Україна без Ющенка

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 10 кві 2007.

?

Якщо у 2015 постане вибір між Януковичем і Ющенком, кого підтримаєте?

1. Ющенка, ТАК!

16 голосів
    43,2%
  2. Януковича, базара нєт!

8 голосів
    21,6%
  3. Піду у противсіхи!

13 голосів
    35,1%
  1. Danilo

Danilo Well-Known Member

«Я думаю, що він (ЮЩЕНКО) не має права взагалі залишатися у політиці, він не має права сьогодні будь-які свої думки оголошувати, тому що так, як він перекреслив право України стати європейською демократичною державою, провести справжні реформи, жоден політик так не працював проти України», - сказала Ю.ТИМОШЕНКО.
    На її думку, заклик В.ЮЩЕНКА оголосити акцію непокори є демонстрацією його бажання на наступних парламентських виборах отримати «свої 3%».
    «Доти, поки не стало відомо, що він не буде прем’єр-міністром в уряді ЯНУКОВИЧА, він сидів і тихо чекав, поки йому видадуть дачу і не запропонують прем’єр-міністра. А зараз, коли вже стало зрозуміло, що він прем’єром не буде, а дачу, можливо, вже отримав, після того він може піднімати голос в опозиції. Мені хотілось би, щоб такі подвійні стандарти якраз саме суспільство розгадувало і не йшло за такими подвійними стандартами, коли антиукраїнська діяльність прикривається проукраїнськими гаслами», - додала вона.
    «Більшого удару, ніж завдав ЮЩЕНКО Україні, не завдавав навіть КУЧМА. Він зруйнував усе, починаючи з тих часів, коли проводилися акції «Повстань, Україно!» та «Україна без Кучми», Форуму національного порятунку, все це готувало суспільство до успішного проведення виборів Президента проти «кучмізму», - заявила Ю.ТИМОШЕНКО.
    Відповідаючи на запитання, чи буде запропоновано В.ЮЩЕНКУ приєднатися до опозиції на чолі з Ю.ТИМОШЕНКО, лідер БЮТ зазначила: «Я думаю, що ЮЩЕНКУ потрібно піти з політики, і чим швидше, тим краще».

О це так врізала Юля! Молодець!

• Подобається Подобається x 2
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Знамо... Це ж не мішки тягати...
    Всіх пАмаранчових на сміттярку!!!

3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Та протріть очі.
    То ж однояйцеві.
    В одного клоуна була роль - натягнути вишиванку і підспівувати одним.
    В іншого - підспівувати іншим.
    Ні той,ні інший не зробить для України і українців - нічого.
    Суть їх - одна.

• Подобається Подобається x 1
  4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Чиста логіка. Навіщо годувати двох однакових клоунів? Тих що при владі мусім терпіти, а пАмаранчових клоунів на сміттярку... Розходів вдвічі менше :)

5. Romko

Дотепер неясно?
    Я про це давно торочу....

6. Mikr

Mikr Member

Золотые слова!!! Целиком и полностью согласна!!! Уверена.что если бы так проводилась политика о языках.то не было б никаких обид и отторжений.Насильно мил не будешь,но согласна.что знать язык страны.в которой живешь-обязан! И зря говорят,что Одесса не воспринимает украинскую мову-это ложь! Одесситы не воспринимают то,что им навязывают и "чужих" для них героев,так же как и ЗУ не восприняла памятник Основателям города во главе с Екатериной. Но ребята,это история Одессы и от этого никуда не денешься!

7. UDALA

UDALA Well-Known Member

Дал Бог - очистились от "чистых рук" , яки "ничого не кралы":good:

8. poetka

poetka Дуже важлива персона

Просто клас,зате маємо ще більше на томість нових рук,які будуть красти які крали і на цьому не зупиняться,а Ви зарано тішитесь.То набагато гірша мана до нас прийшла,нічого доброго не ждіть.

• Подобається Подобається x 8
  9. UDALA

UDALA Well-Known Member

Откуда знаете? Ведь все уже украдено за последние 5 помаранчевых лет.

10. poetka

Та ше не всьо,вони всі там діляться і наперід домовляються,шо кому...............Кому дачку NNNNNNNNNNNNNгектарів,комусь політичні крісла і NNNNNNNNNNNNNNNпремій і т.д.А нам з Вами казочки,"щирі" і копійки сірі............

• Подобається Подобається x 5
  11. nikolas

nikolas Well-Known Member

Ющенко-Гондурас,але я б це ніколи не подумав і не сказав у 2004р."Как обманчива природа,подумал ежик слезая с кактуса".Це до того,що хто його знає, як воно буде... .:dntknw:

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Привіт руки, які крали шапки.

• Подобається Подобається x 5
  13. poetka

Привіт вушанкам.....:russian_ru:

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Мене не стільки Якунович і ПР турбує, як інше - опозиція.
    Ну вкінці-кінців закінчиться ера Януковича та ПР і хто прийде? Юлька? Але то ж буде повний кінець нашій економіці. А воно так і чергується у нас - то погане, то гірше, то знову погане... а коли прийде добре, га?

• Подобається Подобається x 3
  15. poetka

Добре воно є,тіко нас там нема:)Хіба драпати з тої країни,може тоді буде добре.Але я би певне не змогла, не чути рідненької мови............Жах!!!:dntknw:

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Драпати не тре, хай драпають наші вороженьки.:)

17. UDALA

UDALA Well-Known Member

Не вушанкам , ... вышыванкам.:preved:

18. Romko

А де був Янукович?
    Особливо з 2005 по 2007 роки?

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Премєром, нє?

20. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Один из итогов правления Ющенко

"Госудасртвенный департамент США обнародовал ежегодный доклад о состоянии прав человека в странах мира.

Украине в это документе посвящен отдельный раздел, сообщает «Радио Совобода».

В докладе отмечается, что Украина – многопартийная демократическая республика, где гражданская власть контролирует силовые структуры.

Среди проблем с правами человека отмечены: серьезные нарушения их со стороны милиции, случаи пыток к арестованным и заключенным, плохие условия содержания в тюрьмах, незаконное и длительное предварительное заключение, неэффективная и коррумпированная система правосудия.

Коррупция в правительстве и обществе повсеместная – говорится в докладе.

Кроме того, отмечены инциденты антисемитизма, случаи насилия и дискриминации относительно женщин, детей, цыган, крымских татар и людей с неславянской внешностью.

а де твій аватар? :)