Україна без Ющенка

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 10 кві 2007.

?

Якщо у 2015 постане вибір між Януковичем і Ющенком, кого підтримаєте?

1. Ющенка, ТАК!

16 голосів
    43,2%
  2. Януковича, базара нєт!

8 голосів
    21,6%
  3. Піду у противсіхи!

13 голосів
    35,1%
  1. premium

premium Well-Known Member

Так і Гітлер є частиною історії...

---------- Додано в 09:08 ---------- Попередній допис був написаний в 09:07 ----------

78% українців в країні - це мононаціональність

• Подобається Подобається x 1
  2. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Чистый металл - это четыре девятки 99,99%. Все остальное - в той или иной степени - сплавы. Я не знаю, откуда ТАКая цифра - 78% - со слов? по паспорту? У меня в паспорте было - русский, у моей сестры - украинка. Мои родители - отец русский, мама - украинка. У мамы - отец украинец, бабушка - русская. У отца - отец и мать - русские. Ну и кто есть who? ;)
    Кто запретит мне назваться украинцем? Или русским? Все эти расчеты - моно - или стерео национальная Украина - для оправдания принудительной украинизации в различных сферах жизни - а не для улучшения этой жизни. :)

• Подобається Подобається x 4
  3. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

Ню :))). Але це не заважає декому мати чугунні (чавунні) голови ;). Тільки от проблемка в тому, що деякі метали покращують характекристику сплаву, а деякі виступають в ролі шлаків. Отак і у нас. Нє? Ну десь так?! :)

4. - десь так про конкретных людей можно сказать. В применении к национальностям это - нацизм.

• Подобається Подобається x 3
  5. Picasso

ох, а я було подумав що сопромат (опір матеріалів) :)))
    Я думаю що дехто занадто заполітизований, тому і одним мерещиться нацизми (націоналізми) , іншим руки (вуха) кремля у всьому і т.д і т.п. І, останнім часом, багато їх розвелось. А свідчення цьому постійна гризня (питання тільки в тому кому вона потрібна)
    PS. Негри афроамериканці мені подобаються, особливо мулатки. Я ж тоді не расист. Правда? :)))

• Подобається Подобається x 5
  6. -

7. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Та й Бандера - історія...

Цікаво ви інтерпретуєте "моно". І звідки такі цифри? Наведіть джерело. Але якщо навіть так - то чому вами повністю проігноровано "22 %", наче їх і не було? Чи не має бути? В печі їх чи на гілляку?

Коли недолугі політики звертаються до націоналістичних інстинктів (а це саме інстинкти!)? Коли не здатні об"єднати нціональності країни в єдиний народ.
    Що може об"єднати народ? Вирішення загальних проблем, головною з яких в Україні є корупція. Але як може вирішувати такі проблеми президент, який порозставляв у свій час практично всіх своїх родичів на "теплі місця"? Так само, як теперішній - на "теплі місця" розставляє "наших прєданних пацанов", хоч торочив про "кадровий профффессіоналізм"? Жодного публічного кадрового конкурсу...

Та й місцеве самоуправління - знову буде паперовим. Бо ющенкам-януковичам-путінам потрібна вбита в груди країни "вертикаль влади"... Кому - задля організаціїї річок бабла, кому - для задоволення нездорових амбіцій, кому - задля абсолютної влади.
    Тому жодної боротьби з корупцією не було й не буде.

А щоб дати виборцю відчути себе причетним до "унікальних можливостей на дорожних картах" чи "другом братского россійского народа", раніше Ющенко "парив мізки" про його "начальницьку національність", а тепер виборцю паритимуть про якусь особливу причетність до "подвіга атцов і дєдав", хоч Європа давно вже схиляє голову в скорботі, бо перемога в війні не була перемогою людства чи цивілізації. Це була величезна трагедія. Її треба пам"ятати і робити все, щоб навіть не наближатись до такого розвитку подій...

Але спекуляція цією темою - це ганебне і цинічне маскування війни сьогоднішньої - війни за мізки людей, за можливість маніпулювати ними і продовжувати їх грабувати чи ходити по головах, щоб ввійти в історію.

• Подобається Подобається x 6
  8. UDALA

UDALA Well-Known Member

...загнивает!
    сюда бы опять Тимошенко с Тягныбоком - вот бы... зажили !:good:

9. OldMan

OldMan Well-Known Member

Более того - знатный антрополог. Отличить афроамериканку от афролатиноамериканки или от афроафриканки, или от афрофранцуженки ой как не просто.
    :)

10. premium

premium Well-Known Member

Та хай буде сплав, про чистоту я не писав, але якщо в ньому 78% одного елементу, то це сплав на основі цього елементу.
    І не забувайте, що ви живете в специфічній області, а на відміну від вашої, у більшості інших областей частка українців становить від 90 до 98%.
    Щоб називатись українцем, треба бути частиною української культури, інакше це лише назва.

