Україна без Ющенка

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 10 кві 2007.

?

Якщо у 2015 постане вибір між Януковичем і Ющенком, кого підтримаєте?

1. Ющенка, ТАК!

16 голосів
    43,2%
  2. Януковича, базара нєт!

8 голосів
    21,6%
  3. Піду у противсіхи!

13 голосів
    35,1%
  1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Та Путін до фіга чого говорив...:preved:

• Подобається Подобається x 1
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

МУдро, мудрО...

3. Romko

Romko Дуже важлива персона

А то...:dntknw:

• Подобається Подобається x 3
  4. smeet

smeet просто спілкуюсь

Сьогодні ТСН на 1+1 показали інтерв"ю Кучми, про шалену здачу України Росії.Він сказав щось таке:"Не встиг прийти до влади а вже приймає важливі для країни питання-думати треба і (покрутивши пальцем коло голови сказав)клепку треба мати."

---------- Додано в 00:52 ---------- Попередній допис був написаний в 00:49 ----------

Кому що а курці просо.Миху Вас звідали про Вашого патрона а Ви знову про Юлю.У Вас що нерозділена любов?;)

---------- Додано в 00:54 ---------- Попередній допис був написаний в 00:52 ----------

Що Ви вважаєте українською політикою Ющенка?

5. VasMT

Про "шалену" здачу Ви загнули, не такий контекст був в цього інтерв'ю.
    http://unian.net/rus/news/news-375726.html
    http://ua.korrespondent.net/ukraine/1073908

Хоча про клепку було :)))
    http://tsn.ua/bin/video.php?media_i...ge=1&subtype=tsnnews&article_id=&subtype_id=4

А щоби Ви і Вам подібні докінця повірили в несхвальну оцінку Кучми наберіть в пошуковці Кучма Янукович

От тоді і ріжте "правду-матку". :bad:

• Подобається Подобається x 2
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

То у вас є патрон Юлька, а я безпартійний, ніколи в жодній партії не був. Я не ідеалізую Ющенка, помилок він наробив чимало. Але говорити, що Юлька - спасіння для України просто смішно. Потрібні нові лідери, нові політики. Все те, що є своє віджило, що влада, що опозиція.

7. Персі

Персі La mafia è immortale!

По - перше, де ж їх взяти? :))) По - друге, то вони тільки поки не в політиці - нові. А як тільки попадають до владного корита - шось таке вже давно знайоме в них з'являється. :)))

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Персі, якщо сьогодні апазиція - то Юлька, то завтра Юлька на вершині влади, а апазиція - Янукович і так воно буде довго-довго.

Тре розірвати то коло. Народ потребує змін. Янукович довго не протягне. Тре шукати молодих, яким у тому житті ше шось потрібно, у яких є амбіції, бо тим що зараз є, їм крім грошей і багатсва нічогом не потрібно. У мене взагалі таке враження, що вони влаштували змагання: хто більше грабане Україну і повірте, кожна наступна влада дивує попередню у цинізмі та масштабами грабунку і повертаючись знову до влади, грабунок іде з з потрійною інтенсивністю. Тому що ніхто нікого не наказує. Ніхто за крадіжки ще не сидів (за виключенням Лазаренка) і то у США. То, що є сьогодні при владі і то, що є в опозиції, то не еліта, а злодії. Вони просто нас використовують при своїй боротьбі за владу.

9. NikolayLW

NikolayLW Well-Known Member

:good:
    Абсолютно верно,все размахивают друг против друга криминальными фактами на бумажках с угрозами открыть преступления,а потом умолкают.
    К сожалению,пока не вижу выхода,ну разве что какой украинский Пиночет к власти придет... !:scratch_one-s_head:

10. Ома

Ома Дуже важлива персона

Нет, нет и нет. Оценки его деятельности до сих пор неоднозначны. Вот - совершенно отрицательный анализ:
    http://scepsis.ru/library/id_558.html
    И потом, у нас уже был диктатор. Хватит.

