Україна без Ющенка

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 10 кві 2007.

?

Якщо у 2015 постане вибір між Януковичем і Ющенком, кого підтримаєте?

1. Ющенка, ТАК!

16 голосів
    43,2%
  2. Януковича, базара нєт!

8 голосів
    21,6%
  3. Піду у противсіхи!

13 голосів
    35,1%
  1. Dimex

Dimex Well-Known Member

перший варіант

• Подобається Подобається x 1
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Відповідь проста,як двері.:dntknw:
    В майбутньому.:sorry:
    Але,Миху,Ющенко - форева,бо

• Подобається Подобається x 5
  3. Dimex

Dimex Well-Known Member

Воно й логічно. Негоден добитися до корита нема смислу будувати ту лікарню адже нічорта не відмиєш. А всі гроші течуть куди? Правильно на "теремки,гатне..."

4. taga

taga New Member

Витрати третини від зібраних коштів це не показник.

Орієнтовна вартість проекту 600 мільйонів гривень (це було озвучено фондом у 2006 році, коли курс долара був 5 грн.) Це включно з обладненням.

Отже, витрати на підготовчі роботи, навіть якщо не враховувати подорощення проекту через курс долара, склали всього 8,7%.
    Грошей зібрано 22,5% від орієнтовної вартості проекту.

5. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Лікарня - державна. Тому землю - "виділяють", а не продають. Якщо землю їм продали (далі я боюсь думати) - то лікарня недержавна... А чия? о_О

Проектна документація не може стільки коштувати. Якщо лікарня - державна, то вартість проектних робіт обчислюється за "ДБН Д.1.1-7-2000 правила определения стоимости проектно-изыскательских работ для строительства, осуществляемого на территории Украины."

А якщо недержавна... То чия!?

З "погодженнями" так само. Є державні норми вартості.

"Всі перевіряли, нічого не знайшли". А понад півсотні мільйонів витрачено. В основному - на відрядження за кордон. На зарплатню персоналу фонду.

ПРОЦИНДРИЛИ.

Нагадаю - на лікування онкологічно хворих дітей за кордоном виділена майже така сама сума... А ці гроші - ПРОЦИНДРИЛИ...

Тому що Ющенко (а ньювасюківська лікарня - його ідея, впевнений) - просто у всьому, за що брався, не знав міри. Не мав також відчуття часу та місця, в якому живе. В результаті - гігантська купа пшиків, які він натворив... Це дуже характерно - коли вождів оточували лакизи, які штучно створювали навколо нього "райок", всі без виключення вожді страждали гігантизмом.

Ця хвороба була і в Ющенка. І це - найгірша його хвороба, яка дуже підкосила державу під час кризи.

Дуже, дуже жаль Україну... Якщо чесно - я дуже надіявся, що шанс буде використаний хоча б на 50%. Його було використано на мінус 100%.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

погадаємо на "чувачі"? Вам вигідно, щоб державна? А може то земля фонду, який збирав кошти? А не знаю, але моя ідея теж має право на життя, нє?

а скільки?
    Ви то можете по фотці оцінити? От у нас стадіон будують, належить державі. Робили тендер і ніхто близько до серця не сприймав

і перевіряючі при тому нічого не знайшли? Тобто за державні кошти можна їхати скільки завгодно, чи як?

угу, слава москалю.

7. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Ну, якщо цього разу "слава не ляху", то залишається лише москаль.

8. taga

taga New Member

Структура центру http://www.likarnya.org.ua/archproject/structure.html
    Плани поверхів http://www.likarnya.org.ua/archproject/levels.html

Планується, що лікарня матиме 250 ліжок:
    відділ онкологічних та онкогематологічних захворювань (онкогематологія з трансплантацією кісткового мозку, онкологія) – 110 ліжок;
    відділ загальної педіатрії (неврологія, ендокринологія, інтенсивна терапія) – 45 ліжок;
    відділ дитячої хірургії (нейрохірургія, хірургія новонароджених, ЛОР, загальна хірургія) – 35 ліжок;
    перинатальний відділ (патологія новонароджених, реанімація новонароджених, патологія вагітних, пологові палати) – 60 ліжок.
    http://www.ukraine3000.org.ua/today/segodnya/5537.html

Достатньо інформації про проект?

