Україна без Ющенка

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 10 кві 2007.

?

Якщо у 2015 постане вибір між Януковичем і Ющенком, кого підтримаєте?

1. Ющенка, ТАК!

16 голосів
    43,2%
  2. Януковича, базара нєт!

8 голосів
    21,6%
  3. Піду у противсіхи!

13 голосів
    35,1%
  1. Alexey Titievsk

Alexey Titievsk Well-Known Member

Абсолютно так точно! :good: Я в Советское время тоже должен был головой отдельный мед батальон разворачивать... Щас ещё хуже, после "поднятия по службе" - собирать по копеечке на медицинскую службу Украинского реестрового казачества... :)))

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Дайте номер счета... Не все ж давайцам платить...

3. Alexey Titievsk

Alexey Titievsk Well-Known Member

Пока не могу дать, бардака слишком много ещё.. Спасибо за предложение! :):good:

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ющенко був правий: шо Юля, шо Янукович - одна біда.

Путін: Тимошенко не заперечувала проти продовження базування ЧФ
    Вівторок, 27 квітня 2010, 09:05
    Версія для друку Коментарі 95

Прем`єр-міністр Росії Володимир Путін здивований реакцією деяких політичних сил на угоду про продовження термінів перебування ЧФ у Криму.

Він заявляє, що колишня прем`єр-міністр України Юлія Тимошенко під час переговорів із ним на посаді прем'єра не заперечувала проти такого рішення.

"У попередні роки - та ось зовсім недавно - ми з попереднім урядом України, зокрема і з Юлією Володимирівною, обговорювали питання про можливе продовження перебування російського флоту в Криму. Ніхто не заперечував", - сказав Путін на брифінгу у Києві, повідомляє УНІАН.

При цьому він зазначив, що ситуація, що склалася на сьогодні, не зіпсує його особистих стосунків з екс-прем`єр-міністром України.

"Я розумію, що це питання суто внутрішньої політики. Але завжди питання стояло таким чином", - зазначив російський прем'єр.

"Ніхто, зокрема і Юлія Володимирівна (Тимошенко), не відмовлялася у розмовах зі мною, в усякому разі, обговорювати питання продовження перебування російського флоту. Мова йшла тільки про одне - ціну питання", - заявив Путін.
    Реклама:

5. Ома

Ома Дуже важлива персона

А Юля уже заявляет, что Путин лжет.

• Подобається Подобається x 1
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну так, вона зараз перефарбувалася в національні сиди опзиції - рятує Україну, так сказать.

Та й який зміст Путіну брехати? Він її ж перший з Днем народження поздоровив, нє?

• Подобається Подобається x 4
  7. Полковник

Полковник миється в бані

Гы-гы!
    Я же говорил вчера.
    Яйца летят, шашки дымовые горят, драка идёт - демократия побеждает!

• Подобається Подобається x 2
  8. Персі

Персі La mafia è immortale!

Абсолютно зрозумілий. Янукович Путіна цілком влаштовує, вони сподіваються на довге і щасливе життя з ним. :) Тимошенко тут "трєтій лішній".
    До речі, в Шустера виступав голова Меджлісу, який казав, що перед виборами вони посилали всім кандидатам листи із запитами позиції кандидатів щодо флоту. Так от, за його словами, Тимошенко була єдиною, хто прямо сказав, що вона проти продовження договору. Навіщо йому брехати? Всі решта кандидатів сказали, що будуть орієнтуватись на тих, хто може дати більше голосів. :)))

І ще раз щодо Ющенка. Людина все своє президентство присвятила особистій війні з Тимошенко. Скинути Тимошенко з політ - арени виявилось набагато важливішим, ніж якісь там національні інтереси і т.д. В результаті маєм те, що маємо сьогодні.

9. NikolayLW

NikolayLW Well-Known Member

Про какую демократию вы говорите?
    Нет её у нас на Украине,даже на горизонте не видно!!!
    Я уже и телевизор смотреть не могу-уже так все заврались,что дальше некуда.Одни отсидели у власти,так и не понятно где деньги делись за Криворожсталь,почему не был принят бюджет???а отвечать некому,сейчас другие начали примерно так же-клоунада одним словом.Я ни когда не был поклонником националистов-особенно таких как Тягнибок,но они правы-нужна люстрация и ответственность,другое дело что одно дело говорить и совсем другое-ДЕЛАТЬ,у нас же только красиво говорить умеют!!!:sad:

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

чому ж лішній? ОДИНАКОВИЙ!!!!!!!!

