Україна без Ющенка

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 10 кві 2007.

?

Якщо у 2015 постане вибір між Януковичем і Ющенком, кого підтримаєте?

1. Ющенка, ТАК!

16 голосів
    43,2%
  2. Януковича, базара нєт!

8 голосів
    21,6%
  3. Піду у противсіхи!

13 голосів
    35,1%
  1. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

А що тут не зрозумілого? У людей були заощадження. Ці заощадження були вивезені Сбєрбанком СССР в центральну контору. Ось і все. А Тимошенка в кінці 2007 року сказала, що буде виплачувати.
    І виплачувала, скільки могла в умовах світової економічної кризи:

Тобто, виплачено 6,6 мільярдів компенсації.

Якщо ЩЕ :dntknw: щось не зрозуміло - то найкраще - хай скаже сама Юлька - на її сайті має бути:

http://www.tymoshenko.ua/uk/page/achievements

• Подобається Подобається x 1
  2. NikolayLW

NikolayLW Well-Known Member

В таком государстве как наше-к сожалению нет!
    Объясняю-вот допустим Криворожсталь выпускает трубы по себестоимости 50гр(я сказал-ДОПУСТИМ),на мировых рынках(допустим)цена составляет 100гр. а предприятие держит цену в 130гр.Естественно ни кто продукцию покупать не будет и предприятие становится банкротом,естественно кто то получает хорошую мзду а предприятие продаётся,ибо люди покупающие это предприятие давно просчитало когда оно окупится и начнет давать прибыль.:nea:В случае с Криворожсталью,просто забрали у одних воров и продали иностранцам,деньги не понятно куда делись.Выиграли все, кроме государства Украина!:sad:
    PS Да забыл добавить-немецкая фирма купила Криворожсталь по всем правилам и обвинить их как Пинчука не представится возможность,так что теперь если будет такая возможность- вернуть предприятие обратно,то заплатить придется ой ёёёй!:scratch_one-s_head:

3. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Вам - треба голосувати за Вітренко. Мені, наприклад, важко когось нав"язати. Бо я маю свою голову на плечах.

Криворіжсталь, до речі, приносила при Кучмі його "власникам" тіпа 2 млрд грн чистого прибутку. Тобто, держава одержувала з Криворіжсталі близько 1 мільярда податків на рік, а металурги - мізерні зарплати. Тобто, за 20 років при "хазяїнові" Пінчуку держава б одержала 20 мільярдів гривень.

Після приватизації Україна отримала 24 мільярди від приватизації і щороку - 1,25 мільярда податків до бюджету і 800 млн податків для міста Кривий ріг.

Тобто, за 20 років - дохід держави становитиме мінімум 65 млрд гривень.

Взагалі - мені набридає розтлумачувати елементарні речі, які зрозумілі всьому цивілізованому світові.

4. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Нет не все!!!;)Были вывезены бумажки,которые на то время уже НИЧЕГО не стоили...одним словом макулатура...о_О
    А счета..с мифическими...ничего не стоящими уже на тот момент советскими деньгами..... остались на Украине...

5. Персі

Персі La mafia è immortale!

Ну то ж несерйозно... посилатись на джерела в НУ - НС, коли мова йде про Тимошенко.

Цитата з Перехідних положень Закону про бюджет:
    "З метою зменшення дефіциту бюджету у 2010 році надати право Кабінету Міністрів України приймати рішення щодо перегляду деяких розмірів виплат, визначених законодавством, та по інших законодавчих актах, які передбачають додаткові видатки з державного та місцевих бюджетів.
    Установити, що норми діючих законодавчих актів застосовуються у разі, якщо вони не суперечать вищезазначеним рішенням Кабінету Міністрів України"
    Нормальний хід? Азаров рулить і клав він великим прибором на парламент. "Да пашлі ви" (с) :)))
    Я думаю, наступним кроком ПР буде відміна Конституції, парламенту як інституту, всієї законодавчої бази і проголошення Януковича богом України, а Азарова - пророком його...:)))
    Але то, швидше, в іншу тему треба було запостити... Перепрошую модераторів за свою неуважність. :blush:

Останнє редагування: 29 кві 2010
    • Подобається Подобається x 3
  6. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Це не так. На рублю що було написано?

Государственные казначейские билеты обеспечиваются всем достоянием Союза ССР...

"Россия - единственный правопреемник СССР." - из российского Законодательства. То-есть, все активы СССР уехали в Россию. Но обязательства перед частными вкладчиками выполнены не были! Потому что был подписан договор о дружбе с Россией за счёт бедности Украины.

Все власти на это ложили хер, извините! В самой России - в частности, тоже -никаких компенсаций!

А Тимошенко - гражданам Украины - платила, хоть что-то. И те, кто этого даже не думал делать - назвали это популизмом! :ireful1:

А бабушкам эти деньги - не лишние. Хотя бы ЭТИ!

А Тимошенко

7. Читатель_Обкома

Ну сколько мона повторять...
    ПО ДОЛГАМ!ПО ВНЕШНИМ ДОЛГАМ!
    А те деньги,которрые были вложены в промышленность...так и остались на Украине...в заводах...в пароходах...в комбинатах...в той же ГТС....

• Подобається Подобається x 2
  8. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

:) Ну да. Кремль так и говорит. Этими словами. Причём своим гражданам - тоже.

