Україна без Ющенка

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 10 кві 2007.

?

Якщо у 2015 постане вибір між Януковичем і Ющенком, кого підтримаєте?

1. Ющенка, ТАК!

16 голосів
    43,2%
  2. Януковича, базара нєт!

8 голосів
    21,6%
  3. Піду у противсіхи!

13 голосів
    35,1%
  1. Фрезія

Фрезія Well-Known Member

Так то ж саме цікаве - подивитися на дані тих кандидатів, яких "ніхто не чіпав" ;)
    П. Войтенко твердив, що голоси за Вітренко як лялечка лягли на криву. ще б пак.. кому цікаво було їх підтасовувати.. :)))

• Подобається Подобається x 1
  2. premium

premium Well-Known Member

Підвищувала допомогу по народженню якраз Тимошенко в 2005 році. А ті нещасні тисячі - це таких мізер, що на економіку не могло вплинути абсолютно.

3. Фрезія

Фрезія Well-Known Member

Дивний збіг значить. Як тільки почалися виплати - почало лихоманити, пригадайте.
    А щодо того хто зробив: прем'єр-міністр чи президент.. гаразд, нехай так. Але не забудьте застосувати той же самий підхід і до наступного президента (і всі його "заслуги" "приписати" його прем'єру). ;)

• Подобається Подобається x 6
  4. smeet

smeet просто спілкуюсь

Я би міг з Вами поспорити але не хочу. Я лише задам Вам декілька запитань,і хочу щоб Ви мені відповіли.
    Про допомогу при народженні дитини. Ющенко пообіццяв так зробила Юля так.Вона будучи прем"єром знайшла,звідки взяти ці гроші,а він лише ....обіццяв.Але нехай,слава Богу хоч не заважав...
    Тепер про пам"ятники.Правиильно він робив гучні заяви, а гроші під ці заяви повинна була шукати Юля,Бандеру і признання воїнів ОУН-УПА він зробив тільки після 1 туру виборів,коли зрозумів,що йому нічого більше не світить.Чому не робив все це напочатку своєї діяльності,коли мав кучмівські повноваження? Він не захистив мову,а незугарними діями тих хто робив русифікацію,дуже неакуратно почав проводити українізацію, чим викликав шквал негативу і нарікань,що ,як мені здається наробило більше шкоди ніж користі.Такі речі потрібно робити незамітно і чистими руками, методом пряника і аж ніяк не батога.А з пам"ятниками теж накрутили.Читав статтю про Батурин,так там писали, що вартість робіт була завищена в три -чотири рази,тобто на цьому комплексі відмились великі гроші.Тепер про лікарню майбутнього-де ділися гроші,які збирала вся Україна-ця лікарня це "еліта центр" загальноукраїнського масштабу.
    ПРо нацбанк взагалі краще промовчати.За каденцію Ющенка скільки раз робилися "кидки " українців пов"язані з курсом долара.Скільки мільйонів доларів поклалися в карман на цих оборудках.Тепер про демоератію.Перший плювок в сторону демократії ВАЮ зробив через тиждень після обрання президентом,згадайте пресконференцію, пов"язану з його сином коли він сказав як казав сину потрібно було йому(журналісту)в морду сунути-щось там...
    Про бандитам тюрми я взагалі нічого не кажуЮ,просто замість тюрем як з рогу достатку посипались ордени і звання:Ківалов, Колесников і ін.
    І те що Він не дав ЇЙ вернути всі гроші збербанку, те що ВІН не дав ЇЙ зробити професійну армію-це аксіоми.Але найбільше він РОБИВ в останні місяці своєї каденції-він по декілька раз на день поносив ЇЇ де міг,як міг,чим міг.Дууууже наробився.!?

5. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

А ведь стояли "плечом к плечу" на майдане.
    Единым ТАК- сказать фронтом, купленным за чужие деньги, но смотрели-то изначально в разные стороны.

Делайте выводы.

ОНИ - - ВРАЛИ ИЗНАЧАЛЬНО, и ВРУТ СЕЙЧАС ЕЩЕ БОЛЕЕ ИЗВРАЩЕННО.

