Україна без Ющенка

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 10 кві 2007.

?

Якщо у 2015 постане вибір між Януковичем і Ющенком, кого підтримаєте?

1. Ющенка, ТАК!

16 голосів
    43,2%
  2. Януковича, базара нєт!

8 голосів
    21,6%
  3. Піду у противсіхи!

13 голосів
    35,1%
  1. Danilo

Danilo Well-Known Member

А Ви скнара.:) Не задавайте мені подібні питання, я не є будівником і в кошторисах не тямлю. Мені потрібен цей монумент, я платник податків, мені не шкода коштів на нього. Мені він подобається, і розташування теж. А ці статті замовляли бандерлоги з ПР та комуняки, які тепер дірвалися до бюджету і дерібанять все як забажають. Після них не буде нічого, вони по собі лишать лише ганьбу та голий, голодний народ і памятнік Леніну на Бесарабці.

2. BillyBobHarley

BillyBobHarley миється в бані

а что ж Вы так неспокойно относитесь к памятнику Ленину, вдруг другому исправному налогоплательщику не жалко денег на возведение памятников именно этому персонажу?

• Подобається Подобається x 1
  3. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Я не знаю, хто замовляв "ці статті". Там написано - дані - з бюджету.

4. Danilo

Danilo Well-Known Member

Майте совість. Ще треба пояснювати? Добре спробую. Монумент жертвам голодомору у Київі, столиці незалежної держави Україна - це пам'ятник геноциду українського народу, російським більшовицьким режимом зі столицею у Москві на чолі з Сталіним. Пам'ятати вічно!

Монумент Леніну - це пам'ятник засновнику найкровавішого режиму більшовиків зі столицею у Пітері. Він аж ніяк не заслуговує на добру пам'ять і не має стояти у центрі столиці незалежної України. Не треба його нівечити, лише перенести у спеціяльне місце, десь у Гідропарк, за туалети, і там влаштувати показ рарітетів совецкої епохи тоталітарного режиму.

---------- Додано в 22:47 ---------- Попередній допис був написаний в 22:45 ----------

Ну то й що? Цей монумент робиться раз на сто років. А згадайте скільки "Родіна-мать" ваша:) коштувала.

• Подобається Подобається x 5
  5. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Я не знаю, хто замовляв "ці статті". Мені плювати. Там написано - дані - з бюджету.

Скнарість...?.........
    Я іноді думаю - а чи сповна розуму Ющенко і його дожиттєві фанати, які ДО СЬОГОДНІ не розгледіли, що ця людина психічно хвора? Так, я сам був на Майдані, стояв за правду. Купував продукти для людей. Мерз, як всі. Голосував за ТОГО Ющенка, про якого тоді мало знав... Я про це не жалкую. Я жалкую про те, що замість правди ми вибрали гниль. Так, люди розібралися, хто є Ющенко і голосували відповідно. Але ця гниль, що власну недолугість та пустоту прикривали багатогодинними розведеннями руками і закасуванням рукавів, мстиво передала владу такій самій гнилизні, вірніше, ще страшнішій...

Скнарість...?....Ти бачив чотирьохрічну дівчинку, яка що хворіє на рак груді 4 стадії і живе кілька місяців на наркотиках, і має вигнилу діру, яка веде в легеню... І діра ця, "яку загратовано" ребрами, розміром як яблуко?

Я бачив. Дівчинки вже 3,5 роки, як немає на цьому світі. На лікування за кордоном таких дітей не було грошей. Будувалися монументи. Раніше Лєніну. Потім Сталіну. Потім "Родінам-мать..."... Тепер голодомору, з тою самою метою - щоб заткнути людям рота і зацементувати мізки, сказати - бачте - як було важко? І ви терпіть! Вічно терпіть!... І це вдавалося - таких фанатів як ти, хто закриє очі на злочини заради "національних пріоритетів" - є достатньо.
    А тим часом - купувалися синкам найдорожчі Мерседеси вартістю в 300000 доларів, а "гарант" радив тикнути в морду рахунком журналісту, який зацікавився, на що живе синок президента... Так само вчиняє і те кодло, яке прийшло.

Що далі?

• Подобається Подобається x 4
  6. BillyBobHarley

BillyBobHarley миється в бані

не нужно тут про фетиши растекаться. Я лишь сообщил о том, что у двух исправных налогоплательщиков могут быть разные заморочки.

7. sl4m

sl4m Well-Known Member

8. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

А не будет подробностей. Юльку от имени и по поручению шефа в пользу нынешних мочил? Мочил. Удачно? Удачно. Поделится - и замнётся всё, для ясности. И опровержение будет, что не он это был, а похожий мужик с бородой, "араб из Эмиратов".

9. Spika

Spika Well-Known Member

Мне - нет. Почему бы вам не строить его за свой и Ющенко с Тимошенкой счет?

Это вы обо мне. Так как я именно так и считаю. А себя, стало быть, вы считаете наволочью украинофильской, и пятой колонной США?
    Веселая у вас однако обстановка в стране. Позитивненькая! :)
    Шо, и весна не помогает "уравновеситься"?

