Україна без Ющенка

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 10 кві 2007.

?

Якщо у 2015 постане вибір між Януковичем і Ющенком, кого підтримаєте?

1. Ющенка, ТАК!

16 голосів
    43,2%
  2. Януковича, базара нєт!

8 голосів
    21,6%
  3. Піду у противсіхи!

13 голосів
    35,1%
  1. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

И вас с новым годом! Не опасаетесь в борьбе получить прыщи на лицо?:)))
    И главное. Все революционеры, должны пройти через тюрьму.:pardon:
    "Как закалялась сталь" - Н.А.Островский.

2. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Як Стефан Бандера,за вашою чалдонською технологією в Мюнхені?
    Як буде переховання праху лідера ОУН у Львові...Ну то приїзджайте,заходіть у гості...сідайте в "кафе на Лонцького",як Луценко на Лукянівській зараз...І друзів,знайомих в.о.вбивці, співробітників т.Сташинського,захопіть з собою.
    Місця в Львові на Лонцького є доста!
    Та Ви ж знаєте!
    Не страшно в такому майбутньому жити,га-а?
    Да-а..то правда весь революційний кримінал повинен пройти через процесс очищення Нації!:preved:

• Подобається Подобається x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Луценко в СІЗО - робота ПР.
    Луценко посадив Колєснікова, коли у того народилася дитина.
    Тепер Колєсніков на коні, а Луценко - під конем.

От з тої ж правди:
    http://www.pravda.com.ua/news/2010/12/29/5731653/

Ну а при чому тут Ющенко? Просто, щоб поплювати в небо і знайти крайнього?

І те що Ющенко давав фас прокуратурі не дуже віриться. Дружина Луценка з свічкою стояла?
    Цікаво, а те, що Луценко пяним побив німецьких митників - теж Ющенко винуватий?

• Подобається Подобається x 2
  4. Yurko NOTOCO

Як панство Луценків буде далі таке "хитрожопе,як пані Юля",і буде апелювати до Тих,хто їм повірив при Тих Їх махінаціях,то...Нарід може і по-писку надавати,за такі технології і брехливі слова,брехливих обіцянок,в брехвивій тій революції,де Вони,до-курвої мами,понабирали пєньондзів,що одні,що другі...і тепер апелюють до українців,щеби помогали Їм,коли вони нищать одне одного.
    Захід України, на мій погляд ,то Має вже глибоко в дупі,шановне панство!
    Вiн мусить думати тепер про Себе,а не про Тих,кому шарове добро пропадає!

• Подобається Подобається x 3
  5. Chaldon

А вы очистились?;)

6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

– Не вижу ничего плохого, если ты Новый год встретишь чистым! – сказала Марина Дмитриевна.
    Э.Брагинский "С легким паром"

7. Yurko NOTOCO

Тіко з Вами!:preved::)))

8. Chaldon

Не то очищение, не то.:dntknw:
    Покой "нам" только снится.:tongue:

http://www.youtube.com/watch?v=8hOKcdZJJFU

---------- Додано в 01:24 ---------- Попередній допис був написаний в 01:22 ----------

Так я не революционер :dntknw: И так всю жизнь в Сибири.:haha:

9. smeet

smeet просто спілкуюсь

Миху напишіть листа генпрокурору, що Луценко, його жінка, його діти-вороги народу,їх треба негайно розстріляти бо вони Вашого ідола образили! Миху невже Ви досі сліпо йому вірите? НіЩо Вас не вчить. Вибачте, Ви випадково не були на передачі-" Що Ти робив минулої п"ятниці"?

---------- Додано в 00:51 ---------- Попередній допис був написаний в 00:49 ----------

В Дрогобичі я бачу Партія регіонів росте....:sad:

10. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Ні, БЮТ тане. :)

• Подобається Подобається x 4
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тю... слабенький допис.

Я абсолютно проти того, що Луценка затримали, але говорити, що "у мене зламався рискаль і то винуватий москаль" просто вже смішно.

уявіть на хвильку ситуацію, що описує дружина Луценка: Ющенко сказав фас прокуратурі і ті відкрили декілька кримінальних справ.

Знаєте, Ющенко ніколи не говорив фас, нажаль. Якби він говорив фас, а прокуратура його так слухала, то бандити б дійсно сиділи в тюрмах.

Якраз народ і нелюбить Ющенка за нерішучість, а вона пише, що Ющенко сказав фас.

