Україна без Ющенка

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 10 кві 2007.

?

Якщо у 2015 постане вибір між Януковичем і Ющенком, кого підтримаєте?

1. Ющенка, ТАК!

16 голосів
    43,2%
  2. Януковича, базара нєт!

8 голосів
    21,6%
  3. Піду у противсіхи!

13 голосів
    35,1%
  1. Romko

Romko Дуже важлива персона

подивись навколо.
    І продовжуй співати осанну.
    Може і Ющенковому висуванцю будеш співати?
    Ти ж його вибрав.
    Як і всі "противсіхи"

• Подобається Подобається x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Осанну ти співав, тому й заспокіїтися не можеш. Я не будував собі ілюзій, тому мені легше.

3. Romko

Скажім,Ющенко мені огидніший навіть від КучмИ...особливо після "батьківства-синівства". А осанну я співав людям,які їхали,на Майдан,готові на все. Дуже прикро,що СИСТЕМА скористалась і цього разу,виїхавши на їх спинах... І дуже шкода,що люди донині не розуміють елементарного: Щербицький = Кравчук = Кучма = Ющенко = Янукович. З їх присними. А ілюзії... Тоді я ще мав мізерну ілюзію,що не хоч не буде гірше. Тепер в мене ілюзій нема.

Останнє редагування: 9 лип 2010
    • Подобається Подобається x 2
  4. Guevara

Guevara Active Member

совершенно во всем поддерживаю, жаль людей которых ехали за идею ( в том числе меня) а получился пшик.

5. Ravin

Ravin Well-Known Member

Как пшик?
    Что Вы такое говорите?
    Власть (у нас любая) хоть и оторвана от жизненных реалий, но майдан они до сих пор помнят... И хоть видят только себя любимых в нём, но относятся с оглядкой...
    Нет, просто так мы там не стояли. Властьдержащие отлично дают себе отчет ...если появится, достойный лидер прошлый майдан им покажется цветочками. Вот и валят всех на взлёте. Мы даже не представляем, сколько людей "душат" на местном уровне. Грядущие выборы могут поменять картину. И надо не забывать и Рейган и Валенса вот примеры людей не из "полит элиты". А мы всё боимся ставить на просто порядочных... без полит опыта. Или будем ждать их (современной "элиты") физической смерти или надо рисковать...

• Подобається Подобається x 3
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

угу, а у часи помаранчевої революції ти того не знав... тобі не сказали...
    чи тобі просто подобаються відривки-ляпсуси?

7. Romko

Я знав то вже,в перший рік правління Кравчука. І потім. А так згадити саме поняття "Україна","українське",як зробив це Ющенко,мабуть не вдавалось ще нікому. І його ставленику Януковичу не вдасться його переплюнути.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну ти також приклався до того. Російська пропаганда зробила свою справу і твоїми руками так само.
    А про українскість Ющенка можна дізнатися дуже просто: відношення керівництва Росії до Ющенка. Все решту - то філософія, або ОБС.

9. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Я поясню. Охоче.

Почну з прикладу...
    Ви хочете придбати своїй дружині обручку чи перстень. Ідете в магазин, бачите - коштує 3500 гривень. Недешево, але вам дуже потрібен той перстень, бо у вас з дружиною - ювілей. І тут до вас на вулиці підходить злодій і пропонує купити таку саму крадену обручку чи перстень, але за 1000 гривень... Ви б купили?

Я - ні. Впевнено кажу - ні, бо в такій ситуації я був. Мені не потрібне крадене. Ні за які гроші. Навіть за гривню. Бо гріх падає на мене.

Так ось, про "Росукренерго"...

Сьогоднішня російська влада потребує грошей. "Нєучтьонних" грошей. Багато таких грошей. Тому вона пішла на створення дивної "структури", дивної фірмочки "Росукренерго". Посередника.

Чому дивної? Та тому що фірмочка нічого не виробляє, не траспортує! Вона просто купляє у однієї держави (чи у такої ж дивної "фірмочки") крадений газ і продає його державі Україна. Як той злодій чи скупник краденого, який продає дешевше, ніж у звичайному магазині.

Подумайте самі:

З посередником ціна нижча, а без посередника - вища. Ви не бачите абсурдності цієї обставини!?

Це означає, що закуповуючи газ через посередника, який забезпечував тіньовими грошами режим, українська влада в особі Ющенка ставала співучасником злочину проти російського народу. Кріми того, демократії було вирито яму. Бо чим довше існує такий режим поряд - тим важче було Україні іти до демократії...

На жаль, "високоморальний" президент України не тільки закривав очі на такі оборудки, як, наприклад, і з Ванко Прикерченська, де засновниками були 4 студентки, які отримали за 12 тис доларів український шельф... Президент України ще й щодня бив у спину Прем"єр-Міністру, яка позбавляла Україну від цих посередників... І цим президент постійно послаблював позицію держави, і дозволяв диктувати нам і ціни, і навіть внутрішню політику...