Но это неважно. Тимошенко выплачивала. Вернётся - выплатит всё. Увы - тем, кто доживёт.

• Подобається Подобається x 2
  9. Читатель_Обкома

Из чьего кармана?Вашего?Моего?Оминого?:haha::haha::haha:ТЕ денежки уже тю-тю!!Остались в СССР!А майно СССР в руках олигархов,которых так не любит Омо!!

10. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Не вернется. Не повернеться. Nie wraca. Nicht zurück. Nu returnaţi. Nem térhet vissza. Nevrátí.
    Коли відсидить їй буде сімдесять п’ять.

• Подобається Подобається x 4
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну ви хоть чимось підтвердити можете те, що пишите?

12. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

А в чём смысл не пускать иностранный капитал? Своего же нету, а без вложения денег производства через десяток лет будут годны лишь на металлолом в Турцию.
    Смит, какая нестабильность? О чём вы? Это в Киеве майдан был, а не в Симферополе. Крым можно записать хоть за Гондурасом, бумага многое стерпит. Вы полагаете, что нелюбовь к украинской политике в Крыму вызвана флотом? Правда? Неужели комиссия была права в том, что одним из факторов нестабильности признала более высокие зарплаты в ЧФ РФ? :mocking:

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

А в Росії нема вже куди вкладувати, чи як?

14. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

В России тоже вкладывают. По сути возразить есть что?

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тимошенко - не Господь Бог. Звідки вона гроші взяла? З своєї кишені? Ні. Вона їх взяла з людей та іншим віддала. От і тіштеся, яка вона файна.

---------- Додано в 21:05 ---------- Попередній допис був написаний в 21:02 ----------

А хіба то не по суті?

Я от бачу вкладення російського капіталу в Львівський автобусний завод.

І мені зрозуміло ото хорошо/нехорошо, а вам?

16. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Ну что значит в СССРе? У Чубайса, например, верного друга Путина, котрый является отцом "ваучерной" приватизации. И который до сих пор рулит.

А так конечно - тю-тю. Тут я с вами согласен.

---------- Додано в 21:44 ---------- Попередній допис був написаний в 21:39 ----------

Це саме те, що повинен робити Прем"єр-Міністр, як державний чиновник найвищого рангу.

---------- Додано в 22:12 ---------- Попередній допис був написаний в 21:44 ----------

Не хвилюйтесь. Ви ще зможете вдосталь насолодитись Януковичом і зробити ще більше невірних "пророцтв". :)))

17. smeet

smeet просто спілкуюсь

В принципі логічно.Дійсно грошей нема,їх тупо вкрали.На світі нічого не береться з нічого.Якщо я загубив то хтось знайшов.Повернення людям грошей по вкладах-це такий собі вигляд соціальної ніби справедливості.І дійсно,для Тимошенко,чи для Ющенко,чи для Януковича ті гроші треба звідкись знайти,щоб виплатити людям.Де ті гроші ми знаємо всі-у Ахметова,Пінчука,Коломойського,Фірташа,Робіновича,Ярославського..Я назвав 6 кажуть що їх приблизно 10.Ці 10 сімей приватизували(читай вкрали) майже все те що було загальнонародне.Вони б мали і вернути все .Тобто заощадження які були на рахунку збербанку СРСР.Чи можливо це зробити мирним шляхом? В принципі так.Яким чином? Тут потрібно,щоб хотіла цього влада.Тим 10 сім"ям треба сказати-народ України вам позичив для бізнесу гроші,ви використовуючи ці гроші,заробили,так що будьте добрі,потихеньку з заробленого виплачуйте народу те що позичили.Ось тк.Але це фантастика.І влада,найнята тими 10 сім"ями цього не зробить.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

та ми виділи... і не один рік економічні здвиги просто супер.

---------- Додано в 22:22 ---------- Попередній допис був написаний в 22:19 ----------

Ну власне... дешевший газ для України - то для Ахмєтова, а для народу... народ хай хвалться, що Росія пішла на поступки, і хай платить по повній програмі.

19. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Недавно смотрел передачу на CNN Кинг с Майклом Муром (Moore), известный кстати диисидент (Fareingeit 911). Шел разговор о Wall Street. Интересный обмен мнениями. Немного вольное изложение, но я стараюсь суть передать.
    Кинг - Демократия - это когда я имею полное право иметь больше денег чем кто то другой.
    Мур - если на столе один пирог, то почему демократически делить 9 кусков из него одному человеку из 10 сидящих за столом ?
    Кинг - Так вы социалист ?
    Мур - Я американец !

Интересная беседа. Но суть в том, что отнять все у олигархов или перераспределить как-то правильнее, или как кто-то стал богаче перераспределить опять - это ж вроде социализм ? Но он же никому тут вроде не нравится ?

Многие тут за нормирование. И по сути человечество к этому придет. Похоже уже в этом веке. Китай становится лидером и локомотивом мировой экономики и он уж совсем не строится по западному образцу. Там свой дом и две три машины у семьи "фиг с два" будет. А за ним и остальные страны потянутся. Так что не отвыкайте слишком быстро.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

відняти і перерозприділити - то тупикова ситуація.Ми вже то проходили.

а де твій аватар? :)