Згідно з угодою, Державне управління справами здійснює процес будівництва. Фонд «Дитяча Лікарня майбутнього» відповідає за проектування лікарні, затверджує її медичне завдання, оснащує лікарню та навчає фахівців, які будуть у ній працювати.
    http://www.likarnya.org.ua/news/237.html

Однією з особливостей створення Центру є поєднання державних та приватних ресурсів. Незважаючи на те, що Всеукраїнський центр охорони здоров’я матері і дитини є державною установою, на його створення не було витрачено жодних державних коштів. Всі проектні, вишукувальні та підготовчі роботи на земельній ділянці проводяться за рахунок приватних внесків, залучених спеціально створеним Благодійним фондом «Дитяча лікарня майбутнього». Громадський контроль за реалізацією проекту та використанням коштів здійснює Опікунська рада, до якої входять найбільші меценати проекту.

У 2009 році державний бюджет України не передбачав статті витрат на початок будівництва Центру. Керуючись рішенням Другого засідання Опікунської ради та з метою оптимізації часу, БФ «Дитяча лікарня майбутнього» почав інженерну підготовку та будівництво «0» циклу за благодійні кошти.

Передбачається, що в подальшому вся розроблена проектно-кошторисна документація Центру на безоплатній основі буде передана державі.
    http://www.likarnya.org.ua/about.html

9. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Ах, ну да, ну да, ну да! Куди ж без поєднання... Я як в воду дивився...

• Подобається Подобається x 3
  10. taga

taga New Member

Висмикування одної фрази і ігнорування загальної суті допису говорять про Вашу упередженість. :)

Витрати коштів фондом контролюються опікунською радою, тобто тими, хто ці кошти і пожертвував.
    От мені цікаво, скільки власних грошей особисто пан Москаль пожертвував на будівництво лікарні, що йому так пече, як їх використовують?

Справедливості для - те, що Москаль навів свого часу порядок в Криму і прижав бандитів - це правда. Знаю про це від самих кримчан.

• Подобається Подобається x 2
  11. Ravin

Ravin Well-Known Member

Не путайте два понятия: Прижал бандитов... или прижал ментов, которые крышевали бандитов...
    Результат ...- да, но работа была больше с ментами чем с бандитами.

12. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Слід в історії...

---------- Додано в 00:26 ---------- Попередній допис був написаний в 00:21 ----------

Ага. Аякже.

13. smeet

smeet просто спілкуюсь

Миху Ви зрозуміли, що Ви написали? Цим дописом Ви зганили повністю Ющенка і заспівали дифирамба Януковичу.;)

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я не є фанатиком когось з політиків. Ющенко не святий і я не збираюся його вигороджувати за будь-яку ціну. Я просто написав те, що думаю.

15. smeet

smeet просто спілкуюсь

Миху це не ляпсус.Ви що думаєте,йому хтось в рота вклав чужі слова? Ні він сказав те ЩО ДУМАВ.Чому зайого президентської каденції не розкрили справи про Гонгадзе і Алесандрова.Не розкрили навіть справи про отруєння самого Ющенка.
    І ще хороший хлопець(слово хороший можна оскаржувати) це не професія.Миху Ви підете працювати пілотом якщо не вчилися цієї справи.Я ні.Чому він пішов працювати президентом не маючи поняття як це робиться.Коли за невдачі спеців ці специ будуть платити те що вони наробили, чи вірніше втратили.В одному з райцентрів України голова РДА через політичні мотиви методом махлювань зняв з роботи начальника відділу освіти,судилися два з половиною роки,врешті-решт нач.відділу освіти виграв справу,голова РДА втік на пенсію(згідно віку)а тепер РДА буде виплачувати зарплату нач.відділу освіти за вимушений прогул.Але ж в бюджеті РДА це не передбачено,отож цйе все буде за рахунок всіх співробітників РДА(відміняються всі премії і всі доплати на цю велику суму).Чому в Україні за неправомірні дії чиновників не відповідають самі чиновники.А коли Голова РДА йде на пенсію йому виплачують вихідну допомогу в розмірі 11 окладів!!!!! тай ще багато чого.Чого з них не знімають ці гроші,які держава втратила через їхнє "розумне" правління.Я б і з Ющенка забрав гроші втрачені Україною під час його "розумного" правління і з Януковича і взагалі з них всіх.Тоді б добре думали перш ніж іти в президенти і відповідали бю за свої слова, а то наобіццяють з три короба.Чи ви думаєте,що якби Янукович заявив про те що він підніме ціни на газ і пенсійний вік люди б за нього голосували?
    P.S. Ви випадково не в курсі куди ділися мільйони гривень,котрі зібрала Катерина Ющенко на лікарню майбутнього?

