Україна без Ющенка

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 10 кві 2007.

?

Якщо у 2015 постане вибір між Януковичем і Ющенком, кого підтримаєте?

1. Ющенка, ТАК!

16 голосів
    43,2%
  2. Януковича, базара нєт!

8 голосів
    21,6%
  3. Піду у противсіхи!

13 голосів
    35,1%
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Уявіть собі ситуацію, ви приходите в суд, що подали на даїшників.
    От суддя і каже вам:
    - Я чув, що у вас є брат і що він будує хатинку на Оболоні.
    Так що у вас є гроші, щоб оплатити той штраф. Тож не морочте мені голову, платіть штраф.

Чесно кажучи, вважав вас розважливішим чоловіком. Вам просто особиста злість затуманює очі. Ну і знову ж таки. Кіко можна ділити на біле і чорне. Є ж сіре-світле, є сіре-темніше. Ніхто не є грішний, але відтінок тре бачити.

---------- Додано в 22:01 ---------- Попередній допис був написаний в 21:58 ----------

Ви притворяєтесь, пане Сміт?
    Є такі поняття: де-юре і де-факто.
    Де-Юре Тимощенко - ніби демократія, але судячи з команди депутатів-кучмістів - заробітчани, що поставили на Юльку.

---------- Додано в 22:03 ---------- Попередній допис був написаний в 22:01 ----------

Порівняння просто смішне.

Хто звільняє і ставить мєнта?

Хто звільняє прокурора і ставить іншого?
    Почитайте Закон, тоді пишіть.

---------- Додано в 22:04 ---------- Попередній допис був написаний в 22:03 ----------

А якщо тих ворогів більшість (у ВР), що тоді?

2. Ravin

Ravin Well-Known Member

А Юлька поставила на Юща..., думала ручной будет, а у того мания величия проснулась и... понеслось...
    Получается, во всём заробитчаны...?

• Подобається Подобається x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви бухгалтер в цій лікарні?

Чи просто агітатор? Любите чорний піар?

---------- Додано в 22:15 ---------- Попередній допис був написаний в 22:08 ----------

Все вірно.

Просто набридло читати про те, як прихильники Юльки хочуть знайти бруд там, де його нема. Але їм не лікарня в голові, а образа, що Ющенко не підримав Юльку на виборах. Якби підтримав, то можна було б фонд грабанути і нікого би так то не цікавило.
    От зараз фонд "Лікарня майбутнього" звернулася до ВР ради, щоб та помогла добудувати лікарню і ми чітко побачимо кому та лікарня в ср.ці і чи бютівці проголосують за виділення коштів, чи будуть далі пургу гнати.

Останнє редагування: 25 лип 2010
  4. smeet

smeet просто спілкуюсь

Так що я Вам вже годину доказую що Ющенко ніякий лідер,він не зумів з де юре стати де факто.Янукович став за 10 днів.Що він робить це вже друге діло,але зумів при обрізаних повноваженнях(на які Ющенко п"ять років нарікав,хоча майже рік мав кучмівські повноваження) захопити всю владу в країні.Чому не зробив так Ющенко,він мав кредит довіри набагато більший ніж має Янукович,плюс шок від кучмістів.Але він, м№яко кажучи пока...вся.
    Депутати всі кучмісти,бо на 90 вдсотків всі були в парламенті ще при Кучмі.Депутатів патріотів з 400 чоловік десь порядку 10-15 чоловік-всі інші дійсно заробітчани.Як в БЮТі так в НУНСі,так і в ПР так і у Литвина.Ми не унікальні.В любому суспільстві такі розклади. Тому на Україні на виборах борються лідери а не команди.Для мене особисто Юля краще Януковича.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Згоден.
    Я ж про те й писав.
    Ющенко має слабі лідерські якості. Через що і поховалися наші надії(сподіваюся на деякий час). Тимошенко сильніший лідер, Янукович сильніший лідер. Я не сперечаюся, так воно і є.

---------- Додано в 22:30 ---------- Попередній допис був написаний в 22:25 ----------

Найгірше, що тоді, після виборів у ВР не пройшли демсили у ВР.

Януковичу зараз легко.
    У ВР більшість його. Кабмін - його партія. Він керує так, як хоче.

• Подобається Подобається x 2
  6. Gron

Gron тафгай

Йому треба надати належне що він демократ.
    Точніше ліберал-демократ, який опинився не в тому часу, не в тій країні, не з тою командою.

• Подобається Подобається x 3
  7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

З неба впало? Чи у Йульки силою забрали?

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну й політику він намагався вести проукраїнську, а не проросійську, як нинішній і попередні то робили.

9. Gron

Gron тафгай

Теж по ліберастическі.

10. Ravin

Ravin Well-Known Member

Это точно..., в очень коротких перерывах между ... приступами мании...

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

неважливо звідки. Є гроші, є команда....є прихильники.

---------- Додано в 22:38 ---------- Попередній допис був написаний в 22:37 ----------

Ну є таке.. куди дітися? Кожен має свої недоліки.

