Україна без Ющенка

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 10 кві 2007.

?

Якщо у 2015 постане вибір між Януковичем і Ющенком, кого підтримаєте?

1. Ющенка, ТАК!

16 голосів
    43,2%
  2. Януковича, базара нєт!

8 голосів
    21,6%
  3. Піду у противсіхи!

13 голосів
    35,1%
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Вибори Президента України.
    Перший тур: -Ющенко В.А. - Львівська обл - 30,75%

2. Romko

Romko Дуже важлива персона

А хто винен,що в Миха з Левандівкою полуда з очей ще не впала?:dntknw:

3. Spika

Spika Well-Known Member

А если б и спала, то кого предложите для голосоваия?
    Вы, у которого уже все спало, кого достойного увидели?

4. Romko

Нема...просто нема...
    Я давно про то казав....
    Як виявилось..таки ПРОРОК...

5. Spika

Spika Well-Known Member

Ну, так если "нема", то тогда ребятки неплохо и проголосовали выходит. Во всяком случае - честно. За что ж их упрекать. Это мы с вами, своим голосованием "от противного" заслуживаем укора.
    Но это не главное... Проходит процесс перебаливания глупостями. У каждого своими. Переболеем.
    Главное - после того как переболеем, чтоб было кого предложить. Или хотя бы критерии отбора того, кого надо предлагать. Найдем - выживем. Нет - нам подберут на их вкус.

6. VasMT

Я голосовал скорее "За", чем "Против"... Даже не так. Я с 2004-го голосовал всегда и везде "Против" Миздобула (класно хтось назвав Апіофіла :))) ). В 2010 за ПР, а в другому турі 10-го проти "Берегині". Ось така арифметика... І дуже ржав з земляків: - вся Україна дала копняка Пасічнику, а ми нє, ми його далі в дупу цьомати... "- Бо він нам на Говерлу ходит", "- Бо він проти бандитів!", "-Бо він вчит дітей української, сама-м чула-змо...!"

7. Romko

Але,от між нами,Василю..якби зараз був вибір Ющенко-Янукович...Бігме б проголосував за Ющенка.
    Хоч і знаю,що це брати і однодумці.
    Надто "лідер" вже бридкий...:bad:
    ну занадто...:sorry:

• Подобається Подобається x 1
  8. VasMT

Згідний на всі сто. Трипілець дужжже бридкий. Я не про зовнішність...

9. VasMT

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Хтось кричав, що всі одинакові... що Ющенко, шо Янукович... Комусь і вибори були байдужі...

Ше трохи поживемо при Януку і заплачемо за минулим... та воно таке є... то життя... без граблів годі пережити.

• Подобається Подобається x 2
  11. VasMT

Ні, Миху... СССР повертати не будем...

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

А я не про СССР.......

13. VasMT

А більше плакати нема за чим.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

усе пізнається в порівнянні.

15. VasMT

Про Кравчука, Кучму, а вже про Юзика... А про Янека... Про СССР менше помиїв тут вилили... :))) Слідуя львівськофорумній логіці будемо плакати за трипіллям :)))

16. Zenon

Zenon Member

Думаю,що плакати за Ющенком буде той,хто має,що втрачати.Так було і буде при будьякій владі.Кожен правиталь-пастух приганяє своє стадо на водовідпій до однієі тієїж Річки Влади і Матеріальних благ.Хтось плаче за СССР,хтось за ВЛКСМ,і за Ющенком теж вже ридають ті ,щоб у вишиванці,та на джипику,та у своій немалій хатинці,та все будьмо!Гей! Гей.І так ,щоб Державі нічого,І народ,щоб побільше пахав по Португліях,і діти-школярики ,щоб пиво попивали. І щоб погомоніти патріотично.І про героів наших і ненаших.І пасічник так впевнено перед виборами:Любі друзі я переконаний у безумовні нашій перемозі!....А тут раз !І 5%.От і сіли і заплакали.Бо голодранцям нічого втрачати,і виявилось іх в Украіні чомусь більшість.Ось так панове ви проср--ли Украіну вже вкотре!А тепер можна галасувати про Крим, рф флот,табачника ітд ще рочків так з 600!

---------- Додано в 01:20 ---------- Попередній допис був написаний в 01:13 ----------

Думаю,що плакати за Ющенком буде той,хто має,що втрачати.Так було і буде при будьякій владі.Кожен правиталь-пастух приганяє своє стадо на водовідпій до однієі тієїж Річки Влади і Матеріальних благ.Хтось плаче за СССР,хтось за ВЛКСМ,і за Ющенком теж вже ридають ті ,щоб у вишиванці,та на джипику,та у своій немалій хатинці,та все будьмо!Гей! Гей.І так ,щоб Державі нічого,І народ,щоб побільше пахав по Португліях,і діти-школярики ,щоб пиво попивали. І щоб погомоніти патріотично.І про героів наших і ненаших.І пасічник так впевнено перед виборами:Любі друзі я переконаний у безумовні нашій перемозі!....А тут раз !І 5%.От і сіли і заплакали.Бо голодранцям нічого втрачати,і виявилось іх в Украіні чомусь більшість.Ось так панове ви проср--ли Украіну вже вкотре!А тепер можна галасувати про Крим, рф флот,табачника ітд ще рочків так з 600!

17. Персі

Персі La mafia è immortale!

Ющенко молодець. Сам привів Януковича до влади, а тепер кличе народ на барикади.

• Подобається Подобається x 3
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

чому сам?

З Юлькою було б то саме.

19. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ні, думаю, за державою на імя Україна.

• Подобається Подобається x 3
  20. Персі

Персі La mafia è immortale!

"було б" - то, знаєте, таке, що кожен собі домислює, як хоче. А всякі дурні універсали якоїсь там єдності ініціював і підписував Ющенко і то є факт. Не кажучи вже про все інше.

а де твій аватар? :)