---------- Додано в 16:40 ---------- Попередній допис був написаний в 16:36 ----------

Цифра взята з перепису населення 2010 2001 року. http://www.ukrcensus.gov.ua/results/general/nationality/
    І чого це ви мені приписуєте ігнорування, печі і гіляки? Знову неадекват. :banned:

---------- Додано в 16:44 ---------- Попередній допис був написаний в 16:40 ----------

Наразі недолугі політики ігнорують потреби і права 78% населення України.

Останнє редагування модератором: 3 кві 2010
  11. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Носиться з мовою, як дурний з торбою - оце про тебе, пане, та про "ющанутих фаріонів" та "затулених лужкових".

Саме така гіпертрофоване укромовофільство та русомовофільство і гублять Україну. Бо це - шлях до тупика! До біології!

Ці проблеми не є першорядними і загальнодержавними! Вони існують, але в культурологічному сенсі, а глибше - чіпати їх не можна!

А першорядною - є проблема системи влади, демократії, самоуправління, євроінтеграції... І ці проблеми не можуть бути вирішені без участі ВСЬГО НАРОДУ. Це правителі добре знають. Але тоді вони не зможуть отримувати державні дачі, не зможуть купувати запонки за кілька тисяч євро, у їх дітей не зможуть з"являтись автомобілі за сотні тисяч доларів... Ось тому невдоволення людей вони вміло переливають в "національні проблеми": "російські", "українські", "єврейські", тощо. І знавіснілі націонал-автентисти різної масті, чекаючи на кісточку з "високого стола", охоче їм підгавкують... Результат? Те місце, де зараз знаходиться Україна.

Деякі панове, якби їм Янукович поставив пам"ятник Бандері в Києві та одягнув армію в шаровари, чи поставив пам"ятник Сталіну і поміняв жовто-блакитний прапор на "хочеш жни, а хочеш куй...", - то й штани перед ним познімали б вєрноподданічєскі!
    І були б щасливими - бо їм нічого більше й не треба було б...

"Квасний патріотизм" чи "шароварщина" - чудова димова завіса для корупційної системи. І рамки такої системи - досить широкі - від українського варінту "повільного гниття" до кривавого югославського "полум"я", яке також живилося подібними "дровами"...

Діячі типу ющенків та його московські аналоги (хоч вони й типу "антианалоги)" просто перетворили могутню хвилю і водоспад народного гніву в тонку і булькотливу струминку "національного поносу" та "скінхедського гнійника"! І продовжують перетворювати.

---------- Додано в 20:21 ---------- Попередній допис був написаний в 19:55 ----------

Доказом кожного мого слова є те, як жваво і нервово реагують "націонали" на рішення Донецького (чи якого там) суду по Бандері, і АБСОЛЮТНО МОВЧАТЬ про те, що Януковичем в п"ятницю були ліквідовані:

Міжвідомча комісія з питань вступу України до НАТО і Національний центр із питань євроатлантичної інтеграції України, Інститут проблем національної безпеки і Національний інститут проблем міжнародної безпеки, Національна конституційна рада, Національна комісія зі зміцнення демократії і утвердження верховенства права, Національна комісія з утвердження свободи слова і розвитку інформаційної галузі, Комісія з розробки проекту концепції реформування системи органів Міністерства внутрішніх справ, Міжвідомча робоча група з питань протидії корупції, Міжвідомча робоча група з питань протидії контрабанді і порушенню митних правил, Національна рада з питань культури і духовності, Рада з питань створення культурно-мистецького і музейного комплексу «Художній Арсенал», Національна рада з добродійності «Зігрій любов’ю дитину».

Останні дві організації Ющенко "створював" собі і своїй дочці. Але ж інші організації - це стосується не тільки "сімейки Адамсів"!

І тоді "націонали" мовчали - і тепер. Оце вся їх показна, ярмаркова "любов" до України!

12. Picasso

ну я більше прихильник навпаки написати "в чистом сале и г-но - шлаки", оскільки те що виводиться з організму більше під поняття шлаки підпадає. Нє?
    А взагалі мова йшла про метали, а не про сало ;)

Змушений розчарувати, оскільки я лиш відповів стьобом на полустьоб про метали і суспільство :))). Більше акцент роблю на словах
    ніж на пошуку скритого умислу в порівняннях шлаків з націями (тим більше, що я про нації не писав). Тому і пробував пояснити, що занадте захоплення політикою провокує те, що багато хто захопився словесною перепалкою і кидається на все що ворушиться на форумі часто навіть не задумуючись, а просто ліплячи свої домисли до чужих постів. Нє? ;)

13. Дальневосточник

Мононациональность - предполагает именно одно- (mono - греч. одно- напр. monocephalus - одноголовый) национальный состав, а не сплав - многонациональный.
    И тут - фатальная неточность. В приведенный Вами диапазон попадают только 12 областей, а 13 + Киев и Севастополь - не попадают. Расширяйте диапазон до 60% - станет похоже.Вот тогда останутся только Донецкая, Луганская - и Крым.... :)

