Україна без Ющенка

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 10 кві 2007.

?

Якщо у 2015 постане вибір між Януковичем і Ющенком, кого підтримаєте?

1. Ющенка, ТАК!

16 голосів
    43,2%
  2. Януковича, базара нєт!

8 голосів
    21,6%
  3. Піду у противсіхи!

13 голосів
    35,1%
  1. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Пан Мих, Ви голова профспілки ЛФ - і можете дати згоду на моє "звільнення" ;) - але -
    1. Мы принимаем "дымовую завесу" - за реальные действия. Я возьму к примеру НАТО (а я - за вступление в НАТО - для ясности). ТАК вот - надо было не подметные письма сторчить (дым!) - а реорганизовывать армию - т.е. делать реальные дела по приближению к стандартам НАТО.
    2. Не стоит принимать во внимание слова Пути-Медведа. Украина, слава Богу - не столь проклинаема и демонизированна - как Гамерика. Но это - дым. Нефтедоллары шли - не на улучшение жизни своего народа (как можно было бы подумать!) - и даже не на модернизацию экономики - а в гамериканские-же ценные бумаги - прямо на укрепление гамериканской экономики! Т.е. - дела совершенно зеркальны словам!
    Да что там - смотрите - выловив шпиёнов - их быстро и красиво разменяли... Вот истина - дела! А мы всё - не верь своим глазам, а верь моим словам!

• Подобається Подобається x 2
  2. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Дуже дивно - оцінювати Ющенка чи кого б там не було в Україні по тому, як його оцінює Кремль. :)))

Варто було б давати будь-якому оцінку так, як дав її народ. З поправкою на біло-голубі автобуси, які возили пенсіонерів на вибори, тощо.

Щодо грошей, вкладених кимось в "Гамерику", то варто подумати:

якщо США та НАТО - "вірогідний ворог", то як тоді Кремль вкладував в них гроші!? Але ж вкладував!
    Очевидно, байки про США і НАТО, як "ворога" - то виключно для "внутрєннєго употрєблєнія", щоб народ не розслаблявся, і не сунув носа в державі куди не слід. Особливо, не намагався цікавитися смертельно небезпечною для режиму демократією.

Щодо шпигунів - то те саме. "Тупиє амєрікоси" мали дозволити російським шпигунам красти технології і цим підтримувати легенди про "научний і тєхнічєскій потенціал Россіі". Дивно, як це ці "тупіє амєрікоси" так коварно повелися, і не дозволили цього...

Останнє редагування: 9 лип 2010
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ющенко зробив чимало помилок - то правда. Але я не вірю, що він хотів зле зробити для України.

---------- Додано в 22:19 ---------- Попередній допис був написаний в 22:17 ----------

А що вас дивує?

Ви не вірите у те, що Україна для Кремля - то зона впливу політики російської імперії?
    Не вірите, що Росія саме так розглядає Україну?

4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Нє-нє, Миху....
    Акценти ставте інакше - "Але я вірю, що він хотів фест зробити для себе за рахунок України!". А те, що для України нічого поганого не зробив - ніц не робив, ось ніц і не зробив... Ні хорошого, ні дуже хорошого....

• Подобається Подобається x 1
  5. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Ющенку довірили посадити дорогоцінний тендітний садженець, який вирощувався століттями... Він поцілував його, і, бруднячи манжети білої сорочки, взяв лопату, і, потіючи, натхненно...

...посадив садженець в яму догори корінням...

А потім його команда махала лопатою, відганяла всіх, хто намагався рятувати паросток... А вже в кінці свого "сезону", Ющенко крадькома фарбував корінці зеленою фарбою, і пробував переконати країну, що дерево ось-ось зацвіте... І знавісніло копав і копав, демонстративно шукаючи "короїдів", які "нищили" дерево...

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Довірили, а на вибори у ВР зразу забрали.

Хотів би я побачити Януковича такого крутого і впевненого з сотнею штиками у ВР.
    Було б то саме....

7. Ravin

Ravin Well-Known Member

Извините Уважаемый! Ваши догадки ..., к сожалению имеют обратную реальность.
    Как на меня, большего удара по дем. силам, и подрыва доверия к ним ...чем "работа" Юща, по моему мнению, даже медвепуты не сделали. Хороших людей много! Полезных мало....

