Україна без Ющенка

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 10 кві 2007.

?

Якщо у 2015 постане вибір між Януковичем і Ющенком, кого підтримаєте?

1. Ющенка, ТАК!

16 голосів
    43,2%
  2. Януковича, базара нєт!

8 голосів
    21,6%
  3. Піду у противсіхи!

13 голосів
    35,1%
  1. Romko

Romko Дуже важлива персона

А ше лікарня майбутнього...котра так і залишилась в майбутньому...

До чого тут Кучма,Ющенко,чи прочі керівники совдепу?

• Подобається Подобається x 3
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

З Канади, прошу пана... :)))

• Подобається Подобається x 1
  3. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Може й так...
    Так,що Вони сказали б?
    ПРЕМ’ЄРА ФІЛЪМУ “ЦІНА СВОБОДИ”
    Своїми міркуваннями про життя і діяльність Степана Бандери у фільмі поділились голова Проводу ОУН Андрій Гайдамаха, президент благодійного фонду “Літопис УПА” Микола Посівнич, син Головнокомандувача УПА Романа Шухевича Юрій Шухевич, рідна сестра провідника Оксана Бандера, його онук Степан Бандера, пані Ярослава Філь, Ірена Козак, колишні упівки, Андрій Куцан – з’ять Ст. Бандери з Мюнхену та інші.
    http://marichka2.multiply.com/journal/item/102

Дyмаю Всіх причасних до реабілітації назвуть!Ну наприклад,коли буде переховання в вимріяному Нами всіма Пантеоні Герoїв боротьби за Незалежність України.
    Шо,може Тимошенко,Януковича,чи Кравчука з Кучмою згадають і назвуть?:nea:
    Думаю,НІ!

---------- Додано в 04:14 ---------- Попередній допис був написаний в 03:19 ----------
    Романе...вже малисте би знати,як вірно пишеться,Юда чи то Юдифь!::mocking:
    Але то таке...об виглядає все так,ніби то Ющ закрутив той розлад в Європі,незгоджуючись з політикою Тимошенко.
    Та почитайте си...як то воно завтра може бути!
    І шо...то все спихнуть в світі на Ющенка?
    Дайте-сі на спокій,кулєго!:preved:

http://www.regnum.ru/news/polit/1362148.html#ixzz3q2zouxeY

Останнє редагування: 2 січ 2011
  4. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Дивно від старшої вже людини ТАКе читати.
    Правду треба казати завжди. Якщо ще 40-50 років помовчати - нІкому буде розповідати, бо ні держави, ні нації вже не стане. І онукам буде воно "до лямпочки", як і гетьмани українські.

• Подобається Подобається x 5
  5. Romko

Особливо в останні дні сидіння своєї гепи на троні..

• Подобається Подобається x 2
  6. smeet

smeet просто спілкуюсь

А де Ви читали, про те що треба мовчати, я такого не казав. Писати укази, це не мовчати? Я дуамаю, Ви розрізняєте президентський указ від щоденної розмови в школі.тиха вода камінь точить в потрібному напрямку, а велика вода його тільки перекине, або розколе. Так от, чи помогли добрій пам"яті УПА укази Ющенка? Вони тільки спрацювали навпаки. Україна, яка була зв"язана тонкою ниточкою після майдану, невмілими діями Ющенка знову пошматована і надовго. Хто просив писати ті укази. Ви знаєте, що є закони і є підзаконні акти. Ви часто питаєте дітей, що їм розказували сьогодні в школі на уроці історії. ...І я не питав. Так от такі речі робляться потихеньку, майже непомітно. Потихеньку в свідомість тих, хто не знає ні Сталіна ні Бандеру, вкладаються істинні цінності. Ви ж ніколи не посадите в непідготовлену землю насінину.ЇЇ треба спочатку перекопати, розпушити, внести добрива посіяти насінину і постійно її підливати, я вже не говорю, про засоби захисту від шкідників:)Ідеологія це наука нук і в ній працювати мають дуже розумні спеціалісти, бо промахи в ідеології гірше ніж промахи в медицині. Від промахів в медицині страждають окремі люди, а від промахів в ідеології цілі суспільства. А якщо Ви попробуєте сталіністу до "мозга костей" вселяти в свідомість , що Бандера герой, це в нього визве тільки агресію і спротив, Ви його ніколи не заставите так думати.Це все рівно, що Вас би заставили думати, що Сталін герой України. А Вашого внука в цьому можна було б впевнити, при відповідній обробці звісно. Чи ще й так Ви мене не зрозуміли? Вибір Януковича результат такої агресії.