6. Peri

Peri Well-Known Member

Натякну Вам - як називається тема?:)

7. smeet

smeet просто спілкуюсь

А прессекретар Ахметова не бреше? Він наприклад збрехав назвавши в Криму Чехова поетом о_О
    А якщо серйозно то Вона не винна що ВІН її в черговий раз кинув.ВОНА повірила що ВІН захотів змінити УКРАЇНУ. Але не судилося.Так вони стояли плечом до плеча на сцені майдану,але ВОНА йшла на щити Беркуту,а його там не було,але ВОНА йшла бо вірила.

8. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

9. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Документальное подтверрждение требуется от Вас.

10. Peri

Peri Well-Known Member

....

Прочитала декілька ваших дописів.Ні,не збираюся з вами вступати в полеміку.
    Чомусь стало цікаво дізнатися про вас більше - розкажіть,будь ласка.Скільки вам років?Чим цікавитесь,можливо,хоббі?Хто вас так образив у житті,що стільки і таким чином хочете себе реабілітувати?В нас багато добрих людей,вислухають,зрозуміють.
    Про Ющенка Україна пам*ятатиме,і він собі раду у житті дасть.
    А ви?

11. Arthur

Arthur Well-Known Member

Будемо послідовними. Ющенко обіцяв п’ять мільйонів робочих місць. Тимошенко не зробила, хто винний?
    Чи у Вас так. Якщо обіцянка Ющенко зроблена, то це заслуга ЮВТ, якщо ні, то це провина Ющенко.
    Почнемо з того, що весною 2008р. „завдяки” діям ЮВТ і її боротьбі з інфляцією курс став 4,5.
    Він не дав її зробити професійну армію. Ви досі впевнені, що це можна було зробити з 1.01.2008р.??? Хоча можна йому за це тільки подякувати, а то зараз армії не було би взагалі.
    Вона того не зробила би ніколи.
    А ВІН не винний, що вона хотіла створити коаліцію з ПР. І вибрати Януковича – Президентом в Парламенті.
    Вірила, що стане Прем’єр-міністром.

• Подобається Подобається x 3
  12. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

За базар відповідаєте?
    Поки що Ющенко - президент. І Головнокомандувач.
    Чи Вас турнули з "контори"? Якщо так. то правильно зробили.
    Цікаво, хто саме турнув? Турчинов?

• Подобається Подобається x 2
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ага, як здодій.

Незамітно проводити українізацію в Україні.

Ви такі сміливі речі говорите. Вам не страшно?

Я то думав, що пані Тєлєгіна до українського немає нічого спільно, а вона просто незамітно проводить українізацію.

---------- Додано в 22:31 ---------- Попередній допис був написаний в 22:29 ----------

Документальне підтвердження чогО? що він не працював у банку Україна?
    який то має бути документ? нетрудова книжка?

14. Romko

Romko Дуже важлива персона

...А насамкінець Віктор Ющенко вирішив знеславити державні нагороди

• Подобається Подобається x 3
  15. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Скоро должен быть во Львове. Если хотите - при личной встрече.

На "Евбазе" - "базарят", а я - говорю.
    "Не смешите мои тапочки" (с)- не помню, но - смешно
    Нашел более выгодную работу.
    Боря!!!
    АУ!!!
    Пан турчинов уже хрен знает сколько лет, убегая от пинка под задницу, написал заяву "по собственному..."

16. smeet

smeet просто спілкуюсь

Скажу Вам таку інфу,я українську мову люблю не менше Вас а може і більше,я особисто пострадав в свій час від русифікації, але я трохи за свої роки вивчив психологію людей, і добре знаю як потрібно працювати з великими колективами.
    Так от шановний пане Миху Ви колись виїжджали зі Львова і були десь на Україні дальше за Київ? Чи розмовляли ви з людьми в тому ж таки Запоріжжі чи Херсоні,в Одесі чи Сімферополі? Там теж територія України.Так от таким методом,про який Ви кажете,можна було проводити українізацію одразу ж після розвалу СРСР,так як це зробили країни Прибалтики.Тоді всі совки були у шоці, і можна б було ефективно це зробити.Тепер таким методом робити вже пізно.Та частина України котра не є мала,і котра розмовляє і думає зовсім не українською прожила вже певний час при більш-менш демократичному суспільстві,і так просто її на понт не візьмеш. Що вона про це думає можна взнати,Ви пане Миху сходіть на Одеський форум і хоч трохи попробуйте бути таким бравим там, хочу побачити як Ви справитесь,там зовсім не такі комфортні умови як на ЛФ.До чого це я.Все й одразу в даних умовах можна б зробити,побудувавши Україну на зразок сталінської,з такими ж репресивними органами(між іншим таку Україну міг у 1941-41 рр міг побудувати С.Бандера).Миху як Ви собі уявляєте,потрібно робити українізацію, одночасно себе позиціонуючи демократичним лідером? Це апріорі неможливо. Взагалі то це тема не цієї гілки,але якщо хочете то про це можна погворити на спеціальних гілках.
    І діло не страхові, а в тому,що з такими діями можна дуже скоро мати дві України,і як мені здається,я навіть знаю хто поможе тій другій здобути незалежність від цієї.Тим більше в нитх і закон такий в думі є.І ми з своїми 4 танками і одним старим кораблем насиплемо їм на хвіст солі...
    Думати хлопці головою треба. Вибачайте за менторський тон.Я не хотів,але ви самі...;)

17. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Давайте подумаємо, Сміт. Звертаюсь до вас як до лікаря. Якщо ви практикуєте і хірургічну стоматологію і до вас поступає хворий з ознаками некрозу, що ви робите? Правильно, вирізаєте в МЕЖАХ ЗДОРОВОЇ ТКАНИНИ.
    По крайній мірі я це роблю вже 30 років.
    Розумієте, краще жити в маленькій Естонії, маленькій Словенії чи Словачині
    ніж в біс знає чому. Де майже половина насення вірить чи то в Лєніна чи Сталіна чи Путіна.
    Чи не пора дати можливість таваріщям визначитися. Адже часу на роздуми було достатньо. Більш ніж 18 років. Після цього терміну труп реанімації не підлягає.

18. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Призыв к нарушению целостности Украины.
    Карается УК

19. smeet

smeet просто спілкуюсь

Хмм Педро погоджуюсь про некроз,але по-перше,що Ви зробите,коли некроз скажімо займає скажімо площу від ніг і до ділянки серця.Ну відріжете Ви цю частину тіла-чи поможе це організму? Та й чи потрібна буде вже тоді йому ця операція.Але при цьому у Вас буде можливість і консервативного лікування,тільки воно скажімо мусить тривати ,скажімо 2-3 роки.Що Ви як спеціаліст виберете?
    Тепер про маленьку Україну. Чи є такий політик,котрий візьме на себе відповідальність,пошматувати Україну,це в той час коли її століттями збирали. Та його нащадки проклянуть до сьомого коліна. Дійсно можливо це швидший і легший результат.Зробити з Західної України таку собі маленьку Швейцарію. Але питання чи дадуть нам це зробити країни сусіди,і чи потрібно це нам? Я думаю що такі питання потрібно вирішувати не одноособово,а на референдумі. А я не вірю,що та ж Львівська область проголосує за це на референдумі.Повірте,як мені здається Закарпаття проголосувало б про це завтра,але чи принесло це б благо жителям Закарпаття не знаю.
    Як не дивно,але з кожним днем тих що вірять в "чи то в Лєніна чи Сталіна чи Путіна." меншає.Підростають їхні діти,котрі більш прагматичні і вони вже будуть вірити в це відсотків на 30-40,а їхні діти взагалі за це забудуть,і повірте мені,при розумній національній політиці будуть прекрасено володіти українською мовою і вважати Бандеру і Шухевича національними героями.А тим хто вірить "чи то в Лєніна чи Сталіна чи Путіна." треба дозволити з своєю вірою дожити до старості і дати спокійно з своєю вірою померти. Вони тоже люди. Педро,чи найшлася б сила котра б заставила Вас думати про Сталіна і Путіна як про народних героїв?Я думаю що ні.Так само Ви ніколи не заставите тих,хто все життя вірив що Бандера і Шухевич був ворогом думати інакше.Погодьтеся.:)

20. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Хотілося б з вами погодитися, але дійсність говорить про інше. Як була на Сході масова українофобія так і є. Та що там Схід... За 18 років незалежності наскільки частіше в Києві почала звучати українська мова?
    Я думаю, на 0,0%. Я вже не кажу про чугуннолобих москалів а про молодих людей, які народились в Україні. То що казати про Схід.

а де твій аватар? :)