Україна без Ющенка

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 10 кві 2007.

?

Якщо у 2015 постане вибір між Януковичем і Ющенком, кого підтримаєте?

1. Ющенка, ТАК!

16 голосів
    43,2%
  2. Януковича, базара нєт!

8 голосів
    21,6%
  3. Піду у противсіхи!

13 голосів
    35,1%
  1. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Так, вона іде! Все ще попереду!
    І оцих "юльків" все веде кудись!
    Хлопці, дайти випить, дайте горщик з медом...
    "Лизь-лизь"- от же ж сучка! - "лизь-лизь-лизь-лизь-лизь!".

Що за вороги? Плюньте і забудьте!
    Будемо мочить виключно її!
    То ж, вельмишановні - всі її паскудьте!
    "Пук-пук-пук-пук-пук" - всім мочить своїх!!!

Поряд вороги??? З ким вони воюють?
    З нею?! Всім назад!!! Любі друзі це!
    Так, запрошуй їх - хай же погостюють!
    Спробуй тільки хто ляпни про яйце!

Що, нам не вдалось ні на мить спинити?
    Раз вас перетак та ще й вашу мать!
    Ми не можемо все так залишити!
    Все вокруг палить! Все попідривать!

Хай горить усе, хай земля палає!
    Хай же Україна попелом піде!
    Знищимо усе! Хай же Вона знає:
    Що нема в країні місця їй ніде!

2. Romko

Romko Дуже важлива персона

І шо?:scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 1
  3. Alexey Titievsk

Alexey Titievsk Well-Known Member

Это у Вас немае, а у нас - минус 25.

Шо не мешает украинцам наслаждаться после сауны!

• Подобається Подобається x 4
  4. Romko

А Ющенко вже визначився....

• Подобається Подобається x 4
  5. Romko

Прем"єром його не візьмуть...кредит довіри до нього нікакєйшн...:nea:
    Во єден Мих ше вірит,жи то месія...:girl_angel:
    Він свою роль виконав...:dntknw:
    Як кажуть..."Мавр зробив свою справу, мавр може йти"
    Дєкуєм за "щасливе" майбутнє з Януковичем....:hi:
    А куди воно піде?
    Хіба Януковичу дупу лизати і мух відганяти....:sorry:

6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Перепрошую, БДЖІЛ! :)))

7. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Вы ничего не путаете?

"В 1990-1993 годах – работал заместителем председателя правления, первым заместителем председателя правления Акционерного коммерческого агропромышленного банка Украина. В 2001 году Банк Украина разорился, и политические оппоненты позже неоднократно обвиняли Ющенко в причастности к коррупционной схеме по отмыванию через банк денежных средств в размере десятков миллионов долларов.
    http://files.korrespondent.net/politics/yushchenko/

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Месія - то якраз ти собі його таким уявляв, я ж його - ніколи, тому ти тепер його виниш у всіх і вся, мов міг, а не зробив. Я ж розумію, що він звичайна людина і не покладав на нього місію бога. Так, він - звичайна людина, доречі, ти вкурсі, скільки важких і скільки легких хірургічних операцій він провів на протязі першого року правління?

---------- Додано в 12:39 ---------- Попередній допис був написаний в 12:37 ----------

Ну ви ж ніби розумна людина... працював у 1990...1993 роках, а банк розорився у 2001 році. Через 8 років опісля його звільнення. Це про щось говорить, чи ні?
    Наклеп то все і не більше.

9. Тим22

Как сказал Гриценко по этому поводу: Жрать меньше надо

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

А діоксину нема потреби багато "жрать". Там вистарчає невеликої дози.

11. Romko

Перепрошую,а хіба бджоли на г... сідають?:scratch_one-s_head:

12. Тим22

В это время я работал в одной фирме, котрая проводила финансовые операции через банк "Украина". Мой шеф говорил, что этот банк проводит очень рискованные операции и что это плохо кончится. Банк был государственным и разворовали его когда Ющенко был премьером

13. VasMT

Перепрошую, в Львівській лікарні швидкої допомоги..? Скільки санітарці давав? А нитки хірургічні де купував? Я знайшов найдешевші, можу йому порадити де скуповуватись...
    Ще розкажіть про підле "отруєння" російськими агентами і буде повний алес...

---------- Додано в 12:52 ---------- Попередній допис був написаний в 12:52 ----------

:haha: :good:

14. Romko

А шо,його хтось труїв? Певно інопланетяни,бо за 5 років так і не змогли знайти,ХТО Ж ТО ЗРОБИВ...як і не змогли знайти винуватців вбивства Гонгадзе....знов ті підлі інопланетяни.... А нехороша Леся Гонгадзе лиш наклепи зводить на "месію"...

• Подобається Подобається x 3
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

По-перше, банк "Україна" був АКЦІОНЕРНИМ. А біда банку була у тому, що він не мав конкретного господаря. Акціонерів було настільки багато, що для того, щоб мати контрольний пакет акцій, вистарчало мати 8% акцій банку(так мені тоді казали у відділі цінних паперів банку). От його й розтягли. Якби не банк Україна, ми б нині не мали Приватбанку, бо він тоді підтримав фінансово потопаючий Приватбанк. Гроші так й не повернув Приватбанк.

---------- Додано в 13:03 ---------- Попередній допис був написаний в 13:02 ----------

Ромко, не роби з Ющенка бога. Ше раз тобі кажу. Ти сам з нього робиш бога, щоб потім звинувачувати.

16. VasMT

Мы говорим Приватбанк - подразумеваем Кучму;
    Мы говорим Ощадбанк - подразумеваем Тимошенко...
    Я правильно подразумеваю?

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

я про то не скажу, бо не знаю.

я знаю лише, що Тимошенко - ні кола, ні двора...

18. Romko

Як з г...можна зробити бога? Тоді,в 2004-му я голосував ПРОТИ кучмівського режиму і його висуванця Януковича.... Правда,тоді було хоч трохи надії....але він успішно її похоронив....разом зі своїми соратниками...ЮВТ...і тим ж Януковичем....

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

То чого ти робиш?
    Він дійсно упустив момент, але я розумію також, що він не є всесильний. Нажаль, кучмізм був є і буде. І постав зараз будь-кого на посаду президента - не дадуть зробити нічого, задзьобають як не чужі, то свої.

20. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

А дійсно, чому Ющенко не розслідував хто його отруїв чи хто замовив вбивство Ґонґадзе? Тут не потрібно бути богом чи месією - в нього достатньо вагома була посада - Президент, аби розслідувати ці справи. З отруєнням то взагалі вийшло невідомо що - стільки було "шуму", перевірки аналізів в різних країнах - ну і? Хто ж його отруїв? Тільки не треба казати, що Ющенко просто невсесильний, жодна людина не є всесильною. Просто він слабак і не політик (сам казав неодноразово, що ненавидить політику), а для чого тоді "пішов" у політику?...Але сумно, що на зміну одному слабаку приходить інший, який ж теж не політик, а просто керована іншими особами політична лялька...І то ж треба, як "іронія долі", і з таким самим ім'ям.

а де твій аватар? :)