• Подобається Подобається x 4
  11. Персі

Боюсь, скільки б часу не було відведено Януковичу, того вистачить, щоб Україна протягла. Ноги. :)

12. VasMT

Маєте прогнози? Поділіться, цікаво... Аудиторія затамувала подих...

13. Персі

14. VasMT

Частина аудиторії, Ваших прихильників... Я в тому числі :give_rose:

15. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

То тільки слова. Де шукати і кого шукати? Он "знайшовся" молодий Яй.. Яценюк. Так вже його пхали олігархи, ну так пхали... А люди бачать, що не годиться. Банкіром може бути - освічений то-сьо... Але вище - ні.

Тепер Юлька. Чи хто буде заперечувати, що вона без політики дає собі раду? Що матиме гроші, бізнес тощо? То чого вона припхалася в політику?

Моя думка - вона мстить. Вона страшенно любить свободу. Вона працювала при Лазаренкові,.. може, й "податок" йому платила. Це як ми з вами - нелюбимо владу, а податки платимо - бо куди дітися? Так і вона - платила. Куди можна було дітися з "підводної лодки"? Такі були правила. Ми знаємо, що бюджет розкрадається. Але мусимо платити. Так і тоді.
    А Лазаренко, отримавши з сотень таких джерел, як Юльчине, гігантичну суму, задер хвоста і захотів бути президентом. ТОбто, проти Кучми. Ось тоді він і став цапом-відбувайлом у Кучми. Наче Березовський з Ходорковським в Росії.
    Кчмісти почали косити все, що хоч як було зв"язане з Лазаренком. І зачепили Юльку, на свою голову. Ну, всі піджали хвости, а вона не стерпіла. Бо як це так - вас перестріли бандити, ви віддали їм якесь майно, щоб залишитися живим, а вас тепер судять "за матеріальну допомогу бандитам"??? Вона - збунтувалася!

Кучма і його челядь попробували посадити Її на ланцюжок. Щоб не стрибала вище їх. А потім - взагалі задумали посадити її в тюрму, коли зрозуміли, що не здасться. То вона той ланцюжок розірвала і надавала їм ним по одному місцю.

І тепер вона весь час мстить. Щодо того, що вона краде - я вже писав не раз і пишу ще раз - впевнений, це брехня. Бо опозиція, СБУ, МВС, Прокуратура, А особливо люди Ющенка - копали на неї де і як тільки можна. Розкопували все, до ниточки. І що накопали? Покажіть? Де те крадене?

НЕМАЄ.

Я не ідеалізую Юльку, вона має багато недоліків. Але те, що на даному етапі розвитку України демократії потрібен енергійний і хитрий лідер, який миттєво реагує - це факт. І що Юлька саме така - це також факт, як би хто її ненавидів.

Ви знаєте, що в Греції повбивали банкірів? А завтра повбивають бізнесменів. Нібито - "заслужили"... Але післязавтра повбивають продавців пиріжків і інших "багатіїв", хто краватку носить...
    У нас такого - не було. В тому числі - дякуючи Юльці, яка зуміла недопустити жодного соціального вибуху.

Зате вона знайшла можливість навіть під час кризи підняти авіаційну галузь та підтримати атомну енергетику. Це ті галузі, які Янукович зараз дарує Росії. І на цьому він не зупиниться.

А разом з новими господарями прийде нова влада. Нові порядки. І буде аллєс ін орднунг. Не знаю, як на це відреагує національно свідомий електорат. Може, покірно підтягне штани та гордо знайде ще якого давно померлого національного героя...

• Подобається Подобається x 4
  16. Во-во. Тимошенко і її симпатики вважають Ющенка і сьогодні конкурентом на шляху до влади. Чомусь наші колеги ніяк не можуть забути чвари і продовжують ці агітаційні вилазки. Я, особисто, вкрай рідко, майже ніколи не дозволюю собі ображати Тимошенко, бо поважаю її виборців, які є патріотами країни, але коли починаються такі незрозумілі наїзди, типа "поїхав пива випити"....я просто в шоці. Ну то й що? Ну безглуздо на це нарікати.
    А те, що Ющенко зробив Януковича прем'єром, чи ще там кого ким, то це і є демократія і народ який він не є, це єдине джерело влади. І Януковича обрав теж народ і тепер треба не міняти Януковича на Тимошенко (тому що вона так захотіла), а змусити президента дотримуватись законів та Конституції. І іншого шляху в нас немає.