І нам її продиктували.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

я думаю, що ви чули дзвін, але не знаєте де він.

Наскільки я пригадую, ціна газу у РосУкрЕнерго вартувала 90 дол. США.
    І ви вважаєте, що ціна була просто супер для Росії, бо гроші йшли наліво.

Коли в переговори вступила Юлька, ціна стала десь 350-400 дол. США.
    І цю ціну ви вважаєте справедливою, бо вона біла.

Сміхотворність того, що ви пишите полягає в тому, що виходить, що для Росії щоб отримати лівака, потрібно губити 350-90= 260 дол. на тисячі кубів!!!!!
    Ви справді думаєте, що в Росії сидять одні дураки? Що б ви знали, в Росії є 1001 спосіб, щоб з 350 доларів, 90 покласти в кишеню Путіну, а 260 віддати державі на розвиток військової машини.

Так що свої припущення розкажете кому іншому.

То перше, друге....
    РосУкрЕнерго поки не злодій, бо жодним судом того не визнано. Судом (Стокгольмським) визнано якраз злодієм Україну, дякуючи Ю. Тимошенко, яка вкрала чуже. Я розумію, що криза, що економіка Юльки тріщала по швам і тре було чимось латати голий зад. То ж Юлька - борець за чесну ціну і чесних поставщиків, просто вкрала чуже. Якщо би вона була при владі, то може б поїхала у Стокгольм відстоювати те, що наробила, але оскільки вона пролетіла, а Україна їй до одного місця, то вона просто обмежилася післясудовим погавкуванням. Хай там влада Януковича розбирається з тим всім... розгрібає.

Чому я не вважаю Ю. Тимошенку опозиціонеркою? Тому що вона не опозиціонерка, а конкурент Януковича по дерибану майна України.

А вина Ющенка у тому хіба одна. Тре було просто такого премєра кинути в буцегарню. Тоді б і народ боявся. А народ, коли боїться, то поважає і навіть любить. Народ тортури простить, простить закручування гайок, але ніколи не простить керівникові мягкість. Так воно і сталося.

11. Romko

фарс і кумедія....

12. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Про дзвін у голові варто подумати вам самому.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

глибока думка... особливо, коли нема що сказати.

14. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Мені завжди є що сказати. Але я не говорю з висохлими криницями. Для тих, хто не в танку - нижче - ринкова ціна на нафту. Тренди ринкових цін на газ близькі (але не тотожні) до тренду цін на нафту.

Ось доказ:

Останнє редагування: 9 лип 2010
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

угу... Ромку.
    Вам підкинули "дурдом.ін.уа", а ви безкоштовно гарно і з натхненням то розповсюджували в неті. Твоїми руками російські спецслужби гарно зробили свою роботу.

16. Romko

Та які спецслужби...окстісь...:nea:
    Тото позорище Ющенко...з потрохами й спродало Україну.:sorry:
    Тій ж Росії.
    Януковичу лиш довершити справу залишилось...:dntknw:

• Подобається Подобається x 3
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Для Росії Ющенко був, як кістка в горлі. Тому спецслужби Росії провели хорошу роботу по знищенню Ющенка компроматом.

Для Росії було одинаково хто буде президентом України: Тимошенко, чи Янукович. Для Росії обидва варінти підходили . Так само казав Ющенко(тільки з протилежним результатом): Тимошенко і Янукович - то два валянки пара.

То просто тре ще вміти того не бачити.

---------- Додано в 21:54 ---------- Попередній допис був написаний в 21:53 ----------

Одна баба сказала, нє?

---------- Додано в 21:55 ---------- Попередній допис був написаний в 21:54 ----------

І за то Росія просто нетерпіла Ющенка, так?

Ромко, роззуй очі.

18. Romko

Ти що взагалі сліпий?
    Ющенко похоронив - саме поняття - Україна.
    Виродкові не буде за то прощення ні на землі ні на небі.
    за ЗРАДУ.
    А такі як ти і вибрали клоуна,над яким зараз потішається світ

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

То є твої порожні думки, взяті з російської пропоганди, без всяких аргументів.

І хто кому простить де і коли - то хіба собі можеш розповісти, чи сусіду за кавою.

---------- Додано в 22:04 ---------- Попередній допис був написаний в 22:02 ----------

Я не потішався з своїх з російського сайту "дурдом.уа", а ти і саме з тебе світ і посміється. Бо німець, чи москаль з себе не буде сміятися, а нашу хлопові йно дай.

---------- Додано в 22:05 ---------- Попередній допис був написаний в 22:04 ----------

Для тебе світ - то Росія, я розумію, хоча воно для тебе і підсвідомо.

20. Romko

Мої "порожні" думки підтримали виборці всієї України.
    коли тому вошивому клоуну навіть трьох відсотків не вдалося набрати.
    І то для нього забагато.
    Він зробив все,щоб зганьбити Україну.

а де твій аватар? :)