Україна без Ющенка

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 10 кві 2007.

?

Якщо у 2015 постане вибір між Януковичем і Ющенком, кого підтримаєте?

1. Ющенка, ТАК!

16 голосів
    43,2%
  2. Януковича, базара нєт!

8 голосів
    21,6%
  3. Піду у противсіхи!

13 голосів
    35,1%
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не хочу сперечатися і вишукувати матеріал.
    Нема бажання. Я зрозумів, при Юльці газ в ціні не ріс і хоч хай там....:)))

---------- Додано в 20:39 ---------- Попередній допис був написаний в 20:35 ----------

не хвилюйтеся, за це ми ше заплатимо фірташу.
    газ ріс, але населення споживало газ фірташа.

2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Хоча б не пашталакає багато.
    Бандитам - тюрми?
    прошу пана до гіляки.
    думаю,Юля теж б не панькалась.
    З апанєнтами.

• Подобається Подобається x 1
  3. smeet

smeet просто спілкуюсь

Для населення не ріс, бо він і не міг рости, для населення в Україні досить свого газу,який по собівартості набагато дешевший російського.

---------- Додано в 21:43 ---------- Попередній допис був написаний в 21:37 ----------

Не думаю. Але вони відкрили скриньку пандорри, і можливо добре зробили, хіба що Янукович буде президентом пожиттєво, якщо ні, то його теж посадять а Межигір"я заберуть.І не тільки його посадять а і всю цю команду. Вони тепер будуть змагатись хто чиїх більше посадить. Хоча я сумніваюсь що вони це допустять, вони розуміють,що буде так само і зроблять все для того, щоб як і в Білорусі в Україні опозиції не стало.

• Подобається Подобається x 3
  4. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Да-а...А ми українці виходить найлохатіші від всіх громадян України...Так ми сі здає...
    Ну як Ющ,направду...Галичани троха інші...якусь "Свободу" видумують,УПА захоплюються,массонам "вірять" тіко за гроші,президенту-східняку "також вірять",але тихенько так і підсміховуючись,як по-прочитанні файного анекдота...
    Ну де-де хто вірив на галицьких землях,же теля Ющ та зіжре ту..ту "совкову аристократію всю...".Боже,Боже...без єдиного вистрілу ,головне...
    Так і Юльця-си во-о-образила також...же купить все помаленьку,як Ходорковський,через купівлю 300 депутатів Думи і ті виберуть го Президентом,як і Юльцю тим крутієм,котрий то вміє добре закручувати...Ну нє?...О-о-о,вона б закрутила!
    Але що один,що другий зрізалися "на-зелено"...Та Москва-би то в випадку перемоги...перестріляла,як націоналістів в Мюнхені.
    Шо не вірите!:preved:
    Ну й добре.Не вірьте...Вірьте массонам а-ля Кучма,Юльця...і будете маятись все життє на такій Вкраїні.
    Мені-то вже в печінках...Я якось так...за "Свободою" помаленьку,раз Ющ та Юлька не змогли-си дати ради з тими московськими імперіалістами.
    Ну і подивлюсь,як то Обама в Америці,а Путін в Європі, будyть массонам шию cкручувати.Будyть,будyть,але чи скрутить.О-о-о!:))):preved:

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

який приватизований і тече закордон за європейською, ринковю ціною.

6. Romko

Коли я ще казав
    Неправильні бджоли дають неправильний мід.:sorry:
    А,коли й ще пасічник пса вартий....:nea:

• Подобається Подобається x 2
  7. smeet

smeet просто спілкуюсь

Або Ви щось не те написали, або я ще не занадто п"яний, чотири рази читав і так нічого незрозумів.

8. Yurko NOTOCO

Добре...Тіко на Новий рік!
    :)))Губи порозкатували на якісь великі майбутні успіхи Юща,хлопа з народу.А чи то на чужий нам розум Юльці...Це те ж саме!
    Добре що хоч героїзм УПА-ОУН відродив...
    А далі справа вже інших!;)

Ну шо тут неясно? Ми массонам віримо лише за гроші!:)))

Ромко вже відповів.Перечитайте його думки вище!:good:

Такий хід в Ходорковських-Тимошенків файний...але не проходить!:preved:

Не вірите смоленській Катині? Ніц не зможу допомогти Вам!:sorry:

Мені то просто інтересно...жеби катрени калатати свої!:))):crazy:

9. Romko

Відродив?
    Сміятись вже?
    чи ше ліпшого анігдота втнете?

