Україна без Ющенка

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 10 кві 2007.

?

Якщо у 2015 постане вибір між Януковичем і Ющенком, кого підтримаєте?

1. Ющенка, ТАК!

16 голосів
    43,2%
  2. Януковича, базара нєт!

8 голосів
    21,6%
  3. Піду у противсіхи!

13 голосів
    35,1%
  1. zet

zet Дуже важлива персона

И что интересно...НИКАКОЙ РАЗНИЦЫ!!! То же переписывае под себя Конституции, корректировка законов во славу олигархов, те же дачки "невеличкі"...И полное отсутствие реформ, как и раньше... Только тогда им "мешали", а теперь "и в голову ничего не приходит", но ведь суть то одна..

• Подобається Подобається x 2
  2. Danilo

Danilo Well-Known Member

Це хто, москалі, нє? Хіба то інцидент?:pardon:

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тим22, та чому Ющенко? Хіба до Ющенка було краще? А що до міліції, то це чисто Юльки парафія була.

---------- Додано в 12:34 ---------- Попередній допис був написаний в 12:30 ----------

це точно..... тому я за опозицію, але не з Юлькою.

4. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

А Ющенко так, погулять вышел? А то что он въехал на трон за счет обвинения во всех грехах Кучмы, а потом достойно продолжил его дело чья вина?

• Подобається Подобається x 1
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

при повноваженнях, що є зараз... можна хіба що обіцяти. Президент жодного міністра не вправі звільнити.

6. Тим22

Пусть учится у Януковича. Без всяких революций взял власть, создал новую коалицию и КМУ

7. zet

zet Дуже важлива персона

Хм... Мы еще и сами не знаем чему у него учиться... Уж больно на Кучму смахивает. Бодрый марш на месте...

8. Тим22

Ну почему же, тему Голодомора и УПА прикрыли, даже Вятревича выгнали.
    Но самое для меня главное, коррупционный закон о тендерах ветировал. Конечно может и в новом появятся лазейки и кормушки

9. zet

zet Дуже важлива персона

Голодомор закрыть невозможно, ибо "имел место быть"...
    Так и УПА не прикрыть, разве что не героизировать...
    Я же имела ввиду именно реформы и экономику. По мне, то это главное. А здесь, "чисто Кучма"... Уйдет из власти с еще большими "маєтками", чем у Кучмы..

10. Тим22

Да еще 100 дней не прошло, а вы уже реформы требуете

11. zet

zet Дуже важлива персона

Я то подожду, но увидев Азарова премьером уж очень сильно сомневаюсь... Он же жуткий консерватор.

12. Тим22

Я с вами согласен, и пусть этим занимаются историки и прочие специалисты и делают выводы. Но тема эта не будет ставиться во главу политики государства

13. Danilo

Danilo Well-Known Member

Це лише намагання вислужитися перед Московією,а далі будуть проповідувати ідею "братніх словянських народів", яка і в історичному і в реальному вимірі -фальшивка, підтвердження цьому, радянський, читай російський геноцид українців за національною ознакою під прикриттям інтернаціоналізму. "Тему" ці холуї прикрили, але пам'ять народу не вимкнути ніякими методами. І до теми гілки, нація повинна бути вдячна Ющенку та його дружині Катерині за відкриття архивів та й за монумент у парку Слави. Всі хто вважає інакше - русофільська совкова наволоч, п'ята колона. Часу було достатньо, щоб визначитися.

• Подобається Подобається x 4
  14. Тим22

Ну теперь и перед Европой

15. Knife

Knife Member

Ще треба Ющенку і Юльці подякувати за те, що довели країну до ручки :sad:, дозволили шахраям обікрасти народ і нажитися мєнтам на людському горі.

16. nikolas

nikolas Well-Known Member

Нагадав одну приказку,яку колись мені розповіла моя бабка.
    "А я глип,а то гриб,
    Я прикляк,а то синяк,
    Я помацав,то мокро,
    Я понюхав,то г....но."
    Ця приказка мені нагадує падіння рейтингу пана Ющенка.:preved:

17. Oxid

Oxid Well-Known Member

По-моєму, що з Ющенком, що без Ющенка. Державною залишиться українська, життєвий рівень злегка понизиться, але терпимо, Європа, звичайно, стане ближчою, але, мабуть, віз не буде, чергові експерименти в освіті і медицині, які звичайно ведуть до гіршого... Нічого нового немає під сонцем..

Останнє редагування: 21 бер 2010
  18. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Ну зачем же лазейки? Лазейки - это когда воруют, но стесняются. Пацаны - не стесняются.

http://videonews.com.ua/news/view/12563

А Ющенко мовчить...
    Відпочиває та пише книгу... Мумуари!

"Моя боротьба з Тимошенко". Якщо німці надрукують, то буде назва

"Mein Kampf mit Timoschenko"...

Зміст.

Розділ 1.
    "Як Тимошенко зрадила Україну".
    Розділ 2.
    "Як Україну зрадила Тимошенко".
    Розділ 3.
    "Зрадила Україну - Тимошенко!".
    Розділ 4.
    "Перемога всесвітньої демократії - це голосувати проти Тимошенко!".
    Розділ 5.
    "Дружні поради новому Президенту: як боротися з Тимошенко."
    Розділ 6.
    "Розділ продам, куплю, обміняю."

Останнє редагування: 22 бер 2010
  19. BillyBobHarley

BillyBobHarley миється в бані

Строителям Мемориала в Киеве до сих пор не выплачено 10 миллионов гривен.

:)

20. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

За монумент... А після його побудови - очевидно, потрібні будуть ще монументи, наприклад, онкологічно хворим дітям, що не дожили... Чи вони "русофільська совкова наволоч" тільки тому, що хотіли б жити?

Чи це не міг бути пам"ятник за мільйон? А чому не за 5 мільярдів? Трагедія ж дійсно дуже страшна!
    ...Це приклад того, як трагедію одним розчерком олівця перетворено на ідіотський фарс, як спаплюжено пам"ять загиблих мільйонів, і тих, хто ще загине...

а де твій аватар? :)