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

та яке рятувати?????? Кожен ліз, щоб бути поближче доступ до тіла, а отримавши доступ, опірившись.... ставали великими отаманами і речниками.... Балога, Гриценко, Луценко, Порошенко.... всі такі круті ставали і головне, у них навіть своя думка появилася....

Я дуже не люблю тих людей, які спочатку комусь лижуть одне місце, а потім туди ж плюють і кажуть, яке воно погане. Якщо погане, то чого було лизати? А таких любих друзів було ой немало.

9. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Так, бо побачили, що садівник копає яму для саджанця не тією стороною заступа. Він копав яму держаком. А круг ями Ющенко розставив своїх родичів та кумів. З виделками та ножами.

---------- Додано в 22:39 ---------- Попередній допис був написаний в 22:36 ----------

Ага. Чи не тому Ющенко і тасував "команди", змінивши за свою "каденцію" ЧОТИРЬОХ Прем"єр-Міністрів?

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Невмілість... тут я згоден. Відсутність відданої команди...

---------- Додано в 22:44 ---------- Попередній допис був написаний в 22:39 ----------

ну от... зробили так, що в країні не було єдиної влади, а гризня.

що до кумів... зараз їх не менше у Янека, але чомусь ніхто про це не згадує...
    кумівство - то був просто чорний піар.... бо насправді, він ні на що не впливав, зате населенню то подавалося "на ура".

11. Ravin

Ravin Well-Known Member

Вы знаете, на то его и президентом народ выбирал, что бы он решал НАШИ проблемы...а он со своими толком не мог справиться.
    НЕ ВЕРЮ !!!!! Что они такие сволочи стали вдруг ..., они такими были всегда и он это знал, но ... видать ему в этой компашке было комфортно...:dntknw:
    Бачили очі що купували, тепер ...

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

можливо..... ту кухню тре бачити....

13. Ravin

Ravin Well-Known Member

Не относитесь слишком серьезно к жизни, живыми нам все равно из нее не
    выбраться...
    :blush:

Останнє редагування: 9 лип 2010
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

як керівник держави, в якій ми живемо з тою специфікою, він не годиться.
    Не кожен може стати хорошим керівником.

Зверніть увагу.
    Ющенкові завше бракувало повноважень.
    У Януковича повноваження ті самі, але ззовні не видно, що йому їх бракує.
    Він спокійно і то швиденько може звільнити премєра в будь-який час, а про міністра і мови нема.
    А Шуфрич Ющенка міг послати по телебаченю і той нічого не міг зробити.

Така от різниця.

15. Ravin

Ravin Well-Known Member

Извините, это слова...слова...
    по моему Ющ президенствовал под девизом:
    - Вы думаете я за вас буду свою работу делать?

16. Romko

Romko Дуже важлива персона

Мих Ліни Костенко недолюблює....
    А я собі вкотре нагадав...в саму точку....

Шакали знову ошукали,
    тепер вони вже не шакали,
    тепер вони: то «за», то «проти»,
    то шахраї, то патріоти.

Доборолися! Добалакались!
    Досварилися, аж гримить!
    Україно, чи ти була колись
    незалежною хоч на мить:

від кайданів, що волю сковують,
    від копит, що у душу б"ють,
    від чужих, що тебе скуповують,
    і своїх, що тебе продають?!

Популяція! Нація! Маси!
    І сьогодні, і вчора, й колись
    українського пекла гримаси
    упеклися мені. Упеклись!

Весь цей розбрат, і рейвах, і ремство,
    і віки без голів"я вогонь, -
    хай він спалить усе це нікчемство,
    українського пекла вогонь!

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

А тре було йому казати так:

як не буде працювати, я вас згною, уроди!!! А не просити.... мов зробіть....

---------- Додано в 23:05 ---------- Попередній допис був написаний в 23:04 ----------

Сам придумав?

18. Romko

Romko Дуже важлива персона

Не перший рік спілкуємся...:dntknw:
    Досвід,брате,досвід....:cowboy:

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

ну раз досвід......

20. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

А Тимошенко з кадрами розбиралась спокійно. Я її не ідеалізую. Але на даному етапі життя України - потрібна не "сильна рука", але хоча б сильний характер. В тому і є значна частина авторитету керівника. Один - ганчірка, а інший - ні.

Ви елементарно закохані в Ющенка. Тому не бачите його. Бачите лише його створений у ваших мріях "світлий образ".

А я пам"ятаю оце - зверніть увагу на число:

Підтримали звернення ще 160 журналістів, крім тих, хто підписався.

а де твій аватар? :)