10. Yurko NOTOCO

Ну як? Та до Юща страшили і ругалися "бєндьоровцями"... А нинька бандерівці...і Герої!
    Які не є,але герої.:cry:
    Слава Героям!

11. Romko

Ющенко зробив все,щоб зганьбити саме поняття "українець","українське",і Україна.
    зрештою...повторюсь...і ще раз повторюсь...і ще повторюсь...

О.Смик "Країна У"
    [MP3]http://www.playcast.ru/uploads/2009/08/24/1161708.mp3[/MP3]

12. Svjato

Svjato Well-Known Member

Проте підняв тему, яку всі забули. Антиреклама - теж реклама. (як я зрозумів з допису Юрка...)

13. Romko

Всі?...:nea:
    40 томів "Літопису УПА" були написані до правління того Юди.

14. smeet

smeet просто спілкуюсь

В лісі ходить москаль і кричить-спасітє, памагітє.Тут хтось його бере за плече і каже: "Чом гойкаш мацкальською мовою"?.Дивиться маскаль а вто медвідь.
    -Да вот заблуділся і крічу можєт кто услишіт.
    -Ну і помогло вто тобі?
    Так само запитаю я Вас. Чи дало те що Ющенко героїзм УПА відродив. Для Вас і для мене вони були і є героями, і нам про те казати не треба і укази з приводу цього видавати не треба.А другу частину України ці його укази тільки роздражнили, і щоб вони признали УПА героями, потрібні 40-50 років а не Ющенкові укази. Треба щоб ті хто не вважає їх героями повмирали, а їхнім внукам про це треба буде розказати. А так тільки розколов Україну ще більше.

15. Svjato

Svjato Well-Known Member

Я мав на увазі в народі. Про це говорили тільки на заході. А на сході нарешті взнали, що Бандера не один, кого знищила москва, що були різні організації ще до москалів, що вони навіть мали свою форму і мали мету, а не були бандитами.

Мене під Києвом спитав один юнак (років 18) що я думаю про Бандеру. Я йому коротко повів, а потім перепитав - що він думає. Відповідь була вражаюча - він недавно взнав тільки, що був такий собі Бандера і про нього всі чомусь заговорили.

Палиця має два кінці, і що би не робив Ющенко - історії воно не змінило. Але хоч якісь архіви дістали із сховищ.

16. Romko

Не сумніваюсь,що малолєтки,які тащацця від репу,не знають,навіть хто такий Ющенко,не те,що Бандера.
    А є ще такі,як моя тьоща,історичні познанія якої обмежуються переконанням,жи сталін був главний в руских,гітлєр - главний в німців,а Бандера по лісах гонив.(с).

17. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

В 4 и 5 классах провели опрос.
    Кто такой;
    1. Ленин - не знают совсем.
    2. Сталин - назвали 30% генералом, остальные слышали, но точно не знают.
    3. Ельцын - не знают.
    А вы что в самом деле помните кто есть кто без посторонней помощи?

18. Svjato

Svjato Well-Known Member

Про 4 та 5 клас не скажу... Є ймовірність, що вони не знають, хто такий Ющенко. Але один четвертокласник мене сьогодні спитав - може Янукович щось доброго зробити в Україні чи ні?

19. Yurko NOTOCO

Ну накрав...в дві руки,які до того нічого не крали...
    2-і грини вкупі
    2-а вулики з медом
    2-а літаки разом з глинянин горшками
    2-а голікоптери i 2-і xaти,(як Яник)
    2-і вареничні на Кіпрі (як Юлька)
    2-а заводи в Дніпропетровську (як Юлька,не-президент,з кулєгами)
    2- мішки $$,Еуро,гривень,золота....(короче всякого,і закопав під грушку в рідному селі десь)...
    ...ну і 2-а наційоналіста реабілітував,та дав і їм троха того свого награбленого золота,в медалях...
    Най скаже Стефан Бандера (молодший) з Німеччини,чия то заслуга!
    Ага-а...і ще 2-а прищі отримав на пиці...ну і може на задниці,але Нам то не видно!
    ;)

Останнє редагування: 2 січ 2011
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

при
    Кучмі?

а де твій аватар? :)