7. levandivka

Ех, Ромку...
    Треба ж було йому зателефонувати раніше і порадити.

У нас досі кожна кухарка знає, як правильніше керувати державою. І ТАК активно знаннями ділиться, що часу на реальну роботу по розбудові держави не залишається.
    А тут банально не зателефонував президентові... Не можна ТАК, Ромку...

8. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ви вважаєте, що держава тримається тільки на історії? Я так не вважаю.Держава в першу чергу тримається на міцній економіці, армії, демократичному управлінні. Історія і історичні цінності потрібні для національної ідеї. Але погодьтеся зі мною,що одна національна ідея і історична пам"ять держави не побудують.Потрібні ще такі речі як демократичний державний устрій,наявність доброї волі народу на цей устрій і , розумне керівництво, інтелектуальний потенціал, розвинута економіка.Якщо цього всього не буде, то держава як така не відбудеться, і тоді ми змушені будем сприймати чужі історичні цінності, і чужих героїв(як це було при СРСР)

---------- Додано в 12:57 ---------- Попередній допис був написаний в 12:52 ----------

Якби ще ті, хто приходить на Банкову слухали хоч іноді таких кухарок, то можливо, щось з того б і вийшло, а вони зразу стають недосяжними і дивляться на світ чи державу, через таких собі призм-Табачнико-Медведчуко-Балогів.Навіть друзів, котрі їх привели до влади до себе не підпускають. Тоже мені нацеліта.Шляк би їх трафив.

9. levandivka

Добродію!
    1. Не лінуйтеся писати ТАК, щоб можна було то читати. Після запитання варто ставити відповідний розділовий знак. "Потоки свідомості" іноді викликають стурбованість станом здоров'я автора. Ви себе добре почуваєте?

2.
    А з якого переляку в школі почнуть розмови? Їм що, поговорити нема про що?
    Є Указ - є виконання.
    Саме від виконавця залежить якість зробленого (розколоти/заточити). Велика кількість заходів проводиться "на виконання указу №№". Ви цього не знаєте? Чи умисно "дурника вмикаєте"?

3.
    Стоп!
    Я регулярно питаю. :)
    4.
    Тому БЮТ і програв ПР. Не в баблі, в ідеології. ПР пропонувала "закопати історію", а БЮТ "то виринав, то потопав" (і нашим, і вашим).
    5.
    Я ТАКою дурньою не займаюся, здоровий глузд боронить. :) Є ж стара приказка: "Дуракам закон нє пісан"
    Указ не сталіністам писано, а органам виконавчої влади, держслужбовцям/вчителям.
    6.
    Я ТАК не вважаю. Обирали з двох злодіїв.

---------- Додано в 11:50 ---------- Попередній допис був написаний в 11:39 ----------

Не підпустили?
    Співчуваю. Це, напевне, образливо..?

Державний устрій обрана народом ВР міняти не поспішає.
    Добра воля народу теж не поспішає, бо воля народу на шмат ковбаси важливіша. (Вже і зараз! Почекають поки "Історія і історичні цінності").
    Розумне керівництво маємо. А самі "пошилися в дурні" й інтелектуальний потенціал близько до виборчих штабів не підпускається. То звідки й економіка візьметься?

10. Romko

Дзвонив. І писав. В лікарню майбутнього. Але комп і мобіла то не машина часу.

11. smeet

smeet просто спілкуюсь

А Ви що претендуєте бути дохтором? А самі тільки що писали про кухарок:)))
    Ви знову стараєтесь діагнози ставити? Не личить, я б уже Вм міг сто раз такий діагноз поставити але мені виховання не позволяє.
    УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 965/2007

Про присвоєння Р.Шухевичу звання Герой України

За визначний особистий внесок у національно-визвольну боротьбу за свободу і незалежність України та з нагоди 100-річчя від дня народження та 65-ї річниці створення Української повстанської армії постановляю:

Присвоїти звання Герой України з удостоєнням ордена Держави ШУХЕВИЧУ Роману Осиповичу – головному командирові Української повстанської армії у 1942–1950 роках, генерал-хорунжому (посмертно).