Але то є жінка... з емоціями і жалем і я її не осуджую.

---------- Додано в 01:43 ---------- Попередній допис був написаний в 01:41 ----------

і буде рости, поки дехто не покине спроб реанімувати партію Юлі Тимошенко.

12. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

:)))[​IMG]
    Неа... Дохтур сказав у морг...

13. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Думаю, Мих, в Україні нічого не буде рости поки будуть партії Тимошенко, партії Литвина і т.п. Ви десь чули, що на Заході є партія Обами, партія Саркозі? Партія є тоді, коли є група людей зібраних на основі якихось інтересів і які вибирають лідера. А не навпаки.
    Партія Батьківщина стане тоді партією, коли копнуть Тимошенко (на пізніших етапах її можуть вибрати знову) і виберуть якогось Голопупенка чи Блюменталя чи Іванова. Чи Сміта.:)
    До цих пір поки такого не буде люди будуть кочувати з БЮТ в ПР чи в ще якесь лайно.
    І знову буде як в тому анекдоті - Сара, можеш мене привітати, я вступив в КПСС. О, знову, Абрам. Вчора вступив в г..но то я ледь твої туфлі відмила. Вічно ти кудись вступиш.

• Подобається Подобається x 8
  14. Yurko NOTOCO

Скоріше нова оцінка подій,свідомість...і ноги,жеби чкурнути кудись "за-паркан" на роботу!:preved:

Останнє редагування: 31 гру 2010
  15. smeet

smeet просто спілкуюсь

Pedro (Нині), VasMT (Нині), Yurko NOTOCO (Нині), Мих (Нині)[​IMG]
    Ні бачу що росте.;)
    Який є, виходить з Ваших слів. Ви і надалі захищаєте свого патрона, який вкрав найбільше за всіх-віру народу в справедливість.
    Та якраз діло в тому,
    що він фас говорив не на недругів а на соратників, тому і відкривали-генпрокурор був з регіонів, отож його команду фас виконував з радістю.
    НЕ переживайте, я ніякої партії створювати не буду, бо в Україні її нормальну апріорі створити не можна, тут на одному форумі всі гризуться як щурі, а що казати про цілу Україну?

Краще перекочувати через океан і звідти розказувати-нє;)?
    А що я кажу:good:

• Подобається Подобається x 5
  16. Chaldon

17. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Та Ви сліпий! Невже Ви не зрозуміли того, що ще в 2005 році Ющенко вступив в домовленість з регіоналами і кучмістами :1) зберігши на посаді Піскуна, 2) підписавши з ними меморандум...НЕ БУЛО НІЯКОГО БАЖАННЯ САДИТИ БАНДИТІВ В ТЮРМИ, А БУЛО БАЖАННЯ ЗАСТАВИТИ ЇХ ПОДІЛИТИСЯ ГРОШИМА. Оце і було зроблено, а гроші відмиті через Росукренерго, Мистецький арсенал, Лікарню майбутнього, пам'ятники жертвам Голодомора тощо...Він сам почепився на гачок, а далі вже було лише борсання на ньому...Жадібність - ось, що згубило Ющенка. Він вибрав гроші, а не добру пам'ять народу.

• Подобається Подобається x 5
  18. Yurko NOTOCO

З наступаючим Новим роком,Всіх!
    Шось він та принесе народу України!

Катрен під Новий рік (про заявлену свободу)

Чую браття,хитрий хід
    по-розділу влади -
    це,щоби уникнуть бід
    й зберегти фассади
    (двох ментально різних верств,
    України-Неньки)...
    "Власть" признає ,яко гриб,
    галицькі опеньки...
    й проголошене колись
    "хлопАми із криці"
    60-ть років тому
    в галицькій столиці.

Оголошену свободу
    й правду на вустах
    хопить міцно і принесе
    галичанський птах!

28 грудня 2010 р.
    (Юрко НОТОЦО)
    :hi:

19. smeet

smeet просто спілкуюсь

Тане як і всі партії, лідери яких не стали президентами. Відходить баласт,який є у всіх. При кожній партії є купа прихлєбатєлів, які використовіють партію,для того щоб за її допомогою попасти у владу.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

У мене нема патронів, я ж безпартійний.

---------- Додано в 20:02 ---------- Попередній допис був написаний в 19:47 ----------

Шо цікаво... російська путінська пропаганда цілком з вами згідна.. у ваших міркуваннях, напевно вони теж зрячі.

а де твій аватар? :)