10. Danilo

Danilo Well-Known Member

Не треба ярликів, бо я теж можу на Вас навісити "фанат БЮТ, свято віруючий у непогрішімість лідерки".
    Що ж до дітей онкохворих. Моя бабця казала: "за усіх не поплачеш", "себе обійди, і з тебе того вистачить". Відділяйте якось котлети від мух. Хворіли і хворітимуть завжди, всім допомогти неможливо. І не знаю де в світі державним коштом лікують тисячі онкохворих, яка держава може собі дозволити? Не хлібом єдиним... Національна пам'ять це важливо. Уявіть собі, як би на цій темі піарилася Юлія Тимошенко, а не Віктор Ющенко. І все буде не так вже й погано, і статті про бюджет не здадуться такими волаючими, і врешті хвороби людські відійдуть на другий план. Ви спец по гнілі, то ж придивіться уважно яка жахлива гнілизна в тому БЮТі. Така сама, а може й гірша. Я голосував агітував не за неї з її мішпухою, а проти ПР, бо то вже занадто. Відтепер, треба буде обирати абсолютно нову владу, нових лідерів.

Так, ми розчаровані правлінням Ющенко, але дуже можливо були б розчаровані ще й більше правлінням Тимошенко, все в світі можливо. Питання в тім, що у залишку? Так, є купа проблем, але монумент стоїть, і буде стояти на пам'ять нащадкам. Якщо це злочин для когось, я тоді не знаю що і казати...

---------- Додано в 13:04 ---------- Попередній допис був написаний в 11:31 ----------

Женя Тимошенко їздить на спортивному "Мерсі" за $100 тисяч

Останнє редагування: 23 бер 2010
  11. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Интересно, если в вашем районе бюджет больницы на облагораживание кладбища пустят - вы поддержите это решение? Да/Нет?

12. Danilo

Danilo Well-Known Member

Москалів ще забулися запитати які нам пам'ятники ставити і за який кошт.:ireful1: Ваш Кремль нехай компенсує Україні за мільйони загубленних життів, за геноцид!

• Подобається Подобається x 3
  13. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Зачем? Вы уже памятник выстроили. Большой памятник. Куда вам ещё деньги?.. Для чего конкретно? Разворуют ведь их...
    Впрочем вопрос интересный уже самой своей постановкой. Данила, а по какому "курсу" вами лично предполагается компенсация?

з.ы. Не нервничайте так. Нервные люди живут меньше, знаете? А вы ведь ещё хотите увидеть Украину в ЕС. Я б на вашем месте бросил вредные привычки и занялся спортом. А то так попадёте в больницу по пустяку, а вам врач и скажет, что "Хворіли і хворітимуть завжди, всім допомогти неможливо." И не увидеть вам тогда ЕС... :sad:

14. Danilo

Danilo Well-Known Member

15. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

о_О
    Интересно...а хто Ющенко стучит????Не уж то Бойко с Азаровым??????о_О

• Подобається Подобається x 2
  16. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 4
  17. Bogdanka

Bogdanka МА-МА (с моя Софійка)

більше того - такий пам'ятник, це ВСТИД для нашої столиці і нічого більше, це просто ВСТИД і все.
    А пам'ятник жертвам голодомору - це історія і з пісні слів не викинеш.

А щодо фрази "ми ще будемо шкодувати за часами Ющенка"... на митних переходах нова влада уже ротацію кадрів (принаймні на польсько-українських) зробила - як і обіцялось, що заходу стане важче працювати... стало. Час Ющенка... просто це був не його час... напевне він прийшов зарано і просто на пост Президента він був надто мякий, зато тепер у нас ХВІГУРА!

18. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Хотелось-бы узнать судьбу тех трёх несчастных, грозившихся покончить жизнь самоубийством в случае победы Януковича на выборах(опрос Янукович - президент).
    Откачали или у нас есть возможность гордиться украинскими лауреатами "премии Дарвина"?
    Может кто в курсах?

• Подобається Подобається x 5
  19. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Це була просто не та людина. Він був неадекватним. Він отримав величезну підтримку від демократично налаштованої частини народу (а є й інша, чи не так?) та моральну підтримку світу та Європи. І занапастив усе, бо займався ВИКЛЮЧНО своїми забаганками, в яких НЕ ЗНАВ МІРИ!

Крім того, він грався у "національні" ігри, просто забуваючи, що Україна - не мононаціональна, і що кожен громадянин України - рівний з іншими. Ніяких переваг ніякі "титульні нації" мати не можуть! Є тільки єдиний приіоритет - це державна українська мова. Інших - немає і не буде.
    Про його квиління щодо стану здоров"я... Не можеш керувати - іди геть, незалежно від причин. А причини так і не стали відомі. Що заважало!? Міг поставити будь-якого Генерального прокурора. Ні, ставив на ВСІ посади виключно людей, які "мочили" Тимошенко. Чи йому вже і так все відомо про те "отруєння"? А мені, як громадянину - НІЧОГО НЕ ЯСНО. І вже й не буде ясно, бо отрута вже нібито щезла з організму. Вивітрилася.
    До речі, і на Тимошенко так нічого і не "накопали". Нічогісінько. Ну навіть дрібниці. Але "мочили" всі його підлеглі, бо наказував Ющенко. А коли люди оцінили його по заслугах, то він просто мстиво здав демократію. Не думаю, що нинішня влада піде до Європи європейським шляхом. Вони хочуть в"їхати туди на чужому горбі. Завдяки Ющенкові, і виключно йому.

20. Полковник

Полковник миється в бані

А этот ВСТИД разве не является частью Истории?
    Не всем приятной, но Историей же.

а де твій аватар? :)