12. Ravin

Ravin Well-Known Member

Извините, Уважаемый! Он, таки был избран с такими усилиями, большей части народа, ПРЕЗИДЕНТОМ, а не председателем дачного кооператива.

13. VasMT

Якраз-то й важливо...
    Може Йуля і Мухобійник бідні о_О?
    Де Йулькіни і Йузикові "тушки"-пєрєбєжчикі?
    Погані політичні танцюристи Йулька з Миздобулом...

14. Gron

Gron тафгай

Важливо.
    Повернутися до комуняцько-"капіталістичного" ладу, з методами керування, тотальною корупцією, вертикалями на зразок сусідських, фігня вопрос.
    От відкинути раше-совкове минуле, та затягнувші пояси крокувати з усім світом долаючи кризу, та змінюючи життя з "папанятіям" на сучасне, о, тут важко.
    В сенсі прихільників, з" нових" та люмпену, небагато буде.

15. VasMT

Которого спустя трёх месяцев окрестил "маленьким українцем" и "цей народ"...

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Посада "президент" не робить автоматично людину сильним лідером.
    Зверніться до історії, хіба мало було в різних крїнах слабких лідерів?
    А наша країна молода. У нас нема традицій, нема еліти. Все у стадії формування.

---------- Додано в 23:07 ---------- Попередній допис був написаний в 23:05 ----------

Все у тому світі відносно.
    Наш губернатор бідний? А порівняно з Ахметовим? Напевно жебрак, нє?

17. Ravin

Ravin Well-Known Member

Какой - то замкнутый круг нарисовали.
    Никто ни от чего не гарантирован..., более того, гарантия в некомпетентности и воровстве (из-за зависимости от заробитчан) почти что полная.
    Ждём ещё 20 лет?
    А нет, так грабли просто обеспечены.

18. taga

taga New Member

Звідки дані?
    Приклад: Об"ява на era.com.ua
    І що Ви мали на увазі: ринкова вартість 500 млн., а собівартість будивництва 40 млн.?
    1150 % рентабельність чи шо? :)

---------- Додано в 00:51 ---------- Попередній допис був написаний в 00:45 ----------

Населення Дніпропетровської області 3,4 млн. Це по 70 грн. з кожного, включаючи немовлят і пенсіонерів. Хто такі гроші зібрав?
    Юрособи? Вони всі є в звіті Фонду.

п.с. Про те, що з лікарів одноденний заробіток збирали теж чула. Це у нас як водиться, добровільно-примусово.

• Подобається Подобається x 3
  19. smeet

smeet просто спілкуюсь

Якщо чесно не пам"ятаю з якої статті брав.Обшукав все та не знайшов.Був чийсь виступ у газеті як дніпропетровські бізнесмени збирали гроші на ту лікарню.

20. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Вже не вважаєте? Я буду плакати цілу ніч. :)))

А щодо сірості, то взірцем райдуги всіх відтінків сірого і є Ющенко. Людина, яка привселюдно пафосно клялася присвятити життя Україні, негайно оточила себе лакизами та кумами, не посоромилася призначити дуже юного племінника заступником голови облдержадміністрації. Крім того, Ющенко створив фонд "Зігрій любов"ю дитину" і негайно її (дитину) зігрів, призначивши головою фонду рідну дочку Віталіну. Всі також пам"ятаємо численні неприємні історії з сином Ющенка, якого татусь не тільки не зумів взяти за шкуру, але й закликав тикати в морду журналістам (саме так і сказав) чеками з ресторану, де пилося шампанське вартістю в тисячі гривень за пляшку... Скільки було таких епізодів? Немало. І мені зараз похєр його отруєння, бо маю інші приклади, коли інші керівники держав поводилися більш по-чоловічому. Згадаймо Рейгана, на якого було здійснено замах. Рейгана було важко поранено, але поводився він надзвичайно мужньо. Десятки мільйонів американців повторювали його жарти, звернені до медсестри, яка роздягала його перед операцією: «А що, якщо про це дізнається Ненсі?» та до дружини: «Вибач, кохана, я не встиг пригнутися». Ющенко ж заграв "великомученика".

А який він "мученик"!? Ось ще цитата:

http://www.tkalenko.org.ua/?p=858

Ось тому, Мих, я і не вважав вас, дожиттєвого фаната Ющенка, розважливим чоловіком, бо після 2004 року і Помаранчевої революції, в якій я приймав участь, я зрозумів гнилість Ющенка ще в 2006 році, колі він зреагував на звинувачення його кумів у корупції ... розгоном уряду! А далі "пошлО-поЄхало"...

---------- Додано в 10:49 ---------- Попередній допис був написаний в 10:17 ----------

А сьогоднішня влада, влаштовуючи на всі "теплі" місця всіх своїх родичів, просто бере з Ющенка приклад.

Останнє редагування: 26 лип 2010
а де твій аватар? :)