17. Мікі

Мікі Well-Known Member

чи хворий, чи теж з зони не вилазить?
    Та жодна європейська демократія не допускала й не допустить карного злочинця-рецидивіста до вищих щаблів влади:ireful1:.
    тошно читать таку беспробудну бестолковщину... робиш після цього висновок, що Одеса від Донецька знаходиться на відстані всього п'ять міліметрів:):):)

18. Мікі, в США був президентом ідіот два сроки. Америка при цьому залишалася великою країною і ведучою державою світу. Чому? Тому, що в них демократія та все робиться по закону. І навіть ідіот не в змозі нічого змінити. Тому і нам не президентів тре міняти, а систему! Саме Ющенко її започаткував. Тепер треба зробити все, щоб вона працювала і мені байдуже хто буде Тимошенко чи Ющенко це робити разом з усіма нами. Мені тошно коли такі як ви паплюжать патріотів країни та ображають людей тільки за те, що вони з Одеси чи Донецька. Це ксенофобія і це не лічить Вам як європейцю, в чому є великі сумніви після Ваших слів.

19. smeet

smeet просто спілкуюсь

А Ви і Вам подібні це Мих і Читатєль Обкома,чи ВАС набагато більше?;)

---------- Додано в 18:57 ---------- Попередній допис був написаний в 18:43 ----------

Миху я Вас вітаю з вступом до "Вам подібної" партії з тими з ким Ви разом голосуєте,але це Ваш вибір.Миху я ніде не писав,що Юлька це спасіння для України.Я писав що в даній політичній ситуації,яка була під час виборів,для всіх демократичних сил(не до антиукраїнських,до яких належить ваш Ющенко-бо він для них багато зробив) Юля це була єдина справжня кндидатура за яку можна було голосувати.І події показали,що я був правий.Результати виборів показали,що якраз до президентства Януковича привели люди Ющенка.І він сам своїми діями і його електорат,з чим вас і поздоровляємо. Все що робить Янукович антиукраїнського(без клепки в голові)-це все не на совісті російськомовних-вони знали куди йшли,вони поїдають плоди своєї праці,а на вашій совісті- тих хто ображений нарцисизм Ющенка розділив в своїйненависті до Юлі(яка сіла йому на лапи і забрала в державний карман його газовий бізнес).Тепер тмаємо те що маємо,за "что боролись на то и напоролись", "бачили очі що купували-тепер їжте хоч повилазьте".
    Одна людина ніколи не може бути богом.бо вона людина.Юля не богиня,Юля політик,і ми всі знаємо що вона може.А може вона більше ніж Ющенко.Тому я голосувв за Юлю. А якщо через деякий час прийдуть інші політики,ще кращі за Юлю,то будемо голосувати за них,чому б ні.

20. Мікі

Мікі Well-Known Member

Мені на Ваші сумніви начхать. Це перше. Друге, я голосував тоді за Ющенка, але коли ця падлюка зразу після Майдану поставила в нашій найпроблемнішій області губернатором регіонала Чупруна, а генеральним прокурором регіонала Піскуна, мені, як мешканцю Донецька, з Ющенко стало все зрозуміло. Всі п'ять років свого президенства ця людина розвалювала все, що можна було розвалити в державі, але, при цьому, Ющенко витяг з глибокої, післямайданної дупи всю партію регіонів і їх головного камандіра - Януковича. Взагалі-то Ющенка, який взув весь Майдан і усіх своїх виборців, судити треба, як державного злочинця. За "красиві глазки" він, як супермеркантильний жлобяра, такого б не зробив, я впевнений в цьому... Ще його час прийде.

А те, що "в США був президентом ідіот два сроки", напишіть на наждачній бумазі і з тією бамагою сходіть "па бальшому" в сортір. Это Вас обнадьожить.

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)