14. Picasso

Нє, ну якщо чіплятись до слів то сплави не ромножуються так як люди. Анатомію то ж всі вчили :)) ТОму для чого порівнювати одне і друге?
    Мова більше про повагу одних людей до других а не визначення приналежності на генному рівні. А то всі спори зводяться до прислів'я " Пани воюють, а в хлопів чуби тріщать". Хіба ні? Ну от простий приклад. Дехто прийшов на Львівський форум і хоча б з найменшої поваги перейшов на українську мову? Хоча би старався? От якби я зайшов на якийсь форум Пєнзи і почав там зі своєї дзвіниці розмахувати гаслами та ще й на українській (чи припустимо німецькій) мові, мене б там адекватно сприйняли? ;) Ото ж бо

15. Полковник

Полковник миється в бані

А ведь стерео всегда считалось класснее и престижнее, чем моно?
    Помните?
    Почему сейчас опять моно входит в моду?

16. - Не. При чем тут политика?

---------- Додано в 17:19 ---------- Попередній допис був написаний в 17:13 ----------

- если бы в правилах форума было написано, что это допускается, то восприняли бы адекватно. А теперь подумайте, почему в правилах ЭТОГО форума это написано. Не для того ли, чтобы люди больше общались, чем напряженно "из уважения" переводили, перепроверяя за собой ошибки...? :)

• Подобається Подобається x 2
  17. Дальневосточник

Совершенно некорректный посыл. При чем тут форумы заграничного государства? Можно еще гамериканские форумы вспомнить... :)
    Пользователь onepamop из России опубликовал фотографии, снабдив их русскими комментариями. Пользователь scottishtiger (американец из Такомы, штат Вашингтон, шотландского происхождения) задал вопрос: «На каком языке написаны комментарии?», и получил ответ от русского maxxximus, что это, дескать, албанский.
    На следующий день scottishtiger в ответ на вопрос «А почему Вы думаете, что комментарии были написаны для Вас?», написал: «Потому что это американский сайт, а не албанский. И я же знаю, что Вы говорите на двух языках. Кроме того, быть американцем означает, что остальной мир должен обслуживать меня, поэтому разговаривайте на английском».
    На это onepamop организовал флэшмоб «Уроки албанского языка», после которого записи блога scottishtiger были завалены комментариями на русском языке типа «Учи албанский!»

;)

• Подобається Подобається x 2
  18. Locke

Locke невиправний реаліст

Як то кому то треба? Невже і досі не зрозуміло? Хіба ви не чули древнього, як світ, гасла: "Розділяй і володарюй". Чим більше будемо гризтися поміж себе - тим менше будемо "гризти" їх (систему).
    І ще: Люди добрі, не вірте всьому, що пишуть і кажуть! Старайтеся все що чуєте чи бачите осмислювати, а не бездумно повторювати, сприйнявши на віру, якщо хочете бути людьми, а не зомбі. Це стосується абсолютно всіх питань нашого життя.
    Давайте сповна будемо використовувати такий неоціненний Дар Божий, як розум і здатність аналітично мислити. Системі у всі часи було і буде вигідно приховувати від людей правду, а напівправду чи відверту брехню нав'язувати нам як правду. Причому одній частині населення - одне, а іншій - інше, часто діаметрально протилежне. Бо чим більше ви взнаєте правди, тим складніше їм буде вами керувати.

19. Arthur

Arthur Well-Known Member

Нажаль людям часто легше жити так, щоб нетреба було думати, щоб нетреба було ні за що відповідати, щоб не треба було нічого вирішувати. А вірити будуть тим, хто буде більше обіцяти.

20. Picasso

ну заголовки тем до віток типу "Кулінарія" мені важко віднести :))

не забувайте при таких реченнях принаймі добавляти ІМХО. Телепатія і гіпноз по клавіатурі, на скільки я знаю, не передаються.

Тому що адміністратори/модератори цього форуму виховані/толерантні люди. Хоча я не думаю що гризня, яку дехто тут провокує, їм до вподоби. На всіх не догодиш, всім правила не пропишеш ;) Є ще неписані правила хорошого тону

Я не претендую ні на ідеалізм ні на те, щоб когось виганяти звідкись.
    Тим більше навіть не маю право на це тут. Хоча для декого це форум загранічного государства. Хіба ні? ;)
    Ще раз пояснюю. Дехто дивиться на дописи через призму протистояння, тому і кут зору/сприйняття спотворюється. Я вірю що Невстранец_ю і ще декому дійсно цікаво переписуватись, і вони дійсно переживають за написане. Але інколи такі спори заходять в стадію заціпеніння, і що можу лиш попросити збавити накал дискусії, а не заводити її в тупик і звичайну перебранку. От і все що хочу сказати, і попросити не завжди і у всьому шукати чогось злого і не довидумувати до того що сказав я :)

а де твій аватар? :)