з рук массонів,а таку...за яку заплачено великими грошима з-за паркану.
    А кому з за-паркану потрібно,щоби потім тим-всим 2-ма руками Юща,та роздавалось "класу нєімущих бджіл"(то биш Нам,українцям).Америкою керують 25 британських сімей,капітал яких являє серцевину США. А Україною?...Тю-ю! Одна Юльця дала би си ради...якби не Ющ,ту всю "малину обісрав",признавши себе лохом,який тому-всьому ради дати Сам НЕ ЗМО-ЖЕ!І НЕ ЗМІГ!
    А інші вже тут,як тут! І по-прикладу Путіна "ходорковським лапті плетуть"!Чого ж Європа не йде протестом на Путіна...так як на Україні деякі стараються звалити шось-там на Юща?
    А Ющ,шо?
    Юща "виграли",як галичани мовлять і стараються "козлом отпущенія зробити"!
    А більше з нього ніц і не візьмеш!
    (просьба не рахувати це оффтопом з насмішками.Тема про Ющенка ж.)

19. navav

navav Well-Known Member

...і маємо те,що маємо...

20. Yurko NOTOCO

:good:
    Нет бойца страшней,чем обьегоренньiй бизнесcмен-еврей(c) :preved:

а де твій аватар? :)