Останнє редагування: 25 лип 2010
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Про що це говорить?

Це говорить про те, що країною править мафія. (Згадайте ще В. Чорновола.)

Не розкрито нічого. То означає, що мафія правила раніше, править й сьогодні.

Розкриття гучних справ Януковичу не ставлять, чому?

---------- Додано в 20:22 ---------- Попередній допис був написаний в 20:22 ----------

Можна бути суперпрофесіоналом і працювати проти України. Який з того толк?

---------- Додано в 20:24 ---------- Попередній допис був написаний в 20:22 ----------

Смішно читати... Що значить пішов? При таких посадах людина мало належить собі.

---------- Додано в 20:26 ---------- Попередній допис був написаний в 20:24 ----------

Знаю. 80 мільйонів лежать на рахунку. 50 мільйонів потрачено на проектну документацію та початок роботи, що становить 8,7% від всієї запланованої суми.

17. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ясний пєцан - в майбутньому:haha:!

18. Ravin

Ravin Well-Known Member

19. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Загальна площа хатинки - близько 3000 кв. метрів. В Києві, в ТАКОМУ місці - ринкова вартість ОДНОГО КВАДРАТНОГО МЕТРА СЯГАЄ 20 ТИСЯЧ ДОЛАРІВ. Тобто, ринкова вартість цієї хатинки - 50-60 мільйонів доларів. Або 400-500 мільйонів гривень. Будівництво буде коштувати (собівартість) біля 3-5 мільйонів доларів, або 25-40 мільйонів грн.

Скільки ви кажете, Миху, на проектування дитячої лікарні витратили? А скільки на всю лікарню не вистачило?

"Я тобі Межигір"я, ти мені Узвіз..."

20. smeet

smeet просто спілкуюсь

Смішно.Згідно Конституції ,яка була під час приходу Ющенка до влади, країною править президент.Згідно Вашого допису країною править мафія. Логічно буде між цими двома твердженнями можна поставити знак рівності.Отож Ющенко і мафія це одне і те саме?
    Тепер що це за президент,який не може знайти "стимули" для генпрокурора для розв"язання цієї проблеми.Уявіть собі начальника міліції,який не зміг заставити персонал виконати якусь роботу.Його звільнять з роботи за 24 години.Чому не ставлять цих проблем Януковичу? Повірте поставлять.Просто ще нІколи було.
    Тепер про професіоналів і суперпрофесіоналів.Президент має бути в першу чергу менеджером,який повинен вміти заставити професіоналів і суперпрофесіоналів працювати,навіть якщо вони вороги.
    Тепер про те що Вас розсмішило в моєму дописі.
    Я прийняв рішення. Я іду в президенти. Ось моя заява! Я виграю вибори! Моя перемога - це перемога всіх!
    http://www.chasipodii.net/article/1718/?vsid=c0482482a8a60aecb40fd4991dc5bc72 -почитайте може щось цікаве вичитаєте, згадаєте.
    Тепер про гроші з Лікарні майбутнього.Одна Дніпропетровщина перерахувала 240 мільйонів гривень.А вся Україна? Не знаю як у Вас а у нас вимагали перераховувати одноденний заробіток на цю лікарню.
    Я читав Катькино інтерв"ю.Вона дійсно казала про документацію, якої правда ніхто не бачив. Та й документація нікого лічити не буде, а в те що лікарня Катьки яку не побудували при Ющенкові,навряд чи побудується при Януковичі,в це я не вірю.Це скоріше буде черговий еліта-центр.

а де твій аватар? :)