Україна без Ющенка

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 10 кві 2007.

?

Якщо у 2015 постане вибір між Януковичем і Ющенком, кого підтримаєте?

1. Ющенка, ТАК!

16 голосів
    43,2%
  2. Януковича, базара нєт!

8 голосів
    21,6%
  3. Піду у противсіхи!

13 голосів
    35,1%
  1. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

http://www.youtube.com/watch?v=fUrMcQ3ro0E

2. Мікі

Мікі Well-Known Member

Не ваши (вообще) заботы. Все, що я пишу про Ющенко, і вже дуже давно, стосується виключно українців...

• Подобається Подобається x 2
  3. Ravin

Ravin Well-Known Member

• Подобається Подобається x 4
  4. Svjato

Svjato Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  5. Ravin

Ravin Well-Known Member

6. Svjato

Svjato Well-Known Member

Ги

7. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Ви помиляєтесь...Рецидівісти преспокійно керували собі на сході і півдні України, а Ющара їм підмахував.:diablo:.
    Помиляєтесь...
    Шкіль, там ще й був Левко Лук'яненко, та й Юля ніколи слова не сказала проти України, хоч і не була радикальною націоналісткою...
    Хоч і падлюка.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

А Кращий друг Балога?
    А ще кращий Гриценко.

Як я не люблю людей, які виходять на олімп завдяки Когось, а потім Його ж обкакують і тут справа не в Ющенку, а взагалі.

9. Yarema

Це Ви Ющенко мали на увазі, якого команда фінансувала і випхнула нагору, а він їх усіх зрадив і повиганяв? І хто тепер залишився з ним? Баба Вєра?;)

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Хто фінансував? олігарх Луценко? олігарх Балога? олігарх Гриценко? чи може Білозірчиха пару мільйонів шурнула?

11. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

шкіль... то точно... там крім вишитої сорчки шось українське є? бо плодів під мікроскопом не видно.

ну а Лукяненко пішов, бо побачив... по тій же причині пішоі і Хмара....

---------- Додано в 00:28 ---------- Попередній допис був написаний в 00:27 ----------

Кучма-Медведчук.

13. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

о_Оо_Оо_О
    Дык это всем известно..по перше АПБ "Украина"...потим...Порошенко...Червоненко...Жвания...даже Березовский...ему еще за 30 лимонов не отсчитались...:haha:

---------- Додано в 23:32 ---------- Попередній допис був написаний в 23:29 ----------

• Подобається Подобається x 3
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

ви мою мислю зовсім не поняли.

---------- Додано в 00:52 ---------- Попередній допис був написаний в 00:51 ----------

а з підводної лодки куди втікати?

15. Spika

Spika Well-Known Member

А не пархатые уже удрапали в более дальние страны. Вплоть до Австралии разбежались свою непархатость беречь.

А чё в этом хорошего? Вона, соратник ваш по борьбе с пархатостью, устами Москаля утверждает, что даже во времена гетьмАнства украинские правители уже были алчными. А нынешние - архиалчные... И кому это надо?

16. Yarema

Мільонер Порошенко, мільонер Мартиненко, мільонер Трєт'яков, Жванія тощо...І як він себе з ними повів?;)
    Лук'яненко пішов бо старий вже...Хмара - людина надто радикальна і емоційна. А Шкіль бореться словом, бо в цьому і полягає роль депутата, і голосом при голосуванні в Раді. А свого часу він відсидів за зіткненя з ОМОНом за Кучми, коли проводили антикучмівську акцію...А Ющенко назвав їх тоді "фашистами", а Кучму - батьком;)...А тепер майже всі польові командири Майдану підтримують Тимошенко...А чому?;)

• Подобається Подобається x 6
  17. smeet

smeet просто спілкуюсь

Та ні скоріш баба Катька.;)

---------- Додано в 09:23 ---------- Попередній допис був написаний в 09:17 ----------

МИху Yarema мав на увазі вибори 2004 року,а там був олігарх Жванія,тай гроші Березовського там були, а про Балогу Ви даремно іронізуєте- він дійсно олігарх-у нього ціла сітка супермаркетів.

18. Мікі

Мікі Well-Known Member

Дружина Луценка - Ющенку: Всі, хто стояв на Майдані, будуть вас проклинати
    Четвер, 30 грудня 2010, 11:21

Дружина Юрія Луценка Ірина вважає, що екс-президент Віктор Ющенко зрадив її чоловіка.

Про це вона написала у зверненні до Ющенка і озвучила в інтерв'ю газеті Сегодня.

"Віктор Андрійович, я уявляю, як напередодні Нового року і Різдва ви протираєте ікони, які стоять у вашому домі. Я уявляю, як ви п'єте чай з медом у колі своєї родини. Як ви обираєте вишиванку... Але я хочу, щоб ви знали: ці свята ви зустрінете в колі своєї родини, і це буде єдина сім'я, яка любить вас", - йдеться у зверненні.

"Всі інші родини країни, які стояли за вас на Майдані і які дали вам владу в 2004 році, будуть вас проклинати. А моя сім'я - в першу чергу. Як найбільшого брехуна, зрадника і боягуза. Як найбільшу помилку українського народу. Тому що ви зрадили не тільки мого чоловіка, але і весь український народ. Я вам бажаю прожити новий 2011 рік з цими думками... ", - додала дружина Луценка.

На питання, чому вона так емоційно висловлюється на адресу Ющенка і чим аргументує свої слова, Ірина відповіла, що ще в 2007 році Ющенко через главу свого секретаріату Балогу "дав "фас" Генпрокуратурі, мовляв, розберіться з Луценком".

"Тому що не міг керувати моїм чоловіком так, як йому хотілося. У результаті на Юру "повісили" 8 кримінальних справ! При цьому Віктор Ющенко не посоромився зателефонувати чоловіку, висловити співчуття і запропонувати допомогу, коли у нашого старшого сина Олександра виявили рак щитовидної залози!", - обурилася дружина Луценка.

"Юра йому відповів, що в нього тільки одне прохання: дайте перепочинок і можливість побути зі своїм сином. Його через 2 тижні в Австрії оперуватимуть. Не відомо, буде він жити чи ні. Сказав також, що після повернення готовий відповісти по всіх справах і довести свою невинуватість. Той відповів: добре. Але вже через пару днів з'явилося ще дві кримінальні справи", - додала вона.

Українська правда
    http://www.pravda.com.ua/news/2010/12/30/5733351/

• Подобається Подобається x 11
  19. Svjato

Svjato Well-Known Member

А кинути за ради України було слабо?

20. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Ну та так...Найкраще мало бути після Майдану так напевно,же Ющенка з Москви травили,або...сам себе,як унтер-офіцерша,яко особистий вклад в Помаранчеву революцію!(Вони гроші,а Він "пику в прищах").
    Люди...не спішіть піддакувати хитрішим від Вас!
    Бо вже зачинають порівнювати справу Юща з вбивством Дж.Кеннеді,мол...пізно тепер знайти,хто то зробив...
    І тут моє Вам хе-хе-хе...на Це!
    Як в Європі,ті,кого Ви поважаєте поведуться ,то так і буде...Або дорозслідують,або замнуть...як справу JFK.
    Моє вітання з Новим роком Всім,і сім'ї нового страждальця "просраної революції" ,котрий зараз в КПЗ в Києві,також!:preved:

а де твій аватар? :)