Україна без Ющенка

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 10 кві 2007.

?

Якщо у 2015 постане вибір між Януковичем і Ющенком, кого підтримаєте?

1. Ющенка, ТАК!

16 голосів
    43,2%
  2. Януковича, базара нєт!

8 голосів
    21,6%
  3. Піду у противсіхи!

13 голосів
    35,1%
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я ж кажу, злість засліплює вам очі.

Невже "теплі місця" - це ноухау Ющенка? Невже до того такого не було?

---------- Додано в 13:17 ---------- Попередній допис був написаний в 13:16 ----------

У мене кишка тонка, а у вас нє?

2. RHom

RHom Well-Known Member

Якщо не маєш відповідних якостей, то нащо пертися на посаду, якій ти не відповідаєш? Відсутність лідерських (або яких інших) якостей не являються виправданням помилкам, скоріше обтяжуючою обставиною.
    Не будьте настільки упередженим у своєму прагненні захистити Ющенка. Бруд про лікарню - дійсно лише наслідок зради "демократичного табору", але про "фонд грабанути" - то зовсім лишнє - не варто уподоблюватися тим, проти кого виступаєте.
    Тут більше образливо, що Ющенко відкрив дорогу для "недемократичного" Януковича і в тій чи іншій мірі забезпечив тому президенство. Фактично, своїми діями він заперечив все, що говорив у 2004-у і заради чого йшов у владу. Особисті образи переважили ідеологічні переконання. Емоційність, до речі, теж його великий мінус.

• Подобається Подобається x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

А якщо не знаєш відповідаєш/невідповідаєш? Ющенко був премєром і ніби зауважень не було.

4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Бачили очі, що купували... (народна мудрість)
    Даремно Ви так... Я так його люблю... І ще третина галичан...

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

не зрозумів.

А там й альтернативи не було. Віддати голоси Юльці - така сама зрада інтересам України.

6. Ravin

Ravin Well-Known Member

Как действиями..., так и бездействием.
    А уж, что из них откровенное предательство..., а что просто лоховство (некомпетентность, слабость характера, инфантилизм и т.д.) - вопросы к НЕМУ (не к Ющу). Ющ, по моему, ещё и сам не до конца осознал, что натворил.

7. nikolas

nikolas Well-Known Member

Відколи себе пам"ятаю,кажу на то - другий варіант.
    Цей чувачок не дуже зручненький для багатьох політиків,сам він з Садигури м.Чернівці.Був головним мінтом в Чернівцях,теж загнав всіх бандюг під себе.Кажуть коли працював в Криму,то так дістав місцевих авторитетів,шо вони гроші скинули і заплатили комусь в Києві,лиш би забрали його з Криму.Якщо я не помиляюсь то в Закарпатті він теж наслідив.

---------- Додано в 20:22 ---------- Попередній допис був написаний в 20:12 ----------

Ніколи ці ліберали не визивали в мене довіру,брехуни і пустослови.Сильна країна,якою керують праві(нац.-соціалісти),але це як на мене.

8. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

26 Jul 2010 17:41
    IP/Host: 87.69.242.---

Нанолікарня майбутнього ...

9. Gron

Gron тафгай

Як на мене, лібералізм має бути в економіці, в політиці, зовнішній та внутрішній, достатньо демократії, краще- національної.

10. RHom

RHom Well-Known Member

Важко віриться у те, що Ющенко не міг знати себе. Якщо не помиляюсь, він достатньо працював на керівних посадах, щоб визначитися принаймі в цьому питанні. На рахунок прем'єрствування, то як виконавець він непоганий - нічого проти не маю. Задали фронт роботи і він на ньому працює не відволікаючись. Та як самостійний керівник і лідер в одному - не його то царина.
    Люди могли бачити лише окремі сторони його особистості, досить непогані, зауважу, сторони. Найбільш же негативні проявилися лише за президенства - влада, як то кажуть, розбещує.
    Питання про "лікарню" та інше лише спроби додатково очорнити і показати який Ющенко поганий. Головна ж причина саме "зрада".
    Сумнівне твердження. Такі "прориви" при Януковичі навряд чи мали місце при Тимошенко - не забуваймо, що основний її електорат це Західна та Центральна Україна. Та й, на моє особисте переконання, подібне твердження грунтується лише на неприязні Ющенко до Тимошенко, а не на якихось реальних підставинах.

• Подобається Подобається x 3
  11. Gron

Gron тафгай

Зараз мені остаточно зрозуміло, що ВАЮ був "обличчям" чи "говорящей головой" В. Гетьмана.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Розумієте, людина йде на повищення майже завжди вперше, а тим більше на таку посаду. Він був премєром, настала можливість стати президентом. Чому ні? Кожна людина мусить себе випробувати.

13. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Навщо мені "хтось"? Оточив себе родичами Ющенко. Оточили себе родичами регіонали. В чому, власне, різниця, між "патріотом" та "олігархічними кланами"!? Та й гілка - про Ющенка. Та про Україну нарештьі без нього.

Я не буду мірятися з вами кишками, бо цитата не з "мене". Я подав джерело, будьте уважні і запитуйте автора, а не мене.

---------- Додано в 23:09 ---------- Попередній допис був написаний в 23:01 ----------

Це хто такий діагноз йому поставив!? Поясніть будь-ласка, що він особисто лібералізував та що демократизував? Просто конкретні приклади. Хіба що "демократично" запізнювався на всі заходи - завжди і всюди... Було чітко видно - він не може дисциплінувати ні себе, ні власну родину, ні країну. Ну що йому заважало посадити власного синка на 15 діб за його "фокуси"? І сказати - жалості не буде ні до кого! Ні! Самий "ліберальний і демократичний" накинувся на журналістів, які вказали президенту на те, про що давно "гуділа" і Україна, і закордон.

