Україна без Ющенка

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 10 кві 2007.

?

Якщо у 2015 постане вибір між Януковичем і Ющенком, кого підтримаєте?

1. Ющенка, ТАК!

16 голосів
    43,2%
  2. Януковича, базара нєт!

8 голосів
    21,6%
  3. Піду у противсіхи!

13 голосів
    35,1%
  1. smeet

smeet просто спілкуюсь

Покричіть це , миючи палубу російського лінкора,в російському Севастополі-може вам героя Украины дадуть.Янукович вручить особисто-після того як вручить Ющенкові за зраду України.

• Подобається Подобається x 1
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Глибше...глибше....

І получицця оппозиція....

• Подобається Подобається x 2
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви хоть не пишіть єрунду. Відношення Путін - Ющенко і Путін - Тимошенко відомі всім.
    І хто кому ліз в одне місце - теж відомо.

4. smeet

smeet просто спілкуюсь

Миху не знаю скільки треба випити щоб не бачити очевидного.

5. Romko

Нє,Миху...
    Ющенко привів до влади Януковича.
    І треба буди сліпим,щоб цього не бачити...

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви газет не читаєте, чи яка біда?
    Для Путіна шо Юля, шо Янукович - одинаково. Юля не буде відстоювати нічого національного, ні вона, ні її оточення.Єдина різниця між Януковичем і Юлею, що той сидів, а вона - ні. І ще.... той шо робить - те говорить, а вона говорить те, що нам мило слухати, а робить своє.

---------- Додано в 08:08 ---------- Попередній допис був написаний в 08:06 ----------

Була б Юля президентом, всі б казали: Юлю привів Ющенко. А яка різниця? Третього ж недано, нє?

• Подобається Подобається x 5
  7. Полковник

Полковник миється в бані

А Вона ЩЕ - нi!
    Хотя, пора уже.
    Есть Президент.
    Против него открыто выступают и собирают народ для акций протеста.
    Надо:
    - срочно усилять ВВ.
    - арестовать зачинщиков.
    - силой подавлять акции протеста
    Как это делает любое цивилизованное государство в Европе и Демократическая Россия.

• Подобається Подобається x 3
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ми програли вибори у першому турі, тоді, Ромко, коли ти не ходив на вибори, а другий тур.... погоди не робив.

---------- Додано в 08:12 ---------- Попередній допис був написаний в 08:11 ----------

Знаю, що опозицію в Росії непереносять. А якщо нищать - то не демократія, а феодалізм, те, що є зараз в Росії.

9. Romko

Класний анекдот,Полковнику,ржав...:))):good:

А щодо

Пролонгация оккупации, или три эпохи и только две Украины

10. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Звучит! Я ошибаюсь, или экономический рейтинг Греции сейчас ниже плинтуса? :)

