Україна без Ющенка

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 10 кві 2007.

?

Якщо у 2015 постане вибір між Януковичем і Ющенком, кого підтримаєте?

1. Ющенка, ТАК!

16 голосів
    43,2%
  2. Януковича, базара нєт!

8 голосів
    21,6%
  3. Піду у противсіхи!

13 голосів
    35,1%
  1. Gron

Gron тафгай

Да кинте ви це, гарячі українські хлопці.
    Після другого туру, до спогадів повернетесь.
    Може навіть на ЛФ, якщо голубці невиграють.

• Подобається Подобається x 4
  2. smeet

smeet просто спілкуюсь

А хіба на парламентських виборах БЮТ не приймав участь? Як мала Тимошенко підтримувати Ющенка на парламентських виборах.Мені ніхто не відповів на :
    http://www.cripo.com.ua/?sect_id=2&aid=86653
    Я б все-таки хотів почути думку прихильників Ющенка.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

тратити час на провокацію московських тролів?

гляньте які статті тпм пропонуються почитати після тої статті:
    # Кэт Чумаченко и Василий Алибабаевич. Ложь как фамильное дело президентской семейки
    # Масонский проект «Украина»
    # Выборы-2010: без драки не обошлось. Скандалы, курьезы и ЧП на выборах в Украине
    # Ющенко готовит ГКЧП?

Як то кажуть... люди відпрацьовують і до незалежності думки на тому сайті далеченько.

4. smeet

smeet просто спілкуюсь

Та Ви так далеко не йдіть.до чого тут масони.Ви скажіть,де ділися дійсно гроші на дитячу лікарню майбутнього. 300 мільйонів гривень це не жарти,вони так просто пропасти не можуть.

• Подобається Подобається x 1
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви пропонуєте, щоб я їх шукав? Але я особисто, як і ви їх не бачили. Може їх і не було, нє?

6. smeet

smeet просто спілкуюсь

Як не було в кожного з зарплатні збирали,з мене і з Вас також,чи нє?:)

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Гм... З мене ніхто не збирав, хіба бухгалтерку запитаю....

8. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ви забули,декілька років назад у 2006р одноразово знімали.Був телемарафон,під час якого перечисляли гроші,потім поступила команда і всі бюджетники перечисляли в фонд гроші.Говорилось ніби бажаючі, але рекомендували "настоятельно".

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

і шо?
    збудували шо, чи зовсім ніц?

10. smeet

smeet просто спілкуюсь

11. JASTRUB

JASTRUB Member

Ющенко дуже багато зробив попри всі палки в колеса!!!
    Дуже велика проблема в тому що про це не висвітлювалося в засобах масової інформації!!!
    Наприклад висвітили раз бо сталося Ч/П тема називалась: "Президент залетів" вона була опублікована в Львівській газеті, але не пам"ятаю точно в якому номері...
    Одним словом Ющенко побудував будинок в закарпатті і летів роздвати ключі багатодітним сім"ям, але через погану погоду був змушений приземлитися у Львові і далі продовжити свій шлях наземним видом транспорту!!!

І таких подій надзвичайно багато кожні 2 дня Ющенко можна сказати спілкувався з простими людьми, але дуже дивно що про це всі мовчать!!! І мовчать як не дивно самі люди яким покращили життя!!!:sad:

• Подобається Подобається x 5
  12. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ющенко ніколи нікому нічого не будував.Був фонд який очолила Віталіна Ющенко,куди олігархи добровільно-примусово кидали бабки і за частину цих бабок будувалося житло для багатодітних сімей.Так от в Закарпатті будував будинки пан Ахметов,тобто будували будівельники за гроші Ахметова.Ющенко привик брати а не давати.Гроші з банку Україна,гроші з лікарні майбутнього, все осіло в карманах а будинки будували олігархи.Я не проти,хай будують,вони вкрали в народу набагато більше ніж віддали,але ті що крадуть знаходячись у владі ніколи своїх грошей ні на що не тратять.

13. WestUkraine

WestUkraine Well-Known Member

Ющенко бездара ! Шо тут дискутувати , вийдіть на вулицю , зайдіть в магазин , на базар , в простий ЖЕК чи на пошту , коли люди оплачують рахунки і так далі ... І мене не цікавить шо йому " не давали робити " ... Бездара ! Продожна тварина ! Зрадник ! Бре.хло ! Ющенку позор !!!

14. syavych

syavych копач

А що Ющенко на базарі/магазині продає, чи може в ЖЕКу працює?

15. WestUkraine

WestUkraine Well-Known Member

Ні він обіцяв 5 мільйонів робочих місць ... Багато чого обіцяв і ніоднієї обіцянки своєї не виконав ! Бездара !!!

16. syavych

syavych копач

Ну... робочі місця - це робота більше по частині уряду, ніж президента.
    А обіцянки? Та всі вони не виконують своїх обіцянок, але при тому відрізняються один від одного тим, що роблять окрім обіцянок.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Нічоооо, Віктор Хфедорович всіх виховає і покаже, шо таке порожняк, а шо таке реальні пацани.

• Подобається Подобається x 7
  18. Romko

Romko Дуже важлива персона

Нє.
    Він ҐАРАНТ.
    Конституції.
    То не сємєчками торгувати.
    ҐАРАНТувати дотримання Конституції.
    Не шо будь.
    О.

19. smeet

smeet просто спілкуюсь

Президент це і уряд також.Якщо президент не зумів створити систему влади,яка буде виконувати ЙОГО передвиборчу програму-гріш ціна цьому президенту.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

не мішайте горох з капустою.

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)