Україна без Ющенка

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 10 кві 2007.

?

Якщо у 2015 постане вибір між Януковичем і Ющенком, кого підтримаєте?

1. Ющенка, ТАК!

16 голосів
    43,2%
  2. Януковича, базара нєт!

8 голосів
    21,6%
  3. Піду у противсіхи!

13 голосів
    35,1%
  1. Spika

Spika Well-Known Member

Это касается только форумов, где затрагивается идеологические моменты. На форумах технических, музыкальных, литературных... пофиг кто на какой мове разговаривает.

Основанием ненависти некоторых граждан России к Украине, служит ненависть некоторых граждан Украины к России. (действие равно противодействию).
    "Делайте" в отношении России любовь (именно делайте, а не говорите) и получите - любовь.
    При чем самое противное, что эта ненависть к России навязывается большинству жителей Украины незначительным меньшинством. А вся страна "пляшет под их дудку". А иначе это меньшинство начинает обзывать подавляющее большинство "не патриетами" и пятой колонной... Но навязывание мнения меньшинства большинству долго тянутся не может.

2. nikolas

nikolas Well-Known Member

• Подобається Подобається x 2
  3. Spika

Spika Well-Known Member

Ну, и что ж такого плохого сделала Россия тому украинскому меньшинству в Украине (я так понимаю, что вы подразумевали именно "плохое", взяв "любовь" в кавычки)?
    И как ваше "украинская меньшисть" вяжется с 78% украинцев в стране? Или все таки не все украинцы ненавидят Россию, а только какае-то "меньшисть" (и не надо навязывать мнения небольшой части украинцев всей стране), или у какой-то части украинцев комплекс "вечной ущемленности".

4. zet

zet Дуже важлива персона

а по-моему, то просто новостные каналы постарались. Причем, российские преуспели в этом неблагом деле гораздо больше...вечно какая-то нервозность наблюдается в подаче новостей об Украине... А может это менее безопасно? О чем еще и поговорить-то?
    В СССР на кухне обсуждали проблемы Гондураса, например, а в России - проблемы Украины... Лишь бы только не свои собственные проблемы...(так гораздо спокойней.. И драйв есть, и вовсе не страшно за собственную принципиальность и смелость...)

• Подобається Подобається x 4
  5. nikolas

nikolas Well-Known Member

Я не знаю всі не всі,але є українці які не сприймають Росію,як старшого брата,як країну без якої неможливий розвиток України,які сприймають Росію як тирана і я серед них, і мені за це не соромно.Росія це імперія,а рано чи пізно імперії розпадаються,надіюся розпадеться і Російська.Туди їм і дорога!!!

• Подобається Подобається x 5
  6. Romko

Romko Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 5
  7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

П. Романе... Та лишітся вже його... копирсатись в останках "померлого" не гідна справа...
    До речі, як попорпатись в Йулиних, Кріликових і Свободних та інших майтках, теж можна знайти щось спільне... Це ж Ваші слова. Нє?:dntknw:

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

а як же "дурдом.ін.уа"? воно ж без Ромка осиротиться, нє?

9. Romko

А що ж там неправильно,в тому фото?
    Хто довів українське суспільство до того,що маєм такого от лідера?
    Миху,є така українська поетеса Ліна Костенко(вЕршики сочіняє),то вона недавно сочініла отакого вЕршика:

Кричали ледарі: «Нам лідера!
    Хоч поганенького! Аби!»
    На цю біду немає лікаря…
    Не дай Бог, бути лідером юрби!

Шакали знову ошукали,
    тепер вони вже не шакали,
    тепер вони: то «за», то «проти»,
    то шахраї, то патріоти.

Доборолися! Добалакались!
    Досварилися, аж гримить!
    Україно, чи ти була колись
    незалежною хоч на мить:
    від кайданів, що волю сковують,
    від копит, що у душу б»ють,
    від чужих, що тебе скуповують,
    і своїх, що тебе продають?!

Популяція! Нація! Маси!
    І сьогодні, і вчора, й колись
    українського пекла гримаси
    упеклися мені. Упеклись!

Весь цей розбрат, і рейвах, і ремство,
    і віки безголів»я вогонь, -
    хай він спалить усе це нікчемство,
    українського пекла вогонь!

• Подобається Подобається x 3
  10. Spika

Spika Well-Known Member

Щедрый дядька Ющ. Все в этой стране делается за "наш счет". В том числе и содержание данных орденоносцев. Достойны?

• Подобається Подобається x 1
  11. syavych

syavych копач

Вважаєте Рауль Кастро більш достойний ордена? :)

П.С. Порахуємо за 5 років скільки роздасть Яник...

12. Spika

Spika Well-Known Member

Ну, если учесть до сихпорышное бесплатное оздоровление и лечение на Кубе "чернобыльских детей", то честно говоря, да - Рауль Кастро больше достоин украинского ордена, чем мною перечисленные украинские "деятели".

О! Не сомневайтесь! Этот раздаст не меньше. И главное, содержание орденоносцев всё опять будет за наш счет.
    Надо б что-то в "раздаточной системе" подправить.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ох, смішно читати ті опуси, типу "за наш счьот"... по відношенню до орденів та медалей. То все одно, що вкрали дорогу автівку, а плакати за педаллю від акселератора. Ніби вся біда в нагородах... Бабло крутиться зовсім не там і не ті суми.

14. VasMT

Ваша правда, але щомісячна доплата за орден - за рахунок казни, тобто нас з Вами... І деякі пільги, як то Героям... А якщо мати будинок в 1000 кв.м і за нього нічого не платити - це не мало. Ні? А звільнення від ВСІХ видів податку? Це як? Отож...

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

І то копійки.
    Я просто думаю, що крадуться і пускаються на вітер такі гроші, що простій людині навіть в голову не прийде.

16. VasMT

Тоді виникає питання: навіщо викидати на вітер декілька мільйонів заради брязкальця "Герой України"? Від жиру?

17. smeet

smeet просто спілкуюсь

У нас колись був такий міністр охорони здоров"я Ю.П. Спіженко.Так от він мені особисто говорив,що акція з оздоровленням Чорнобильських дітей на Кубі-чисто політична,і медичних наслідків не має зовсім-це так собі відпочинок на Кубі.А заключали договір ще з КПУ.
    Миху Ви знаєте скільки коштує орден? Я знаю,бо знаю людей котрі давали.50 000 зелених американських президентів.Помножте на кількість виданих орденів.Я розумію,що в бюджеті держави то може невелика сума,але коли вона поділилась на в карман 2 ну може трьом особам то нічого так получиться.
    PS.посада голови РДА коштує 100 000 ам.президентів.Відкрийте сайт посадової особи,котра призначає цих людей на посади і порахуйте,хоча б укази видані за останні 3 дні.

• Подобається Подобається x 3
  18. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

о_ОПане Смиту....:scratch_one-s_head: так и расході же веліки...
    каждому новому колициянту...по пять лимонов отстегнуть....:nea:
    а потим еще и годувать за голосование...:pardon:

19. Spika

Spika Well-Known Member

Пишите абсолютно справедливо. За деньги сейчас можно купить все - награды, звания, должности, судебную неприкосновенность...
    Насколько я понимаю, все мы ЭТО ОСУЖДАЕМ и считаем, что так быть не должно.
    А как вам кажется, вот эта власть денег, это всего лишь коррупция или это уже мировоззрение? И что нужно "ремонтировать" - систему распределения благ (званий, наград, ресурсов...) или отношение людей к происходящему?

20. Romko

Спільними зусиллями влада і опозиція таки подолали кризу.....

а де твій аватар? :)