Україна без Ющенка

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 10 кві 2007.

?

Якщо у 2015 постане вибір між Януковичем і Ющенком, кого підтримаєте?

1. Ющенка, ТАК!

16 голосів
    43,2%
  2. Януковича, базара нєт!

8 голосів
    21,6%
  3. Піду у противсіхи!

13 голосів
    35,1%
  1. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

То сі дасть знати...Галичани в дупах до-о-оре розбираються!Кого добре копнути,а кому папір для витирання подати.
    Дивіть-сі на ближню до нас Європу,на Польщу,Словакію,Чехію,Литву,Латвію...шо-сі робить,і зобачите себе.
    :preved:

Останнє редагування: 1 січ 2011
    • Подобається Подобається x 1
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Гріх казати...файна дупа...:good:
    Але то лиш моя скромна думка...тогово...:scratch_one-s_head:...гетеросексуала...о...:sorry:

• Подобається Подобається x 2
  3. Svjato

Svjato Well-Known Member

Поки гризуться свої - нікому плюси ставити не буду!

4. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ось тут з вами не згідний, пане Юрку. Перший раз за все спілкування.
    Якщо вже створимо ЗУНР, то тільки з нашим президентом чи премєром.
    В нас досить мудрих пуцвіріньків є, тільки десь по норах сидять щоб час від часу сказати мудру фразу.
    Не хочу нікого ображати, але щось нема вже довіри східнякам.
    Тай історія показує... Кравчук був комунякою, першим секретарем, але кращого президента не було. Бо західняк.
    А хлопців з-за Збруча можна буде допускати до керівних посад ЗУНРу не раніше ніж через 10 років...

• Подобається Подобається x 3
  5. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Пожартую-си троха з Вами...Не гнівайтесь.
    Ромку,Ви шо,якийсь массон,чи шо,же так вам близька та чужа д...ментальність.Ну ким Ви були б в них? Гоєм і не більше,або рагулем,чи хахлом якимсь! :sorry:
    А так,то як в галицькому жарті...
    Старий вже генерал УПА в ліжку з своєю жінкою .
    -Йой,Ромку,Ромку...Ну подиви сі, Ромку теперки,xто ти був і xто ти є...
    Ти,був простий xлоп,бойко з горів,котрий ганяв і страшив тиx совєтів по лісаx.І з тої криївки бігав єс до тої задрипаної Ганьки ,що на вигоні жила.І ким ти би з нею був...ну скажи ми,Ромку...Hy-y-y...А теперки ти є мій чоловік.I тіко си подумай,Ромку,чи-то ти міг мріяти же будеш от тaк ...от тaк з генеральшою в їдному ліжку спати!:)))

---------- Додано в 02:56 ---------- Попередній допис був написаний в 02:41 ----------

Згіден з Вами повністю,як завжди...:good:
    Ну не проходить моя хитрість,як я бачу...Думав Європа Юща би підтримала,як Качинський,як інші...Це як Гавел в Чехії було б.А далі б порозумілися,хто повинен був би бути реальним і свідомо міцним...В нас є,то правда...Але нині проти них також є ще та сила в Європі,яка не позволить відразу скочити западенцю в крісло...Думаю це всім зрозуміло.
    :preved:

6. Romko

Щирий українець Ющенко,або його карєфан,котрого він привів в президентське крісло,не менш щирий українець Янукович,мені востократ огидніші.
    І,мабуть перший більше...
    Хоча,той тіятер мене вже в оману давно не вводить.

---------- Додано в 09:11 ---------- Попередній допис був написаний в 08:58 ----------

Європа підтримає....

Наспівуючи....

7. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

На початку вони і підтримували. Дали можливість виступати в європейських найбільш рейтингових передачах. Зустрічі в Брюселі, Парижі, Лондоні, Токіо... Але ж вдома нічого не робилося. Я Тимошенко ніколи не любив, але ж треба було дати можливість попрацювати а не розганяти і ставити гнилого Єханурова. Поставив би Мороза головою ВР - той би заткнувся навічно. Ні, носився з Порошенком як кіт з салом.
    Але остання крапка була поставлена в історії з прокурором. Після того, як вигнали Піскуна треба було вибирати нового. Призначив когось з Тернопільської області. Але... через день передумав і поставив члена банди донецьких гопників Медведько. Ось тоді я подумав - чи ти чоловіче зовсім дурний чи танцюєш під чиюсь дудку.

• Подобається Подобається x 5
  8. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Ніколи не читав в російських змі таких думок. Їх там дуже мало цікавило що і де вкрав Ющенко...Та й взагалі весь Ющенківський антирусизм базувався лише на одному, на тому, що Путін обрав для себе Януковича і поздоровив його. А як показує подальшій перебіг подій - Ющенко виявився людиною дріб'язковою, самозакоханою і мстивою. Тому на відношення України і Росії сильно впливав міжособистий характер, а не реальні переконання Ющенка. Бо те, що він привів до влади людей, що виступають з антиукраїнських позицій, показує його реальне ставлення до національної ідеї...Та згадайте і його главу адміністрації Балогу, з ким пов'язують якісь там загравання з "політичним русинством" в Закарпатті..Тобто його оточували люди, дяльність яких дуже сумнівна з точки зору українства.

• Подобається Подобається x 5
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви ніколи не читали критику Ющенка з Москви? Гм... а пишите шось там про сліпоту...