11. smeet

smeet просто спілкуюсь

Відколи у мене інтернет,я газет не читаю новини дуже пізно доходять-в і-неті скоріше,читаю аналітику-Дзеркало тижня-сер"йозна газета.Я згоден що для Путіна всі наші політики одинакові,йому перш за все-своя сорочка ближче до тіла-і це нормально(я надіюсь ви зрозуміли,що під сорочкою я мав на увазі Росію).Просто з Юлею і Януковичем він говорить з різним степенем складності.З Юлею важко-він сам про це сказав, з Януковичем-раз плюнути,Янукович сам все принесе на блюдечку з голубою облямівкою.Миху,Юля сиділа в тюрмі і Ви про це знаєте,але діло не в тюрмі,Миху,за два роки прем"єрства-де Юля (маючи президентські повноваження )здала хоч клаптик української землі.Правильно,говорив Путін,що в нього і з Юлею була про Севастополь розмова-а що тут такого,поговорили-Юля запросила непід"йомну ціну,щоби м"яко відказати і на цьому закінчилося.А Янукович за 50 днів наробив стільки,що дехто за три життя стільки гадості не зробить.Саме гірше- це те, що він поставив суспільство на грань громадянської війни.Так можн інколи звинувчувати Юлю в популізмі,але вона б ніколи такого не зробила.І Ющенкових дурниць теж.Адже вчорашні події в Верховній Раді,це і Ющенкові заслуги.Я маю на увазі не те,що він привів до влади Януковича,а те як він недолуго і невміло проводив внутрішню політику.
    Не сказали б , бо вся Україна бачила кого Ющенко продавлював в президенти.
    Полковник,вона теж сиділа.ЇЇ Кучма вже закривв,щоб закрити рота.Але нічого в нього не получилось.Сьогодні Азаров також вніс пропозицію,напевне прочитав Ваш допис.Вони настрашились,що вона буде народ піднімати на боротьбу з ними.....
    Тепер про Президента і на рахунок -есть.
    На сталося.По перше вибори відбулися аж надто з сумнівним результатом.По друге,він більше Президент Сходу і Півдня,ніж Заходу і Центру. По третє все б зрослося,для цього потрібно було б щоб всі питання,які розділяли суспільство-відклали так років на 10.а тим часом піднімати економіку.Якби він це зробив,народ би його підтримав,весь народ,оскільки для всього народу економічні проблеми є спільні.Але він в коморі АП знайшов Ющенкові граблі,і активно раз за разом на них наступає.Все почалося з незаконного створення коаліції,а закінчилося торгівлею вроздріб Україною.
    Замість економічних реформ розпочалась політична вакханалія п"ятої колони,п"яної від ейфорії легких перемог за допомогою іуд,не думає,що вона розпочинає тким чином громадянську війну в Україні.А цього аж ніяк не потрібно.Нам ще бракувало братовбивчої війни.Так що Полковник арештами тут навряд чи закінчиться.Мені аж страшно,як я уявлю чим це все може закінчитися.Так що я б не зловтішався.
    Полковник,як Ви собі це уявляєте,хіба можна арештувти Президента?

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

От в тому ше Ющенка не звинувачували.А те, що похолодало нині, Ющеко винуватий?:haha:

13. smeet

smeet просто спілкуюсь

А чому йому як з одного так і з другого боку кричали ганьба.Це було вчора....

14. Полковник

Полковник миється в бані

Хм.
    Если поменять местами стороны света, то будет про пана Ющенко.
    Ведь так?
    И 5 лет впустую.

15. smeet

smeet просто спілкуюсь

Полковник,а Ви трохи вище почитайте мій допис.Тамя написав,що треба було Януковичу робити,щоб стати дійсно президентом всієї України.
    Коли прийшов до влади Ющенко,то в нього була підтримка до 70%.На Януковича надіються тільки ЙОГО виборці.І надіються не як на економіста-реформатора,а як на такого хто західнякам дасть по-зубах.Хіба з таким деструктивом можна бути президентом?Для цього було простіше найняти бандитів.А Президентом обирати людину,яка стане українським Бальцеровичом.Янукович також з дурниць почав.Я б на його місці тепер доказав,що люди помилялися з оцінками і робив все б для того,щоб доказати,що він президент цілої держави а не лише частини її.А так ми опинились в іще більшіій .опі,ніж були при Ющенкові.Як кажуть в народі-поміняли шило на мило.Полковник,я надіюсь Ви тепер зрозуміли,що я маю на увазі.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Де ви таке взяли?о_О
    А, ну в принципі 48% і є до 70%:)))

17. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

З кожним днем прихильників Януковича стає більше. Це показують різного роду опитування і навіть пАмаранчові "слёты". Шодо економіста-реформатора - Ви не далекоглядні (це не образа), пробуйте аналізувати дії з позиції доцільності, а не політичного забарвлення. На рахунок зубів западенців, може й так, але драка закінчується після розюшеного носу... Зверніть увагу на стихаючий резонанс щодо героїв Б. і Ш. З часом все стихне. Ситуація доволі гармонійна: суд признав дії ю. незаконними (схід зрадів) а Я. його не відмінив (і не відмінить) - захід заспокоївся...
    І як Ви це собі уявляєте? Як за два місяці стати "И вашим, и нашим за пятак спляшем"? Та ніяк... Дії, які Ви називаєте дурницями - підготовчі дії. Спочатку треба запустити державну машину, щоби працювала, приносила прибуток, а вже потім реформувати. Не бійтесь - пореформують. Відчувається наявність продуманого плану... Це не Миздобул зі своїми черепками.

