Україна без Ющенка

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 10 кві 2007.

?

Якщо у 2015 постане вибір між Януковичем і Ющенком, кого підтримаєте?

1. Ющенка, ТАК!

16 голосів
    43,2%
  2. Януковича, базара нєт!

8 голосів
    21,6%
  3. Піду у противсіхи!

13 голосів
    35,1%
  1. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

:))) Нові "месії"... "20 лєт спустя" показують Україні "Дюму і Муму"... Роблять те, що робили при совітах - на блюдечко й "нагору"... Бо тоді не встиглося... І те, що вони роблять дуже криво - вилізе всім боком. 100%. Можливо, і треба, щоб вилізло. Бо не доходить.

Останнє редагування: 24 жов 2010
    • Подобається Подобається x 2
  2. Svjato

Svjato Well-Known Member

То ви про тих ПРОТИВСІХІВ?:nea:
    ПРинишкли.:dntknw:
    Сопуть в дві дзюрки.:cry:
    А як дихали, як дихали...:sorry:

• Подобається Подобається x 3
  3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Я вже задовбався всім повторювати: - Дайте кращих. Де вони..?
    Що зроблено іншими?

4. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Та якщо Ви так невдоволені економічними діями уряду Тимошенко, то повинні були хоча б звернути увагу, що там був і гуманітарний чинник і він вже точно не був антиукраїнським (хоча Вам, можливо, саме на це і начхати)...Може, коли нема іншого вибору, треба звертати увагу хоч на такі чинники?:sad:

• Подобається Подобається x 4
  5. VasMT

А детальніше про нього, чинник, можна? Якщо Ви зараз почнете про вчасні пенсії і зарплати, то цей козир побитий. А що ще, чого не робиться зараз?

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Все вам дай та на блюдечку піднеси. вибирайте, шукайте....:)

• Подобається Подобається x 1
  7. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Я прекрасно помню, как начали выплачивать зарплату в 2000 году, когда премьером был Ющенко. Несколько ранее, когда Тимошенко руководила энергетикой, прекратились веерные отключения.

• Подобається Подобається x 5
  8. Yarema

Я насамперед мав на увазі мовну політику і дії Вакарчука в освіті. І загальну українофільську атмосферу в уряді. Ну ніякого ж порівняння з цими хамськими уй...ками.

---------- Додано в 20:49 ---------- Попередній допис був написаний в 20:48 ----------

9. VasMT

Я з Вами дотепер розмовляю українською... Хоча Вам буде новиною, на відміну від старших форумців, що моя рідна, точніше перша мова, мова, якою я почав говорити у 11-ть місяців, російська. Дії Вакарчука, а рівно Табачника, я можу порівнювати зі слів моєї невістки, викладачки одного з НЗ.... Повірте мені - різниці НЕМАЄ!.

10. Yarema

Як і у мене;).
    Моя жінка працює в районо і вона мені каже інші речі. Якщо раніше з буркотінням, але всі вимушені були готувати виступи, а особливо документацію, українською мовою. То тепер це необов'язково...А у вас в Галичині може нічого і не змінилося...Не те що в нас. В краю, що повністю зрусіфікований:sad:... У нас відібрали надію на повернення української мови.

11. Romko

Romko Дуже важлива персона

12. Yarema

За меншою потенційною небезпечністю;).

13. VasMT

Нарешті, вперше за шість років, у справі отруєння кандидата у Президенти України В.Ющенко, з"явився затриманий. :)))

14. Romko

Romko Дуже важлива персона

---------- Додано в 21:06 ---------- Попередній допис був написаний в 21:05 ----------

А тим часом

• Подобається Подобається x 5
  15. Filosof

Filosof Well-Known Member

Треба було виконувати свої обіцянки. Зараз би були при владі. А вони підвели нас під монастир.

16. DISBATya

DISBATya Well-Known Member

Уважаемые ЛЮДИ ! Давайте попробуем представить если бы был Ющенко Президентом в 2010-м.

17. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Особливо коли обіцяв бандитам тюрми. Не виконав і тепер бандити при владі. Правда він в Юльці бачив більшу загрозу ніж в справжніх бандитах.

• Подобається Подобається x 6
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну от, маємо Україну без Ющенка.

фАЙНО, НЄ?

19. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Хуже чем сейчас все равно не было бы. А теперь представим что было бы если бы президентом стала Тимошенко.;)

• Подобається Подобається x 3
  20. obozrevatel

obozrevatel Well-Known Member

Для непонятливых: Она выражалась хотя бы в акциях "Украина без Кучмы", когда был прыщавый об этом уже и мечтать никто не мог, хотя противников его режима у него было гораздо больше, чем у Кучмы!
    Хотя и обсирали прыщавого то же конкретно! Когда в Днепропетровске открывали новый стадион несколько лет назад, приехал прыщавый и нагнали студентов, так он только идти к трибуне - весь стадион загудел - "ФУУУУУУУУУУ" знал бы, на видео снял бы!!!!
    кстати, советую глянуть как Луценко в Днепропетровске опускали:
    http://www.pravdaukraine.narod.ru/priezd.htm
    на украинском телевидении Вам это во время режима USщенко не показывали!!!

---------- Додано в 03:58 ---------- Попередній допис був написаний в 03:55 ----------

ВЫ уже и так поуши в болоте, уже захлёбываетесь, а всё хотите видеть Украину, где всё хорошо и президент прыщавый??? Чудес не бывает, думаю от и так хорошо хапанул, пусть валит в свою америку к жене........

а де твій аватар? :)