Президент України Віктор ЮЩЕНКО

Що крім присвоєння звання героя Ющенко написав в Указі.Чи Ви побачили щось про школи, чи про якісь заходи, чи Ви все це собі уявили? Уяву до діла не пришиєш, вона тільки у Вас в голові, або в якогось чиновника. Це так само,як мені на одеському форумі доказували, що Ющенко видав підзаконний акт,про заборону у всіх установах як державних так і приватної власності розмов неукраїнською мовою. Як Ви думаєте,якщо такий указ був(я не сумніваюся, що якийсь запопадливий чиновник міг такий підзаконний акт написати) чи сприяло це перемозі на виборах Януковича?
    Ну Ви у нас напевне один такий:good:
    ТОді по Вашому,значить ПР,якщо вона виграла,значить правильно робила, пропонуючи закопувати ідеологію. А бабло тут ні до чого.Голосували якраз проти дій Ющенка, голосували проти БЮТ, бо думали, що вони будуть робити так само як і Ющенко.
    Ну і що помогло це їм? Яка ефективність того указу,крім перемоги Януковича? На цю перемогу і розраховувася указ. Ним Ющенко купив собі безпеку після перемоги Януковича.
    Це чисто Ваша особиста думка. Більшість як простих людей,так і аналітиків вважають так.
    Та ні вони в цей час Вас слухали.їм було не до того:)
    Тут Ви майже говорите то що і я.;)

12. levandivka

А Ющенко, за Вашою версією, мав машину часу..? Жеби джойстіком рраз - і фсьо само зробилося, доки абоненти лікарні майбутнього штурмують.

---------- Додано в 12:39 ---------- Попередній допис був написаний в 12:38 ----------

Ні. Але деякі діагнози видно без спеціальних обстежень.

13. smeet

smeet просто спілкуюсь

Все рівно дохторові видніше-в нас кажуть-дохтор знає ко мертвИй.

---------- Додано в 14:18 ---------- Попередній допис був написаний в 14:15 ----------

Нє він гроші ,що вся країна на лікарню скидалася стирив, а найняв бульдозера,котрий на будівельному майданчику покрутився і слідів наробив. Жеби думали ош щось будуют.[​IMG]

14. levandivka

Повторююся, звиняйте... От тому БЮТ і програв.
    Добре. Спробую розтлумачити навіть Вам.
    Зверніть увагу на інший указ:

Теж ніц про школи і заходи не написано. Але саме з нього починається послідовний перелік документів:

Зрозуміло? Нє?

---------- Додано в 13:06 ---------- Попередній допис був написаний в 13:04 ----------

Хто сказав? Юля?

15. smeet

smeet просто спілкуюсь

Нє бо то робив Кучма,а Ви покажіть розпорядження Одеської або Дніпропетровської облдержадміністрації про заходи спрямовані на виконання УКАЗУ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 965/2007
    Про присвоєння Р.Шухевичу звання Герой України, і звіт про проведення тих заходів. Тільки не кажіть про пам"ятники і меморіальні дошки.Ви скажіть скільки дітей в школах м.Харкова повірило що Шухевич герой України. Пам"ятників можна набудувати повно,але це не значить, що народ буде їх поважати. Он побудували комуністи в Запоріжжі пам"ятник Сталіну, довго простояв?

Та до чого тут Юля? Вона має купу своїх проблем,про це кажуть люди.
    http://forum.pravda.com.ua/read.php?2,208654517,page=3
    це так перший на що я попав.

16. levandivka

Пойняв, припиняю намагання. [​IMG]

Останнє редагування: 2 січ 2011
  17. Romko

Та чого там сперечатись.
    Ющенко таки увійшов в світову історію.
    і не лише України.
    Ще в жодного президента настільки не падав рейтинг довіри до нього.
    Цікаво,чи Янукович переплюне?

18. smeet

smeet просто спілкуюсь

Якщо рейтинги будуть складати на Банковій то навряд чи.

19. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Його забудуть скоріше, аніж забули Черненка...

20. levandivka

Не факт. Чи Ви про пам'ять Парасок?

а де твій аватар? :)