Покажіть, Сміте (пробачте що кирилізую Ваш нік), де та сропа? Те що пасічник вилизував в Європи - дали самі, НАТО також... І не до порівнняня безхребетне егоїстичне завидюще брехло ющенко і команда, саме багаточисельна і керована команда ПР...
    Вони прийшли на довго.

18. smeet

smeet просто спілкуюсь

Прошу вибачення,був неточним.Мені здається що десь таке читав.А щоб бути точним:"Переголосування 26 грудня 2004 р. дало такі результати: за В. Ющенка проголосувало 51,99 % виборців, які взяли участь у голосуванні, за В. Януковича — 44,21 %. Інавгурація нового Президента України В. Ющенка відбулася 23 січня 2005 р."http://history.vn.ua/book/zno2010/136.html
    На рахунок прихильників то чисто Ваш погляд.Я їх не бачу.У мене є друзі регіонали,то й вони невдоволені діями Януковича в гуманітарній ниві і "беспрєдєльщиною".Одне діло що це дуже подобається східнякам,бо їм ненависне все українське-їм Росію давай,а інше-регіонали-западенці,яким все важче пояснювати дію їхнього лідера-по Табачнику,по Севастополю і т.д.
    Так сильно створена коаліція,сильно створена виконавча вертикаль,але..... це все робиться не в рамках закону і це всі бачать-так робив Гітлер-ціль виправдовує методи або спочатку буде "беспрєдєл" а потім всі рекетири стануть законослухняними громадянами.Я особисто в це не вірю.Бандит він і є бандит-я не про кліше і про донецьких,прошу мене правильно зрозуміти,я про методи.І про українські суди-скажу Вам чесно-я не вірю ні одному українському суду,ні одному.Я вважаю,що всі судді хабарники і корупціонери,і якщо можливо і хтось один із них не такий-система заставляє всіх бути такими.Я вважаю,що КС України діє в угоду діючій владі і аж ніяк не захищає Конституцію.Хіба не сміх,що суд Мукачево або Донецька відміняє Укази Президента.Я тк само можу дати хабаря судді і він відмінить любий інший Указ.Цеж абсурд.
    Неправда нема ніякого плану.Перед виборами про це кричали кожного дня-і бюджет у них готовий, і план у них є.Нічого у них немає.Кричали,що знижують видатки,а в новому бюджеті на діяльність АП і Кабміну видатки на 40 млн гривень більші ніж були при Ющенкові і Тимошенко.
    Що треба було робити я писав вище.Є коло питань яке розділяє Україну,як ото мова,герої ,голодомор і т.д.Є коло питань,які її об"єднюють а саме -економіка і рівень життя.Він мав виступити з зверненням до народу України,і сказати-давайте питання які розділяють Україну відкладемо років на 10.А тепер будемо вирішувати ті питання які об"єднають націю.Я думаю,що переважна більшість народу України його б зрозуміла.
    А на рахунок:"Не бійтесь - пореформують" то я дуже сумніваюсь,хватило 50 днів,щоб побачити всю глубину їхньої економічної думки-здати все що можна Росії,все що не входить до інтересів їхнього клану.
    Це не команда це стадо баранів,котрими Чечетов ,як хоровий дирегент керує,як їм голосувати.Не думаю що вони надовго.Народ терпіти не буде.Доки у нас не буде подій аналогічних румунським,доти напевне наші можновладці не заспокояться.Ті вже он в Євросоюзі.

19. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Що ж. Ви маєте право на свою думку, я на свою... Життя покаже.
    Єдине чого я боюсь і не хочу, це бойні, яку хочуть розпочати бувші...
    Я буду на пртилежному боці. Якщо почнеться...

20. Arthur

Arthur Well-Known Member

Ні бойню починають як раз нинішні. Чомусь при бувших навіть натяку на бойню не було? Чому? Та тому, що вони не давали приводу.

а де твій аватар? :)