Тільки уявити собі... Щоб у Ющенка щось вийшло, треба було винайти фотонну ракету, а ще машину часу та замінити йому цілий народ... Чи не забагато "зручностей" для одного-єдиного недолугого керівника держави, який бездіяльністю, власними забавками та чварами зруйнував у половини населення бажання боротьби за зміни в країні!?

---------- Додано в 23:27 ---------- Попередній допис був написаний в 23:09 ----------

Питання про лікарню - чітке і конкретне. Бо не можна було допускати гігантоманію. Ця лікарня, Батурин, незліченні пам"ятники, "Мистецький Арсенал" - це не проекти. Це забаганки Ющенка, який таким чином рятувався всередині власних комплексів. Це бухгалтер, який "пішов в разнос", бо його поставили прорабом будівництва.

Зараз схожа ситуація. Тільки навпаки. Прийшов прораб, який допався до грошей. Тому будівництво зачекає. Правда, сусіди - не чекають. Вони вже на 10-20 років попереду. Через 5 років вони будуть за 30 років від нас... Не віриться? Відніміть 30 від 2010 - і попадете в Олімпіаду-80. Тоді останні гроші СРСР витрачалися на надувних ведмедів. Через 3-4 роки вдарила криза, спробували модернізувати країну, але було пізно - все котилося в прірву.

Не хочеться і думати, що таке може чекати і Україну, де все, що "відроджується" - це "совок".

14. smeet

smeet просто спілкуюсь

Це що за нові політичні лідери.Вони стрийські,чому не знаю?

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

а серйозних джерел нема? Бо то яесь ГЕ, а не джерело, невідомо на кого розраховано.

---------- Додано в 00:17 ---------- Попередній допис був написаний в 00:13 ----------

То житомирські, зі сторони Бердичева, там їх дофіга є.

16. smeet

smeet просто спілкуюсь

Мені здається,що то не просто забаганки.За тими забаганками стояли конкретні гроші.Читав десь в неті статтю про Батурин,так от там щось таке було типу тендера,тільки тендер виграв той,хто запропонувв найдорожчу вартість робіт-в три а то і в чотири рази дорожчу за реальну вартість будівництва того об"єкту.Писав прораб,який керував роботами на тому об"єкті.
    Отвізьміть просту і напевне потрібну справу-встановлення дня державного прапора,і відповідно встановлення у всіх райцентрах України прапора і стовпа для прапора.Так от всі прапори і стовпи для цього робились на одній фірмі в Україні і керівником приватної структури був один з рордичів Ющенка.Попереджу зразу-за що купив за те і продаю,це був слух,але слух був не ОБС а з владних структур(прапор зі стовпом коштував 36000 грн-помножте цю суму на кількість райцентрів і міст в Україні і получите суму в яку обійшлася ця потрібна справа і також суму яку заробив родич Ющенка.).

17. VasMT

А ще бренд про "разомзабагато"... Нє? Хто його прихватизував? Разом з пАмаранчовим шаликом...

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

То комплекси у тих, хто не розуміє народу, в середовищі якого живе.

---------- Додано в 16:13 ---------- Попередній допис був написаний в 16:06 ----------

VasMT, шашлик, шашликом, його все одно на газі не жарити. Ви краще скажіть, як то ви купилися на рахунок Януковича? Думали, що Росія продовжить перебування у Криму і газ буде даремно? Хе, а ригіони вам фокус файний показали: газ в Росії купляють дешевше, а своєму народу продають дорожче! Радійте, що газ дешевший з першого серпня, перш, ніж вимовляти слово "пАмаранчевий".

19. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Демократія не ділить на серйозне і несерйозне. Вона дає право користуватися всіма джерелами, а висновки робити своїм розумом. А не ющенківським, чи януковським.

---------- Додано в 18:10 ---------- Попередній допис був написаний в 18:08 ----------

Я про це не чув. Думаю, якби це була правда, не мовчала б, принаймні, Тимошенко. Не віриться, що вона цього не знає. Тому, думаю, малоймовірно це.

---------- Додано в 18:15 ---------- Попередній допис був написаний в 18:10 ----------

Я допомагав католицькій громаді, яка готувала і возила на міський смітник гаряче харчування бездомним. На натуральний смердючий смітник, де бездомні жили в несамовиті морози, палячи токсичний пластик у вогнищах, щоб зігрітися, і жили в халабудах з картону. Взимку. З дітьми. В цей час будувалися пам"ятники, будувався Батурин, тощо. На багато мільярдів гривень. Але це оффтоп. Це ж не український народ. Так, хєрня якась.

Давайте краще іще поговоримо про народ, про його розуміння, про українство, про генетичну пам"ять, про славні звитяги та трагічні сторінки минулої історії, про поневолену Україну тощо. Тобто, поговоримо про те, про що ви і Ющенко так любите поговорити.

• Подобається Подобається x 2
  20. VasMT

Миху. Ви не уважні. Я писав про пАмаранчовий шалик (шарфик російською), якого навіть моль не їсть (95-й квартал)

Я і тепер вважаю, що ця влада в рази краща минулої.
    За газ:
    $236 за тисячу кубометрів - закупівельна ціна.
    798 грн. за тисячу кубометрів - ціна для населення.
    Курс валют наводити? Фсё, панове нахлібники. Халява скінчилась. Курс держави визначений - в Єуропу. От і платіть по єуропейськи.

Я возрадуюсь тоді, коли в останнього пАмаранчевого месію увіб"ють осиковий кілок.

а де твій аватар? :)