Не плутайте передвиборчу агітацію з домовленостями "без краваток". Казати лекторату - то як понос: що хочуть, то почують.

Згоден. То його велика помилка.

Теж згоден.

11. Персі

Тут я з Вами не погоджуюсь, не доведено фактами. Що було б, якби... Угоду уклав Янукович, а не Тимошенко.
    А то не була агітація, Джемільов якраз і казав, що позицію "де більше можна взяти голосів" кандидати йому озвучували не в офіційних листах - відповідях, а "між нами, дівчатками", :))) так сказати.

12. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

І далі воює...

Ющенко не хоче єднатися з Тимошенко
    Вівторок, 27 квітня 2010, 12:20
    Екс-президент Віктор Ющенко заявляє, що не буде об'єднуватися з Юлією Тимошенко.
    Про це він заявив у вівторок після виходу з Верховної Ради, повідомляє УНІАН.

"Що таке об'єднання з Тимошенко, скажіть мені? Я двічі об'єднувався з Тимошенко, об'єднувався і результат був один - глибше і глибше роздроблення патріотичних і демократичних сил", - сказав Ющенко.

Він зазначив, що Україна має проблему демократичного руху. На його думку, опозиційним силам потрібна консолідація, яка нікого не знищує.

"Не Янукович нас переміг. Бійня в оточенні Ющенка не від Януковича почалася і, вибачте, не від Симоненка. Не від їх позицій, а від тієї політичної некоректності і відсутності національних пріоритетів. А тільки бачення одного - де ти є у владі", - заявив Ющенко.

Крім того, Ющенко зазначив, що "Тимошенко, підписавши газові угоди 19 січня 2009 року з Росією, здала українські економічні інтереси, а президент Віктор Янукович, підписавши угоду з Росією 21 квітня, здав політичні інтереси України".

На його переконання, діюча влада в Україні ненадовго, але боротьба з нею залежить від кожного.

Як відомо в понеділок Ющенко зустрічався з лідером БЮТ

http://www.pravda.com.ua/news/2010/04/27/4977383/

13. Персі

Людина конкретно так зациклилась, аж підозріло. :)))
    Все решту про боротьбу з владою навіть коментувати не хочу, на мою скромну думку, страшне лицемірство.
    Ющенко та Противсіхи якраз і здали Україну, навіть не Янукович.

• Подобається Подобається x 3
  14. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

...громче всех "Держи вора!" кричит сам вор. :)

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

І правильно робить.

• Подобається Подобається x 5
  16. NikolayLW

NikolayLW Well-Known Member

На мой взгляд,хоть Ющенко ни чего толком не сделал,но хотя бы старался,да хотя бы с мовой-хоть точку поставил-основной язык украинский.А Тимошенко чистой воды аферистка,может если бы не её амбиции то и не пришел бы к власти Янукович!!!:scratch_one-s_head:

17. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Дивні люди...
    А те що Земля кругла не він крапку поставив? А те, що швидкість світла 299 792 458 м/с? А Конституцію 96-го року Миздобул написав?
    А де, доречі, той епістолярний шедевр Апіофіла, що ми всією Україною обговорювали?

18. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Я чогось не розумію?

http://gazeta.ua/index.php?id=336671

http://www.pravda.com.ua/news/2010/04/26/4972534/

А зовсім недавно...

http://ru.tsn.ua/ukrayina/timoshenko-i-yanukovich-gotovyat-impichment-yushchenko.html

Ще один варіант залишився. ))))

19. smeet

smeet просто спілкуюсь

Полковник на жаль демократію в Україні сьогодні згвалтували в особливо збоченій формі. Ім"я гвалтівників навіки залишаться в історії України як імена іуд.
    Прищавий мавр зробив свою чорну справу.Він гірший за Януковича-той відкритий ворог.А цей ворог іуда,і небуде йому прощення до сьомого коліна-він найбільше у всьому винуватий.
    То не помилка-помиляється той хто хоть щось робить.Він всі п"ять років займався самохвальством-хворобливий нарцис-цей результат був прогнозований і головний винуватець Ющ.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Юлька ше гірша. От хто-хто... а таку фальш, як Юлька важко знайти.

а де твій аватар? :)