Росія не любить самозакоханих, Росія любить плазунів. А те, що Ющенко продавав зброю Грузії говорить про мужність, бо з нинішніх політиків кожен би наробив би глини, а не пішов проти Росії.

---------- Додано в 12:32 ---------- Попередній допис був написаний в 12:29 ----------

ваша думка базується на тому, що Путін привітав Януковича з президентом?

---------- Додано в 12:34 ---------- Попередній допис був написаний в 12:32 ----------

визнаю, Балога - ГЕ. Ющенко робив помилки з кадрами.

---------- Додано в 12:35 ---------- Попередній допис був написаний в 12:34 ----------

а кого з лідерів нині оточують справжні українці? Юлю?

10. smeet

smeet просто спілкуюсь

На жаль галицька дуля занадто мала, щоб впливати на політику всієї України. Ви коли небудь, просто так для себе підраховували кількість виборців, з електоратом Януковича і інших. В одній Донецькій області виборців втроє більше, ніж скажімо в Зкарпатській. Так що можемо ми своєю дулею любоватись самі, а буде те що скаже більшість, і хоч лусни, нічого інакше ми зробити не зможемо. Щоб бджоли не кусали, треба завжди бути розумнішими від бджіл і не дражнити їх.
    Миху говорите неправду. Юлька займалася газом при Кучмі, і продавала газ виключно з Росії в Європу. До українського газу,вона не мала нічого. Ще при Кучмі Юлін газовий бізнес був знищений, хоча у неї була пропозиція відказатись від критики Кучми, з відповідними преференціями і підтримкою-вона могла до цього часу стати другим Ахметовим в Україні.
    МИху є у Львові одна фірма,яка має відношення до газу і газосховищ. В тій фірмі працює мій брат, який в курсі справ. Так от, на моє запитання(в часи президентства Ющенка) чи має сім"я Ющенка відношення до торгівлі газом і Росукренерго- він відповів-має і дуже тісне.

11. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Нагадало класичне:
    http://www.youtube.com/watch?v=bRZQ3VfStO4

---------- Додано в 13:53 ---------- Попередній допис був написаний в 13:50 ----------

Невже "пасічник" того не знав?

12. Romko

якщо відверто,навіть Янукович більше нагадує президента,ніж тото цьмо...
    Бєлий і пухнастий,відітєлі...
    "Оці руки ніколи не крали"...

http://www.youtube.com/watch?v=xZ_NxzItT8E

13. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

В цих ємких, мудрих, словах схована вся історія незалежности однієї з небайдужих нам держав... Нє? :)
    З Новим роком вас...!

14. Romko

Згинуть наші воріженьки,як роса на сонці...

15. smeet

smeet просто спілкуюсь

пам"ятаєте анекдот?
    ....... і пасічник у нас хреновий....

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

ви не зовсім правильно подаєте інформацію.
    Допустимо бізнес газу Юльки був знищений... власний бізнес.
    Але Юля була премєром за Ющенка. А Прємєр по статусу приймає участь у закупівлі і продажі газу. Я жодного разу не чув, щоб закупівлею газу займався Ющенко. Що до РосУкренерго - не знаю, не чув, та й ваш брат навряд чи може знати точно хто там і шо там. Ющенко не входить у засновники тої компанії і то є правда, а ще є правда те, що така компанія продавала нам газ в рази дешевше, ніж зараз прямі поставки.

17. smeet

smeet просто спілкуюсь

І Путіна в засновниках немає.:) А про брата Петра чули? А чули таке,що газ то бізнес президентів. А брат мій не простий робітник і знає багато чого, тільки не каже.
    Ви в ту казочку вірите? А ну купіть телевізор за 800 доларів а продайте мені за 200 тоді і я повірю.
    Тільки одна ремарочка-для держави а не для себе.

---------- Додано в 18:42 ---------- Попередній допис був написаний в 18:38 ----------

Ющенко закупівлею газу не займався, Ющенко зробив все для того, щоб росіяни підняли ціну по максимуму-він умудрився так зіпсувати стосунки з Росією як ніхто.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

та я вас прошу...

---------- Додано в 19:02 ---------- Попередній допис був написаний в 18:58 ----------

я вірю в те, в що я плачу за газ тоді і за Юльки і зараз.

---------- Додано в 19:13 ---------- Попередній допис був написаний в 19:02 ----------

я й не сумнівався в твоїх поглядах.

19. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Знову кажете неправду. Хто в 2005 -му році очолив міністерство палива і енергетики? Плачков - креатура Ющенка. А хто очолив Нафтогаз України? Івченко - квота НУ і креатура президента. Саме вони і вели переговори з Газпромом під час ПЕРШОЇ ГАЗОВОЇ ВІЙНИ взимку 2005-2006 року, коли Росукренерго отримало безпрецендентні умови, а довгостроковий договір про постачання газу за 50 доларів за 1000 кубів був похований. Юлька вже з літа 2005 року не була в уряді. Прем'єром був Єхануров:sad:.

• Подобається Подобається x 4
  20. smeet

smeet просто спілкуюсь

ТОді будьте добрі візьміть старі квитанції і подивіться, чи піднімала Юлька ціну на газ для населення. І порівняйте їх з квитанціями, які приносите з газового тепер,а включіть фантазію і подумайте,яка буде ціна в цьому році.

а де твій аватар? :)