Україна без Ющенка

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 10 кві 2007.

?

Якщо у 2015 постане вибір між Януковичем і Ющенком, кого підтримаєте?

1. Ющенка, ТАК!

16 голосів
    43,2%
  2. Януковича, базара нєт!

8 голосів
    21,6%
  3. Піду у противсіхи!

13 голосів
    35,1%
  1. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Ой...Та Юща ще будуть на президента пхати,якого Європа згідна буде признати (та не "массонська європа" ,ні!...).Або...прем'єрoм-міністрoм,чи то президентoм ЗУНР у Львові.:)))
    А шо,якщо все буде далі так йтимe,як воно йде...
    Вам побєдітєль Юлькa потрібна,Їм - Яник,ну а Нам?:preved:
    А Нам Ющ! :crazy:
    А далі буде видно...Хтось-сі тa дасть знати!
    Йой,та шуткую,я!
    Не беріть-си то і того катрена до голови...Я дуже часто став помилятись.(починаючи з Юльки!) :)))

• Подобається Подобається x 1
  2. smeet

smeet просто спілкуюсь

Хіба я казав, що Ви партійний? Я просто пам"ятаю, що Ви його вже жуже давно захищаєте,хоча він вже робив кроки,які йому як президенту , зовсім не личили.

---------- Додано в 20:42 ---------- Попередній допис був написаний в 20:35 ----------

Мені потрібна була Юлька , щоб президентом не став той , хто ним зараз є. Якщо чесно я вже не вірю, що Юлька зможе стати президентом,її Янек доб"є. Особисто мені імпонував би Яценюк,якби я не знав, хто за ним стоїть(не терплю Фірташа). Він молодий ,сміливий,амбітний. Мені імпонує,Гриценко, Порошенко. Але у них нема шансів.Як на жаль, нашим політикам без розкрутки, як і артистам- не перемогти. Або пообіццяти другу державну.....

• Подобається Подобається x 2
  3. Yurko NOTOCO

Я й говорю...Ви про себе,Юльку і Яцика,яким Ющ десь на мозоль став і не дав вам 3-м,ні 4-м сотням шось там(??) робити.А я про Нас!Нас-це МИ!(Ті,хто писки порозкривали від тих мафійних байок і чакаючі європейських робочих місць).
    :drinks::))) :bye2:

Останнє редагування: 31 гру 2010
  4. smeet

smeet просто спілкуюсь

Та вся правда в тому, що Ющ на мозіль ставав тільки своїм, помаранчевим. А Янеку він на мозіль не ставав. Він просто в Янека купив собі безбідне життя. Ви чули десь про кримінальні справи проти Ющенка? Хоча там багато чого було нечисто і з Росукренерго, і з Лікарнею майбутнього, і ще з багато чим, і ті два літаки з антикваріатом, що відлетіли в Америку(про які ще літом писали). Але мовчок, справи відкривають тільки проти уряду. Я далекий від думки, що в уряді все було чисто, але тоді справимали йти ще від Кучми, там в уряді сиділи такі самі хабарники,які сидять і тепер.Справа в тому що вони все там сидять, їх звідти ніхто і не забирав. Не всі знають, що в уряді крім міністрів є повно чиновників,які там прописані постійно і діти їх там і внуки там, і правнуки там будуть. А міністри міняються зі зміною політичної команди,котра приходить до влади. Колись розмовляв з одним міністром зовнішньоекономічної діяльності і торгівлі. Так він казав,що захотів звльнити тільки якогось кур"єра, бо не виконав його розпорядження,так поки з відділу кадрів донесли,його особову справу, йому вже встиг подзвонити сам Кравчук, який в ті часи був президентом. Там так все пов"язано, що в тій багнюці міністри лише статисти.

5. Yurko NOTOCO

Ну знав я ,знав...
    Ну і что?
    Короче,якщо Юлька цього разу знов не дасть грошей Західній Україні на свою підтримку...то ніхто і не ворухнеться на Її підтримку! А зобачите! То ж галичани,бандеровці,націоналісти,вуйки,сволота... лишень-би тіко доляри задурно брали,як-то оповідали.І ніц не поробите з Нами!
    Всі нинька розумними стали,бо глупoтa вcя "за-паркан" на роботу поїхалa!
    :)))

6. smeet

smeet просто спілкуюсь

Я вже казав,я дуже сумніваюсь ,що Юля витримає все те що на неї навалилося. А ви задарь проголосуєте за Симоненка,він найбільш відповідає тому про що Ви казали: "не дасть грошей Західній Україні на свою підтримку...то ніхто і не ворухнеться на Її підтримку! А зобачите! То ж галичани,бандеровці,націоналісти,вуйки,сволота...як-то оповідали.І ніц не поробите з Нами!" Він теж дає голоси за гроші.:)))

7. Yurko NOTOCO

Я Вас розумію,Ви людина серйозна...А я жартую!
    А зналисте-би Ви,як Ми любимо"Свободу",то й не мовилисте-би про якогось там Симоненка...Свят,свят,свят!
    Спочатку знову Ющ,а потім...От-такі ми курві сини! ;)

http://www.youtube.com/watch?v=VMFxujOprLE
    Сунь Цзи:
    Найкращий спосіб добитися перемоги - це дочекатись,доки противник сам собі не нанесе поразку.:)))

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

хвилі у стакані.

9. smeet

smeet просто спілкуюсь

Якщо такі великі гроші-то хвилі в стакані,тоді не знаю, що для Вас не хвилі в морі:dntknw:

10. Yurko NOTOCO

...і галицька дуля в кишенi "революційонерам",котрі нині по-судах шляються і "правду",якусь до-шляка шукають...Шо їдні,шо другі! :)))

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Всю дорогу газом займалася Юлька і тільки вона. Але Ющенко всюди винний, то вже традиції українського люду.

12. Romko

Romko Дуже важлива персона

Нє...таде ж винен...ніґди в життю....
    Він,такий красівий,лиш погуляти вийшов....
    А крала Юлька-воровка...
    Во і корєш його,Хам,тоїсть Віктор Фьодорич, нині це підтвеерджує...

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

У нас все хтось винен....

14. Romko

Всі винні!:preved:
    Всі!:preved:
    А Ющенка нє трож!:ireful1:
    Він намєдні сам повідав,що ці руки ніц не крали...:sorry:
    Чи то ці очі не бачили...ну,карочє...:scratch_one-s_head:

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

а він хто? святий? чи любиш чорне і біле?

16. Romko

я люблю мід....:sorry:

• Подобається Подобається x 3
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

дивись, щоб він не викликав залежність.

18. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Блин! я тоже люблю мёд. А его собирают пчёлы, а у них отбирает пасечник.
    А Ющенко мне нечего плохого не сделал, а вот пчёл любит. Значит уважуха ему!:good:

19. Romko

І не люблю дриглів!:bad:
    І Ющенка...з братаном Вітєю...:ireful1:
    І донині переконаний,що в Юлі дупа ліпша,аніж в Януковича.:preved:
    Шо би"с мені не казав...:sorry:

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

не заглядав, незнаю...

а де твій аватар? :)